- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.041
liza benin kürt komşum vardı senin yaptıgın anlatıyolardı adetin bittigi gün ve 2 günsonra isteksiz olcakmışsın oglun olur diyolardı onların bütün akrabaları öyle oglan sahibi olmuşlar bakalım sende tutuarsa bende yaparım
sagol gulummmma.s.gurbet ya çok tatlı sohbetin var ya
valla ben de olduuuuuu giiiiiii sap diye tuttu yimirtaaaaa bide adet sonrasi sik iliskiyleeeeeeegerçeken mi:1shok:
ben hapı son senelerde kullandım.daha önce spiraldi.
heyecan yaptırdın şimdi banayerimseniben
okiii bekliyohhhhhhhkızlar benım cıkmam lazım bu yumurta kafayı halletmem lasım gelırım opuyorum sızı
canim yok hala 67 deyim ramazna falan girdi yaa o yuzden vermedim kilo deniycemmmm kalamassam dez alip yola devaedicemmmmm 55 kadar yolu varrrrrturkbayragigurbet sen 67 kilodan aşağı indinmi canım.60-69 grubunda da küçük bi muhabbetimiz olmuştu senle.
bu arada o takkeye küçücük delik nasıl olcak bebeğim çok efor lazım:)))))
kiz delik olmaz kesik atarizz nolcek takkede bizimmm malda bizimmm dimi yaneeeeekaydirigubbakcemile3:sm_cool:bu arada o takkeye küçücük delik nasıl olcak bebeğim çok efor lazım:)))))
ikide bir alinti yapiyom baska sey yaziyommm ben bunu anlamaimmmmbu arada o takkeye küçücük delik nasıl olcak bebeğim çok efor lazım:)))))
arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
elara canım sakin durma meselesini burda okumuştum.başka nerden duycam dışarda konuşulmuyo bu konular:)
o da inanır mısın tam o esnada aklıma geldi.denemekten zarar gelmez dedim..başka da birşey denemedim.
iki kızım var
bir veliaht patlatsam güzel olur
tşk ederım kızlar hepımız ıcın hayırlısı
zaten tutmama rıskı cok yuksek hıc sanmıyorum yanı sempatiksalakcinni reglı olunca dr kontrolune baslamıs olucam zaten cunku ben prolaktınımden suphelenıyorum hala hayırlısı neyse
elara cnm evet takvımlere gore tutuyor ama benım reglım duzensız 34 32 31 hep bu sekılde degısıyor ama dedıgım gıbı cnm arkadasım ınan hıc takmıyorum kendımı cok rahat hıssedıyorum suanda takmam gereken bır yumurta kafam var dun kuafore gıttım resmen yumurta kafa oldum bugun gıdıp baska yerde onun caresıne bakmalıyım cocuk fılan olmadan sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
testte sılık cızgı cıkıyor hep cnm bugun saat 4 gıbı yabıcam hergun aynı saatte yabıyorum ama dedıqım gıbı bır tuhaflık var testlerde anlamıstım hıc koyulasma olmamıstı
aceleye geldı ama nedense ıcım cok rahattı hep ılıskı oncesı namaz kılıyordum kahve ıcırıyordum esıme kendım karbonat vs hıc bırını yapamadım kaydirigubbakcemile3
ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii
ben her iki oglumdada hap sonrasi hemen hais kaldimmm gizzzzzzz ceket atsa hamis kaliyommmmm valla yakinda beni öpmeyecek esim hamis kaliyon diyeeee:roflol:
kiz delik olmaz kesik atarizz nolcek takkede bizimmm malda bizimmm dimi yaneeeeekaydirigubbakcemile3:sm_cool:
kızlar benım cıkmam lazım bu yumurta kafayı halletmem lasım gelırım opuyorum sızı
elara nasılsın canımm..ben bu ay adet olmadımm..geçen ay 28 inde olmuştumm bu ay olmadım..ayın 28inde yaptım testi negatif çıktı acep hamişşmiyim
bide adet bitimi yani 6. günü bide 12 günü korunmasız olmuştu...
Şeniza.s.sempatiksalakcinnibu takke olayi sinirimi bozuyo yaaaaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3 ayy cok güldümmm bu mesajlaraaa.ilahiii gurbett yaaaŞeniz
hehhhhhhhh bakalim görecez ne olcekkkkkk pazartesiiiiiiigurbett buuu valla sperm geçiren takke bile icat eder...
30 gün canım adet döngüm
gidem camasir katlayam hayin gercekleriyle yuzlescemmmmmm hattayim gizlarrrrrrrrr
beni bu kadar klomen mi yoksa takke mi delüü yapti acepp elaraaa giiii sapittim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?