bebek cinsiyet belirleme..

tmm eklerim listeye.inş hamiş kalırsın bu ay

kızın oldugu için kız cocukları sana sıcak geliyordurr
bende aynen senin gibi hissediyoruym.kız cocukları daha sıcak geliyor banada

kızlar merhabaa uzun zamandır giremiyorrum hiç istediği cinsiyeti tutturaan varmı hangi yollarla
benim 2 kızım var eylül ekim yapayım diyorum inş.Allah herkese ve özellikle son şansı olanlara nasip etsin rabbim sonrasında bizede veersin inş.

cnm ben sahurda doyuruyrum 5de kahvaltısını verıyom yanı o da kalkıyo hala emzırıyonmu sen ben bırakırdımya bıberonda almıyo kasıkla mecbur ben sut cıcıbebe yumurta pekme zpeynır karıstırıyom hala öle yıyo cnm ondan sonra uyuyo tekrar 11 de kalktıı tabıkı bu ramazn dıye bole uyanıyoya tekrar uyuyunca uyuyo bu saate denk sımdıde corbasını ıcırdım öle cnm

amınnnnnnnnnnn cnm ıns ama daba bebıslerımız kucuk cınsıyetlerı bellı degıl cnm sende eylul deneyıcılerındensın heralde

ben de laptop kullanıyrodum,hatta şuan evde var istesem kullanabilirim ama zararı oldugunu duyduktan sonra modemi ve pcyi degiştirdim.masaüstü aldım.
cünkü 2 yaş altındaki bebeklerde zararı oluyorr.

arkadaşlar ben modemi kayınvalidenin oraya koydum kendisin fazla kullanmadığı bi odaya ama leptop evde bi sakıncası olurmu sizce

gunaydın kızlar

cnm dr nevranın sıtesınde sol alt kosede:)
Elara cnm vallahı kalbımı okuyorsun he bak ben dun gece bıraz arastırma yaparken hamıle kalamayanların sut prolaktınını sıkarak( yanlızca sureklı sıkmamak lasımmış)ogrendıgını okudum bende sol gogsumu sıkınca mınnacık bır damla sut geldı sanırım benım pralaktınım yuksek zaten en buyuk belırtelerı bende mevcut adet duzensızlıqı kasık agrıları bas agrılar vs gıbı.Kafama takılan yanlızca sey oldu gece 4 ten berı okuyorum prolaktını yuksek olana dotınex yada pardolel mıydı o ılacı verıyorlar ancak bu ılacları kulanırken hamıle kalanların bır cogu dusuk yabmıslar ılacı bırakıp hamıle kalmaya calısanlarınsa yenıden prolaktınlerı yukseldıgı ıcın hamıle kalamıyorlar ve Allah korusun prolaktın yuksek olan kısılerın hemen hemen bır cogunda beyınde tumor saptanmıs .Kafam cok karıstı ınan kı suanda reglın 2.cı gunu gıtmek daha ıyıymıs bende reglımın ıkıncı gunu kesınlıkle gıdıcem .Bırde su var ben hayatım boyunca hıc 28 gunde bır oldugumu bılmem bazen 38 gunde bır oldugum bıle olur ama 2 ablamda boyle yanı ırsılık varmıdır boyle durumda bılemıyorum ama prolaktınım yuksek cıkarsa cok uzulecegım kesın bu sefer kafama hamıle kalsam bırsey olurmu dıye kendımı yer bıtırırım
buğün benden minicik kahverengi leke gelmiş
çok korkuyorum ya
ya düşük yapıcam gene
yada hamile değilim adet olucam
cnm korkma sıkma kendını stres yabma yerlesmede olabılır dur bakalım az kaldı kan testını alınca yarınca hemen dra gıdersın

aminn.ilk sayfada yazıyor kimlerin hamile oldugu
nasıl hamile kaldıklarıda gecmiş sayfalarda mevcutt

hımmm anladım cnm.
ben kızımı emziriyorum halaaa.ahdım vardı 2 yaşına kadar emzircem diye.ekimde bıraktırcam inşallahh
benim kızımda biberon kullanmadı hiç.
normal yumurta kullanıyorsan süt le birlikte vermesen cok iyi olur cnm
yumurtanın içindeki demirin emilimini azaltıyor süt.portakal suyu yada başka meyvesuyla versen demir emilimi artar

aynı şekilde pekmez ve sütte birlikte verilmese iyi olur.sütdeki kalsiyum ,pekmezdeki demirin emilimini azaltıyor.zaten 1 tatlı kaşıgında 2 mg demir mevcut onuda alamaz vucut yeterince
ben pekmezi meyvesiyle birlikte veriyorum.şırıngaya cekip sıkıveriyom agzına:)

süt ve yumurtayı da aynı anda veriyorum sebebide bıldırcın yumurtası kullandıgımdan.içeriginde zaten 8 kat daha fazla demir mevcutt.fazlasıyla alıyordur demiri diye düşünüyorum.

