- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.181
nihayet uyudu kızımmmmm
truff hamilelik hormonu hcg ilişkiden 3-5 gün sonra kana gecer ve kan testind ebelli olur biliyorsun
hcg nin idrarda belli olabilmesi için normalde 5 günlük bi gecikme yaşanması laızm normalde.sen cok erken baktın ondan cıkmadı bence
ayrıca her pozitif cıkan idrar testi hamilelik garantisini vermez biliyorsun
ama kandaki hcg oranı artmışsa hamilelik kesin demektir
o nedenle idrarda cıkmamasını hiç takma.cok önemsiz bişi
ama degerin düşük cıkmış cidde.belkide gec döllenme oldu ve hemen akabinde kan testi yaptırdın???
pazartesi belli olcak artık.umarım herşey yolundadır cnm
ay nebilim ilk kez canlı biri ruhuna fatiha istedi de şaşırdım:)
senin yazdıgınn bide zayıflama sayfası mı vardı.3 yeri birden nasıl idare etcen yaw:))
kolayy gelsinnnnnnnn.ben daha ne yemek yapacam bilmiyorumm
Arkadaşlar bişey sorucam ben ya.bana da çok saçma geldi ama artık herşeye de inanır olduk.geçen hafta bir komşuda dini sohbet vardı ordan bir komşunun akrabasının 2 yaşındaki oğlunun testislerinden biri şişmiş.doktora götürmüşler.ordaki kadınlardan biri de dediki:ah yazık ilerde o çocuğun ya hep kızı olur ya hep oğlu.:1shok: ay saçma geldi ama olmaz dimi öyle bişey o şeylerden biri kız biri erkek sperm üretiyo olamaz dimi ya?padişahlarda eskiden böyle bişey uyguluyolarmış sanırım.
sizin degerler niye bu kadar düşük cıkmış kızlarınız da.trufun degeride düşüktü.o zamn normal onunkide.
benim regli günümden bir gün sonraki degerim bin sekizyüz küsürdüü
sahura ne hazırlayacaksınız hatunlar
kocamm işe gitti yaa pöfff
ayy ne kadar yazmışsınızzz.okumayo istiyorum ama 300 sayfa lomuşşş..ama ilk sayfaya hemen bi daldımm..ayy hhamileler çookk...hamile olan arkadaşlarımız tebrik ediyorummm..çok sevindim.rabbim gönlünüzdekieri versin inşallah..ayyy sizler gibi bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini.inşallah ogluşlarınız yoldadır...
evet cnm mümkün oldugunca az kullansan cok iyi olur
gecen bi yaz okumuştum bulabilirsem kopy yaparım.
kablosuz modemin yaydıgı manyetik dalgaların bebege zararıı olduguu yazıyordu
kızımı banyo yaptırdım şimdi de uyutuyum geliyim
oh rahatladın cnm benımı gunde bır kere zor uyuyo
Birde eşimin 2 akrabasının 2 kızdan sonra oğulları oldu.kaynanam onlar doktora gittiler ilaçla oldu falan dedi sordum biri yalanlıyo yok öyle şey dedi tersledi.öteki de yusuf suresini okudum olursa adını yusuf koyucam dedim eşimede 2 tabak baklava yedirdim dedi.Yalnız ikiside bakırköyde aynı doktora gitmişlerdi.Şüphelendim şimdi.
Elaracım benim spiralin ipi içeri kaçmış kürtajla alıcaz dedi doktor çok korkuyorum çıkarttırmaya.Hiç böyle bişey yaşayan oldumu nasıl çıkartılıyo çok zormudur acaba.korkmasam bugün çıkarttırıp kendimi ayarlamaya başlıycam da korkuyorum işte.
evet truff pazar günüde gidiyor yaklaşık 5 aydır.ama inş bu aydan sonra gitmez diye ümit ediyorum
eşim bilindik bi otelin teknik müdürü.otelde yarın acılıyor inşallah.artık eskisi kadar yogun olmaz diye düşünüyorumm
nasıl uyutuyorsun?kendi uyumuyormu
Elaracım benim spiralin ipi içeri kaçmış kürtajla alıcaz dedi doktor çok korkuyorum çıkarttırmaya.Hiç böyle bişey yaşayan oldumu nasıl çıkartılıyo çok zormudur acaba.korkmasam bugün çıkarttırıp kendimi ayarlamaya başlıycam da korkuyorum işte.
Birde eşimin 2 akrabasının 2 kızdan sonra oğulları oldu.kaynanam onlar doktora gittiler ilaçla oldu falan dedi sordum biri yalanlıyo yok öyle şey dedi tersledi.öteki de yusuf suresini okudum olursa adını yusuf koyucam dedim eşimede 2 tabak baklava yedirdim dedi.Yalnız ikiside bakırköyde aynı doktora gitmişlerdi.Şüphelendim şimdi.
ewet cnm genelde sallıyom ama kendıde uyudugu oluyo aksamları genelde uyuyo kendı yanıma alınca ama gunduzlerı sallayarakgamzecim benim kızımda tek uyku uyuyor
zaten 1 yaşından sonra günde tek ve uzun uyku uyumaları gerekiyor.normal yani.sallayarakmı uyutuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?