bebek cinsiyet belirleme..

CNM çok sıkıntı yapıyorsun kendine
bak bebişin çok üzülüyodur
rabbim bu dualarının karşılığını verir unutma
ama şimdi ama sonra buna inan cnm...

sizide bu konularla sıkmak istemem ama neden bu kadar çok erkek çocuğum olmasını istediğimi anlamanız için yazdım bunları.sağolun kızlar bu pazar gecesi kadir gecesinde bol bol dua edelim.

sizide bu konularla sıkmak istemem ama neden bu kadar çok erkek çocuğum olmasını istediğimi anlamanız için yazdım bunları.sağolun kızlar bu pazar gecesi kadir gecesinde bol bol dua edelim.

sıkımıyosun ne demek
inan bende çok istiyorum benimde 1 kızım var ve başka düşünmüyorum yaşımda geçiyor
ama olmazsa üzülürüm bende
sende haklısın
o zaman insanın kendini toparlaması lazım mevlam bize bunu uygun görmüş demek lazım
sende bana teselli verirsin benimde olmayacak gibi geliyor bana :)))

herşey nasip.geri boş.ben bunu bilir bunu söylerim.çünkü bende çok şeyler yaşadım.yani biz bu yöntemleri yapıyoruz.ya tutar ya tutmaz.ayrıca tutsa bile tamamlanmaz.o yüzden bence çok kendinizi çok yormayın.

Gurbet kadını :))
hikayelerin çok etkileyiciii
ama bravo sana valla
valla hal böyle iken hersey bizim icin dedik kabullendik rabim vermesse ebet bir bildigi var o lullarinin iyiligini dusunurrr hamd olsun Rabbim sana verdiklerine ve vereceklerineeee
kil guzelim kil sbeblere yapismak lazimmis ümitsizlik bizim icin degil izlarr ümitvar olucaz hepimizdeeeeeee

canim kimsenin sikildigi yok buradaki herkes ben dahil o kadar iyi anliyoruz ki senin bu gunlerin hurmetine erkek evladin oldsun inssallah tum isteyenlerle beraberrrrrrr
Gurbetçim tüylerim kabardı cnm çok etkilendim
hiç kolay şeyler yaşamamışsın..
bize olan desteklerin için çok saolll..
sonuna kadar sizi destekliycem
istemek gunah degil suc degil Rabbimin hazinesi bollll bize de yeter ve herkesede yeterrrrrr Rabbim su topikteki kizlarin yuzunu guldur erkek evlat nasip et onlara saglik sihhatli insallahhhhhhhhhh

Rabbim diledigine verirdilemedigine vermez vermediklerinide ahirette mükafatlandir sabrindan dolayiiiiiii

Konuyla ilgili bişi duymuştum bikaç sene önce ve sağlamasını yaptığımızda hiç şaşmamıştı, şöyle ki annenin doğum tarihi ör: 12.03.1976 babanın do tarihi 22.08.1971 kadınınkine 3 yıl, erkeğinkine 4 yıl ekleyerek ileri sarıyorsunuz ta ki çocuk yapmayı düşündüğünüz yıla kadar Ör: 12.03.1979+82+85+88+91+94+97+00+03+06+09+12.03.2012, erkeğinki de bu şekilde 22.08.1971+75+79+83+87+91+95+99+03+06+09+22.08.2010 bu durumda çocuğun do. tarihi ne zaman düşünülüyorsa hangisine daha yakın bi tarihse o cinsiyet oluyor. Birine 3 diğerine 4 eklendiği için bazen arada yıl farkı ay farkı kalabiliyor ör: baba 23.02.2011 eklenmiş hali ile anne 10.12.2010 ise çocuk hangi tarihte doğacaksa ve bu tarihlerle hangisinde arasındaki gün azsa onun cinsiyetinden oluyor. Bu 3 ve 4 de kan değişim yılları imiş erkek ve kadında diye duymuştum.

gurbet ilk defa bu sitede bu kadar uzun bi yazıyı okudum.. senin namazla erkek çocuk hikayeni topiğin en başlarından okumuştum ilk onu not almıştım evde çekmecede beni bekliyor çalışmalara başlayacağım zaman uygulucam Allahın izniyle ... doğumlarına gelince gerçekten çok cesaretlisin Allah korusun benim başımdan geçseydi sanıyorum yumurtaları kökten aldırırdım canım çok tatlı ama başa geldimide bi şekilde o acılarda bitiyo bak sen 4.nün hazırlıklarını yapıyon alkisalkisalkis ya hepsini geçtimde küçükken yemeğiyle, çişiyle, kakasıyla yaramazlığıyla uğraşıyon da büyüdülermi dertleride çok büyüyo (amann 4 çocuklu 50 yaşında karı gibi konuştum) ama kendimizden biliyoruz asıl ben seni bu konuda cesaretli buluyorum 4 ayrı insan 4 ayrı karakter 4 başka hayat tek anne tek baba bu zamanda her yiğidin harcı değil eyvahedigeldismile

sevindim yaaaa iki tamamlanacak

gurbet sen benden 2 gün öncemi deneyecen ????
konuşalaım kız :))))
zaten ben akıntılarımı bi tutturamıyorum şeffaf dediğiniz akıntı bende yok galiba :)))
ben keçiboynuzu pekmezi aldım akşam başladım vermeye :))
soruyo bu niye diye ??????

beklemek zor olsada önemli olan senin sağlığın... biraz kafanı başka şeylere yoğunlaştırsan daha çabuk geçebilir 90 gün öteki türlü stress yapıyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…