bebek cinsiyet belirleme..

benimde 3 kızım var büyük16 ortanca 13 ve en küçük 6 aylık ebru çok iyi tanır beni demi kız ebruuuum küçük annem diğer mahalleden miniş ben ben sizleri meraktan takip ediyorum 3 kız sanırım yeter bana eşim için çok ama çoooook üzülsemde dördüncüde kız olur korkusuyla yapamam artık bunu kaldıramam gibi geliyo ama yaradanım bilir büyük konuşmak da istemiyorum. nisandakar bacııım seni yazılarınıda okudum etkilendim çooook

kiyamam sana canim ablamm
esin icin bu fedakarligi yaptin ya supersin
gulnisa ablam sen coookkk seviyorum sizleri bilmem neden
hakkinizda hayirlisi olsun bi zamanlar sizi gordukce kendimden utanirdim kedi:

oylemi dersin cook karamsarim yaa
en buyuk guvencem rabbim dualardayim hep
hayirlisindan sagliklisindan dini butun bir erkek evlat cumlemize insallah :))
sana tavsiyem bitanem çok kendini kaptırma bi çocuğum daha olsun diye yap erkek olacak diye çok alıştırma kendini sonra zor toparlanırsın . bugün bu sayfayı görünce yeniden üye oldum helenk nisandakar rahime esmerkız bikaç kişi daha vardı ama şimdi aklıma gelmedi onlarla tanışmak istiyordum helenkle tanıştım bizim mahallede artık burdan görüşürüm onlarlada :1hug:

bende araştırıyorum ama kesin bi yöntemle karşılaşmadım.bende karşı deyilim zaten bu tür yöntemlere ama fazlada bel bağlamamak gerek onu demek istiyorum ben yoksa banane yani.sanada teşekkür ederim helencim.

canım bende senın gibi düşünüyorum benımde iki kızım var .3. için bende çok korkuyorum şuan zaten hiç düşünmüyorum ama kızlarım büyüdükten sonra belki fikrim değişir yinede beklemek istiyorum teknoloji ilerliyo belki bununda bi çaresini bulurlar diyorum ama yinede kısmet.

ben artık hiçbirşeye inanmıyorum yazı kader yaradan anlımıza ne yazmışsa o olur
ama araştıranlarıda eleştirmem çünki birzamanlar bende çok araştırdım insanoğlu hep keşkelerle yaşar onun için herkes herşeyi denemeliki içinde kalmasın keşke demesin

Son düzenleme:
selam kızlar ammada çok yazışıyorsunuz..okuyamıyorum:)))
bende kararsızım.bu ay yine deniycem ama ne deniycem bilmiyorum.tahminen 8 haziran yum.günüm..mate mati yum+12 olayını açıklayınca insan tırsıyo...
gerçi ben yum anımı hissediyorum ama sperm yumurtaya kaç saattte ulaşıyo onu bilemiyoruz..yumurta akı olayı bana biraz iğrenç geldi:)))ama bilemiyorum kızlar illa iki hafta beklemesimi lazım bu yumurtanın.birde ben yum phını ölçemem turnusolum yok.karbonatlı suyu bi kee denedim.ama bizim mahalledekiler biliyo bu yolla kızı olan var.ne yapsam şaştım kaldım.:hulya:

valla cnm aynı karasızlasıyoruz yorumları okuyumcasenın ılkmı kızın varmı cnm

mimoza ilk sayfada üyeelrden alıntılar bölümü var oraya yazmıştım ben ayrıntılı olarak
ama tekrar söleyim
normalde spermler yumurtaya 1 saatte varıyorlarmış
ama önce kadın orgazm olursa 5 dk ulaşıyorlarmış yumurtaya.
kopy yapıyım yazıyı:
Spermaların kadının cinsel organları içindeki yolculuğu ortalama bir saatte tamamlanır. Fakat burada da ilginç bir durum söz konusudur. Eğer cinsel birleşme sırasında kadın da orgazm olmuşsa, oksitosin adı verilen bir hormon salgılanır. Bu hormon, dölyatağının
kasılmasına yol açar ve meni bu kasılmalar yardımıyla 5 dakika gibi çok kısa bir sürede yumurtaya ulaşır. Kadının orgazm olması döllenme açısından zorunlu olmamakla birlikte döllenme şansını oldukça arttırır

mimoza ilk sayfadaki üyeelrden alıntılar bölümünde nisandakar arakadaşımızı yazdıgı yorumları oku
o bugün hem yumurta akının hemde karbonatın ph sını ölctü
turnosol kagıdı akvaryumcularda satılıyormuş
yumurta akını vajinaya yerleştirmek içinde enema gerekiyormuş
bu lavman seti sanırım

benim bi kızım var.alla ha şükür..gamzecim..inşallah bide oğluşum olur...
akvaryuma bi gideyim kızlar belki alırım.ama yumurta akından çok karbonatlı suyu denerim.
5 dkiada gidiyosa süper..bu ay takvimine lunariumdanmı bakıyosun.

canım ben yum takibi yaptırdım üç defa..yum çatladığı anı hissedebiliyorum..bu ay dra gidecekmiyim bilmiyorum.karar vermedim henüz.reglimin 3günü bugün.
ben ay takvimi ve yum anın olayını deniycem.çatlama anımı hissedince olabilir . ay takvimi ve güneş uymu olayı var.ne kadar doğru bilemem.ama oda denk gelirse ii olur.başkada bi yapacağım şey yok.ha vajinal duş c.perhiz ve diyat zaten var...bunlardan farklı kaçırdığım bişi varmı bilmiyorum.varmı kızlar?????

hoşgeldiiiin. pc açıktı ama buzdolabını temizledim bir de yazılanları okuyayım derken bu mesajı gördüm. memnun oldum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…