- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.121
bak minibüscü agıza örnek biyazı gösteriyim sana
aşagıdaa.oku oku iyi oku.burda yazzdıgın igrenc kelimelerin kacını yazmışım ben
az onurlu ol ve yazma artıkk okee.
konuştukca batıyorsun.
ELARAAAAAAAA gelınklık ıcın yorum yapmadın bcmmmmmmmm
kendi yazdıklarını da bekliyorum yüzün varsa paylaş herkes haklılığını görsün
kızlar elara nonıs lutfen karsılıklı yazısıp durmayın bak cok gunaha gırıyosunuz kalp kırmakla luutfen olayı tatlıya baglayın bıtsın konu kapansın böle karsılıklı yazmakla ne gececek elınıze moral bozmakdan baska bısey degıl lutfen ıkınızdende rıca edıyorum yazmayın
Arkadaslar topık kapanacak yapmayın lutfen elaraaaaaaaaaa yapma tatlımmmmmmmmmmmmmmmm..sen bosver..nasılsa susunca bırsey yazmazzzzzzzzzz.......
ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum
aaa niye kalkamadın cnm yaa.bende 2 gün önce yapamadım sahur .dün iftar zamanı zafiyet gecircektim nerdeyse.
dün gecede yoktun yine kocişlemi ilgilendinn haha
hay maşallahhhh
hayır olsun innş.gün dogduktan sonra görülen rüyalar pek cıkmaz cnm.
gelinlik murat derlerr.kızlar evlenir,evlilerde cocuk sahibi olur diye biliyom
zaten siz bu sıralar kocayla pek samimisiniz valla heran herşey olabülüüüü:))
benimde bu hafta cok midem bulandııı.sanırım aclıktan bulanıyor
cnm inşallah kanama şekline dönüşmez
şuan bu dediklerin normal merak etme
daha öncede dedim benden 2 ay boyunca leke geldi.bel ve karın agrıısıda oldu
işte biran çnce şu progestana başlasan aslında cok iyi olurduu
bana bu cümleleri kurdurtan tarafından yazılmış cümleleride paylaşırmısın bir zahmet zurnanın zırt dediği yeri paylaşmakla bir yere ulaşamazsın ben sana durup dururken niçin bunları yazayım bir düşün
cnm benden sana bi tavsiye
hangi balık yagını kullanıyorsun bilmiyorum ama içeriginde a ve d vitamini olan balık yagını yazın kullanma cocuklarına.
bunlar balıgın karacigerinden yapılır ve bol miktarda a ve d vitamini bulunurr içinde.
a vitaminide vucutta depolanan bi vitamindir ve fazlalıgında cocuguna zarar verir.zararlarını kendin araştırabilirsin.
ayrıca tenimiz 15 dklık güneş ışıgı gördügğnde d vitamminini vucut kendi üretir
buna ek d vitamini içerigi olan balık yagı kullanırsan yine zararlı olur.
yazın kullanacagın balık yagının içinde a ve d vitamini olmamasına dikkat et
ben carlson marka balık yagı kullanıyorum kızıma
.içerigindeki omega 3 yag asitleri cok yüksek ve başka vitamin yok.o nedenle yazında kullandım.tadıda cok güzel.
bide balık yagını devamlı kullanma.1 şişe bittiginde 1-2 ay ara ver tekrar başla.
canım carlson balık yağını bende kullanıyordum büyük kızıma büyüdükçe tadını beğenmedi dr değiştirdi.yaz kış kulllanma mevzuuna gelirsek ben her şeyi dr tavsiyesiyle yapıyorum hastalık olsun olmasın her ay ziyaret ederiz drumuzu böyle birşeyi mutlaka söylerdi bu açıdan yazdıklarını dikkate alamayacağım kusura bakma
sizin ettiginiz küfürlerin yanında benim naş kelimem cidden cok masumane kaldı
edepsiz sevieysiz olsam onca küfüre hakarete ebnde size küfür ederdim
ama benim karakterim saglamdır.basit tahriklere kapılıp agzımı.kalitemi ve seviyemi bozmam
3 nüzü toplasam bi ben etmezsiniz
kaydirigubbakcemile3 banane yaw ister dikkate al uygula ,istersen uygulama.cocuk senin cocugun.herkesin dogrusu kendine.şak
cevabın
canım üslubuna dikkat edersen sevinirim, sana doktorum herhangi birşey söylemiyor o yüzden yazdıklarını dikkate almayacağım diyorum, sen tutup bana bana ne yaa çocuk senin çocuğun tavrıyla cevap veriyorsun tabikii çocuk benim çocuğum ayrıca bana fikir ver dememiştim sordun bende cevap verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?