- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.121
ben varım elara.
yazılanları okuyayım derken 1 saat geçmiş neredeyse.
ya ben de muhammet isminde kararsızım. mesala düşünsene, oğlum oluyor ismini muhammet koyuyorum çocuğuma birileri küfretse ya da çocuğum küfürbaz biri olursa ne olacak. bu ismi taşıyanın isminin hakkını da vermesi lazım. üstelik hem peygamber efendimizin ismini koyacağım bir de insanlar oğluma küfür edecekler.
bunalımdayım ama genel olarak iyiyim çok şükür. buralar çoooooooooook sıcak. sen nasılsın.nasılsın nisannn.
okudunmu berranın yöntemlerii
bunalımdayım ama genel olarak iyiyim çok şükür. buralar çoooooooooook sıcak. sen nasılsın.
berrayı okudum. İnşallah rabbim hayırlısı ile bir erkek çocuk verir ona da. Allah dua yı karşılıksız bırakmaz.
ama ben namaza başlarsam bu iş olduktan sonra bir daha bırakmam. herşey de samimi olmak lazım.
albümde resmim yok. ama dur sana özelden ismimi yazayım face den beni arkadaş olarak eklersin olur mu sakıncası yoksa tabinisannnnn albümde resmin varmııı.merak ediyom senii:)
gerci herkesi merak ediyomm-tatlicadiarzu-
buldum bulduuum. elara peygamber efendimizin ismini illaki kimliğe yazdırmamız gerekmiyor ki. evet dediğin gibi 2 isim konulur ikisi de ezanla kulağına söylenir ama sadece günlük hitab edeceğimiz isim kimliğine yazdırılır. düşünebiliyormusun bu isimle çocuğuna birilerinin küfür ettiğini. yani eğer oğlum olursa sadece kulağına söylenir.
ben haberleri izlemiyorum bir süredir. denk gelirsem anca öyle izlerim. izleyince tepem atıyor. zaten yaşadığımız yer itibari ile her gün sinir harbi yaşıyorum.bende iyi sayılırım.şu filistine giden gemideki saldırıda ölen insanlara cok canım sıkıldı(
hayırdır sen neden bunalımdasın.sıcaktan degildir sadece
namaz konusunda bende senin gibi düşünüyorum.sadece erkek cocuk için kılınmamalı.bu bize farz ve bunu herzaman yapmak lazım
ama kendi adıma bi düzene koyamadım namaz işini:çok üzgünüm:
albümde resmim yok. ama dur sana özelden ismimi yazayım face den beni arkadaş olarak eklersin olur mu sakıncası yoksa tabi
face yerine msn adresimi de verebilirim bacım seç birini
ben haberleri izlemiyorum bir süredir. denk gelirsem anca öyle izlerim. izleyince tepem atıyor. zaten yaşadığımız yer itibari ile her gün sinir harbi yaşıyorum.
ya ev hamam gibi kızım da biraz rahatsız klimayı da açamıyorum iyice hastalanır diye. ev resmen hamam
bende izlemiyorum bayadır haber ama bugün eşim izlerken isteemedende olsa duydum cok moralim bozuldu.
aman kızına dikkat et cnm.bu sıra salgın varmış.
3 arkadaşımın cocukları mikrop kapmış.bogaz enfeksiyonu ve ateş yapmış
şuan bi arkadaşım ve cocugu hastanedeler.2 gündür cocuga serum vermişler.kan almışlar devamlı .delik deşik olmuş damar yolları(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?