- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
sitemkar mesaj yazmanı gerektiren bi mesaj yazmamıştım halbuki
neden girmeyeyimki bende bakıyorum deneyipte tutturan oluyomu diye
slm nasılsın helenx cnm bı sen varsın acık :):):):
helenx dun bana verdıgın doktara gıdenın kacıncı cocuguydu cnm oldu oglu
ebru %90 tuttu diyo kadınlar ama gender disopointment die bi başlık var .incelemek lazım tabi..amasen de girdiysen biliyosundur,onlar bizden daha fena.....5 kızı olupta erkek arayanlar çooookkkk
kuzum ingilizcem yokki benim cat pat
esimin ingilizcesi super o acikladi bana boyle boyle yapiyolarmis diye daha fazlada utandim sormaya zaten kafa atiyo benim
bu takintima sen yakinda beni bosarsin oglan yapamiyon diye diyor
bilmezmiyin imzalarinda hep kiz figurleri dogum tarihleri gordum cok sicak bi site
yani bakin bi biz degilmisiz dimi ama :))
matematik insallah ozaman bize azar azar ver bilgileri
valla vesile olursan duamizi alirsin Şeniz
arkadaşlar ben eski üyelerdeenim.2,5 yıl hatta 3yıl olmuştur.o üyeliğim iptal oldu uzun zamandır girmiyodum ve dün yeniden üye oldum.neyse......eğer ciddiye alırsanız sizlere burada öğrendiğim tecrübelerimden söz etmek istiyorum.o yıllarda süper annelersiniz adında bir konu açılmıştı.konunun içeriği aynıydı.erkek yada kız çocuk için ne yapmalıyızı tartışıyor,fikir alışverişi yapıyordu arkadaşlar.sadece erkek değildi ama kız içinde uğraşanlar vardı.hergün takip ederdim.o zamanlar baby choice diye bir yöntem vardı ona yoğunlaşmışlardı hatta buradan bir arkadaş onun şifresini çözmüştü ve takvim hesaplıyordu bazı arkadaşlara.yumurtlama günü,beslenme,baby choice,alkali,asidik sağa yatmak,potasyum hapı,erkeğe ilişkiden önce kahve içirmek,seyrek ilişki,yani ne varsa hepsini bir arada yaptılar hatta o aylarda üstüste hamile kaldı çoğu.inanırmısınız hepsinin kızı oldu.kız isteyenen ve ona göre yöntem deneyen bir tane arkadaşında oğlu oldu.ilişkiye girdikleri günü saati hamileği öğrendikleri günü cinsiyetlerini öğrendiklerini fln hepsini paylaşırlardı yani sağlam bir arkadaşlıkları vardı.herşeyi anlatırlardı.bütün bu yöntemleri denediler inanın bana.sadece özlembay isminde biri vardı o bakırköyde bir dra gidiyordu.dr ona yumurtlama takibi ve sanırım bir ilaç vermişti.birtek onun oğlu oldu.diğerleri sözleşmiş gibi hepsinin kızı oldu.o yüzden ben denemedim bu yöntemleri.şimdi 3 aylık hamileyim.bir tane kızım var bakalım bu ne olacak.çok istiyorum bir oğlumun olmasını ama....hayırlısı allahtan.umarım hepinizin dileği gerçek olur.tatlı tombiş oğullarınız olur.ama nolur bu yöntemlere fazla bel bağlamayın arkadaşlar.bunlarıda sizleri eleştirmek için yada bunları saçma bulduğum için yazmıyorum yanlış anlamayın.sadece eğer ciddiye alırsanız bildiklerimi paylaşmak istedim.
selam teravet sende burdasın nasılsın nasıl gidiyor
nurayahmetmiisn yoksadelikafaduldenselam kızlar ben geldim yeniden üye oldum baktım toplanıyonuz yavaş yavaş buraya ben eksik kalmayım demi bacılarım beni tanımayana bozulurum bak haaaaazemuszemus
iyiyim msn den yazdım sana cevap yazmadın kızım çok iyi çok akıllı süper maşallah seninkiler nasıl üçüncü ne zamansağolasın bacımmm sen nasılsın? görüşemiyoruz pek di mi? küçük prensesimiz nasıl?
[helenim affet oyle bi dalmisimki o siteye soookkkkkkk gecirdim birinin 9 oglu var kiz istiyo ama bunlar biz gibi degil daha cokkk kiz istiyolarrr bizde tam tersi :))
kızlar bende erkek bebiş istiyorum. bitane kızım var 7 yaşında inşallah rabbim de hepimize birer erkek bebiş verir.bu yöntemleri uygulucam inşallah
eşim çok istiyor önce sağlıklı olması diyor ama içten içe hep bir erkek bebiş özlemi olduğunu biliyorum.anlıyorum.ama belli etmiyor. inşallah rabbim verir hepimize arkadaşlar
kızlar bende erkek bebiş istiyorum. bitane kızım var 7 yaşında inşallah rabbim de hepimize birer erkek bebiş verir.bu yöntemleri uygulucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?