bebek cinsiyet belirleme..

ögggg geldiler yinee
ben cıkıyorum.midem kaldırmıyor bu ikiliyi
Allah ıslah etsin sizii

allah seni ıslah etsin söyleyecek lafın yok çirkef insan çamura yatıp duruyorsun okusana hatırlasana alıntı yapıcam tabii sende yap yazdıklarını gözüne sokmam lazım belki o zaman anlarsın ne kadar fesat biri olduğunu ağzından çıkanı kulağının duymadığını

hanımın müstesna cevaplarından

bu da ikincisi

kaçtane sayfa var hepsi hakaret aşağılacı bi konuşma içeriyor
artık eskiyi okumaya gerek yok bile
eskiden ne güzel muhabbetler vardı duymasak bile kahkaha sesini algılayorduk
şimdiki durum ne kadar üzücü yazmayın böyle şeyler

gamze kusura bakma ben cevap yazarım sonuna kadar
bölelerine papuç bırakacak biri degilim
kadında az gurur,onur olsa sayfaya ugramaz.
buyursun yazsın rahatlasınn:))) yazıkk

böylelerine derken neyi kastediyorsun sen yahu,asıl olayı başlatan senin seviyesizliğin basitliğin ondan sonra böylelerine cevap yazarım hangi yüzle ne yazacaksın sen

umut çok güzel yazmışsın canım katılıyorum sonuna kadar... hayat zaten yeterince zor şurada bari iki güzel muhabbet edelim ne gerek var böyle şeylere...hem elaracım bulduklarını topiğe yazma diye mesaj atmışsın hayatım topiğin adında paylaşım kelimeleri geçiyor. bulduğumu paylaşmıcaksam burada iişm ne o zaman yalnız yapardım araştırmalarımı...ne güzel duaları bölüşüp paylaşıp Allah'ın karşısına birlikte aynı amaç ve umutlarla çıkıyoruz. her konuda yapabilelim bunları. hem pozitif olmak alkali olmak içinde gerekli dimi arkadaşlar :)

ya sizde lafi nereye çekiyosunuz allah aşkına.o dediki bunları iki kız anneleri yapıyo dedi bende iki kız annesi olunca ne oluyo dedim kötü bişeymı yani ne demek istedi anlamadım bende onu duyunca öyle bişey yazdım yani anlayıp dinlemeden yorum yapıyonuz.

arkadaşım niçin kimse elaranın takındığı banal tavra birşey demiyor, topik ne hale geldi derken normal bir konuşmayı, arkadaş laflarıyla nerelere getirdi neden biriniz çıkıpta şurda hatalı konuşmuşsun ama demiyor sanki durup dururken saldırmışım gibi konuşuyor ben 32 yaşındayım ve bu arkadaşın bana hitaben yaptığı abuk lafları çekmek zorunda değilim sana da durup dururken biri böyle davransa köpürürsün ayrıca beni tartıştığı diğer kişileri korumakla suçluyor yazdıklarımda böyle bir ima bile yok çünkü olanlardan haberim yok benden özür dileyeceğine yanlış anladım diyeceğine bide beni kendisini kıskanmakla falan suçluyor gülüyorum yalnızca..

bunların hepsini özelden yazarmısınız
gerçekten rica ediyoruz size

15nci gün kalmışsınn ve bebeğin kızmııı

karabibercim ilk çocuğum benim için farketmez ama eşim erkek istiyorudu, adetimin 15. günü hamile kaldım seyrek ilşkiyle, sat ocak27, şubat,28, mart28
ocakın ortasında doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bi düzensizlik oldu, yumurtlama gününü o yüzden bilemiyorum. bu arada ultrason kağıdına göre de yorum yapmıştı, 6+3 günlükken ultrasona kağıdında solda duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…