- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.141
bunalımdayım ama genel olarak iyiyim çok şükür. buralar çoooooooooook sıcak. sen nasılsın.
berrayı okudum. İnşallah rabbim hayırlısı ile bir erkek çocuk verir ona da. Allah dua yı karşılıksız bırakmaz.
ama ben namaza başlarsam bu iş olduktan sonra bir daha bırakmam. herşey de samimi olmak lazım.
elara cok guzel olmus emegine saglik
simdi yumurtai vajinaya koysak 20 dk beklesek hic kalkmadan o is olsa yumurta icerde kalsa acaba spermlere yada dollenmeye bi zarari olurmu ki acep ?.
cok haklisin canim namaz sadece isteklerin karsiliginda olmasin haasaaa pazarlik yapar gibi allah korusun dindende cikarir insani
bende hep kilardim cokkk kez kazaa yapardim aksamlari kilamadiklarimi ama son gunlerde hep vaktinde kiliyorum rabbim ayirmasin
dualar karsiliksiz kalmaz tabii rabbine layik kul olursan :)):1rolleyes:
yum gununu nasil hesaplamisti ki o ????
kapaliyim elaracim cok sukur :))
az önce eşime yumurta akını anlattım gülmekten yerlere yattı. --o ne kız öyle menemen mi yapacağız çocuk mu yapacağız -- diyor. ben de --çok ta tıııın sen uğraşmazsan ben hiç uğraşmam -- deyince --dur sen bir baştan anlat bana diye kulaklarını dikti ben de --bi git başımdan tarlaya ne ekersen onu biçersin -- dedim.
ben geldım kızlar öluyorum ıkı saatır utu yaptım cok sıcakkkkkkkkkkkkk
hoşgeldin gamzee
kolay gelsin bendede ütü yıgıldıı ama yapmaya cok üşeniyorum
kocamın giyecek kıyafeti kalmadı:)
offf eline koluna sağlık inşallah bitmiştir ütü işin.
ben ütü yapmadan önce kızımı odasına uyuttum oturma odasına gittim klimayı açtım öyle yaptım ütüyü yoksa bu sıcakta düşer bayılırım ya
hahahahahah ayy cok güldümm:))))))
hem erkek çocuk istiyorlar hem de dalga geçiyorlar ben anlamadım bu işi yaa.
aslında 2. side kız olsa benim için sorun değil. hiç değilse ilerde çocukların odalarını ayırma konusun da sorun yaşamam. 2 kız aynı oda da yatarlar oda problem olmaz ama erkek çocuk olunca bir süre sonra odalarını ayırmak gerekir.
ayyy ben de erkek çocuğu yaptım tek sorun odalarıydı o srunu da çözmeye çalışıyorum. ne hayaperestim
nısancım keske olsada ayrı oda yapsak cnm ya ıns oglusun olur bırak adayı yaparsın cnm ya:):)):))):):)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?