bebek cinsiyet belirleme..

ultrasonamı bakmıştı ??
hangi yumurtandan hamile kaldğını biliyomusun peki ???

doktorumada şaşıyorum aslında, ilk doğtora gittiğimde hangi yumurtlalığımdan hamile kaldığımı sordum, onu bilemem dedi, şaşırdım :S
ama hep sağ kasığımda hissettim, 21 haftalık oldum halen sağımda yani, bi tane daha bebeğim olsa solda rahat rahat büyütürüm yani :)

ne yöntemi ???
spermleri ayırma falanmı ?
biz zaten başaramayız o işleri
bahsetsene biraz

aman onuda yapıo bunlar ama bi çeşit aşılama var mesela yani eşin dışarı boşalıyo sen bir karışım hazırlayıp kendine onu aşılıyorsun ama gıcık bişiy ...onunda incelikleri varmış ayrıntılarına bakamadım...yani doğacak çocuğu kendine aşılamış olmak benim için biraz itici mesela hayat boyu takarım ben buna...sevişmeden olan çocuk ..ama tüp bebek ve aşılama yöntemi de ööle zaten ... kafa karıştırıcı...

peki bişey soracam karabiber
ben hani takvimde 2 gün gösteriyoya erkek bebk için
ben iki günde deneyim diyorum ama ??

orda birşey diyememm ben canımm
amaa benim 1 nci günde olmuşş ordaa
2 gün ilişkiden korkuyorumm bennn
hoş ben nasıl kaldımm aklımm halenn almıyoooo
aksınlar diye yıkadımm sildimm ,hani ciş muhabbeti vardı ya :roflol: ciş bile yaptımm üstüne yine gitmişşşş giden

sendemii böyle düşünüyorsunnn can arkadaşta böyle demiştii
ne tesadüfdürkii benimde öyle olduu

olmazmı yaa :) canım benimmm, şimdiden hayallerini kuruyorum valla :) eşim erkek delisi yaa, onun içişn çok istemiştim, ama kız diye üzülüyomu tabiki hayır, ne hayalleri var şimdiden bi bilseniz :)

bence yumurtlama günü oldu yaa, çünkü ocakta ilaç bıraktığım içişn dengesizlik oldu reglimde, ocak şubat arası 33 falan, şubart mart arası 29 gün, yeni yeni düzene giriyodu diye düşünüyorum, sizce

eee yani
hangi yöntem ozaman senin bahsettiğin ???
anlayamadım cnm ya

ama şimdi şööle bişi var ben çok şüpheci biriyim ve artık hayatta herkes için para en önemli şey bence... bizi kastetmiyorum arkadaşlar tabi. mesela adamlar sitede bu supplementleri kendileri satıyolar. ne biliiim para için herkes heryalanıda uyduruyo...acaba kendileri satmak için mi bu supplementleri öneriyolar sadece yoksa gerçekten etkilimi bilemiyoruz artık...

bcm gayret et bı dr gıt nolur dunya ısı bıtmez:):):):)):) azcık oglusuna zaman ayrıı dr basla yum takıbı felan ıcım-n eylulde ıns yaparsın cnmmmmmmmmmm

güzelim dr gitmek problem değil
dr bulmak problem
zaten bayramdan sonra gidecem

hemen kalkıncada kalmazsak haydaaaa bidahaki aya kalacak
ay ne zormuş beeeeee

aaaaa bana sol tarafından dedı ama bırde sunu dedı sag veya soldan yumurtlamayla kız erkek bellı olmaz sunu dıyebılırımkı erken yumurtlayana bayanların buyuk cogunlugu kız demıstı benım tam 1 hafta erken:))) yuhhh dımı:)) bakalım ne olucakkkkkkkk

ahhh ogünü bi yakalayabilsem zaten sırnaşık şey

hiç bişii bilmiyorsan adet tarihlerinii düzenlii tuttt
doktor bulamıyorsann benimmm yaptığım gibii bulmaya çalışş
benim o tarihte akıntım bile geldii doğru çıktıı yanii
inann bendee seninn gibiydimmm
her ay doktor aradıkça olmuyorduu
4 doktor gezdimm takip edileyimm diye amaa yok bulamadımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…