bebek cinsiyet belirleme..

Allah kavuştursun cnm.sen yalnızmı kalacaksın evde
kaynananla aranız iyi galiba

evet canım iki gün yalnızım sonra hem kızıma kavuşacağım hemde annemler gelecek memleketten..hihoyyyt

kayınvaldemin ne yararı vardır,ne zararı.orta şekr bi insanyerimseniben
ama kızıma çok düşkünler,tek kız torunları.aslında kızımı yollamaka istemedim zaten kocam yok yanımda...neyse kızımda onlara çok düşkün napıııımm...

matamatıkcım sen ıslemlere baslayacan heralde cnm yakında rabbım gonlunce versın amınnnnnnnnnnn

matamatıkcım sen ıslemlere baslayacan heralde cnm yakında rabbım gonlunce versın amınnnnnnnnnnn

evet canım başlıcam..eşim temmuzda geliyr Allah nasip ederse.temmuzda hamile kalabilirim.ama yaz ayları - ionlarl yüklü:)
aman ne biliim ,çocuk çok istiyorumkızım da temmuzda 3 yaşına giricek....küçük bebek istiyorum ben

cnm kıs ayı dahamı ıyı oluyo ben mayısda kalmısım hamıs kucuk kızıma ........

Son düzenleme:
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım yazıları günlerdir okuyorum daha önceki günlerde hesaplamalar yapıyordun bende temmuz itibariyle hamile kalmayı planlıyorum bir kızım var 12 yaşında bir de oğlum olsun istiyorum yardımcı olursan çok sevineceğim...

hoşgeldin cnm
baya ara vermişin cocuk yapmaya.
hangi yöntemleri denemeyi düşünüyorsun?
takıl bizee elimizden geleni yaparız cnm.Takdir Allahın tabi.

senin msjını gördüm cnm.sana trih bakıcamda ,hesap yapacak kafa yok bu akşam bende....hüzünlüyüm çünkü....senağlama

yarın bakarım tamammı?

ii ettin,hoşgeldin.malum ben bugün kocasızım.....takılıyorum nette.bu gün iğrenç bi gün ya offff.israilin kanlı baskını,teröristlerin baskını....aman moralim bozuk işte..senağlama

bu bi kac haftadır haber izlemiyorum şehitlere cok üzülüyorum((
bide filistinlilere cok üüzldüm ama detaylı izlemedim haberleri cok canım sıkılıyor

kocama süslendim püslendimm öle karşıladım.adamın gözü yuvasından cıktıı nerdeyse hahahah
neysee cıkıyom ben yemek hazırlıcamm
gece gelirimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…