- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.141
qwert kullanıcısından alıntı
inşallah baktıracam pazartesi ama bi tek size söliycem
eşime bile sölemiycem
tabi durabilirsem
banada bi torpil yapta bende gidiyim oraya
bilgi tıpa gidecem heralde
keçiören hastanesi 45 lira istedi
neyse ben çıkıyorum moralim çok bozuldu
sonra görüşürüz
ıns cnm ıns rabbım herkese versınayy ne kadar yazmışsınızzz.okumayo istiyorum ama 300 sayfa lomuşşş..ama ilk sayfaya hemen bi daldımm..ayy hhamileler çookk...hamile olan arkadaşlarımız tebrik ediyorummm..çok sevindim.rabbim gönlünüzdekieri versin inşallah..ayyy sizler gibi bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini.inşallah ogluşlarınız yoldadır...
cn m ewet arkadaslarda demıs gercı kahverengı leke genelde gelıyo bol bol ınlencen baska yolu yok cnm onunbuğün benden minicik kahverengi leke gelmiş
çok korkuyorum ya
ya düşük yapıcam gene
yada hamile değilim adet olucam
ben de laptop kullanıyrodum,hatta şuan evde var istesem kullanabilirim ama zararı oldugunu duyduktan sonra modemi ve pcyi degiştirdim.masaüstü aldım.
cünkü 2 yaş altındaki bebeklerde zararı oluyorr.
elara nıreeeeee gıttın kızzzzzzzz gene :
günaydın..
eşim evde büyük kızımla uyuyo..
küçüte uyuyo.yalnızım..eh yemek faslınada daha var.ama pazar günü olması iyi oylmuyo.kimsecikler olmuyo.benimde pazar eşim oldugu için büyükle iyi ilgilenir.oyüzden daha rahat girebiliyorum...
ee gamze sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara...
kızımaa bişiler yedircem cnm.nickim burda bakarım aradaa
cnm valla bılmıyom eylulde dıyodum yaklasmaya baslayınca tırsmaya basladım :):)::)):bılmıyomkı ama ıns bu sene cıkmadan hamıs kalırım cnm sen ne zamannn dusunuyon?????
tmmm cnm aynen bende sımdı uyandıı az acılsın dıye beklıyom yedırecem
geçen eltimin okuması vardı çocuklarda vardı tabiii bi erkek bebek vardı orda iki tanede kız bebek erkek bebeği alınca içimde hiç bi kıpırdanma olmadı hani istiyoruz ya dedim bi alıyım bakıyım yakışcakmısora bi kız bebek vardı aman allahım içime sokasım geldi bilmiyorum niye böle oldu... benimde erkek istememin bi nedenide bi teyze vardı oğluyla aralarındaki yaş farkı belli olmuyodu arkadaş gibilerdi annesiinn yanına falan gelince çok hoşuma gitmişti...garip duygular yaşıyorum bu aralar allah hayırlısını nasip etsin............
kızlar ıftrara ne hazırlayacaksınız
tmmm cnm aynen bende sımdı uyandıı az acılsın dıye beklıyom yedırecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?