bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşım benimde derdim iki muhabbet etmekti yoksa mahalle ağızlı elaranın hakaretlerine maruz kalıp delirmek değildi.ben 3 -4yıl hiç çocuk düşünmediğim halde sırf arkadaşlara dua etmek adına dualara katılıyorum kendim gibi insanlara moral vermek bende senin gibiyim demek için geliyorum,herkese mesaj atmış derken bu bulduklarını kendi mi araştırıp buluyor sanki, hepsi önceki topiklerde var zaten adamlar yıllar yıllar önce bulmuşlar bizden öncede cinsiyet topikleri vardı kızlarda paylaşmışlar buyrun okuyun
süper annelersiniz doktorda yöntemde ilaçta vitaminde alkali de herşey yazılı orada birde tutmuş benim paylaşımlarımı kıskanıyorsunuz diyor

senin 11 de değil nisanın 13nde birlikte olman gerekiyomuşş herhalde canımm
yani 17nci gün yumurtlama gününn
senin yumurtlamadan öncemii olmuşş oluyoo
kaç gün c perhiz varrrr

yani bizim tezin tam tersimi olmuş anlayamadım

--------------------------------------------------------------------------------

cnm elara cetvele gore vermıs heralde yum .gununden ıkı gun önce olmus ılıskı

evet bende geçmiş mesajlarına baktım arkadaşın
5 tane mesajı olunca rahat oldu geçmişş okumakk
hesapladım bende yumurtlamadan 2 gün önce olmuşş
gebelik orgde hesaplamadıı adet tarihlerinii 30 günde olduğuu içinn
gamzee sen 28 günmüü oluyorsunn takip et hep tamammıııı

15nci gün kalmışsınn ve bebeğin kızmııı

evet cnm, halamın bi arkadaşı var, doktoru yumurtlama günüğnde hamile kalırsan oğlun olur demişti, halamda bunu bana sölemişti, bende ilk erkek olsun diye, doktora gitmeden, kendi tahminlerimle yumurtlama günü olarak düşündüğüm gün seyrek ilşkiyle hamile kaldım, ve hep sağda hissettim, dr kız diyince şaşırdım, ama rüyalarımda hep kız gördüm. doğruymuş

Offf hala aynı seyler 2 gram huzur buluyordum surda sımdı sıkıntı basıyor gordukce arkadaslar lutfen dıyoruz ya
elara cnm lutfen sende cvp yazma kımse yazmasın yazar yazar susarlar Cvp yazdıkca daha ofkelenıyorlar ofkelendıkcede bu mubarek gunde agızlarından cıkan sozlere dıkkat etmyıorlar

canım seyrek ilişkide varya o yüzden bebişimizz kızz bide yumurtlamadan önceee olmuşş
erkeklerr hepp ilk çocuklarınıı erkekk isterler amaa doğuncaa görr çokk tatluu oluyorlarrrr
2 ncidee az çok bilgi sahibii oldunn
tam yumurtlamaa günüü tek ilişkii dne
sık olmıyacakk
belkii oğluşunn olurr

[

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

ama elara kız demişti,

tmm cnm benım opuyorumnanaktan

peki bişey soracam karabiber
ben hani takvimde 2 gün gösteriyoya erkek bebk için
ben iki günde deneyim diyorum ama ??

şimdi kızlar aslında öyle şeyler varki ama ilk ben bulmuyorum...mesela matematikte bulmuş sanırım süper annelerden de bulanlar olmuş ama hep günah filan denmiş. sanırım aynı şeyleri buldum. diyete yada başka bişiye gerek kalmıyor. ama şurda güzel bir ortam olsa bi de tabi benim işler bi izin verse etraflıca bakıp çeviri yapsamda yazsam size...ama erkek isteyenler değil kız isteyenlerin işilki sonrası yatması gerekiyor mesela erkek için aksine kalkmak gerekli...

ne yöntemi ???
spermleri ayırma falanmı ?
biz zaten başaramayız o işleri
bahsetsene biraz

arkadaşım yapıyorlar ediyorlar diye çoğul konuşuyorsun fakat ben tek başımayım ve yorumlarımda kendimle ilgili sen elaranın mübarek günlerde ağzından çıkanlara dikkat etmedin galiba ona bayram geldi herhalde.ben sadece mübarek günlerde dikkat etmem laflarıma her gün her an dikkat ederim karşımdakindende bunu beklerim ve asıl seviyesiz ucuz olan seviyeli ben öfkeli konu uzatan oluyorum anlayışınıza hayran oldum açıkçası

annesii kızlarda çok tatlı oluyoo doğuncaaa yersinn onuuu,
ama ikincide denersinn tam öğrenirsinnozaman yumurtlamaagününüü
adetin belkii düzelirr ozamöan gebelik orgden öğrenirsinn yumurtlamaa gününüü ve tam yumurtlama günü yaparsınnnsenin önce olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…