- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #11.781
cok uzuldum ıns kısa zamanda donerelara banlanmış
cnm hayırlısı bak bugun ben guzel bır haber aldım arkadasımın 8 ay olmadı 4 ay once dr gıtmıs yumurtlaman olmuyor dıe ıgne yabalım demıs oda hersey allahtan dıyıp kabul etmemıs ve bugun 1.5 aylık hamıle olduqunu ogrenmısselam kızlar.elara esmekız banlanmış
tatlı tatlı konuşmak varken olmadı ....
neyse kızlar ben maalesef sabah lekem geldi.nasıl iş bu ya bende ikinci defa yumurtlııım zannettim.ama nasıl bi akıntı tam yumurtlama akıntısıydı.sabah lekem gelmiş...neyse yarın dra gidicem.klomen iğne istiycem.iğneyi iftardan sonraya ayarlatmaya çalışcam.yumurtalıklarımıda dışardan takip edermi bi sorcam.olmazsa pas geçeriz napalım.....
cnm Allah razı olsuncnm cok sagol tmm bıtanem allah razı olsun ıns gıdınce hepınıze dua ederım ısmınızı yazarımda
zaten burda herzaman soyluyoruz cnm yum 12 saat sonra asıdık ortam oluyor ve kız olma ıhtımalı yukselıyor o yuzden yumurtladıgın anda tek ılıskı yada bırgun oncesıo dediğiniz sitede ovulsyondan 12 saat önce deneme tek yapın yazıyo.erkek bebebk için.kız içinse ovulasyonda 12 saat sonrasını önermiş.ben bu aya kadar hep 12 saat sonrasını denedim.hamile kalsam kız olacaktı demekki.bu ay iğneyi olduğum akşam deniycem.benim yumoşlar çabuk çatlıyo.
aynen :gitme:olabilir cnm..
meğer ne kadar alışmışım buraya sanki kötü oldum kız elara olmayınca ya( gitme:
AMIN CNM INS KIZ NE GUZEL DUA ETMISSIN NERDEYSE AGLATCAN BENI ALLAH RAZI OLSUN BCM RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN INSSSSSSSopuyorumnanaktan
ya kızlar iğne bünyeden bünyey faklılık gösteriyo.bakın ben iğneyi yapılınca sabah hemen akşam çatlıyo.geçen ay yumoşlar 22 mmken iğne oldum hemen o akşam çatladı bu ay 18 19 mmken iğne oldum 24 saat sonra çatladı.yani iğneyi olunca hem yumurtanın büyüklüğü hemde büyeden bünyeye fark ediyor sanırım.dedimya tombilubu arkadaşın iğneden sonra 34.saat çatladı.zaten drlar 36 saati en geç olarak veriyorlar.iğneden 12 ila 36 saat içinde çatlar demelerinin sebebide bu.yine bu forumda hasankeyf arkadaş vardı bakın onunda iğneden 36 saat sonra ilk ilikki olmuştu hatta c.perhizi bile vardı.ama kızı oldu.yani demekki onunda erken çatlamış o 12 ye girmiş...
ama başka bi arkadaş vardı smkgül oda yumoşu 20 mmken iğne olmuş.akşama olmuş ilişki onunda kızı oldu.buyur burdan yak
olabilir cnm..
meğer ne kadar alışmışım buraya sanki kötü oldum kız elara olmayınca ya( gitme:
canim 6 ay bitti heee valla az kaldi buyuk kavusmaya insalalhhhhhtombililun 3 ilişkisi var
3 ilişkiden hamile kalıyo o ay
canlar hayilrli gecelrrrr ne var ne yokkkk
benim siklus 26 gun suruyor adet bittikten sona 10 gun kasiklarim agridi ve dun uzayan akinti oldu bugunde 13. gun sarimtrak yapiskan bir akinti geldi aksam ben yumurtladim ne zaman takkeyi delcezzzzz
simdilerde isteseydim hrhal calismalara baslardim valla bakalim yilbasina daha ver ne edcez herif de razi olmaya basladiii kudurdun bebk diye diyor bakalim kismette var ötesi yokdedim bendecnm herkeste varfklı oluyor uzayan akıntıdan bırgun sonra benım yumurtlama oldu ve 12 saat sonra sarı akıntı geldı ozaman baktıgımda sılık cıkmıstı cızgı demekkı yum catlamıstı
simdilerde isteseydim hrhal calismalara baslardim valla bakalim yilbasina daha ver ne edcez herif de razi olmaya basladiii kudurdun bebk diye diyor bakalim kismette var ötesi yokdedim bende
Canim benim ben her sabah uyaninca ve her gece yatarken Rabbime dua ederim "Allahim sen hasta kullarina sifa ver,fakire fukaraya rizkini ver,asker evlatlarimizi beladan koru,evlat hasreti ile yanan bacilarima evlat kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat herseyden önce hayirlisini ve sagliklisini ver,hic bir kulunu evlat acisi ile sinama,bütün cocuklara bütün analara babalara uzun ömür ver yarabbim sevdiklerimizin acisini gösterme v.s."aklima gelen her türlü iyi dileklerimi Rabbime gönderirim ve müminin mümine ettigi dua en hayirlisi imis benim duamin seni mutlu etmesi beni cok daha fazla mutlu etti ve tekrar ediyorum arkadasim Allahim sana evlatlarinin acisini göstermesin ve en hayirlisindan en sagliklisindan güzel yüzlü güzel huylu oglanlar nasip etsin AMIN.......
amiiinnnCanim benim ben her sabah uyaninca ve her gece yatarken Rabbime dua ederim "Allahim sen hasta kullarina sifa ver,fakire fukaraya rizkini ver,asker evlatlarimizi beladan koru,evlat hasreti ile yanan bacilarima evlat kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat herseyden önce hayirlisini ve sagliklisini ver,hic bir kulunu evlat acisi ile sinama,bütün cocuklara bütün analara babalara uzun ömür ver yarabbim sevdiklerimizin acisini gösterme v.s."aklima gelen her türlü iyi dileklerimi Rabbime gönderirim ve müminin mümine ettigi dua en hayirlisi imis benim duamin seni mutlu etmesi beni cok daha fazla mutlu etti ve tekrar ediyorum arkadasim Allahim sana evlatlarinin acisini göstermesin ve en hayirlisindan en sagliklisindan güzel yüzlü güzel huylu oglanlar nasip etsin AMIN.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?