- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.141
ögggg geldiler yinee
ben cıkıyorum.midem kaldırmıyor bu ikiliyi
Allah ıslah etsin sizii
Arkadaslar cok sevıyesızlesıyorsunuz..ben utanıyorum bu topık bukadar sevıyesızmı lutfen..kımlerle muhattap oluyoruz...cok ayıp..
uslubumu adamına göre ayarlıyorum.demekki sanada bu uslup uygun böle yazmışım.şakkıdı
yeri geldi diye billdigim bişiyi yazdım.burası forum, bilgi alışverişi bulundugumuz biyer.senin işine yaramaz bi başkasına yarar.
sana kimse illa uygulayacaksın demiyor.fikrini dikkate almıyacagım demene gerek yoktu yani,komik geldi banakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar zaten zor okuyoruz.rica etsekte tartışmalarınıza özelden devam etseniz.
esmer ve nonis kız anneleri topigine yazan kişiler aynı zamanda
esmer hem bu yöntemleri begenmez sacma bulur, hemde takip etmekten geri kalmaz.
daha öncesindede bi kac kez fikir uyuşmazlıgı,sürtüşme yaşamıştık.
dünkü tartışmadan bir gün önce bana arkadaşlık istegi yollamış, bende kabul etmedim:)
dünkü sacma tepkisini nedenii bunlardır:)))
arkadaş listeeme eklesem böle konuşmazdı emin olun
ayrıca noniste benden size yolladıgım yöntemleri istedi bende vermedim.
gerekcemi söledim paylaşımda bulunmuyorsun içimden gelmiyor vermek dedim.
oda saygıyla karşıladı ve daha fazla paylaşımda bulunmaya başladıı ama yinede bana gıcık oldu:))
ama esmerle az cok muhabbetleri oldugudan aynı sayfaya yazdıklarından ,dünkü esmerle tartışmamızı nonis uzatarak gereksiz imalı cvp verdi bana.
bende ona hakettigi şekilde cvp verdim
yani noniste benim bilgi paylaşımımdan rahatsızz.güya beni bozmak için sölediklerini dikkate almıcam dedi:))) cokta tın banane:)))
olay bunlardan ibarettir arkadaşlar:))
gamze kusura bakma ben cevap yazarım sonuna kadar
bölelerine papuç bırakacak biri degilim
kadında az gurur,onur olsa sayfaya ugramaz.
buyursun yazsın rahatlasınn:))) yazıkk
kaçtane sayfa var hepsi hakaret aşağılacı bi konuşma içeriyor
artık eskiyi okumaya gerek yok bile
eskiden ne güzel muhabbetler vardı duymasak bile kahkaha sesini algılayorduk
şimdiki durum ne kadar üzücü yazmayın böyle şeyler
elara mrb, bilmiyorum hatırladınmı beni, cinsiyetini öğrenince yaz demiştin, tahminin doğru çıktı, kızım olacak :)
kızlar nerdesiniz yaaaa
sesiniz çıkmıyo
dua nooldu yapıldımı ???
gamzeeeeeeee
elara mrb, bilmiyorum hatırladınmı beni, cinsiyetini öğrenince yaz demiştin, tahminin doğru çıktı, kızım olacak :)
arkadaşlar sakin olalım bence bu ne ...ben geceleri kızım uyuduktan sonra giriyorum buraya ...girme nedenim ise buradaki sıcaklık ...ben yöntem derdinde değilim Allah ne verirse ..bir sürü şey okudum burada hiç birini yapmadım yapmayacağımda..ama sırf buradaki sıcak ortam için buarayı takip ediyorum...iki kişi arasında bi münakaşa olunca bence diğerlerine sessiz kalmak düşer ..ama biz sessiz kaldık diye sanki elara dan yaralanmaya çalışıyoz da ondan bi şey yazmıyoz sanılmış..bence çok yanlış..birde 8 kız versin diye yazılmış ..ne bu beddua mı..hepimizin kızları var...kzın olsun diye beddua mı edilir...ben hayatımda böyle şey görmedim..çok ayıpladım....hem ALLAH SEVDİĞİ KULUNA KIZ EVLAT VERİRMİŞ...Allah kızımı bana bağışlasın başka da bir şey istemem...
kaçtane sayfa var hepsi hakaret aşağılacı bi konuşma içeriyor
artık eskiyi okumaya gerek yok bile
eskiden ne güzel muhabbetler vardı duymasak bile kahkaha sesini algılayorduk
şimdiki durum ne kadar üzücü yazmayın böyle şeyler
arkadaşım niçin kimse elaranın takındığı banal tavra birşey demiyor, topik ne hale geldi derken normal bir konuşmayı, arkadaş laflarıyla nerelere getirdi neden biriniz çıkıpta şurda hatalı konuşmuşsun ama demiyor sanki durup dururken saldırmışım gibi konuşuyor ben 32 yaşındayım ve bu arkadaşın bana hitaben yaptığı abuk lafları çekmek zorunda değilim sana da durup dururken biri böyle davransa köpürürsün ayrıca beni tartıştığı diğer kişileri korumakla suçluyor yazdıklarımda böyle bir ima bile yok çünkü olanlardan haberim yok benden özür dileyeceğine yanlış anladım diyeceğine bide beni kendisini kıskanmakla falan suçluyor gülüyorum yalnızca..
canım kız istiyormuydunn sennn
elara neye göre tahmin yapmıştı cetvele göremi yoksa ultrasyon kağıdına göremii
arkadaşlar merhaba, bende 15 haftalık hamileyim, 2 hafta önce doktora gittiğmde cinsiyeti belli değil dedi, 3 hafta sonra randevum var tekrar, bende adetim yaklaşık 30 günde 1 oluyor, son 3 adet tarihim, ocak27, şubat,27, mart28
nisan 11inde birleşme oldu, 15 gün yani, yumurtlama gününe gelio tahminen, kan testindede bu tarihte hamile kaldığım yazıyordu, bebeğimi sağ tafımda hissediyorum, belki güleceksiniz ama 2.5 aylıkken falan ben hareketlerini hissediyordum :) sizce cinsiyeti nedir, çok merak ediyorum, düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?