bebek cinsiyet belirleme..

şimdi eşim aradı ne yapıyon akşama diyee
valla bilmiyom ne yapsam ki.kurufasulye pilav tavuk mercimek corbası yapabilirim.yaz ayında cekilmiyor ama eşim cok sevver bu 4lüyü:)

şekerpareyi bende cok severim ama pek yapmam evde:))
yaaa ben hamurişi konusunda cok üşengecim.hiç sevmiyorum o tepsileri yıkamayıı:)))
ama yemegi cok hızlı ve güzel yaparım.elimin lezzetli oldugunu sölerler
hamurişini misafir gelecegi zaman yaparım sadece.
tatlı olarakta bizim evde yenilen tek tatlı tavuk gögsüdür.şerbetli tatlıları hazır alıyoz canımızın cektiginde.
bide bayramda annemle baklava yapıyoz

ben öğle namazını kılıyım kızımla uyuyum azcık
kızlar siz de ara verin azcık
aşırı radyasyondan bebek olmucak Allah korusun
masa üstü de olsa yaydığı bi radyasyon var
öpüldünüz hepiniz.

slm kızlar sabah 8 de başladım çıkarmaya saat 10 a kadar içim çıktı sanki.
kendimi bitmiş hissediyorum.Geçmiş sayfada boncuk canım PARLODEL den
bahsetmişin işte ben onu kullanıyorum beni mahvetti yan etkilerinden biri kusmak
ve birsürü..ama kullanmama değdi:)))
bu akşam anneme iftara gideceğiz az ütüm var bitirince girerim..
qwert yarın sonucun çıkınca hemen yaz cnm..
elara menünü cnm çekti valla kargoyla gönder...:)))

benım kardeşimde yeni doğum yaptı lokman hekımde küçük ama güzel bi hastane.kardeşiminde yeni bi oğlu oldu çok tatlı maşallah.ben behlülüm diyorum kumral mavi gözlü maşallah.benım ailem ankarada bende ordan gelin geldim ist ye. ankarayı çok seviyorum sakin bi şehir.burası gibi karışık kalabalık deyil.valla zor alıştım buraya mecburen

qwert muayene +kan tahlili 17 ise cok iyi vallaa
hiç durma yarın muayene ol.hcg yede baktırırsın
kacta gitcen??
evet muayeneyle birlikte 17 sabah gidecem
ssk karşılamıyormuş hcg yi +muayene parası istiyorlar

ilk siz öğreneceksiniz zaten

ahh cnm gecmiş olsun.
gel beraber yiyelim cnm

lokman hekimde elif hanım var ben onun için o hastaneyi tercih ettim.cokta memnun kaldımm.ama 2. dogumda oraya gitmem cok kalabalıklaşmış artık

Arada evim güzel evim e bakıyorum niye sordun canım.Aslında burası için üye oldum.kk.nın diğer sayfalarına da vakit buldukça bir göz atıcam.çok faydalı bir site.
Niye sordun canım?

sanki eski üyesinde yeni nick almışsın gibi hissettim.

2 saatten fazla uyumuşumm yeni uyandım:)
kızıma meyve yedirdimm,yemek derdimde kalmadı koca annesine gitcekmiş
benim canımda bol kıymalı ,domatesli biberli makarna ve yogurtlu patlıcan kızartması cekiyorrrrr
yanındada karpuzzzzcokacimcoook

afıyet olsun super benım su an tek derdım suuuuuuuuuu valla dolaba habıresu tasıyom aksama hepsını ıcecem:):)):):): Menunde super cnm afıyet olsun bende karnıyarık pılav corba yaptım cnm

cnm cok gecmıs olsun ıns en yakın zamanda duzelırsın su ılacı bırakırsında allahyardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…