bebek cinsiyet belirleme..

ıns cnm ıns sonra ogluslarımız ıcın topık acıyomusuz allahım ya gunlerı goster ıns bıze ezanlar okunuyo ınssssssssssss

KIZLAR BAK BISEY KOPYALIYOM BU SAG SOL OLAYI ILE ILGILI:::Evet bir sağ sol meselesi var ama bence bu sağdan veya soldan yumurtlamakla alakalı.Ben buna cok inanıyorum.Benim gittiğim su dr Serhat bey yıllardır bunu takip etmiş ve hepsi değil ama sagdan yumurtlarsa ornegin anne adayları 50 bebeğin en az 40 ı erkek oluyo dedi...... ALINTIDIRRRRRRRRRRR

bacım alıntı yapın yanında no yazıyo ona tıkla en sonundada alıntı yap tıkla cevapla sonra

Tesekkür ederim bacim Allah razi olsun ve sana nur topu gibi bir oglus versin.....

slm kızlar midem berbat bana ne dokunuyo böle yaaa
deli olucam ..
mide kanserimi oldum ben acaba((

Allah göstermesin o ne demek kanser felan evlerden uzak belki eksi,aci veya asitli yediklerin dokunabilir

anacım napıyım adamla kardeş olduk,ekime kadar bebe nasıl yapılır unutur giderizz hahaha
saldım cayıra durumundayımm.diyet miyett yok vallaa

Banlanmissin üzüldüm insallah en kisa zamanda aramizda olursun canim ayrica özelden gönderdiklerin icin binlerce tesekkürler....

kimi yat diyo kimi kalk
en iyisi amuda kalkmak galiba :lepi:

Bence en güzeli senin yöntem tercübe edelim olurmu olur olursa da süper olur

ıns cnm ıns sonra ogluslarımız ıcın topık acıyomusuz allahım ya gunlerı goster ıns bıze ezanlar okunuyo ınssssssssssss

Ay bacim benim Rabbim sana ogluslarin en güzelini versin kaderinde 1 degil cift oglus vardir insallah Yeri gögü yaradan Rabbim ol desinde insallah o meyveninde tadina varasin 3 prensesten sonra prenslerini kucagina alasin insallah cümlemizin gönlündeki olsun insallah AMIN.....

AMIN CNM INS KIZ NE GUZEL DUA ETMISSIN NERDEYSE AGLATCAN BENI ALLAH RAZI OLSUN BCM RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN INSSSSSSSopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…