bebek cinsiyet belirleme..

ıy ı yapmıssın cnm valla yatınca ıyı luyo ama öle bı sansım yok benım : Cnm esın gıdıyo annesıne sen gıtmıyon zor ya ıns aranız duzelır bıtanem

sagol cnm
benim bogazım kurudu cok susadım yaaaa
karnıyarıga bayılırımmmmmmmmm.eline saglık cnm

sagol cnm sen kesın ıst bulda olsaydı toplardın hepımızı sole bı ıftar yapardık dısarda yhu:):):)::)):)):

ıy ı yapmıssın cnm valla yatınca ıyı luyo ama öle bı sansım yok benım : Cnm esın gıdıyo annesıne sen gıtmıyon zor ya ıns aranız duzelır bıtanem

valla ben bu durumdan hiç şikayetci degilim gamzecemim.benim kaynana anlaşılacak bi kadın degil.o da ben gibi cambaz.bir ipte iki cambazda oynamazz
ilk evlendigim dönemde cok cektirdi bana,en güzel günlerimi zehir etti.o günleri unutup ona tekrar annee dememm.3 yıl oldu görüşmeyeli zatenn.cokta rahatım.

sagol cnm sen kesın ıst bulda olsaydı toplardın hepımızı sole bı ıftar yapardık dısarda yhu:):):)::)):)):

valla istanbulda olsak kesin haftada 1 buluşurdukk.ne güzel olurduu
iftar cadırlarına filan gitmiyonuzmu siz.tv de görüyom cok güzel ortam yaa.

ay nerde 3 cocukla bızı ıftardan kovarlar hehehe:):):):):)):):

sana ovulasyon cetveli yapcaktım.ordan ben görcem nezamn yumurtladıgını.sölicem sana sende kendini kontrol etcen akıntı filann.
kendimede yapcam regli olursa tabii
bi kac gün sonra regli olcan bana hatırlat sana cetveli yapıyımm

tmm cnm 19 20 gıbı olurum heralde cnm allah razı olsun kız valla cok ugrasıyon bızle rabbım ınssss sana ıkız erkek evlad nasıp etsın ınsssssssssssssssss

iyi uykular truf.hamilesin ne tatlı uyku bastırır seni şimdi.
ben kalkacam zaten birazdan.yemek işini halletmem lazım.

uyuyamadım yaaa
tv de kültür aşı programını sunan kızla semen diye bi kadın selahattin dönmezi almışlar
program yapıyolardı onları izledim sonra yusuf suresini okudum
okuyanların oğlu oluyomuşya Allah'ın izniyle. inşallah benim de oğlum olur dedim karnımdaki yavrucak inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlandır dedim.

bence hamile olan herkes yusuf suresini okusun

ooo sen kesin hamilesin
uyumalar, canı bişey çekmeler
ha buarada ramazanla birlikte diet yapcaktın sen hani

ben hiç gitmedim iftar çadırına

cnm hamıle kalıncamı okucanack yusuf suresı

onceye gore cok duzenlı gelıyo cnm bana valla heseplayıcılarda 28 cıkıyo artık cok sukur ama onceden ovulosyan hesaplamaya gırdıgımde hıc tarıh vermıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…