- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.201
sendemii böyle düşünüyorsunnn can arkadaşta böyle demiştii
ne tesadüfdürkii benimde öyle olduu
doktorumada şaşıyorum aslında, ilk doğtora gittiğimde hangi yumurtlalığımdan hamile kaldığımı sordum, onu bilemem dedi, şaşırdım :S
ama hep sağ kasığımda hissettim, 21 haftalık oldum halen sağımda yani, bi tane daha bebeğim olsa solda rahat rahat büyütürüm yani :)
eee yani
hangi yöntem ozaman senin bahsettiğin ???
anlayamadım cnm ya
hiç bişii bilmiyorsan adet tarihlerinii düzenlii tuttt
doktor bulamıyorsann benimmm yaptığım gibii bulmaya çalışş
benim o tarihte akıntım bile geldii doğru çıktıı yanii
inann bendee seninn gibiydimmm
her ay doktor aradıkça olmuyorduu
4 doktor gezdimm takip edileyimm diye amaa yok bulamadımmmm
aman onuda yapıo bunlar ama bi çeşit aşılama var mesela yani eşin dışarı boşalıyo sen bir karışım hazırlayıp kendine onu aşılıyorsun ama gıcık bişiy ...onunda incelikleri varmış ayrıntılarına bakamadım...yani doğacak çocuğu kendine aşılamış olmak benim için biraz itici mesela hayat boyu takarım ben buna...sevişmeden olan çocuk ..ama tüp bebek ve aşılama yöntemi de ööle zaten ... kafa karıştırıcı...
ben yatmıştım.hemde çok uzun süre.
benim kayınvalide tutturmuşş,
senin bebek sağda senin nasıl oğlun olduu
benn kimde sağ tarafta olsaa bebeğii hep kız derdimm seninn nasıll erkekk olduu diyoo
kayınvalidemm 3 oğlu var oğullarınıı solda hissetmişş
ilk nerde hissediyorsunn dediğinde sağda dedimmm,
kesin erkek bana dicek sandımm ozaman gene kızın olur seninn dedii banaaa
ozaman bebeğim 10 haftalıktıı,ve doktorumm erkeğee benziyoo demiştii kayınavlimde kız dedii amaa ona demedimm bebeğe erkekk diye o öyle sansınn dedimm
n eyse paza ordaydımm bek sağ tarafımda reket ettimm elimii oraya koydumm dinledimmm halenn inanamıyorumm bebeğin sağda erkekk ilk sende tutmadıı benimm yöntem diyooo
dedimm valahha bende ilk sizden duydumm dedimm
diğer kızlarımm hep soldaydıı benimm
acabaa benim kaynaana sana kızmıı derdii
yanlış bişiy yazmayayım diye tam olarak anladığımı yazayım sadece. erkek isteyen yumurta akına spermleri karıştırıyo bunu buz dolu bir kap içinde benmari usulü çok çabuk ama yavaşça karıştıryo şırıngayla enjekte ediyo. yemek yapar gibi. bana pek itici geldi....
ya şu olayı etraflıca bi araştıramadım ve çok takıntılıyım arkadaşlar sağ sol olayına yaa. yumurta takibi yaptırmak istemiyorum hiç...
elaracım ancak yazabiliyorum;
hamile değilmişim beni listeden silebilirsin çünkü önümüzdeki
5 ay bebek düşünmüyorum artık
ama sizi izlemeye devam edicem inşallah..
adetlerimi tutuyorum zaten
beyaz skıntıyı yakalıyorumda o dediğiniz şeffafı bulamıyorum ben bilmiyorumkismile
benim döngüm 26-27 yani 13. gün 14.güne falan denk geliyo
benimde bu 3. dr olacak
gitmediğim dr kalmayacak bu arada delikafadulden
aynen ya
yapmayacağım bişey
Yüce Allah herşeyin iyisini bilir olacaksa olacaktır zaten , sırf aklımda kalmasın diye yumurta gününü deneyeceğim . yoksaki yoktan var eden mevlamızın hikmetinden sual sorulmaz
aynen hayatım...ben bu siteye ilk üye olduğum zamanlar sorularıma ilk cevap verenler arasında karabiber var ve takip etmiştim onu çok pozitif ve sıcak bence. onun hakettiğini düşündüm hep ve oğlana hamile mesela ve pek bişide yapmadı. Allah verdimi veriyo...
aynen canım benim kadar takıntılı olmazsın
bende kafayı onunla bozdum
neden yum takibi yaptırmak istemiyosun ??
kardelen hamiş değilsinn dimii
cnm ovulasyon kıtı alsana sana 5 tane yeter bence 5 tanesıde 5 ytl ozaman hıc acaba dıye kuskun olmaz drlara bosuna gıtmemıs olursun kendın yakalarsın yum gununu hem ben ınanıorum bu onumuzdekı ay bızımde hayırlısı haberlerımızı alıcaz ıns sıkma sen canını
benım reglıme daha 4 gun var gunler gecmıyor sen 2 gun erken oldun dıye usulmustun bende keske bugun olsam dıye dua edıyorum bosa beklemeyı sevmıyorum cunku
canım sen nasıl tespit etmeyi düşünüyosun gününü ve sağa sola dikkat edicekmisin yumurtlamada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?