bebek cinsiyet belirleme..

bebegini saglıkla kucagına al inş.
süper anneelrsiniz konusunu bende okudum ama orda okudugum kadarıyla adet geciktirici hap kullanıp nurayahmetin verdigi tarihlere göre ilişki yaşanıyordu.bence bu cok yalnışş.
ben bu kadarını yapmazdım acıkcası.normal düzenime dietimi eklerdim ,kürler,yum günü dua namaz ,ph ı ayarlamaya calışırdım.ama geciktiriciler filan hormon oluyor.gerek yok o kadar hırpalanmaya.
bide birinin verecegi tarihlere güvenip ilişkiye girmekte cok mantıklı degil
neyse sonuc olarak hepsi saglıklı yavru dünyaya getirmişler.en önemlisi bu.
bebginin cinsiyeti belli olunca yaz cnm:)

Allah bagışlasın oglunu
ilk sayfada kız bebek içinde bilgiler var okuyabilirsin.sormak istedigin bişi olursa biz cevaplamaya hazırızz

yaa sen istisnasın demekki..bide adet olana kadar hergünmüüakannehir maşallahkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla maşallahhh.biz haftada 1-2 gün olsa razıyız

bundan sonra bu topige giremiycem olumsuz seyleri okudukca tepem atiyor yaaaaaaa bu ne edepsizliktir yaaaaa yönetim duy sesimizi bizi hicde iyilestirmiyorlar

yaw bi kac luzumsuz yüzünden topige girmemek olurmu.aa cok ayıp ediyon vallaa

bende yazmayacagımmmm....

ayy dayanamıyom kızlarr.bunun için uyarı ceza alacaksamda alıyım.içimde kalıp dert olacagına dışarı cıksın mert olsun

bu yöntemleri deneyipte tutmayanları okuyunca inancım hiç kalmıyo.bence akışına bırakmak lazım gibi geliyo ne bilem benımde kafam karıştı ya kızlar .

helencim napıyosun

iyim esmerim.çocuk uyuyo.büyük kızın arkadaşı var onla oynuyoo.ama yemek hazırlamam lagzım 5 10 dk sonra kapatacagımm.sen nasılsın kızların nasıll..benim kız hala kucakta dalıyo kollarım kopuyoo.buna bi çare bulmalım çok alıştı.ama kıyamıyorum kucagımda hemen dalıyo.minik yavru....anne kucagını kim sevmez..

Son düzenleme:
bu yöntemleri deneyipte tutmayanları okuyunca inancım hiç kalmıyo.bence akışına bırakmak lazım gibi geliyo ne bilem benımde kafam karıştı ya kızlar .

esmerim bazen bende öyle diyorum.ikincide o kadar ugraştımda ne oldu.diyom am sonra yine dayanamıyorum.yok yok bişeyler yapayım elim kolum baglı gibi geliyo bu seferde..zaten son şansımmmm...rabbim yardımcımız olsun...

cnm bu yöntemler birer vesile takdir Allahın
sen biildigin yöntemleri denersin ilerde keşke dememek için buna ragmen olmuyorsa kafan rahat olur.Allah böle uygun görmüş dersin.
biz inanan insanlarız hamd olsun.Allaha isyan etmek ,onun verdiklerini begenmemek gibi bi lüksümüz olamazz
ama önümüzde fırsatlar varsada bunları degerlendirmek gerekirr
böle olumsuz düşünme bencee

sen tevekkül et takdiri Allaha bırak

tevekkül; müslümanın, yapacağı işlerde tüm zahiri sebeplere sarılması, alınması gereken tedbirleri alması, çalışıp çabalaması, ama gönlünü bunlara bağlamayıp sadece Allah'a dayanmasıdır. Tevekkül, hiç bir zaman, çalışmayı ve sebebe sarılmayı terkedip, Allah'ın dediği olur" diyerek kenara çekilmek değildir (Fahru'd-Din er-Razî, Mefatihu'l-Gayb, Bulak 1289, 111, 122; Elmalılı M. Hamdi Yazır, Hak Dini Kur'an Dili, VII, 5063, 5064). Nitekim Hz. Peygamber, devesini salıvererek Allah'a tevekkül ettiğini söyleyen bir bedeviye "Onu bağla da öyle tevekkül et" buyurmuştur (Tirmizî, Sıfatü'l-Kıyame, 60).

işte budurr!!!!!!

canım iyiym bende uğraşıyorum kızlarla napam küçükde yanımda vıyaklayıp dduruyo:)canım bak bence bu üçüncüyü yaparsan bişey deneme sadece dua edersin belki bu kez erkek olacak nerden bileceksınki taktiri ilahı herkes bişey deneyerek mi erkek çocuk sahibi oluyo olaca varmış oluyo .karabiber yazmış ya bi sitede bir kaçkişi yöntem deneyerek hamile kalmış hepsi kız olmuş bunuda duydum ya iyice soğudum bu yöntemlerden.bende hamile kalmak istersen hiçbişey denemıcem allahın işi bellimi olur denemesemde erkek olacak belki ne malum.kızda olursa yapacak bişey yok allah bana böyle uygun görmüş deyip çekilecem köşeme napammm

valla senın hamile kalmanı merakla beklicem ama herşeyi deneyipte kalacaksın.senin daha bitane kızın var iki üç dört kızın olsa kafayı sıyırırdın heralde yöntem bulacam diye

valla senın hamile kalmanı merakla beklicem ama herşeyi deneyipte kalacaksın.senin daha bitane kızın var iki üç dört kızın olsa kafayı sıyırırdın heralde yöntem bulacam diye

acıkcası bende illa erkek cocuk olacak takıntısı yok.ama olurrsada cok mutlu olurum.bunun içinde bu yöntemleri denicem
bildigim yöntemleri denerim olursa olmazsa da Allaha şükrederim bana cocuk layık görüp verdigi için .3 cocuk düşünüyorum Allah nasip ederse.öle 4-5 cocukta gözüm yok.Allah olmayana versin inş.
ben sadece bildiklerimi insanlarla paylaşmak için bu topigi actım.paylaştıkcada paylaşımlar arttı gayette iyi oldu
merak etme yöntem bulmak için kafa filan sıyırcak biri degilim
bukadar cabalamamın nedeni gercekten bu yöntemlere umut baglayanlar içindir.actıgım topigin sorumlulugunu taşımaya çalışıyorum.
bunu yaparkende kendim içinde bişiler ögreniyorum
bence sende bu topige girerek cok fazla kafanı karıştırma arkadaşım

kizlar tartismaya girmeyin cevap yazmazssaniz
en guzel cevap onlara o olur
tevekkul ne guzel aciklamasini yapmis elara istemek dua etmek cbalamak gunah degil
malbora ben o super annelerden orkidem
tanidinmi bilmiyorum 2007 den beri yazisiyoruz
gulnisa ozlembay nurayahmet hepsini taniyorum
denedik olmadi suan hepimizin cok guzel kizlari var ozlemden habersiziz

hayirlisi insallah yumurta olayi en cok aklima yatanlardan
matematik san cook ihtiyacimiz var o sitede onu deneyipte kizi olan varmi

ebru %90 tuttu diyo kadınlar ama gender disopointment die bi başlık var .incelemek lazım tabi..amasen de girdiysen biliyosundur,onlar bizden daha fena.....5 kızı olupta erkek arayanlar çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…