- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.101
hayatımda hiçbirşey yolunda gitmedi kpss dedim olmadı ,ölümler oldu.erkek bebk istedim oda bilmiyorum yani insan ümitsiz yaşayamıyor neye elimi attıysam kurudu sanki.
ondan bu çırpınışım benim herşey zor elime geçti bu sefer kolay olsun istemiştim.
kızlar boncuk mercimeği fırınamı vermiş
ay inanmıyorum çokkkkk sevindim
canım bu yaşadıklarında demekki senin sınavın
hepimizin ayrı sınavları var öyle düşün
Rabbim dilediğine kız dilediğine erkek dilediğinede hiç çocuk vermeyerek sınarım demiş
ya ayetti yada hadisi şerif yanlış söylemeyeyim
üzme kendini tabiki bol bol dua et
nasıl oldun ece
leke felan yok dimi ??
sizide bu konularla sıkmak istemem ama neden bu kadar çok erkek çocuğum olmasını istediğimi anlamanız için yazdım bunları.sağolun kızlar bu pazar gecesi kadir gecesinde bol bol dua edelim.
çok şükür yok cnm
iyiyim ...
sevindim canım bol bol dinlen bence
herşey nasip.geri boş.ben bunu bilir bunu söylerim.çünkü bende çok şeyler yaşadım.yani biz bu yöntemleri yapıyoruz.ya tutar ya tutmaz.ayrıca tutsa bile tamamlanmaz.o yüzden bence çok kendinizi çok yormayın.
valla hal böyle iken hersey bizim icin dedik kabullendik rabim vermesse ebet bir bildigi var o lullarinin iyiligini dusunurrr hamd olsun Rabbim sana verdiklerine ve vereceklerineeeeGurbet kadını :))
hikayelerin çok etkileyiciii
ama bravo sana valla
kil guzelim kil sbeblere yapismak lazimmis ümitsizlik bizim icin degil izlarr ümitvar olucaz hepimizdeeeeeeegurbet güzeli ben bu namazı pazar gecesi yani kadir gecesi kılayım çok dua ettim yine edicem ben rabbime ve dualarıma sığınıyorum.inşallah gerçekleşir bu kadar duadan sonra olmazsa eğer demekki böyle olması gerekiyormuş
canim kimsenin sikildigi yok buradaki herkes ben dahil o kadar iyi anliyoruz ki senin bu gunlerin hurmetine erkek evladin oldsun inssallah tum isteyenlerle beraberrrrrrrsizide bu konularla sıkmak istemem ama neden bu kadar çok erkek çocuğum olmasını istediğimi anlamanız için yazdım bunları.sağolun kızlar bu pazar gecesi kadir gecesinde bol bol dua edelim.
sonuna kadar sizi destekliycemGurbetçim tüylerim kabardı cnm çok etkilendim
hiç kolay şeyler yaşamamışsın..
bize olan desteklerin için çok saolll..
eceiremnur iyi olduguna sevindim guzelimmmmmmm
Rabbim diledigine verirdilemedigine vermez vermediklerinide ahirette mükafatlandir sabrindan dolayiiiiiiiherşey nasip.geri boş.ben bunu bilir bunu söylerim.çünkü bende çok şeyler yaşadım.yani biz bu yöntemleri yapıyoruz.ya tutar ya tutmaz.ayrıca tutsa bile tamamlanmaz.o yüzden bence çok kendinizi çok yormayın.
Rabbim diledigine verirdilemedigine vermez vermediklerinide ahirette mükafatlandir sabrindan dolayiiiiiii
sevindim yaaaa iki tamamlanacakçok şükür iyiyim
bebişim bana sıkıca tutundu heralde
bırakmıcak annesini inş.
salı günü dr gidelim bakalım o ne dicek cnm
sevindim yaaaa iki tamamlanacak
beklemek zor olsada önemli olan senin sağlığın... biraz kafanı başka şeylere yoğunlaştırsan daha çabuk geçebilir 90 gün öteki türlü stress yapıyorsun ..selam
doktordan geldim şimdi
hcg sıfırlanmış sonunda
doktor acelen yoksa 1 yıl korun dedi bana
bende var dedim o zaman en az 3 ay diyo yaa off
sıkıldım artık beklemekten
düşüğün sebebini araştırmak içinde bi kere adet gör ondan sonra dedi
şimdi ne yapsamki
beklemek istemiyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?