- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
arkadaşlar ben eski üyelerdeenim.2,5 yıl hatta 3yıl olmuştur.o üyeliğim iptal oldu uzun zamandır girmiyodum ve dün yeniden üye oldum.neyse......eğer ciddiye alırsanız sizlere burada öğrendiğim tecrübelerimden söz etmek istiyorum.o yıllarda süper annelersiniz adında bir konu açılmıştı.konunun içeriği aynıydı.erkek yada kız çocuk için ne yapmalıyızı tartışıyor,fikir alışverişi yapıyordu arkadaşlar.sadece erkek değildi ama kız içinde uğraşanlar vardı.hergün takip ederdim.o zamanlar baby choice diye bir yöntem vardı ona yoğunlaşmışlardı hatta buradan bir arkadaş onun şifresini çözmüştü ve takvim hesaplıyordu bazı arkadaşlara.yumurtlama günü,beslenme,baby choice,alkali,asidik sağa yatmak,potasyum hapı,erkeğe ilişkiden önce kahve içirmek,seyrek ilişki,yani ne varsa hepsini bir arada yaptılar hatta o aylarda üstüste hamile kaldı çoğu.inanırmısınız hepsinin kızı oldu.kız isteyenen ve ona göre yöntem deneyen bir tane arkadaşında oğlu oldu.ilişkiye girdikleri günü saati hamileği öğrendikleri günü cinsiyetlerini öğrendiklerini fln hepsini paylaşırlardı yani sağlam bir arkadaşlıkları vardı.herşeyi anlatırlardı.bütün bu yöntemleri denediler inanın bana.sadece özlembay isminde biri vardı o bakırköyde bir dra gidiyordu.dr ona yumurtlama takibi ve sanırım bir ilaç vermişti.birtek onun oğlu oldu.diğerleri sözleşmiş gibi hepsinin kızı oldu.o yüzden ben denemedim bu yöntemleri.şimdi 3 aylık hamileyim.bir tane kızım var bakalım bu ne olacak.çok istiyorum bir oğlumun olmasını ama....hayırlısı allahtan.umarım hepinizin dileği gerçek olur.tatlı tombiş oğullarınız olur.ama nolur bu yöntemlere fazla bel bağlamayın arkadaşlar.bunlarıda sizleri eleştirmek için yada bunları saçma bulduğum için yazmıyorum yanlış anlamayın.sadece eğer ciddiye alırsanız bildiklerimi paylaşmak istedim.
son sayfaları okudum sadece ...
bende kız isteyen biriyim... aslında hiç cinsiyet ayrımı yapmıyoruz eşimle... allah önce sağlıklı , eli ayağı düzgün bir evlat versin de sonra cinsiyet diyoruz...
bizim bir oğlumuz var... e öyle olunca da ben şimdi kız istiyorum :)
çalışmalara daha başlamadık... başlayacağız yaz sonu belki yıl sonu ... ama meraktan şöyle bir bakayım nette birşeyler var mı cinsiyet belirlemek için diye araştırınca bu sayfa çıktı karşıma :)
kız için ne yapılıyor ... özetle söyleyebilir mi birisi ? 1-2 maddede sıralasa yeter ...
yaa sen istisnasın demekki..bide adet olana kadar hergünmüüakannehir maşallahkaydirigubbakcemile3
bundan sonra bu topige giremiycem olumsuz seyleri okudukca tepem atiyor yaaaaaaa bu ne edepsizliktir yaaaaa yönetim duy sesimizi bizi hicde iyilestirmiyorlar
helen hiç öyle düşünmee ve bu mesajınıı sill insanları daha çok sevindirmee
ben oğluma her gün ilişkide hamile kaldım :)
reglim biter bitmez de çalışmalarımız başlıyordu ta ki regl olana kadar her gün :) üstelik geç döllenme de oldu bizde...
elara bak söz dinle yazmaa boşverr
sen yazmadıkça dahaa gıcık olacaklar boşverr
dikkatlerinii çekiyokii giriyorlarr okuyalımda ilerde lazımm olur bilgilerr mevzusundalar sen anlamıyorsunn
yazmaa kimseyee birşeyyyyyy
bende yazmayacagımmmm....
ben silsemde alıntı yapanlarında silmesi gerekiyoo...hadi ben siliyormu.ozaman sizde silin..
helencim napıyosun
bu yöntemleri deneyipte tutmayanları okuyunca inancım hiç kalmıyo.bence akışına bırakmak lazım gibi geliyo ne bilem benımde kafam karıştı ya kızlar .
bu yöntemleri deneyipte tutmayanları okuyunca inancım hiç kalmıyo.bence akışına bırakmak lazım gibi geliyo ne bilem benımde kafam karıştı ya kızlar .
esmerim bazen bende öyle diyorum.ikincide o kadar ugraştımda ne oldu.diyom am sonra yine dayanamıyorum.yok yok bişeyler yapayım elim kolum baglı gibi geliyo bu seferde..zaten son şansımmmm...rabbim yardımcımız olsun...
cnm bu yöntemler birer vesile takdir Allahın
sen biildigin yöntemleri denersin ilerde keşke dememek için buna ragmen olmuyorsa kafan rahat olur.Allah böle uygun görmüş dersin.
biz inanan insanlarız hamd olsun.Allaha isyan etmek ,onun verdiklerini begenmemek gibi bi lüksümüz olamazz
ama önümüzde fırsatlar varsada bunları degerlendirmek gerekirr
böle olumsuz düşünme bencee
sen tevekkül et takdiri Allaha bırak
tevekkül; müslümanın, yapacağı işlerde tüm zahiri sebeplere sarılması, alınması gereken tedbirleri alması, çalışıp çabalaması, ama gönlünü bunlara bağlamayıp sadece Allah'a dayanmasıdır. Tevekkül, hiç bir zaman, çalışmayı ve sebebe sarılmayı terkedip, Allah'ın dediği olur" diyerek kenara çekilmek değildir (Fahru'd-Din er-Razî, Mefatihu'l-Gayb, Bulak 1289, 111, 122; Elmalılı M. Hamdi Yazır, Hak Dini Kur'an Dili, VII, 5063, 5064). Nitekim Hz. Peygamber, devesini salıvererek Allah'a tevekkül ettiğini söyleyen bir bedeviye "Onu bağla da öyle tevekkül et" buyurmuştur (Tirmizî, Sıfatü'l-Kıyame, 60).
işte budurr!!!!!!
valla senın hamile kalmanı merakla beklicem ama herşeyi deneyipte kalacaksın.senin daha bitane kızın var iki üç dört kızın olsa kafayı sıyırırdın heralde yöntem bulacam diye
kusura bakma biraz sitemkar olmuş:)))
kizlar tartismaya girmeyin cevap yazmazssaniz
en guzel cevap onlara o olur
tevekkul ne guzel aciklamasini yapmis elara istemek dua etmek cbalamak gunah degil
malbora ben o super annelerden orkidem
tanidinmi bilmiyorum 2007 den beri yazisiyoruz
gulnisa ozlembay nurayahmet hepsini taniyorum
denedik olmadi suan hepimizin cok guzel kizlari var ozlemden habersiziz
hayirlisi insallah yumurta olayi en cok aklima yatanlardan
matematik san cook ihtiyacimiz var o sitede onu deneyipte kizi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?