bebek cinsiyet belirleme..

cok haklisin canim namaz sadece isteklerin karsiliginda olmasin haasaaa pazarlik yapar gibi allah korusun dindende cikarir insani
bende hep kilardim cokkk kez kazaa yapardim aksamlari kilamadiklarimi ama son gunlerde hep vaktinde kiliyorum rabbim ayirmasin
dualar karsiliksiz kalmaz tabii rabbine layik kul olursan :)):1rolleyes:

inşallah ebruu
cidden herşeyi denedi.artık takdir Allahın.bu yöntemleri deneyen arkadaşların sonuclarını beklemek cok heyecanlı.
hamile kalabilirse şansı cok yüksek inş

elara cok guzel olmus emegine saglik

simdi yumurtai vajinaya koysak 20 dk beklesek hic kalkmadan o is olsa yumurta icerde kalsa acaba spermlere yada dollenmeye bi zarari olurmu ki acep ?.

valla o konunun uzmanı matematik:)
ama ortam alkali oldugu için y lere bi zararı olacagını sanmıyorum.
bide yurtdışında bu yöntemi deneyen birileri olmuş ki matematik buraya yazdı.
sonuc alınamasa yazmazdı diye düşünüyorumCADIARZU

cok haklısın
Allah kabul etsin cnm
kapalısın sen dimi

az önce eşime yumurta akını anlattım gülmekten yerlere yattı. --o ne kız öyle menemen mi yapacağız çocuk mu yapacağız -- diyor. ben de --çok ta tıııın sen uğraşmazsan ben hiç uğraşmam -- deyince --dur sen bir baştan anlat bana diye kulaklarını dikti ben de --bi git başımdan tarlaya ne ekersen onu biçersin -- dedim.

hahahahahah ayy cok güldümm:))))))

hahahahahah ayy cok güldümm:))))))

hem erkek çocuk istiyorlar hem de dalga geçiyorlar ben anlamadım bu işi yaa.

aslında 2. side kız olsa benim için sorun değil. hiç değilse ilerde çocukların odalarını ayırma konusun da sorun yaşamam. 2 kız aynı oda da yatarlar oda problem olmaz ama erkek çocuk olunca bir süre sonra odalarını ayırmak gerekir.

ayyy ben de erkek çocuğu yaptım tek sorun odalarıydı o srunu da çözmeye çalışıyorum. ne hayaperestim

nısancım keske olsada ayrı oda yapsak cnm ya ıns oglusun olur bırak adayı yaparsın cnm ya:):)):))):):)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…