- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.161
hem erkek çocuk istiyorlar hem de dalga geçiyorlar ben anlamadım bu işi yaa.
aslında 2. side kız olsa benim için sorun değil. hiç değilse ilerde çocukların odalarını ayırma konusun da sorun yaşamam. 2 kız aynı oda da yatarlar oda problem olmaz ama erkek çocuk olunca bir süre sonra odalarını ayırmak gerekir.
ayyy ben de erkek çocuğu yaptım tek sorun odalarıydı o srunu da çözmeye çalışıyorum. ne hayaperestim
ben hiç kullanmadım dogum kontrol hapı.eşim de müsade etmiyor hormonların altüst olur diyor
ama ben cok inanmıyorum bu hapla erkek bebek ilişkisine
selam arkadaşlar bir sorum olacaktı..bizim gelinimiz hamile 4. ay bitecek ama henüz cinsiyeti öğrenmediler..ultrasonda baktıklarında ayaklarını içine çekmiş kendini kapamış dediler..rivayete göre kız bebekler cinsel organlarını ayakları ile kapar göstermezlermiş..ben anlamam böyle şeylerden acaba doğrumu yoksa batıl mı? :)):1rolleyes:
ben hiç kullanmadım dogum kontrol hapı.eşim de müsade etmiyor hormonların altüst olur diyor
ama ben cok inanmıyorum bu hapla erkek bebek ilişkisine
selam arkadaşlar bir sorum olacaktı..bizim gelinimiz hamile 4. ay bitecek ama henüz cinsiyeti öğrenmediler..ultrasonda baktıklarında ayaklarını içine çekmiş kendini kapamış dediler..rivayete göre kız bebekler cinsel organlarını ayakları ile kapar göstermezlermiş..ben anlamam böyle şeylerden acaba doğrumu yoksa batıl mı? :)):1rolleyes:
ben de memlekette ki dr a gittikten sonra başlayacağım ateş ölçmeye diyet yapmaya falan bakalım namaza dsa başlarım Allahın izni ile inşallahgamze ateş ölcmeye sende başla
diete filanda başla yavaştan
potasyum ve cinko hapınıda al evde bulunsun
valla heçç bişi yaptıgın yokkkk.sadece okumakla olmuyor:)
benim ki mecburen dr değişikliğiydi. memlekete gittiğimde ablamın götürdüğü dr 1,nisan amma doktor degiştirmişsinn.sezeryanla mı dogum yapmıştın?
cok erken haftalarda cocugun kemik yapısına göre biliyorlarmış cinsiyetini doktorlar.
kızlar ben bu ay regliden sonra ateş ölcmeye başlıcam deneme amaclı.
kendimi dinlicem,akıntımı kontrol edecem
belki catlatma ignesine gerekte kalmaz eger yumun catladıgını anlayabilirsem
bence sizde başlayın ateş ölcmeye
ateş tablolarımızıda koyalım yorum yapalım cok faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?