- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.161
günaydın kızlar okurken yoruldum 1 saaten beri okuyorum sanırımhamiş arkadaşları tebrik ediyorum elara benim bir sonraki reglim 27 ağus. 12 ağustosta ilişki oldu...tablo varmı bilmiyorum bu ay eklersen sevinirim....
geçen eltimin okuması vardı çocuklarda vardı tabiii bi erkek bebek vardı orda iki tanede kız bebek erkek bebeği alınca içimde hiç bi kıpırdanma olmadı hani istiyoruz ya dedim bi alıyım bakıyım yakışcakmısora bi kız bebek vardı aman allahım içime sokasım geldi bilmiyorum niye böle oldu... benimde erkek istememin bi nedenide bi teyze vardı oğluyla aralarındaki yaş farkı belli olmuyodu arkadaş gibilerdi annesiinn yanına falan gelince çok hoşuma gitmişti...garip duygular yaşıyorum bu aralar allah hayırlısını nasip etsin............
cnm ben sahurda doyuruyrum 5de kahvaltısını verıyom yanı o da kalkıyo hala emzırıyonmu sen ben bırakırdımya bıberonda almıyo kasıkla mecbur ben sut cıcıbebe yumurta pekme zpeynır karıstırıyom hala öle yıyo cnm ondan sonra uyuyo tekrar 11 de kalktıı tabıkı bu ramazn dıye bole uyanıyoya tekrar uyuyunca uyuyo bu saate denk sımdıde corbasını ıcırdım öle cnmhayy maşallahh bu saate kadar uyuyormuuu.akşam kacta yatıyorr
benim kızım sabah 7:30 da uyanıyor
biraz emiyor 8:30 da kahvaltı yiyor
12 de yemek yiyor.1 de uyuyorr
normalde kahvaltısını nesquik tam tahıllı gevrek,yumurta,süt ,muz la hazırlıyorum yada kek katıyorum nesquikin yerine
ama bugün ikiside yok bitmişş.süt içirdim sadece
o nedenle ögle yemegini erken verdim bugünn.
sen nasıl yaptırıyorsun kahvaltsıını?
kızlar merhabaa uzun zamandır giremiyorrum hiç istediği cinsiyeti tutturaan varmı hangi yollarla
benim 2 kızım var eylül ekim yapayım diyorum inş.Allah herkese ve özellikle son şansı olanlara nasip etsin rabbim sonrasında bizede veersin inş.
belkide cnm dediğin gibidir....ben küçügün bi karnını doyurayım..
cnm dr nevranın sıtesınde sol alt kosede:)boncuk nasıl oldun cnm?
qwert test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
benim kociş hala inanamıyorum diyorr
içime kurt düştü kızlar 133.33 az bir rakammı
gebelik olmamma şansı varmı??
boncuk şu link i ver bi bakem yaw merak ettim..
Elara cnm vallahı kalbımı okuyorsun he bak ben dun gece bıraz arastırma yaparken hamıle kalamayanların sut prolaktınını sıkarak( yanlızca sureklı sıkmamak lasımmış)ogrendıgını okudum bende sol gogsumu sıkınca mınnacık bır damla sut geldı sanırım benım pralaktınım yuksek zaten en buyuk belırtelerı bende mevcut adet duzensızlıqı kasık agrıları bas agrılar vs gıbı.Kafama takılan yanlızca sey oldu gece 4 ten berı okuyorum prolaktını yuksek olana dotınex yada pardolel mıydı o ılacı verıyorlar ancak bu ılacları kulanırken hamıle kalanların bır cogu dusuk yabmıslar ılacı bırakıp hamıle kalmaya calısanlarınsa yenıden prolaktınlerı yukseldıgı ıcın hamıle kalamıyorlar ve Allah korusun prolaktın yuksek olan kısılerın hemen hemen bır cogunda beyınde tumor saptanmıs .Kafam cok karıstı ınan kı suanda reglın 2.cı gunu gıtmek daha ıyıymıs bende reglımın ıkıncı gunu kesınlıkle gıdıcem .Bırde su var ben hayatım boyunca hıc 28 gunde bır oldugumu bılmem bazen 38 gunde bır oldugum bıle olur ama 2 ablamda boyle yanı ırsılık varmıdır boyle durumda bılemıyorum ama prolaktınım yuksek cıkarsa cok uzulecegım kesın bu sefer kafama hamıle kalsam bırsey olurmu dıye kendımı yer bıtırırımboncukk senin adet döngünde düzensizz.bence sende doktora git,hormonlarına baktır.onlarda sorun yoksa enfeksiyon filan olabilir.
gamzeninde cok düzensiz ve uzundu döngüsü ,bak 3 aydır 28 günde oluyormuş
28 güne düşerse yumurtlama gününüde kolay yakalarsınn
ben gitcem bu hafta
cnm korkma sıkma kendını stres yabma yerlesmede olabılır dur bakalım az kaldı kan testını alınca yarınca hemen dra gıdersınbuğün benden minicik kahverengi leke gelmiş
çok korkuyorum ya
ya düşük yapıcam gene
yada hamile değilim adet olucam
kızlar merhabaa uzun zamandır giremiyorrum hiç istediği cinsiyeti tutturaan varmı hangi yollarla
benim 2 kızım var eylül ekim yapayım diyorum inş.Allah herkese ve özellikle son şansı olanlara nasip etsin rabbim sonrasında bizede veersin inş.
