bebek cinsiyet belirleme..

ilac doktor ismi filan soruyon,bi arakadaşa iyice araştır ondan sonra hamile kal bende araştırıyom filan diyonda bana pek sadece bakıyorsun gibi gelmedi
neysee burası herkese acık bi topic.isteyen uygular istemeyen uygulamaz.ama olumsuz konuşup insanların canı sıkılmasın yeterli.

sitemkar mesaj yazmanı gerektiren bi mesaj yazmamıştım halbuki

neden girmeyeyimki bende bakıyorum deneyipte tutturan oluyomu diye

canım bence siz birbirinizi yanlış anlamışsınız.
elaram esmer öyle biri degildir.tanıyınca sende anlayacaksın.oda bizden.aklına yatan bi yöntem bulrsa oda bizler gibi denemeyi düşünüyo..gerçi o benim gibi sıkıntılı degil neden olmadı diye.ama onunda içinde yani..

esmerim elarada eleştirildigini düşünmüş öyle sitemli yazmış.ne olur kimse kimseyi yanlış anlamasın hele bizim gibi aynı düşünenler..tamammı canlarımm..arkadaşlarımmm.hadi bakalımmm...turkbayragi :lepi:

ebru %90 tuttu diyo kadınlar ama gender disopointment die bi başlık var .incelemek lazım tabi..amasen de girdiysen biliyosundur,onlar bizden daha fena.....5 kızı olupta erkek arayanlar çooookkkk

kuzum ingilizcem yokki benim cat pat
esimin ingilizcesi super o acikladi bana boyle boyle yapiyolarmis diye daha fazlada utandim sormaya zaten kafa atiyo benim
bu takintima sen yakinda beni bosarsin oglan yapamiyon diye diyor
bilmezmiyin imzalarinda hep kiz figurleri dogum tarihleri gordum cok sicak bi site
yani bakin bi biz degilmisiz dimi ama :))

matematik insallah ozaman bize azar azar ver bilgileri
valla vesile olursan duamizi alirsin Şeniz

ya bende arattırdım ama bulamadımm.benim bilsyr.ingilizceyi çeviriyo türkçeye.seninkinde olmuyomuu.nasıl arattırdınız bi deyiverde bende bakayımm..

[helenim affet oyle bi dalmisimki o siteye soookkkkkkk gecirdim birinin 9 oglu var kiz istiyo ama bunlar biz gibi degil daha cokkk kiz istiyolarrr bizde tam tersi :))

peki sen neler denedin bu hamileliğinde?

selam kızlar ben geldim yeniden üye oldum baktım toplanıyonuz yavaş yavaş buraya ben eksik kalmayım demi bacılarım beni tanımayana bozulurum bak haaaaazemuszemus

eşim çok istiyor önce sağlıklı olması diyor ama içten içe hep bir erkek bebiş özlemi olduğunu biliyorum.anlıyorum.ama belli etmiyor. inşallah rabbim verir hepimize arkadaşlar

kızlar bende erkek bebiş istiyorum. bitane kızım var 7 yaşında inşallah rabbim de hepimize birer erkek bebiş verir.bu yöntemleri uygulucam inşallah

eşim çok istiyor önce sağlıklı olması diyor ama içten içe hep bir erkek bebiş özlemi olduğunu biliyorum.anlıyorum.ama belli etmiyor. inşallah rabbim verir hepimize arkadaşlar

aminnn
Allah bagışlasın kızınıı
takıl bize Allahın izniylee inşallah olurr erkek bebişlerimizz
ne zaman düşünüyorsun hamileligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…