bebek cinsiyet belirleme..

hadi bakalım oldu bittiye getiricez o zaman.
benim başım ağrıyo önden gel diycez.

sende yap canım düşünme...

gurbet ya çok tatlı sohbetin var ya
sagol gulummmma.s.
gerçeken mi:1shok:
ben hapı son senelerde kullandım.daha önce spiraldi.
heyecan yaptırdın şimdi banayerimseniben
valla ben de olduuuuuu giiiiiii sap diye tuttu yimirtaaaaa bide adet sonrasi sik iliskiyleeeeeee
kızlar benım cıkmam lazım bu yumurta kafayı halletmem lasım gelırım opuyorum sızı
okiii bekliyohhhhhhh
gurbet sen 67 kilodan aşağı indinmi canım.60-69 grubunda da küçük bi muhabbetimiz olmuştu senle.

bu arada o takkeye küçücük delik nasıl olcak bebeğim çok efor lazım:)))))
canim yok hala 67 deyim ramazna falan girdi yaa o yuzden vermedim kilo deniycemmmm kalamassam dez alip yola devaedicemmmmm 55 kadar yolu varrrrrturkbayragi

arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben

ohaa yaa.anne ogulda olsa bu kadar özele inilirmii.cok ayıpp gercektenn
Allah sana sabır versin.cok lackalaşmış bi aile düzeni mevcut.
sende hiç sıkma canını boşver.1 cocugun var Allah ona can saglıgı versin.zaten annesinin yönlendirmesiyle hareket eden adamdan 2.cocugu yapmakta cesaret işi.
sen sonucta erkek cocugu kaynananın cenesini kapatmak için istiyon
buna degermi sence?

kaydirigubbakcemile3 lizaa burda onca şey yazıyor aklına gele gele o yöntemmi geldi yaw:))
maşallah sende cok cesaretlisin.Allah bagışlasın kızlarınıda
senin bu kadar rahat davranman hapı yeni bırakmanla alakalı sanırım.
yoksa erkek cocuk beklentiniz yokmu?

boncukkkk senin bu kadar rahat olman hayra alamet degil bacım:)))
bak ecede hamile kaldıgı ay cok rahattııı ve sonuc ortadaa hehe
inşallahh seninde bu rahatlıgının sonucu mutlu sonla biterrrrolumunekankayizsmile

ayrıca o test bozuk bence.en azından çizgilerr koyulaşmaya başlamalıydıı şimdiye kadar
dün gelen yogun akıntı yum göstergesii kesinlikle
hakkında hayırlsıı olsun cnmmm.Allah gönlüne göre hayırlısını saglıklısını nasip etsinn

ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii

ben her iki oglumdada hap sonrasi hemen hais kaldimmm gizzzzzzz ceket atsa hamis kaliyommmmm valla yakinda beni öpmeyecek esim hamis kaliyon diyeeee:roflol:

kiz delik olmaz kesik atarizz nolcek takkede bizimmm malda bizimmm dimi yaneeeeekaydirigubbakcemile3:sm_cool:

:roflol:kaydirigubbakcemile3 ayy cok güldümmm bu mesajlaraaa.ilahiii gurbett yaaaŞeniz

kızlar benım cıkmam lazım bu yumurta kafayı halletmem lasım gelırım opuyorum sızı

yumurta kafa nasıll oliyyy.sacınımı boyatcannn
gelince resim isterimmmmmmm:smiley-cool:

elara nasılsın canımm..ben bu ay adet olmadımm..geçen ay 28 inde olmuştumm bu ay olmadım..ayın 28inde yaptım testi negatif çıktı acep hamişşmiyim

bide adet bitimi yani 6. günü bide 12 günü korunmasız olmuştu...

sagol cnm iyiyim sen de iyisin inş
normalde adetlerin düzenlimidir?geiktigi oldumu daha öncede

acıkca sölemek gerekirse hamile olma ihtimalin cok yüksek
2 korunmasız ilişki olmuş.hemde yumurtlama öncesii.
adet döngün kac senin?

gidem camasir katlayam hayin gercekleriyle yuzlescemmmmmm hattayim gizlarrrrrrrrr
beni bu kadar klomen mi yoksa takke mi delüü yapti acepp elaraaa giiii sapittim kiz

30 gün canım adet döngüm

bence kan testi yaptır sen. 6 gün gecikmiş
korunmasız ilişki oldu demeseydin başka sebeler suncaktım sanaa
mesela ben gecen ay 10 gün gecikmeli oldum.ama korunuyorduk biz.yinede korktumm acabamı diye
senin korunmasız olmuşş hamilelikten şüphelenmen lazımm

gidem camasir katlayam hayin gercekleriyle yuzlescemmmmmm hattayim gizlarrrrrrrrr
beni bu kadar klomen mi yoksa takke mi delüü yapti acepp elaraaa giiii sapittim kiz

kolay gelsin cnm
sen işini bilirsin gurbettt ,akıllı hatunsunnn.sen o kocayıı fiki fikiye takkeli sokar ,takkesiz cıkarırsınnn animallah kaydirigubbakcemile3

gurbet güzeli beni anladın çok sağol inan dediğin aklımdan geçti çarem yok yapacam artık ama korkuyorum zarar vermeyelim erkek olan spermlere bu prezervatif zarar vermez inşallah. elara bana söyledi Allah razı olsun ovulasyonkitini ne zaman yapacağımı inşallah birkerede yakalarız oğlanı çünkü çok mutsuzum

ben çıkıyorumm iftara misafirim vaaarrrrrrrrrrrrr..bana kolay gelsin...
elaracımm adetimin 16 gününde yumurtlamam oldu geçen aylarda ovülasyon kitindede ..yine öyle yaptık nasip bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…