- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.061
Canim bu kadar rahatsin gercekten bu ay tutabilir.Allah hayirlisini versin.elaracım bukadar olur yaa:)
bende tam onu demeye gelıyordum o yogun akıntıdan sonra kasıklarıma bır agrı gırdı ınanılmazdı arkasından sarı akıntı geldı saate baktım 3 sahura yetısmek ıcın beklemedım hıc once esımle sordum cıdden soruyorum dedım bır kızımız daha olsun ıstermısın tabıkı dedı ıcım rahatladı ve olan oldu
ama ne kahve ne baska bısı hıc bırsey yok saglık olsun ya uzulmuyorum okadar dua edıyorum hakkımda hayırlısı dıye rabbım ınanıyorumkı hayırlısı ne ıse onu verır o yuzden neden bılmem cok rahatım
tek yabtıgım once ben oldum sonra saga donuk bırlıkte olmak 5 dk sonrakalktım dusumu aldım olduysa oldu olmadıysa yabıcak bırsey yok
tek neye uzulurum bılıormusun testler bana yarın dan sonra cıft cızgı vermesın :) ıns testın azızlıgıne ugramısımdır
Allah yardimcin olsun canim.he valla ya doğru söze ne gerek
bu arada evimdeyim iyiyim şimdi dinlenicem
k.valideye gitcez bu akşam da halamlara
yarın sınavım var ertesi gün de
artık hakkımızda hayırlısı olsun
yani 3-4 gün giremezsem merak etmeyin
yine sizi düşünüyo olucam
Allah yardimcin olsun canim baska diyecek bisey bulamiyorum.arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
kaydirigubbakcemile3 Cok güldüm Gurbet yaa bayiliyorum yorumlarina :)ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii
Hakkinda hayirlisi olsun canim.boncuk hamile değilim.
hapı yeni terkettim. sanırım hormonların temizlenmesi hemen bu ay olmaz.
ama kalırsam da şaşırmam çünkü hep dakka bir gol bir oldu bende iki hamileliğimde de.
Insallah hamissindir canim.elara nasılsın canımm..ben bu ay adet olmadımm..geçen ay 28 inde olmuştumm bu ay olmadım..ayın 28inde yaptım testi negatif çıktı acep hamişşmiyim
:roflol:gidem camasir katlayam hayin gercekleriyle yuzlescemmmmmm hattayim gizlarrrrrrrrr
beni bu kadar klomen mi yoksa takke mi delüü yapti acepp elaraaa giiii sapittim kiz
Kolay gelsinn.ben çıkıyorumm iftara misafirim vaaarrrrrrrrrrrrr..bana kolay gelsin...
elaracımm adetimin 16 gününde yumurtlamam oldu geçen aylarda ovülasyon kitindede ..yine öyle yaptık nasip bakalım...
elara bu ay geçti malesef ama bidahakı ay düşünüyorum dediklerini yapacağım hepsini yazdım eski sayfaları okudum hep Allahım yardımcım olsun işallah oğlum olsun çok istiyorum çok ihtiyacım var
yapariz kizzz takke zarar virmez ne diyon sennnn pazartesi is basinda olucam dualarinizi eksuk etmeyinnn ayin 13. de heeeeegurbet güzeli beni anladın çok sağol inan dediğin aklımdan geçti çarem yok yapacam artık ama korkuyorum zarar vermeyelim erkek olan spermlere bu prezervatif zarar vermez inşallah. elara bana söyledi Allah razı olsun ovulasyonkitini ne zaman yapacağımı inşallah birkerede yakalarız oğlanı çünkü çok mutsuzum
ayneenn öleee gadinlik ic gudusunu gullandimiii herifin salyasi akar takke makke aklina gelmezzz aaaaa derim farkederse delinmissssssscokacimcoook niyekü derimmmmkolay gelsin cnm
sen işini bilirsin gurbettt ,akıllı hatunsunnn.sen o kocayıı fiki fikiye takkeli sokar ,takkesiz cıkarırsınnn animallah kaydirigubbakcemile3
anam gulun valla hayatta hersey olabuluuuuuuuu bende bu topigin deliyim anamkaydirigubbakcemile3 Cok güldüm Gurbet yaa bayiliyorum yorumlarina :)
:roflol:
siklus uzunugun ne kadar canimmmmMİMOZA canım.
benim doğum tarihim 9 mart 1980
sat 9 mayıs
ilişki günleri 25 mayıs ve 26 mayıs
bakarsan sevinirim.
canim bir ticker yapsana bilinmioyr kac aylik oldugun hersey de bir hayir var guzelim kac aylikken dendi kiz diyeeeeebeni gören güzelleşmişsin diyor.sadece karnım şiş top gibi.demek bu belirtiler önemli değil.ultrasyonda %80 kız göründü.
adetin duzenli ise hep 30 gunde bir oluyorsan30 günde bir oluyorum
25 26 yumurtanin tam catladigi gunnn canimmmmmm30 günde bir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?