bebek cinsiyet belirleme..

Canim bu kadar rahatsin gercekten bu ay tutabilir.Allah hayirlisini versin.

Allah yardimcin olsun canim.

arkadaşlarım nasılsınız ben çok fenayım kocamla tartıştık akşam kaynanam çocuk istemiyo prezervatif kullan demiş çok moralim bozuk nasıl hamile kalacam ben
Allah yardimcin olsun canim baska diyecek bisey bulamiyorum.

ben gibi yapcan takkeyi dlcen kaynana da catliycakkkkkkkkkk canimmm bayram ertesi pazartesiiii ben dlecem takkeyii yol vercem spermlereeee kavusturucam onlari yumurtalariylaaa olduda bitti masallahhhhhh hasrte sona erecek yaniiiiii
kaydirigubbakcemile3 Cok güldüm Gurbet yaa bayiliyorum yorumlarina :)

boncuk hamile değilim.
hapı yeni terkettim. sanırım hormonların temizlenmesi hemen bu ay olmaz.
ama kalırsam da şaşırmam çünkü hep dakka bir gol bir oldu bende iki hamileliğimde de.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.

elara nasılsın canımm..ben bu ay adet olmadımm..geçen ay 28 inde olmuştumm bu ay olmadım..ayın 28inde yaptım testi negatif çıktı acep hamişşmiyim
Insallah hamissindir canim.

gidem camasir katlayam hayin gercekleriyle yuzlescemmmmmm hattayim gizlarrrrrrrrr
beni bu kadar klomen mi yoksa takke mi delüü yapti acepp elaraaa giiii sapittim kiz
:roflol:

kolay gelsinnn
yumdan 4 gün önce korunmaszı ilişki riskli.hemde kız ebebk için ideal biliyorsunn
hakkında hayırlısı olsun,bebiş düşünmüyorsanız ,umarım bi sürprizle karşılaşmazsınnn
haber ver mutlakaa bizee

Selam kizlar.
Alintilarimla birden ciktim ortaya kaydirigubbakcemile3
Nasilsiniz bakalim?
Kizlar bana bi kasiklarin yerini aciklarmisiniz

elara bu ay geçti malesef ama bidahakı ay düşünüyorum dediklerini yapacağım hepsini yazdım eski sayfaları okudum hep Allahım yardımcım olsun işallah oğlum olsun çok istiyorum çok ihtiyacım var

yapariz kizzz takke zarar virmez ne diyon sennnn pazartesi is basinda olucam dualarinizi eksuk etmeyinnn ayin 13. de heeeee
kolay gelsin cnm
sen işini bilirsin gurbettt ,akıllı hatunsunnn.sen o kocayıı fiki fikiye takkeli sokar ,takkesiz cıkarırsınnn animallah kaydirigubbakcemile3
ayneenn öleee gadinlik ic gudusunu gullandimiii herifin salyasi akar takke makke aklina gelmezzz aaaaa derim farkederse delinmissssssscokacimcoook niyekü derimmmm
kaydirigubbakcemile3 Cok güldüm Gurbet yaa bayiliyorum yorumlarina :)

:roflol:
anam gulun valla hayatta hersey olabuluuuuuuuu bende bu topigin deliyim anam
kafamçokkarıştı

beni gören güzelleşmişsin diyor.sadece karnım şiş top gibi.demek bu belirtiler önemli değil.ultrasyonda %80 kız göründü.
canim bir ticker yapsana bilinmioyr kac aylik oldugun hersey de bir hayir var guzelim kac aylikken dendi kiz diyeeeee

Allah razı olsun elara gurbet güzeli ne diyeyim valla hepiniz çok sağolun sadece anlamanız bile yeter çok moralim bozuk yapıcam inşallah oğlum olsun hepimizin inşallah Allah güldürsün yüzünü

ticker nedir anlamadımbilmiyorumkismile 12 haftalıkken doktor %60 erkek dedi.istanbul medical parkta.
13 haftalıkken kıza benziyor ama çok küçük dendi.15 hafta 4 günlükken iki doktora gittim biri eş önde göremiyorum dedi kız olabilir dedi.kesin konuşmadı.diğer doktor % 80 kız dedi.ama kesin konuşamam dedi.ama benim yumurtam geç çatladı adetimin 17.günü yani bu etken olurmu belki bebek normalden 1 hafta küçüktür.

gayya sen yinede saplantı haline getirme cnm.cok da ısrarcı olmamak lazım.bol bol dua et Allaha.bunun yanındada sana akşam yollıcagım şeyleri yaparsın takdir Allahın artık

benimde zaten iki ilişki oldu 25mayıs ve 26 mayıs doktora gitmiştim 25 inde doktor yumurtan çatlamış dedi ilişki olsun dedi hemen ilişki oldu doktordan eve gidinceopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…