bebek cinsiyet belirleme..

kızlar elara nonıs lutfen karsılıklı yazısıp durmayın bak cok gunaha gırıyosunuz kalp kırmakla luutfen olayı tatlıya baglayın bıtsın konu kapansın böle karsılıklı yazmakla ne gececek elınıze moral bozmakdan baska bısey degıl lutfen ıkınızdende rıca edıyorum yazmayın

Arkadaslar topık kapanacak yapmayın lutfen elaraaaaaaaaaa yapma tatlımmmmmmmmmmmmmmmm..sen bosver..nasılsa susunca bırsey yazmazzzzzzzzzz.......SUSMAK ERDEMDIR BOYLE DURUMLARDA BOSUNA TARTISMAYIN LUTFENNN...

Son düzenleme:

gamze kusura bakma ben cevap yazarım sonuna kadar
bölelerine papuç bırakacak biri degilim
kadında az gurur,onur olsa sayfaya ugramaz.
buyursun yazsın rahatlasınn:))) yazıkk

ya kızlar şimdi benden kahverengi leke geliyo ya
ben bunu özür kanı diye sayıp
orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum
yoksa olmuyormu
sevaba giriyim derken günahmı işliyorum

kız gece benyattım erkekn 12de aksam cok uykum vardı bızımkıde telı kurmus ama salonda bırakmıs calmıs calmıs duymamısız yok kız kocayla ılgılenmedım ınankı aksam ful uyudum:):):))::)):):):
cnm ama yasını serıf okuyp yattım bılmıyom tabıkı genede sagol cnm opuyorumnanaktan

ahahha buyur sen bul.
onca hakaretee agzımdan küfür cıkmışmı
ama siz en ufak bi sıkışmada işin kolayına kacıp küfür ve hakaret ediyınuz
karakter saglam degil kii

buyurun okumaya başlayın

bu cevabım

bakın ne güzel iyi niyetle bi msj yazmışım:)))
ama karşımdaki diyoki senin sölediklerini dikkate almıcam doktorumu dinlicem.şimdi ne geerk bu cümleye???
sen bana böle dersen bende sana banane senin cocuklarından derim.hakettin yani
sonrasındada olaylar gelişti ev hakettigin şekilde cvplarını aldın
herkes herşeyi okudu merak etme:))

sende sütten çıkmıış ak kaşşık deyilsin .ha bire cırlıyosun cırtlak karı senın yerin burası deyil sen geldiğin yere inine dön.

cevabım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…