bebek cinsiyet belirleme..

yarın hastaneye gidemem sanırım.cok sıcak oluyorr.bide alttan filan bakar baktırmam ben:)
evimin hemen karşısında saglık ocagı var orda hormon testi yaptırcam,bide tekrar gebelik testi yaptırcam.
ofsss

"Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut onlara hem kız, hem erkek çocuklarını birarada verir. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi bütünüyle bilendir. Herşeye gücü yetendir."
şura suresi

cnm cok gecmıs olsun ıns en yakın zamanda duzelırsın su ılacı bırakırsında allahyardımcın olsun

inş.cnm bi bıraksaydım dr salı gelince onu bırakıp düşük önleyici veririm dedi ama bilmiyorum..hayırlısı bu kadar çektim inş.sonucu güzel olur cnm..
hepimiz alırız oğluşlarımızı kucağımıza:::))))

yarın hastaneye gidemem sanırım.cok sıcak oluyorr.bide alttan filan bakar baktırmam ben:)
evimin hemen karşısında saglık ocagı var orda hormon testi yaptırcam,bide tekrar gebelik testi yaptırcam.
ofsss
cnm ozele gıtme zaten bır unya para tutar bır suru seye bakıyolar saglıkocagı yapıyosa neden gıtcen hastaneye en ıyısı ay ıns yoktur varsada oglusun olur cnm ınssssssssss

cnm ozele gıtme zaten bır unya para tutar bır suru seye bakıyolar saglıkocagı yapıyosa neden gıtcen hastaneye en ıyısı ay ıns yoktur varsada oglusun olur cnm ınssssssssss

saglık ocagının kapısına hamileli testi,hormon tahlili yapılır diye yazmışlarr
inşallahh yaparlarda gitmek zorunda kalmamm hastaneyee

eh işte elim ayağım kalkmıyor Allahtan annemlere gitcez zaten yemek yapasım yok.
hamilelikle ilgisi olurmu bu halsizliğimin acaba.
ama şimdi baş dönmesi ve halsizlik var sıcaktan belkide.mafoldumben

hem sıcak hem kusman hemde hamıslık yanı cnm vuucud ıyı bıle kaldırıyo o yuku rabbım ıns en yakın zamanda atlatırsın su kusma ısını felanda rahatlarsın bıraz cnm neysekı oglusunu kucagına alınca ınan herseyı unutursun ıns cnm

ayyyy cnm benim inş....
sende ve isteyen herkes alsın oğluşlarını kucağını..
sonra pipilerini nezaman kestiririz düğünlerini nasıl yaparız diye konuşalım inş...:Saruboceq::lepi:

kızlarr cokta kaptırmayalım kendimiziii.
ececim bilinçli kadınsın ona şüphem yok ama yinede her ihtimali düşünmek lazımm daha sonra hayal kırıklıgına ugramamak için.
hiç bişiyin garantisi yok.Ama inşallah gönlündeki olur cnm.bunu cok isterimmm

Haklısın cnm hayırlısı olsun..
emin olun ki kızımda olursa çooookk mutlu olurum
bunu gerçekten ve yürekten söylüyorum..
Allahıma dua ediyorum Raabim uygun görürse verir.
hayırlısını versin hakkımızda..
msj aldım canım problem yok öyle yapıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…