- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.741
böyle olunca şansım daha yüksek
düşünsenize 5 gün öncesi mesela
5 ggün öncesi yap 3 gün öncesi yap 1 gün öncesi yap ve bırak
yani yapta yap gün çok :teytey:
sağa sola takılmayın.ben artık hiç bişeye inanmıyoruım.poffffffffffffffffffff-tatlicadiarzu-
şuan dereceye baktımda gölgede sıcaklık 38 derece
hoppalaaaaaaaaaaa sımcık valla aklım karıstı ne edecez anlamadım yav ıgneden 36 saat sonra dıyolardım sımcık hemenmı yapcaz::)):):):ay bana bıseyler oluyooooooo:):):)):):):ewet canım aynen ööle diyolar bu bir kız yöntemiymiş. 0-12 yöntemi vajina çok asidik oluyomuş bu yüzden işte çatlamadan hemen önce olması ,karabiber gibi mesela ,daha güvenli ama çok zor işler bunlar işte...
sağ sol etkilemiyo.ama okuduğum kadarıyla o 12 yöntemi şetılstan daha başarılı.%90 diğeri %39 diyo...tabi yazıyı okuduğum site ne kadar güvenilir yazılar yazıyor bişlemem.ama süper annelerden hatırlayın.çok kişinin hatta hepsinin kızı oldu...ama gulyhas ve tombilubu arkadaşlar iğneden 36 saat sonra deneyerek oğlanı bulduşar.sanırım onların yumoş geç çatlıyordu.zaten tombilubu 34.satte çatladı denedim yazmıştı.
eceeeeeeeeeeeee yenımı uyandııııııııı bcm mmmm
hoppalaaaaaaaaaaa sımcık valla aklım karıstı ne edecez anlamadım yav ıgneden 36 saat sonra dıyolardım sımcık hemenmı yapcaz::)):):):ay bana bıseyler oluyooooooo:):):)):):):
en ıyısı dr gıtmek kızlar valla baska yolu yokkkkkkkkk bu konular kafa karıstırıyooooooooooooo:):):):)):)::
yok cnm evi topladım biraz çamaşır filan anca oturdum valla..
ya kızlar iğne bünyeden bünyey faklılık gösteriyo.bakın ben iğneyi yapılınca sabah hemen akşam çatlıyo.geçen ay yumoşlar 22 mmken iğne oldum hemen o akşam çatladı bu ay 18 19 mmken iğne oldum 24 saat sonra çatladı.yani iğneyi olunca hem yumurtanın büyüklüğü hemde büyeden bünyeye fark ediyor sanırım.dedimya tombilubu arkadaşın iğneden sonra 34.saat çatladı.zaten drlar 36 saati en geç olarak veriyorlar.iğneden 12 ila 36 saat içinde çatlar demelerinin sebebide bu.yine bu forumda hasankeyf arkadaş vardı bakın onunda iğneden 36 saat sonra ilk ilikki olmuştu hatta c.perhizi bile vardı.ama kızı oldu.yani demekki onunda erken çatlamış o 12 ye girmiş...
ama başka bi arkadaş vardı smkgül oda yumoşu 20 mmken iğne olmuş.akşama olmuş ilişki onunda kızı oldu.buyur burdan yak
ya kızlar iğne bünyeden bünyey faklılık gösteriyo.bakın ben iğneyi yapılınca sabah hemen akşam çatlıyo.geçen ay yumoşlar 22 mmken iğne oldum hemen o akşam çatladı bu ay 18 19 mmken iğne oldum 24 saat sonra çatladı.yani iğneyi olunca hem yumurtanın büyüklüğü hemde büyeden bünyeye fark ediyor sanırım.dedimya tombilubu arkadaşın iğneden sonra 34.saat çatladı.zaten drlar 36 saati en geç olarak veriyorlar.iğneden 12 ila 36 saat içinde çatlar demelerinin sebebide bu.yine bu forumda hasankeyf arkadaş vardı bakın onunda iğneden 36 saat sonra ilk ilikki olmuştu hatta c.perhizi bile vardı.ama kızı oldu.yani demekki onunda erken çatlamış o 12 ye girmiş...
ama başka bi arkadaş vardı smkgül oda yumoşu 20 mmken iğne olmuş.akşama olmuş ilişki onunda kızı oldu.buyur burdan yak
valla allahın kaderiyle hiç birimiz oynayamayızda boşu boşuna uğraşıyoruz kızlar...
ne yazıldıysa kaderimize onu yaşayacağız.özellikle evlat konusunda...zira elimizden hiç bir şey gelmiyor....şu ramazan hürmetine inşallah bu ay oğluşu tuttururum.tabi sizlerde.ve hamiş arkadaşlarda ....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?