- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
iyiyim msn den yazdım sana cevap yazmadın kızım çok iyi çok akıllı süper maşallah seninkiler nasıl üçüncü ne zaman
inşallah bitanem inşallaha.s.hosgelmissin canim duaci olalim hep birliktee
ezelcee ablacimmmm seni tanimazmiyimm canimmm benimmmm hosgeldinn insallahhh
bu kez tutar bizim ogluslar(
tuturacan sen kız ümitliyim ben senden çoooook hemde :CüvCüv:bak ezelcem bu kez karbonatla degilde yumurtayla yapicaz keklerisempatiksalakcinni
hangisi tutar dersin ::roflol:
benimde 3 kızım var büyük16 ortanca 13 ve en küçük 6 aylık ebru çok iyi tanır beni demi kız ebruuuum küçük annem diğer mahalleden miniş ben ben sizleri meraktan takip ediyorum 3 kız sanırım yeter bana eşim için çok ama çoooook üzülsemde dördüncüde kız olur korkusuyla yapamam artık bunu kaldıramam gibi geliyo ama yaradanım bilir büyük konuşmak da istemiyorum. nisandakar bacııım seni yazılarınıda okudum etkilendim çooook
tuturacan sen kız ümitliyim ben senden çoooook hemde :CüvCüv:
sana tavsiyem bitanem çok kendini kaptırma bi çocuğum daha olsun diye yap erkek olacak diye çok alıştırma kendini sonra zor toparlanırsın . bugün bu sayfayı görünce yeniden üye oldum helenk nisandakar rahime esmerkız bikaç kişi daha vardı ama şimdi aklıma gelmedi onlarla tanışmak istiyordum helenkle tanıştım bizim mahallede artık burdan görüşürüm onlarlada :1hug:oylemi dersin cook karamsarim yaa
en buyuk guvencem rabbim dualardayim hep
hayirlisindan sagliklisindan dini butun bir erkek evlat cumlemize insallah :))
canım bence siz birbirinizi yanlış anlamışsınız.
elaram esmer öyle biri degildir.tanıyınca sende anlayacaksın.oda bizden.aklına yatan bi yöntem bulrsa oda bizler gibi denemeyi düşünüyo..gerçi o benim gibi sıkıntılı degil neden olmadı diye.ama onunda içinde yani..
esmerim elarada eleştirildigini düşünmüş öyle sitemli yazmış.ne olur kimse kimseyi yanlış anlamasın hele bizim gibi aynı düşünenler..tamammı canlarımm..arkadaşlarımmm.hadi bakalımmm...turkbayragi :lepi:
benimde 3 kızım var büyük16 ortanca 13 ve en küçük 6 aylık ebru çok iyi tanır beni demi kız ebruuuum küçük annem diğer mahalleden miniş ben ben sizleri meraktan takip ediyorum 3 kız sanırım yeter bana eşim için çok ama çoooook üzülsemde dördüncüde kız olur korkusuyla yapamam artık bunu kaldıramam gibi geliyo ama yaradanım bilir büyük konuşmak da istemiyorum. nisandakar bacııım seni yazılarınıda okudum etkilendim çooook
ben artık hiçbirşeye inanmıyorum yazı kader yaradan anlımıza ne yazmışsa o olurcanım bende senın gibi düşünüyorum benımde iki kızım var .3. için bende çok korkuyorum şuan zaten hiç düşünmüyorum ama kızlarım büyüdükten sonra belki fikrim değişir yinede beklemek istiyorum teknoloji ilerliyo belki bununda bi çaresini bulurlar diyorum ama yinede kısmet.
selam kızlar ammada çok yazışıyorsunuz..okuyamıyorum:)))
bende kararsızım.bu ay yine deniycem ama ne deniycem bilmiyorum.tahminen 8 haziran yum.günüm..mate mati yum+12 olayını açıklayınca insan tırsıyo...
gerçi ben yum anımı hissediyorum ama sperm yumurtaya kaç saattte ulaşıyo onu bilemiyoruz..yumurta akı olayı bana biraz iğrenç geldi:)))ama bilemiyorum kızlar illa iki hafta beklemesimi lazım bu yumurtanın.birde ben yum phını ölçemem turnusolum yok.karbonatlı suyu bi kee denedim.ama bizim mahalledekiler biliyo bu yolla kızı olan var.ne yapsam şaştım kaldım.:hulya:
hoşgeldiiiin. pc açıktı ama buzdolabını temizledim bir de yazılanları okuyayım derken bu mesajı gördüm. memnun oldum ayrıcasana tavsiyem bitanem çok kendini kaptırma bi çocuğum daha olsun diye yap erkek olacak diye çok alıştırma kendini sonra zor toparlanırsın . bugün bu sayfayı görünce yeniden üye oldum helenk nisandakar rahime esmerkız bikaç kişi daha vardı ama şimdi aklıma gelmedi onlarla tanışmak istiyordum helenkle tanıştım bizim mahallede artık burdan görüşürüm onlarlada :1hug:
iyiyim msn den yazdım sana cevap yazmadın kızım çok iyi çok akıllı süper maşallah seninkiler nasıl üçüncü ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?