- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.101
Allah kavuştursun cnm.sen yalnızmı kalacaksın evde
kaynananla aranız iyi galiba
evet canım iki gün yalnızım sonra hem kızıma kavuşacağım hemde annemler gelecek memleketten..hihoyyyt
kayınvaldemin ne yararı vardır,ne zararı.orta şekr bi insanyerimseniben
ama kızıma çok düşkünler,tek kız torunları.aslında kızımı yollamaka istemedim zaten kocam yok yanımda...neyse kızımda onlara çok düşkün napıııımm...
matamatıkcım sen ıslemlere baslayacan heralde cnm yakında rabbım gonlunce versın amınnnnnnnnnnn
cnm kıs ayı dahamı ıyı oluyo ben mayısda kalmısım hamıs kucuk kızıma ........evet canım başlıcam..eşim temmuzda geliyr Allah nasip ederse.temmuzda hamile kalabilirim.ama yaz ayları - ionlarl yüklü:)
aman ne biliim ,çocuk çok istiyorumkızım da temmuzda 3 yaşına giricek....küçük bebek istiyorum ben
kızıma mayısda kaldım bellı olmazzzzzzzzz
kız aylRI DAHAMI IYI cnm ben kucuk
anlaymadım cnm
cnm kıs ayı dahamı ıyı oluyo ben mayısda kalmısım hamıs kucuk kızıma ........
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım yazıları günlerdir okuyorum daha önceki günlerde hesaplamalar yapıyordun bende temmuz itibariyle hamile kalmayı planlıyorum bir kızım var 12 yaşında bir de oğlum olsun istiyorum yardımcı olursan çok sevineceğim...
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım yazıları günlerdir okuyorum daha önceki günlerde hesaplamalar yapıyordun bende temmuz itibariyle hamile kalmayı planlıyorum bir kızım var 12 yaşında bir de oğlum olsun istiyorum yardımcı olursan çok sevineceğim...
selam kızlarrr
kocam gelmek üzere bi bakınıyım dedim:)
matematik berraya tarih vermiştin sen dimi
cuma ve pazar günü ilişki yaşıyacaktı.senin verdigin tarihlerdemi olmuş oluyor?
ii ettin,hoşgeldin.malum ben bugün kocasızım.....takılıyorum nette.bu gün iğrenç bi gün ya offff.israilin kanlı baskını,teröristlerin baskını....aman moralim bozuk işte..senağlama
kocama süslendim püslendimm öle karşıladım.adamın gözü yuvasından cıktıı nerdeyse hahahah
neysee cıkıyom ben yemek hazırlıcamm
gece gelirimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?