bebek cinsiyet belirleme..

abbowww kız kimse uğramamış amma 30 sayfa ilerlemiş..

elaraaa hani benim adım ilk sayfadaa..kuşumm sık giremiyomm uzun duramıyom diyemi......küssstümmm.zaten çıkmam lazım....

ıyı aksamlar kızlar nbrsınız gecmısı okuyup gelıcem benım bı 10 15 gun boyle gunduzlerı gırememe dururum olabılır malum kosusturmacalar basladı dısardayım yenı geldım gelıyorum vede:)

elara banlanmış
cok uzuldum ıns kısa zamanda doner

cnm hayırlısı bak bugun ben guzel bır haber aldım arkadasımın 8 ay olmadı 4 ay once dr gıtmıs yumurtlaman olmuyor dıe ıgne yabalım demıs oda hersey allahtan dıyıp kabul etmemıs ve bugun 1.5 aylık hamıle olduqunu ogrenmıs
cnm cok sagol tmm bıtanem allah razı olsun ıns gıdınce hepınıze dua ederım ısmınızı yazarımda
cnm Allah razı olsun
zaten burda herzaman soyluyoruz cnm yum 12 saat sonra asıdık ortam oluyor ve kız olma ıhtımalı yukselıyor o yuzden yumurtladıgın anda tek ılıskı yada bırgun oncesı
olabilir cnm..
meğer ne kadar alışmışım buraya sanki kötü oldum kız elara olmayınca ya(gitme:
aynen :gitme:

merhaba
bugün sağ sol davasıyla karıştırdık ortalığı
dini kitaplarda ilişkiden sonra bir miktar sağ tarafınıza yatın yazıyor erkek bebek için
ama o bir miktar ne kadar 3 dm mı 10 dk mı ben 1-2 dk yattım sonra kalktım

daha önceden de aklıma şöyle bişey gelmişti.
sağ tüple sol tüp aynı değil
sağdan yumurtlandığında o tüpe y lerin ulaşma olasılığı daha fazla
sol tüp kısa ama yine de y ler önce gidebilir
yani sağdan yumurtlama olayında keramet yumurtada değil tüpte
çünkü döllenme olduktan sonra düşüyor yumurta rahim boşluğuna

okadar kısamıymıs bende 2 saat yatıryordum zorla vallahı neyse artık erken kalkarım bende
gercı ben artık daha rahat dusunuyorum olursa olur olmazsa ne zaman olursa olsun bakalım hayırlısı vallahı
bu aralar cevremden de bır suru haberler alıyorum ve cok mutlu oluyorum sevdıgım ınsanların guzel haberlerını almakta benı en az kendımmıs gıbı mutlu edıyor

AMIN CNM INS KIZ NE GUZEL DUA ETMISSIN NERDEYSE AGLATCAN BENI ALLAH RAZI OLSUN BCM RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN INSSSSSSSopuyorumnanaktan

Canim benim ben her sabah uyaninca ve her gece yatarken Rabbime dua ederim "Allahim sen hasta kullarina sifa ver,fakire fukaraya rizkini ver,asker evlatlarimizi beladan koru,evlat hasreti ile yanan bacilarima evlat kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat herseyden önce hayirlisini ve sagliklisini ver,hic bir kulunu evlat acisi ile sinama,bütün cocuklara bütün analara babalara uzun ömür ver yarabbim sevdiklerimizin acisini gösterme v.s."aklima gelen her türlü iyi dileklerimi Rabbime gönderirim ve müminin mümine ettigi dua en hayirlisi imis benim duamin seni mutlu etmesi beni cok daha fazla mutlu etti ve tekrar ediyorum arkadasim Allahim sana evlatlarinin acisini göstermesin ve en hayirlisindan en sagliklisindan güzel yüzlü güzel huylu oglanlar nasip etsin AMIN.......

tombililun 3 ilişkisi var
3 ilişkiden hamile kalıyo o ay

canlar hayilrli gecelrrrr ne var ne yokkkk
benim siklus 26 gun suruyor adet bittikten sona 10 gun kasiklarim agridi ve dun uzayan akinti oldu bugunde 13. gun sarimtrak yapiskan bir akinti geldi aksam ben yumurtladim ne zaman takkeyi delcezzzzz

canlar hayilrli gecelrrrr ne var ne yokkkk
benim siklus 26 gun suruyor adet bittikten sona 10 gun kasiklarim agridi ve dun uzayan akinti oldu bugunde 13. gun sarimtrak yapiskan bir akinti geldi aksam ben yumurtladim ne zaman takkeyi delcezzzzz

cnm herkeste varfklı oluyor uzayan akıntıdan bırgun sonra benım yumurtlama oldu ve 12 saat sonra sarı akıntı geldı ozaman baktıgımda sılık cıkmıstı cızgı demekkı yum catlamıstı

cnm herkeste varfklı oluyor uzayan akıntıdan bırgun sonra benım yumurtlama oldu ve 12 saat sonra sarı akıntı geldı ozaman baktıgımda sılık cıkmıstı cızgı demekkı yum catlamıstı
simdilerde isteseydim hrhal calismalara baslardim valla bakalim yilbasina daha ver ne edcez herif de razi olmaya basladiii kudurdun bebk diye diyor bakalim kismette var ötesi yokdedim bende

kızlar recep ayına gırmeden once 55 kılo felan gelıyordum recek ve saban ayında ara ara oruclarım oldu sahurda yemedım hıc ıftardan ıftara tuttum oruclarımı bugun tartıya bı cıktım 52 kılo gelıyorum kesın yanlıs dedım ustelık adetın 2.cı gunu normalde bıttınce odemı atmıs olurum vede ayıptır soylemesı tok karnımaydım cok sasırdım hemde cok mutlu olsum ramazan bıtsın en ıyısı eskıden olan borclarımıda tututyum ben :)

simdilerde isteseydim hrhal calismalara baslardim valla bakalim yilbasina daha ver ne edcez herif de razi olmaya basladiii kudurdun bebk diye diyor bakalim kismette var ötesi yokdedim bende

oyle tatlım valla herseyın hayırlısı benım esımde tam tersı madem cocuk ıstıyoruz neden 1 gun dıyor kızıyor bır kere erkek olur belkı dedım tartıstık benım ıcın fark etmez dedı ama 2 gun konusmadı benle bende sonra kıvırdım bazen hala karar ver artık ıstıyormussun ıstemıyormusun dıyor vazgectım dıyıp kandıyom sonra o gun gelınce tamam dıyorum bakalım ne kadar daha kandırıcam sempatiksalakcinni

amınnnnnnnn cnm amınnnnnnnnnn ıns hepımıze bıtanem

amiiinnn
günaydın kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…