- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.201
aynen sersem sersem bı oyana bı buyana gıdıyom mutfak odalarhaklısın çoookk sıcak iş güç yapılmıyor yemeği de 1 karıştırıyorum 1 oturuyorum Allah yardım etsin..
amınnnnnnnnnnnnnnnhaklısın ALLAH ağır sınamasın bizi kaldıramayacağımız dert vermesin inş..
herkesin imtahanı farklı.kimbilir bizi ne bekliyor.
cnm bende senı cok merakk ettım hemen actımınankı hadı hayırlısı ınsssssss 6 da ıns sevınclı habeını alırız ama yoksada kesınlıkle uzulme vaktı saatı gelmemıstır tmm ıkısınede alıstır cnm kendını ıns hamıssındır temenımız o cnmopuyorumnanaktan
onlar kesin uykudadırlar.akannehir
saol cnm bende şimdi kendime bak ece çıkmassa üzülmek yok diyorum ama nekadar uygularım bilemiyorum..ama bişey diyimmi içimde hiç heyecan yok..hayırlısı cnm..
kız bu halınle acaba hamıssın yhu??? ıcımden bır hıs öle dıyor ıns öledır stres yok fazla ınssssssssss
aynen katılıyorum sana
ne kadar uğraşırsan uğraş kaderimizde ne varsa hep o çıkıyo karşımıza
allah hakkımızda hayırlısını versin
sanada şifa versin inşallah
belkide o bebek şifa olacak sana
inş.. cnm son 1 saat..eşime söylemedim pozitfse söylicem..
ıns cnm mutlu hbaberı verırsın aksam neden mıden bulandıkı kızındada bulanıyomuydu acaba hamılelık belırtısımıkı dedım de o yuzden cnm[/QUO
iremde de çok kusardım ama bu o içtiğim ilacı etkisi heralde ...
ben çıkıyorum.alaha emanet olun
Allah sabirlar versin eltine Allah bizden herseyi daha iyi bilirhdeğirmenci BENİM ELTİMİN BİR KIZI BİR OĞLU VAR.5-6 AY ÖNCE 2.5 AYLIK BEBEK KARNINDA ÖLDÜ.KARI KOCA HEPSİ ÇOK ÜZÜLDÜLER.AĞLADILAR.1 AY ÖNCE EŞİ YANİ KAYNIM KALP KRİZİNDEN 40 YAŞINDA ÖLDÜ.ŞİMDİ O ÇOCUK KALSAYDI BABASIZ DOĞACAKTI.HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.
insallah gönlündeki olur canim benimmmmmm12 haftalıkken istanbuldaydım medical parkta bir doktora gittim ultrasyonu iyidi.netti.%60 erkek dedi.kendi memleketimde 2 gün önce kendi doktorumda çok sıra vardı.ikili test için başka tanınmamış genç bir doktora gittim oda daha çok küçük ama kıza benziyor dedi kesin değil dedi.
ben çıkıyorum.alaha emanet olun
gizlar sizim icin resmimi ekladum du bakin istersenizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?