- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.181
canım yumurtlamadan 2 gün önce olmuşş bide seyrek ilişkide var korunmasızz
amaa sen tek ve tam gününde yapp başkada yapmaa diğer günler korunn
ultrasonamı bakmıştı ??
hangi yumurtandan hamile kaldğını biliyomusun peki ???
yahu bu amerikalılar kız hastası buarada varya artık uzmanlaşmışlar ...karabiberim buarada sen hemen kalkmıştın dimi ilişki sonrası...
ne yöntemi ???
spermleri ayırma falanmı ?
biz zaten başaramayız o işleri
bahsetsene biraz
peki bişey soracam karabiber
ben hani takvimde 2 gün gösteriyoya erkek bebk için
ben iki günde deneyim diyorum ama ??
ahhh ogünü bi yakalayabilsem zaten sırnaşık şey
şimdi kızlar aslında öyle şeyler varki ama ilk ben bulmuyorum...mesela matematikte bulmuş sanırım süper annelerden de bulanlar olmuş ama hep günah filan denmiş. sanırım aynı şeyleri buldum. diyete yada başka bişiye gerek kalmıyor. ama şurda güzel bir ortam olsa bi de tabi benim işler bi izin verse etraflıca bakıp çeviri yapsamda yazsam size...ama erkek isteyenler değil kız isteyenlerin işilki sonrası yatması gerekiyor mesela erkek için aksine kalkmak gerekli...
ınsallah saglıklı huzurlu bır bebısın olur...bakalım benımkının cınsıyetıı neeeeeeeeeee:)))))))))))))))
annesii kızlarda çok tatlı oluyoo doğuncaaa yersinn onuuu,
ama ikincide denersinn tam öğrenirsinnozaman yumurtlamaagününüü
adetin belkii düzelirr ozamöan gebelik orgden öğrenirsinn yumurtlamaa gününüü ve tam yumurtlama günü yaparsınnnsenin önce olmuşş
aman onuda yapıo bunlar ama bi çeşit aşılama var mesela yani eşin dışarı boşalıyo sen bir karışım hazırlayıp kendine onu aşılıyorsun ama gıcık bişiy ...onunda incelikleri varmış ayrıntılarına bakamadım...yani doğacak çocuğu kendine aşılamış olmak benim için biraz itici mesela hayat boyu takarım ben buna...sevişmeden olan çocuk ..ama tüp bebek ve aşılama yöntemi de ööle zaten ... kafa karıştırıcı...
yahu bu amerikalılar kız hastası buarada varya artık uzmanlaşmışlar ...karabiberim buarada sen hemen kalkmıştın dimi ilişki sonrası...
gamze sende sık ilişki varmıı
unutuyorumm geçmişiii
sen nasıl kaldın canım
bcm gayret et bı dr gıt nolur dunya ısı bıtmez:):):):)):) azcık oglusuna zaman ayrıı dr basla yum takıbı felan ıcım-n eylulde ıns yaparsın cnmmmmmmmmmm
doktorumada şaşıyorum aslında, ilk doğtora gittiğimde hangi yumurtlalığımdan hamile kaldığımı sordum, onu bilemem dedi, şaşırdım :s
ama hep sağ kasığımda hissettim, 21 haftalık oldum halen sağımda yani, bi tane daha bebeğim olsa solda rahat rahat büyütürüm yani :)
ahhh ogünü bi yakalayabilsem zaten sırnaşık şey
canım yumurtlamadan 2 gün önce olmuşş bide seyrek ilişkide var korunmasızz
amaa sen tek ve tam gününde yapp başkada yapmaa diğer günler korunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?