bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben

elara canım sakin durma meselesini burda okumuştum.başka nerden duycam dışarda konuşulmuyo bu konular:)
o da inanır mısın tam o esnada aklıma geldi.denemekten zarar gelmez dedim..başka da birşey denemedim.
iki kızım var
bir veliaht patlatsam güzel olur

Allah gönlüne göre verir canım inşallah

günaydın kızlarr

Boncuk hayırlısı olsun canım
hadi bekliyozruz haberlerini :))

tşk ederım kızlar hepımız ıcın hayırlısı
zaten tutmama rıskı cok yuksek hıc sanmıyorum yanı sempatiksalakcinni reglı olunca dr kontrolune baslamıs olucam zaten cunku ben prolaktınımden suphelenıyorum hala hayırlısı neyse
elara cnm evet takvımlere gore tutuyor ama benım reglım duzensız 34 32 31 hep bu sekılde degısıyor ama dedıgım gıbı cnm arkadasım ınan hıc takmıyorum kendımı cok rahat hıssedıyorum suanda takmam gereken bır yumurta kafam var dun kuafore gıttım resmen yumurta kafa oldum bugun gıdıp baska yerde onun caresıne bakmalıyım cocuk fılan olmadan sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
testte sılık cızgı cıkıyor hep cnm bugun saat 4 gıbı yabıcam hergun aynı saatte yabıyorum ama dedıqım gıbı bır tuhaflık var testlerde anlamıstım hıc koyulasma olmamıstı
aceleye geldı ama nedense ıcım cok rahattı hep ılıskı oncesı namaz kılıyordum kahve ıcırıyordum esıme kendım karbonat vs hıc bırını yapamadım kaydirigubbakcemile3
cnm hayırlısı olsun senınde cınsıyetı cok merak edıyorum ıns rabbım gonlune gore vermıstır

insallah ppili yola cikmistir ben buna inaniyorummm Hakinda ne hayirli ise onu versin canimmmmm Allahimmmm
tşk ederım cnm benım kısmet dıyelım hayırlısı neyse rabbım onu versın
arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
bu ne yaw saka gıbısın ne ayıp seyler kayın valdene ne esının neyse artı sunu dıyım esınde annesının lafıyla cocuk ıstemıyorsa bence sende bı dusun derım

inş liza oglun olur iyi cesaretlisin 2 kızdan sonra benimde 2 kızım var bitürlü cesater edemiyorum yine kızım olur diye ha bana kalsa kız erkek fark etmez de çevre işte yinemi kız denir diye işte

KAYNANA lafina bakan erkege sinir oluyorummmmklava::mymeka:alsanaalsanasmile
aminnnnnnnnnn liza insalahhhhhhhh

gayya çocuk istemeyen senmi oluyon da kaynana kocana öyle söylüyo hemde karıyla kocanın arasında ne işi var kaynananın kötükedihüso

boncuk hamile değilim.
hapı yeni terkettim. sanırım hormonların temizlenmesi hemen bu ay olmaz.
ama kalırsam da şaşırmam çünkü hep dakka bir gol bir oldu bende iki hamileliğimde de.

ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii

boncuk hamile değilim.
ama kalırsam da şaşırmam çünkü hep dakka bir gol bir oldu bende iki hamileliğimde de.
ben her iki oglumdada hap sonrasi hemen hais kaldimmm gizzzzzzz ceket atsa hamis kaliyommmmm valla yakinda beni öpmeyecek esim hamis kaliyon diyeeee:roflol:

inş liza oglun olur iyi cesaretlisin 2 kızdan sonra benimde 2 kızım var bitürlü cesater edemiyorum yine kızım olur diye ha bana kalsa kız erkek fark etmez de çevre işte yinemi kız denir diye işte

evet ya bizimkiler de kürt kökenli.
kürtler erkek istiyor ama benim eşim inadına kızcı.isim bile buluyo şimdiden.

boncuk hamile değilim.

ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boncuk hamile değilim.
cnm rabbım gonlune gore verır ıns hayırlıs saglıklı bır oglun ıns

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

liza benin kürt komşum vardı senin yaptıgın anlatıyolardı adetin bittigi gün ve 2 günsonra isteksiz olcakmışsın oglun olur diyolardı onların bütün akrabaları öyle oglan sahibi olmuşlar bakalım sende tutuarsa bende yaparım

gurbet sen 67 kilodan aşağı indinmi canım.60-69 grubunda da küçük bi muhabbetimiz olmuştu senle.

bu arada o takkeye küçücük delik nasıl olcak bebeğim çok efor lazım:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…