bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile3
benim kocaya anlatıyom yöntemleri gayet olumlu yaklaşıyor
tamam cnm sen ayarla zamanı geldiginde uygularız diyor
ama yöntemleri anlatırken agzı acık şaşkın şaşkın dinliyor:))

ben hiç kullanmadım dogum kontrol hapı.eşim de müsade etmiyor hormonların altüst olur diyor
ama ben cok inanmıyorum bu hapla erkek bebek ilişkisine

selam arkadaşlar bir sorum olacaktı..bizim gelinimiz hamile 4. ay bitecek ama henüz cinsiyeti öğrenmediler..ultrasonda baktıklarında ayaklarını içine çekmiş kendini kapamış dediler..rivayete göre kız bebekler cinsel organlarını ayakları ile kapar göstermezlermiş..ben anlamam böyle şeylerden acaba doğrumu yoksa batıl mı? :)):1rolleyes:

kızlar ben bu ay regliden sonra ateş ölcmeye başlıcam deneme amaclı.
kendimi dinlicem,akıntımı kontrol edecem
belki catlatma ignesine gerekte kalmaz eger yumun catladıgını anlayabilirsem
bence sizde başlayın ateş ölcmeye
ateş tablolarımızıda koyalım yorum yapalım cok faydalı olur

genelde dogru oluyor.ama 6-7ay saklayıp erkek olan cocuklarda cıkabiliyor.ama cok nadir
gelininiz 7-8 haftalıkken ultarason resmine baksın
eger bebek ultrason resminin saga yakın duruyorsa kız.sola yakın duruyorsa erkek demektir:)
bu yöntem cogu insanda tuttu. bende dahil

ben hiç kullanmadım dogum kontrol hapı.eşim de müsade etmiyor hormonların altüst olur diyor
ama ben cok inanmıyorum bu hapla erkek bebek ilişkisine

aynen ya benım esımde ıstemıyo hormanları mahvedıyo dıyo ama ordakı sıteyede baktım kımın 6 sene kullanmasına ragmen kızı olmus kımısı oglu olmus ya hersey kader kısmet rabbım buyuk ya

yok cok dogru benım buyuk kızım 9 ay gostermedı genelede gostermeyenler yuzde 90 kız oluyo cnm

gamze ateş ölcmeye sende başla
diete filanda başla yavaştan
potasyum ve cinko hapınıda al evde bulunsun
valla heçç bişi yaptıgın yokkkk.sadece okumakla olmuyor:)

benim gittiğim dr ların hepsi de cinsiyeti doğru tahmin ettiler.

mesela 8 haftalıkken cinsiyeti bilinmez diyorlar ama benim dr bildi.

ondan sonra ki gittiğim dr o da bildi ama kızımı bir türlü kıpırdatamadı. kızım iki elini çenesinin altına koymuş sanki bize bakıyormuş gibi yüzüstü yatar konumdaydı

3. dr da bildi kızım bacak bacak üstüne atmış şekildeyken.

4. ve son doğumdan önce gittiğim dr ise genç biriydi. --cinsiyetini söylemeyin eğer biliyorsanız bir bakayım ben doğru tahmin edebilecekmiyim dedi. o da bildi. - kız diye düşünüyorum doğru mu diye sordu ben de evet deyince dr un sevincini bir görseydiniz şaşırırdınız.

o sevinçle-- doğumuna da ben gireceğim -- dedi.

normalde devlet hastanelerin de doğuma dr lar girmez ama benim dr dibimden ayrılmadı. kızımı sildi temizledi kucağıma verdi hemen. ayyy o gün geldi aklıma. kendimi uzaylı gibi hissetmiştim

gamze ateş ölcmeye sende başla
diete filanda başla yavaştan
potasyum ve cinko hapınıda al evde bulunsun
valla heçç bişi yaptıgın yokkkk.sadece okumakla olmuyor:)
ben de memlekette ki dr a gittikten sonra başlayacağım ateş ölçmeye diyet yapmaya falan bakalım namaza dsa başlarım Allahın izni ile inşallah

nisan amma doktor degiştirmişsinn.sezeryanla mı dogum yapmıştın?
cok erken haftalarda cocugun kemik yapısına göre biliyorlarmış cinsiyetini doktorlar.

nisan amma doktor degiştirmişsinn.sezeryanla mı dogum yapmıştın?
cok erken haftalarda cocugun kemik yapısına göre biliyorlarmış cinsiyetini doktorlar.
benim ki mecburen dr değişikliğiydi. memlekete gittiğimde ablamın götürdüğü dr 1,

niğdeye diğer ablamı ziyarete gittiğimizde ki dr 2,

sonra şırnak cizrede gittiğimiz dr 3,

sonra doğum için niğdeye ablamın yanına geldiğimde suym geldiğinde gittiğimiz dr 4.

