- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.761
neyse kızlar namaz kılcam sonra gorusuruz
kız 4 de ne namazı :)))
öğlen namazının geç kalmış hali bence:)))
valla allahın kaderiyle hiç birimiz oynayamayızda boşu boşuna uğraşıyoruz kızlar...
ne yazıldıysa kaderimize onu yaşayacağız.özellikle evlat konusunda...zira elimizden hiç bir şey gelmiyor....şu ramazan hürmetine inşallah bu ay oğluşu tuttururum.tabi sizlerde.ve hamiş arkadaşlarda ....:Saruboceq:
ıns cnm ıns sonra ogluslarımız ıcın topık acıyomusuz allahım ya gunlerı goster ıns bıze ezanlar okunuyo ınssssssssssss
bacım alıntı yapın yanında no yazıyo ona tıkla en sonundada alıntı yap tıkla cevapla sonra
slm kızlar midem berbat bana ne dokunuyo böle yaaa
deli olucam ..
mide kanserimi oldum ben acaba((
anacım napıyım adamla kardeş olduk,ekime kadar bebe nasıl yapılır unutur giderizz hahaha
saldım cayıra durumundayımm.diyet miyett yok vallaa
kimi yat diyo kimi kalk
en iyisi amuda kalkmak galiba :lepi:
ıns cnm ıns sonra ogluslarımız ıcın topık acıyomusuz allahım ya gunlerı goster ıns bıze ezanlar okunuyo ınssssssssssss
Tesekkür ederim bacim Allah razi olsun ve sana nur topu gibi bir oglus versin
Allah göstermesin o ne demek kanser felan evlerden uzak belki eksi,aci veya asitli yediklerin dokunabilir
Banlanmissin üzüldüm insallah en kisa zamanda aramizda olursun canim ayrica özelden gönderdiklerin icin binlerce tesekkürler....
Bence en güzeli senin yöntem tercübe edelim olurmu olur olursa da süper olur
Ay bacim benim Rabbim sana ogluslarin en güzelini versin kaderinde 1 degil cift oglus vardir insallah Yeri gögü yaradan Rabbim ol desinde insallah o meyveninde tadina varasin 3 prensesten sonra prenslerini kucagina alasin insallah cümlemizin gönlündeki olsun insallah AMIN.....
ayyy oku oku beynim döndü valla..
Ya ne zor bu işler merak insanı çatlatıyor gamzecim yaaaa..
Ben nasıl sabretcemm
demı cnm aynen valla :):):)::)): Bız yakında kadın dogun-muzmanı olacaz valla bu gıdısle::))::) belgesızzzzzzzzz
cnm elardan haber varmı?
ay sorma çok sıkıcı kimse yokya(
ewettt alısmısız kalabalıga mıllet protestomu edıyo anam kımsecıkler ugramaz oldu:):)):):::)
olabilir cnm..
Meğer ne kadar alışmışım buraya sanki kötü oldum kız elara olmayınca ya( gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?