- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.161
umut çok güzel yazmışsın canım katılıyorum sonuna kadar... hayat zaten yeterince zor şurada bari iki güzel muhabbet edelim ne gerek var böyle şeylere...hem elaracım bulduklarını topiğe yazma diye mesaj atmışsın hayatım topiğin adında paylaşım kelimeleri geçiyor. bulduğumu paylaşmıcaksam burada iişm ne o zaman yalnız yapardım araştırmalarımı...ne güzel duaları bölüşüp paylaşıp Allah'ın karşısına birlikte aynı amaç ve umutlarla çıkıyoruz. her konuda yapabilelim bunları. hem pozitif olmak alkali olmak içinde gerekli dimi arkadaşlar :)
arkadaşlar merhaba, bende 15 haftalık hamileyim, 2 hafta önce doktora gittiğmde cinsiyeti belli değil dedi, 3 hafta sonra randevum var tekrar, bende adetim yaklaşık 30 günde 1 oluyor, son 3 adet tarihim, ocak27, şubat,27, mart28
nisan 11inde birleşme oldu, 15 gün yani, yumurtlama gününe gelio tahminen, kan testindede bu tarihte hamile kaldığım yazıyordu, bebeğimi sağ tafımda hissediyorum, belki güleceksiniz ama 2.5 aylıkken falan ben hareketlerini hissediyordum :) sizce cinsiyeti nedir, çok merak ediyorum, düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :)
karabibercim ilk çocuğum benim için farketmez ama eşim erkek istiyorudu, adetimin 15. günü hamile kaldım seyrek ilşkiyle, sat ocak27, şubat,28, mart28
ocakın ortasında doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bi düzensizlik oldu, yumurtlama gününü o yüzden bilemiyorum. bu arada ultrason kağıdına göre de yorum yapmıştı, 6+3 günlükken ultrasona kağıdında solda duruyordu.
--------------------------------------------------------------------------------
cnm elara cetvele gore vermıs heralde yum .gununden ıkı gun önce olmus ılıskı
15nci gün kalmışsınn ve bebeğin kızmııı
karabibercim ilk çocuğum benim için farketmez ama eşim erkek istiyorudu, adetimin 15. günü hamile kaldım seyrek ilşkiyle, sat ocak27, şubat,28, mart28
ocakın ortasında doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bi düzensizlik oldu, yumurtlama gününü o yüzden bilemiyorum. bu arada ultrason kağıdına göre de yorum yapmıştı, 6+3 günlükken ultrasona kağıdında solda duruyordu.
evet cnm, halamın bi arkadaşı var, doktoru yumurtlama günüğnde hamile kalırsan oğlun olur demişti, halamda bunu bana sölemişti, bende ilk erkek olsun diye, doktora gitmeden, kendi tahminlerimle yumurtlama günü olarak düşündüğüm gün seyrek ilşkiyle hamile kaldım, ve hep sağda hissettim, dr kız diyince şaşırdım, ama rüyalarımda hep kız gördüm. doğruymuş
evet cnm, halamın bi arkadaşı var, doktoru yumurtlama günüğnde hamile kalırsan oğlun olur demişti, halamda bunu bana sölemişti, bende ilk erkek olsun diye, doktora gitmeden, kendi tahminlerimle yumurtlama günü olarak düşündüğüm gün seyrek ilşkiyle hamile kaldım, ve hep sağda hissettim, dr kız diyince şaşırdım, ama rüyalarımda hep kız gördüm. doğruymuş
bunların hepsini özelden yazarmısınız
gerçekten rica ediyoruz size
evet bende geçmiş mesajlarına baktım arkadaşın
5 tane mesajı olunca rahat oldu geçmişş okumakk
hesapladım bende yumurtlamadan 2 gün önce olmuşş
gebelik orgde hesaplamadıı adet tarihlerinii 30 günde olduğuu içinn
gamzee sen 28 günmüü oluyorsunn takip et hep tamammıııı
canım seyrek ilişkide varya o yüzden bebişimizz kızz bide yumurtlamadan önceee olmuşş
erkeklerr hepp ilk çocuklarınıı erkekk isterler amaa doğuncaa görr çokk tatluu oluyorlarrrr
2 ncidee az çok bilgi sahibii oldunn
tam yumurtlamaa günüü tek ilişkii dne
sık olmıyacakk
belkii oğluşunn olurr
ama elara kız demişti,
yani bizim tezin tam tersimi olmuş anlayamadım
şimdi kızlar aslında öyle şeyler varki ama ilk ben bulmuyorum...mesela matematikte bulmuş sanırım süper annelerden de bulanlar olmuş ama hep günah filan denmiş. sanırım aynı şeyleri buldum. diyete yada başka bişiye gerek kalmıyor. ama şurda güzel bir ortam olsa bi de tabi benim işler bi izin verse etraflıca bakıp çeviri yapsamda yazsam size...ama erkek isteyenler değil kız isteyenlerin işilki sonrası yatması gerekiyor mesela erkek için aksine kalkmak gerekli...
Offf hala aynı seyler 2 gram huzur buluyordum surda sımdı sıkıntı basıyor gordukce arkadaslar lutfen dıyoruz ya
elara cnm lutfen sende cvp yazma kımse yazmasın yazar yazar susarlar Cvp yazdıkca daha ofkelenıyorlar ofkelendıkcede bu mubarek gunde agızlarından cıkan sozlere dıkkat etmyıorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?