bebek cinsiyet belirleme..

Allah razı olsun elara gurbet güzeli ne diyeyim valla hepiniz çok sağolun sadece anlamanız bile yeter çok moralim bozuk yapıcam inşallah oğlum olsun hepimizin inşallah Allah güldürsün yüzünü
amin canim aminnnnnnn
canim imza yerine yapistiriliyor herkesin bneim dahi var yaaa ovulasyonu gösteren ondannnnn
kızım uyurken bende az uzanayımm
görüşrüüzzz kızlar
iyi uykularrr tatlu ruyalaaaaaarrr

gurbet güzeli bütün belirtiler yani yumurtanın çatladığı gün ilişkinin olması ilk kızımdan farklı bir hamilelik geçirmem,ikili test sonucunda bhcg 31 olması,dış görünüşte erkek hamileliği gibi görünmesi beni hep heveslendirdi.doktor kız deyince ondan şaşırdım.

DAHA KESIN DEGIL CNIM BAKALIM 80 denmis baklaim kismet bekleyelim canimmm

selam
doktordan geldim şimdi
hcg sıfırlanmış sonunda
doktor acelen yoksa 1 yıl korun dedi bana
bende var dedim o zaman en az 3 ay diyo yaa off
sıkıldım artık beklemekten
düşüğün sebebini araştırmak içinde bi kere adet gör ondan sonra dedi
şimdi ne yapsamki
beklemek istemiyorum ben yaaa

tatlım çok stres yapıyosun sen yaa
bak bu bebeğini olumsuz etkiler
sağlıklıysa sorun yok bence
inşallah istediğin gibidir ama kız bile olsa strese girme bu kadar

gurbet güzeli sence bir mucize olabilirmi teyzeme geçen sene 8 ay kız dediler ayına girdi doğuracak son ay erkek dediler.ben pek şansıma güvenmem. çok dua ettim.yine dua etmeye devam ediyorum.biz dört kızdık.sonra bir erkek kardeşimiz oldu zorluğunu çok çektim.benim idealim bir kız bir erkekti inşallah rabbim bu mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul eder.

Allah razı olsun elara gurbet güzeli ne diyeyim valla hepiniz çok sağolun sadece anlamanız bile yeter çok moralim bozuk yapıcam inşallah oğlum olsun hepimizin inşallah Allah güldürsün yüzünü
sana basimdan gecenleri yazayim bak bakalim kul sikismayinca hizir yetismezmisss nasil oluyor

DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........

canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum Allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda Ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
Evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu (cünkü calismam gerek ve ailesine bakmamiz gerekti buraya ailesini asatmakicin gelmisti avrupaya yani )ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim(nitekimde öyle oldu aldir calisman lazim demeler daha neler neler simdi diyorum aldiracaktin ne oldu oglum oglum diye seviyorsun sesi cikmiyor bile gunah oldugunu sonradan anladi anlayana kadar benimde basimin etini yedi namissizz) onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle birsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......

(esim istemedigi icin ondan sakli bebk yapiyorum yoksa bir kizla kalacaktik:)
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi (8 haftalikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihtimal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arada gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum Allahinda izniyle...

bu sekilde benim iki, teyzemin bir oglu oldu ve diger mahalleden iki arkadasimizin birer ogullari oldu insss
yaniii iste böyle canimmmmmm
dogum hikayesini de anlatayim daa bu kari neden hala cocuk istiyor deyin bana aklim basima gelsinnnnnnnn

canim Allah kolaylik versin bir daha uzulmemen icin ben bekle derim san a3 ay cabucak gecer yaaaa
kimbilir canim hayat süprizlerle doluuuuuuuuubilmiyorumkismile

bana doktor %80kız dedi ama bende şimdi bu dediğin namazı kılsam olurmu sence

slm kizlar ben yasamis ve cok cekmis birisi olarak basimdan gecenleri sizlerle paylasmak isterim.

benim 3 tane nur topu gibi evlatlarim var.....
Rabbim hayirli uzun ömürlü etsin ins.....
Birinci dogumum normal oldu ondan 3 yil sonra oglum dünyaya geldi dönmüs fakat kanala girmemis dr.sezeryan dedi bizde kabul ettik bebegin bu sekilde dogmasinin mümkünü yokmus anneyi de bebegide kaybederiz dedi dr.......
neyse sezeryan oldum iki ayda zor geldim kendime bebegimi kucagima alip emziremiyordum cok agrim oluyordu. neyse bu devreleri atlattim......
3.ye hamile kaldim 4 sene sonra dr. normal hersey normal dogum yapabilirsin dedi öyle deyince bizim burada dogum evleri var(isvicre aarau)orayi tavsiye etti. bizde baktik güzel ev gibi dr. basimda olucak ebeler de var daha ne olsun......

güzel bir sanci cektim 6 saatte dünyaya geldi bebegim herseyi normal dogdu fakat benim problemler basladi.......
cocugun esi(plezantasi )gelmedi yarim saat oldu tik yok beklediler es gelmedi habire dr.asiliyor gelmiyor bebegi veriyor emziriyim gelsin yok gelmiyor.daha sonra dr. bunu bir asildi koptu geldi .ben bu arada kan kaybediyorum.kadin karnima bastiriyor iceride biriken kani disari bastirarak cikariyor altimada bez seriyor onu alip götürüp tatiyor kac gram kan gitmis diye bunu bir kac sefer yapti ben dogum sancisi cekiyorum resmen. ikinci bir dogum sancisi cekiyorum 2 veya 3 saat üzerine dr.tekrar geldi beni diri diri kürtaj etti bagittira bagittira bu arada dr.kadin ve hic dogurmamis birisi aciyi bilmiyo .......
neyse oparasyonu gerceklestirdi gitti. ben dogum yatagindan kalkamadim kan kaybindan basim döndü ve küt bayildim neyse daha sonra kan takviyesi yaptilar 10 gün üzerine beni eve cikardilar.....