ben normal doğum yaptım. 2 sancım oldu. zaten ev de az bir suyum geldi, dr a gittik oradan hastaneye 3-4 saat sonra ilk sancım geldi baktım etrafıma herkes bağırıyor ben de bağırayım bari dedim.

başladım bağırmaya ama çok korkmuştum dedim içimden ıkın çıksın da kurtul diye baktım kendiliğinden su gelmeye başladı ben de başladım bağırmaya suyum geldiii doğum başladı diye. benim o korkunç yatağa aldılar yatar yatmaz iğne yaptılar baktım herkes üstüme üstüme geliyor 2. kez bir ıkındım pırt başı çıktı kızımın sonrası zaten çorap söküğü gibi geldi. 2 sancı da bitirdim işi.

ama eşimle drun muayenehanesine gittiğimizde dr eşime --eşiniz çok zor bir doğum yaptı yardımcı olun 2-3 ay soğuk suya falan dokunmasın iltihaplanır sancısı olur, hiç strese sokmayın depresyona girebilir çok ilgili davranın demişti.

ayy ben o dr u hiiiç unutamam.

Son düzenleme:
kızlar çin takvimleri ve rus takviminide ekledim.yöntemler bitti böyelelikle
ama Jonas takvimi varmış bide.bunu bilen varmı???
bildiginiz yada eklememi istediginiz bişi varmı???

günaydın güzeller...
dün gece çok güzel kaynatmışsınız.ben de girdim bir iki kere kimseyi göremeyince çıktım.
evde kimse yoktu ya bende dolapları indirdim.ooohhh misss gibi oldu.çok düzenli.kapakları açıp açıp bakıyorum.sırnaşık şey

sorduğunuz sorulara cevap vercem.

yumurta akını benim baktığım yabancı sitede yapmayan yok diyebilirm.diette çok önemli diyolar onlar,sonra haplar...ama sizede sürekli sorup duruyorum ya orda ki bu işin kompedanları tam yumurtlama günü diyolar ilişki için....,çünkü artı x ler y lerin aynı hızla gittiği ve ömürlerinin aynı olduğu ispatlandı....he yumurtlama günü neden önemli orda da ph devreye giriyor....

ebru sormuştu sanırım ..evet canım enerjilerle ilgili bi yöntem var,ona göre anne ve bananın enerji haritasına göre erkek ve kız durumlarına bakıyorum...tabi ben etrafımdakilerin doğmuş çocuklarına bakıyorum tuttu.ama bi kişide tutmadı....bakalım araştıraya devam.bn inanıyorum bu yönteme.saçma bişiy değil...

bu arada dün çok sıkıldı ya bayağı bi araştırdım yine....bi kaç şey daha var şimdi okuduğum.anlarsam tam anlamıyla onlarıda yazacağım.kaydirigubbakcemile5
İnşallah hepimizin hayırlı erkek evlatları olsun..gamyoncuiremsu

çok iyi fikir ben geçen ay akıntıı ,sancımı,göğüslerde hassesiyetle bulmaya çalıştım ama 19 mayıs haftası tatilegittik.mecburen geçiktici hap aldım.düzen bozuldu.kızımın (ateş ölçtüğümüz şeyin adı neydi ya ,çok komik aklıma gelmiyo:roflol:)
işte o doğru ölçmüyo,kafayı yedi yenisini alıyım.ben bugün abdest alcam.yarın başlıım ölçmeye aslında adetin 5. günü başlıyo ama neyse artık.fertilyfriend e gireriz derecelerimiziolumunekankayizsmile

ya kızlar,sizde yoksunuz....iki lakırdı ederdik. kahvaltımı yaptım geldim hala kimse yok.neyseben de çıkayım birazdan.eski mahalleden komşum doğum yaptı.hayırlı olsuna gitcez öğle den sonra
.oooyyy ben bebek istiyorum ya ,yeni,minicik ,çok tatlı oluyolar......:ecrin_bebek:
gidiyimde seviym minik bebişi.Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
This study shows when Y sperm are in ewcm that they swim faster and thrive in the environment. It goes on to say that y sperm in ewcm have a "68% of the male offspring births"
http://taylorandfrancis.metapress.c...al,18,48;linkingpublicationresults,1:102430,1

arkadaşlar bakın ne buldum.bizim bu yumurta akını yapmamızın nedenini de daha iyi anlayabilirsiniz:

bu yumurta akı ile aynı ph da ve yapıda olan sıvının içindeki y spermleri ile döllenme sonrasındaki doğumların %68 i erkek olmuştur.

bence müthiş bi sayı..nerdeyse bunu uygulayan her on kişiden 7 si pipiliyi bulmuş..yukarıdaki linktede makalesi var....ayrıntılı okuyabilirsiniz....şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…