- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.021
Allah gönlüne göre verir canım inşallah
günaydın kızlarr
Boncuk hayırlısı olsun canım
hadi bekliyozruz haberlerini :))
bence fazla takılma.bazen testler yanlış olabiliyor.ben bu ay ateş takibi yaptım.daha öncede dediğim gibi.sancım oldu.2 gün sonra ateşim çıktı.ama yumurtlama sancımın olduğu gün olmuş.adetime göre.
cnm hakkında hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallahh
akıntının en yogun oldugu gün yumurtalama günüdür.sende bu akıntıyı ve sancıyı yaşamışsın.
cetvelde ve gurbetin baktıgı takvimdede tam yumurtlama gününü gösteriyor
e daha ne olsunnn:))
testte silik çizgi varmıydı?
tekrar bugün yap bakalımm çizgi cıkcakmı
cnm hayırlısı olsun senınde cınsıyetı cok merak edıyorum ıns rabbım gonlune gore vermıstırhe valla ya doğru söze ne gerek
bu arada evimdeyim iyiyim şimdi dinlenicem
k.valideye gitcez bu akşam da halamlara
yarın sınavım var ertesi gün de
artık hakkımızda hayırlısı olsun
yani 3-4 gün giremezsem merak etmeyin
yine sizi düşünüyo olucam
tşk ederım cnm benım kısmet dıyelım hayırlısı neyse rabbım onu versıninsallah ppili yola cikmistir ben buna inaniyorummm Hakinda ne hayirli ise onu versin canimmmmm Allahimmmm
bu ne yaw saka gıbısın ne ayıp seyler kayın valdene ne esının neyse artı sunu dıyım esınde annesının lafıyla cocuk ıstemıyorsa bence sende bı dusun derımarkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
HE VALLAH GELIIIIIIIyani sesim geliyor diyorsun.sempatiksalakcinni:jeyyar:alkisalkisalkis
KAYNANA lafina bakan erkege sinir oluyorummmmarkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
aminnnnnnnnnn liza insalahhhhhhhhelara canım sakin durma meselesini burda okumuştum.başka nerden duycam dışarda konuşulmuyo bu konular:)
o da inanır mısın tam o esnada aklıma geldi.denemekten zarar gelmez dedim..başka da birşey denemedim.
iki kızım var
bir veliaht patlatsam güzel olur
arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiiiarkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
boncuk hamile değilim.
hapı yeni terkettim. sanırım hormonların temizlenmesi hemen bu ay olmaz.
ama kalırsam da şaşırmam çünkü hep dakka bir gol bir oldu bende iki hamileliğimde de.
ben her iki oglumdada hap sonrasi hemen hais kaldimmm gizzzzzzz ceket atsa hamis kaliyommmmm valla yakinda beni öpmeyecek esim hamis kaliyon diyeeee:roflol:boncuk hamile değilim.
ama kalırsam da şaşırmam çünkü hep dakka bir gol bir oldu bende iki hamileliğimde de.
inş liza oglun olur iyi cesaretlisin 2 kızdan sonra benimde 2 kızım var bitürlü cesater edemiyorum yine kızım olur diye ha bana kalsa kız erkek fark etmez de çevre işte yinemi kız denir diye işte
boncuk hamile değilim.
ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii
ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii
ben her iki oglumdada hap sonrasi hemen hais kaldimmm gizzzzzzz ceket atsa hamis kaliyommmmm valla yakinda beni öpmeyecek esim hamis kaliyon diyeeee:roflol:
cnm rabbım gonlune gore verır ıns hayırlıs saglıklı bır oglun ınsboncuk hamile değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?