bir hafta gecti benden bir kan bosaldi dr.tel actim oda acil gelmemi söyledi baktiki ultrasalda esin parcasi duruyo ertesi gün amaliyat icin gün aldik amaliyat 10 dak sürecek ben güle oynaya amaliyata giriyorum ......
10 dak.ya 3 saatte ancak ciktim. cok kan kaybetmisim neyse zor durdurmuslar yogun bakimdayken uyandim oglusum yusufum acikmis onu getirdiler emzirmek icin emdi cukur cukur beni titreme aldi......
dediler sitma cocuk emdi diye dedim ilk defa emzirmiyorum.bir ölctüler ates 40 in üstü eyvah bakteri baglamis esten(10 gün iceride kaldi ya esi bebegin)ondan dolayi.
ben ölüyorum.bebek falan umurumda degil kendimi düsünüyorum acaba yolun sonunami geldim diye.......
esime biz elimizden geleni yapik artik yapacak birsey yok hazirlikli olun demisler igneler kan vermeler antiiyotik ler bebegimi emziremedim yasakladilar agir ilaclardan dolayi Allah tan deli süt tabir edilir onlari pompalayip buzluga koymustum bebisim onlari icti......
O bir günü atlattim gelin bana sorun hic birsey gözümde degildi bir bebisimi düsünüyodum ölürsem anne ne bilmeyecekti diger iki evladim az da olsa annelerini taniyolardi......
neyse 8 gün üzerine eve ciktim icim rahat degil ben dedim baska bir dogum uzmanina gidip ultrasonda görmek istiyorum varmi bisey diye bir gittim kadin demezmi parca var.......

Allah basladim aglamaya hastane yüzü görmek istemiyorum artik kadin teselli etti gittim tekrar yattim amaliyat derken parcayi aldilar 5 üzerine eve ciktim .......

meyerse esin gelmeme sebebi sezeryan oldugu icin ikinci dogumda (es) kesilmis olan rahmin icinde büyüme yapmis kendine yer etmis oraya bitismis o yüzden gelmemis asilincada kopmus gelmis-......

.benim tavsiyem 3-4 dogum yapacaksaniz normal dogum yapin yok illa sezeryan diyosaniz bütün dogumlar sezeryan olsun canlarim benim yasadiklarimi siz yasamayin sezeryandan sonra normal dogum sakincali yirtilma riski bile varmis........
su an hayattayim cok pisikoljik sorunlar yasadim geceleri odalarda birseyler görmeler azrailin basima gelip gelip dikilmesi ha öldüm ha ölecegim gibi düsünceler bazen yine bu seyler gelir fakat eskisinden daha iyiyim......
beni bu hale getiren dr. pazar günü özel dairesinde amaliyat yaparken bir bayani masasinda öldürmüs ve kadinin elinden doktorlugunu aldilar kadin kacak bütün mal varligina el konuldu.....
kadin bulunamiyor malesef bizde davci olalim dedik bisey cikaramassiniz ugrasmayin dedi bizi kandirdi.öbür dünyaya kaldi hesaplasmak ne yapalimmmm
hepinizi öpüyorummmmmmm Allah cocuklarima ve esime saglik sihhat versi
nnnn

bana doktor %80kız dedi ama bende şimdi bu dediğin namazı kılsam olurmu sence
valla kil dua et rabbimmeeeeeee kimbilir hayat gizemlerel dolu
canım yaş 34 3 senedir olmuyo zaten bekleye bekleye olduk ağaç
canim yaa sabret azcik anliyorum senideeee saglikli bir gebelik gecirirsin dah aguzel olur bide beklemessen yina ayni seylerle karsilasirsin gec olsun guc olmasin canim yaaa yine sen bilrsinnnn

gurbet güzeli ben bu namazı pazar gecesi yani kadir gecesi kılayım çok dua ettim yine edicem ben rabbime ve dualarıma sığınıyorum.inşallah gerçekleşir bu kadar duadan sonra olmazsa eğer demekki böyle olması gerekiyormuş

çok cesursun tebrik ederim valla

bukadar üzme kendini
yumurtlama gününü yaklayıpta hamile kaldığımızda illa erkek olacak diye bişey yok
hepimiz bunu biliyoruz aslında
Mevlam neyi verirse onu alacağız

hayatımda hiçbirşey yolunda gitmedi kpss dedim olmadı ,ölümler oldu.erkek bebk istedim oda bilmiyorum yani insan ümitsiz yaşayamıyor neye elimi attıysam kurudu sanki.
ondan bu çırpınışım benim herşey zor elime geçti bu sefer kolay olsun istemiştim.

canım bu yaşadıklarında demekki senin sınavın
hepimizin ayrı sınavları var öyle düşün
Rabbim dilediğine kız dilediğine erkek dilediğinede hiç çocuk vermeyerek sınarım demiş
ya ayetti yada hadisi şerif yanlış söylemeyeyim
üzme kendini tabiki bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…