hımmm anladım cnm.cnm ben sahurda doyuruyrum 5de kahvaltısını verıyom yanı o da kalkıyo hala emzırıyonmu sen ben bırakırdımya bıberonda almıyo kasıkla mecbur ben sut cıcıbebe yumurta pekme zpeynır karıstırıyom hala öle yıyo cnm ondan sonra uyuyo tekrar 11 de kalktıı tabıkı bu ramazn dıye bole uyanıyoya tekrar uyuyunca uyuyo bu saate denk sımdıde corbasını ıcırdım öle cnm
gunaydın kızlar
Elara cnm vallahı kalbımı okuyorsun he bak ben dun gece bıraz arastırma yaparken hamıle kalamayanların sut prolaktınını sıkarak( yanlızca sureklı sıkmamak lasımmış)ogrendıgını okudum bende sol gogsumu sıkınca mınnacık bır damla sut geldı sanırım benım pralaktınım yuksek zaten en buyuk belırtelerı bende mevcut adet duzensızlıqı kasık agrıları bas agrılar vs gıbı.Kafama takılan yanlızca sey oldu gece 4 ten berı okuyorum prolaktını yuksek olana dotınex yada pardolel mıydı o ılacı verıyorlar ancak bu ılacları kulanırken hamıle kalanların bır cogu dusuk yabmıslar ılacı bırakıp hamıle kalmaya calısanlarınsa yenıden prolaktınlerı yukseldıgı ıcın hamıle kalamıyorlar ve Allah korusun prolaktın yuksek olan kısılerın hemen hemen bır cogunda beyınde tumor saptanmıs .Kafam cok karıstı ınan kı suanda reglın 2.cı gunu gıtmek daha ıyıymıs bende reglımın ıkıncı gunu kesınlıkle gıdıcem .Bırde su var ben hayatım boyunca hıc 28 gunde bır oldugumu bılmem bazen 38 gunde bır oldugum bıle olur ama 2 ablamda boyle yanı ırsılık varmıdır boyle durumda bılemıyorum ama prolaktınım yuksek cıkarsa cok uzulecegım kesın bu sefer kafama hamıle kalsam bırsey olurmu dıye kendımı yer bıtırırım
elara öncede yazmıştım.tefriciye duası alabilirim.okudumya.alıştık gibi.fazla olan varsa bölebilir.hem çabuk bier.yok diyosanız.btabiki allah kabul etsin.üçüncüye olur nasip..
şuan sayı tamam.salıdan cumaya tekrar okuncak.ozaman sölersin senide ekleriz listeye
ebruda aldı dua.o da cok girmiyor salı bitceginide bilmiyor sanırım.inşallahh salıya bitirir
cnm ondanda nasıl alacaz haberkı ıns gırerde solerız............................cnm bende bıldırcın yumurtası verıyom dr um onermıstı bıde pekmez sutun ıcıne koyabılırsın yogurdunda verebılırsın hıc bır zararı yok bazıları var dıyo ama kesınlıkle yok dedı valla bılmıyom cnmşuan sayı tamam.salıdan cumaya tekrar okuncak.ozaman sölersin senide ekleriz listeye
ebruda aldı dua.o da cok girmiyor salı bitceginide bilmiyor sanırım.inşallahh salıya bitirir
ok tatlımohaa yaa 45 liramıı
bigi tıp ne kadarmış??
orda 17 liraymış muayene ile birlikte
cnm yarın gidecegim kesin olsa beraber giderdik cokta iyi olurdu benim içinn.
ama kızım küçük oldugundan benim planlar anlık degişebiliyor.seni yarı yolda bırakmak istememm
düşük yaptığımda bende kullanmıştımcnm o yerleşme kanamasıdır muhtemelerr
genelde herkesten gelir endişe edilcek bişi yok
benim 9 haftalık olana kadar geldi kahve lekemm
progestan kullandım bi süre neyseki gectii
senin dikkat etmen lazım bol bol dinlence.doktor bana bi tek wc ye gitmek için kalkacaksın dedi 3 ay boyunca
lütfen sende yarın git doktora hem kan ver hemde ultrasondan baktır.
daha öncede düşük yaşadım yine korkuyorum progestan kullanmak istiyorum dersin
dah az kullanırız artıkevet cnm mümkün oldugunca az kullansan cok iyi olur
gecen bi yaz okumuştum bulabilirsem kopy yaparım.
kablosuz modemin yaydıgı manyetik dalgaların bebege zararıı olduguu yazıyordu
hayy maşallahh bu saate kadar uyuyormuuu.akşam kacta yatıyorr
benim kızım sabah 7:30 da uyanıyor
biraz emiyor 8:30 da kahvaltı yiyor
12 de yemek yiyor.1 de uyuyorr
normalde kahvaltısını nesquik tam tahıllı gevrek,yumurta,süt ,muz la hazırlıyorum yada kek katıyorum nesquikin yerine
ama bugün ikiside yok bitmişş.süt içirdim sadece
o nedenle ögle yemegini erken verdim bugünn.
sen nasıl yaptırıyorsun kahvaltsıını?
sen reglı oldunmı elara sendede duzensızlıkmı basladı acaba ay vallahı ne tuhaf bırsey su adet dongulerı
cnm ondanda nasıl alacaz haberkı ıns gırerde solerız............................cnm bende bıldırcın yumurtası verıyom dr um onermıstı bıde pekmez sutun ıcıne koyabılırsın yogurdunda verebılırsın hıc bır zararı yok bazıları var dıyo ama kesınlıkle yok dedı valla bılmıyom cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?