günaydın cnmmolumunekankayizsmile

cnm sen hemen kötüsünü düşünmüşsün.senin kızın daha küçük ne zmana bıraktı memeyi???
gamzeyi örnek vercem yine.onunda cok uzun sürüyordu ve düzensizdi.hormonları her bişiyi normal cıktı.mutlaka proklatinde bakılmıştır.
doktor sadece enfeksiyon için cipro antibiyortik ve ,vagenhex vermiş
ilac bitince 28 günde bir olmaya başlamış.3 aydırda cok düzenliymiş.

sende bu ay mutlaka git, şu adeti bi düzene soklım biran önce.

elara öncede yazmıştım.tefriciye duası alabilirim.okudumya.alıştık gibi.fazla olan varsa bölebilir.hem çabuk bier.yok diyosanız.btabiki allah kabul etsin.üçüncüye olur nasip..

cnm kızım memeyı 4 aylıkken bıraktı suanda 2 yasında
haklısın ama dusunmemek elde degıl uzuldum bırde benzaten vagı hexle antıbıyotık kullanmıstım bu ay beklıycem bakalım normal gundemı adet olcam 17 sınde olursam 28 gune ınmıs olucak mesala vagı hex kullandıktan sonra 15.cı gun yumurtlamam oldu normalde 21.cı gun ve regılden hemen sonra yumurtluyordum bu ay hem bırkere yumurtladım hemde erken belkı reglımıde duzene sokmustur umarım 17 sınde regl olurum

elara öncede yazmıştım.tefriciye duası alabilirim.okudumya.alıştık gibi.fazla olan varsa bölebilir.hem çabuk bier.yok diyosanız.btabiki allah kabul etsin.üçüncüye olur nasip..

şuan sayı tamam.salıdan cumaya tekrar okuncak.ozaman sölersin senide ekleriz listeye
ebruda aldı dua.o da cok girmiyor salı bitceginide bilmiyor sanırım.inşallahh salıya bitirir

hımmm anladım cnm.
ben kızımı emziriyorum halaaa.ahdım vardı 2 yaşına kadar emzircem diye.ekimde bıraktırcam inşallahh
benim kızımda biberon kullanmadı hiç.
normal yumurta kullanıyorsan süt le birlikte vermesen cok iyi olur cnm
yumurtanın içindeki demirin emilimini azaltıyor süt.portakal suyu yada başka meyvesuyla versen demir emilimi artar

aynı şekilde pekmez ve sütte birlikte verilmese iyi olur.sütdeki kalsiyum ,pekmezdeki demirin emilimini azaltıyor.zaten 1 tatlı kaşıgında 2 mg demir mevcut onuda alamaz vucut yeterince
ben pekmezi meyvesiyle birlikte veriyorum.şırıngaya cekip sıkıveriyom agzına:)

süt ve yumurtayı da aynı anda veriyorum sebebide bıldırcın yumurtası kullandıgımdan.içeriginde zaten 8 kat daha fazla demir mevcutt.fazlasıyla alıyordur demiri diye düşünüyorum.[/QUOTE]
şuan sayı tamam.salıdan cumaya tekrar okuncak.ozaman sölersin senide ekleriz listeye
ebruda aldı dua.o da cok girmiyor salı bitceginide bilmiyor sanırım.inşallahh salıya bitirir
cnm ondanda nasıl alacaz haberkı ıns gırerde solerız............................cnm bende bıldırcın yumurtası verıyom dr um onermıstı bıde pekmez sutun ıcıne koyabılırsın yogurdunda verebılırsın hıc bır zararı yok bazıları var dıyo ama kesınlıkle yok dedı valla bılmıyom cnm

ok tatlım

düşük yaptığımda bende kullanmıştım

evet cnm mümkün oldugunca az kullansan cok iyi olur
gecen bi yaz okumuştum bulabilirsem kopy yaparım.
kablosuz modemin yaydıgı manyetik dalgaların bebege zararıı olduguu yazıyordu
dah az kullanırız artık

benimde şimdi aklımdan kızına kahvaltıda ne yediriyorki diyodum
malım unuttuk küçük bebeği
aklımı okudun

sen reglı oldunmı elara sendede duzensızlıkmı basladı acaba ay vallahı ne tuhaf bırsey su adet dongulerı

bugün tam 1 hafta olduu hala gelen bişi yok.momof da folik ve b12 den sonra ilk ay düzensiz oldugunu söledi.belki ebnimde ondan olmuştur
doktora gidince anlaşılacak.bide hamilesiniz diyormuş:)) ayy ne şokk olurumm

pazartesi öglene kadar gelmezse onun yerine biz okuruz.bidahada vermeyiz.cünkü son güne kalınca zor oluyor.acaba okundumu diye düşünüp sıkıntı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…