- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.121
gurbet sen benden 2 gün öncemi deneyecen ????
konuşalaım kız :))))
zaten ben akıntılarımı bi tutturamıyorum şeffaf dediğiniz akıntı bende yok galiba :)))
ben keçiboynuzu pekmezi aldım akşam başladım vermeye :))
soruyo bu niye diye ??????
beklemek zor olsada önemli olan senin sağlığın... biraz kafanı başka şeylere yoğunlaştırsan daha çabuk geçebilir 90 gün öteki türlü stress yapıyorsun ..
iyi haberlerini bekliyoruzçok şükür iyiyim
bebişim bana sıkıca tutundu heralde
bırakmıcak annesini inş.
salı günü dr gidelim bakalım o ne dicek cnm
beklemek zor olsada önemli olan senin sağlığın... biraz kafanı başka şeylere yoğunlaştırsan daha çabuk geçebilir 90 gün öteki türlü stress yapıyorsun ..
cnm benim kardeşimde ilk bebğini düşürmüştü
ikinciyi hemen yaptı oda düştü cnm bence de biraz bekle cnm
biraz rahimin toparlansın..
cnm vallahı su aralar oyle seylerle bogusuyorumkı bu yuzden pek takamıyorum kafaya kısmet bak bugunde test yabtım cızgı dahada sılıklesmıs :)testlerım bozuk sanırımohaa yaa.anne ogulda olsa bu kadar özele inilirmii.cok ayıpp gercektenn
Allah sana sabır versin.cok lackalaşmış bi aile düzeni mevcut.
sende hiç sıkma canını boşver.1 cocugun var Allah ona can saglıgı versin.zaten annesinin yönlendirmesiyle hareket eden adamdan 2.cocugu yapmakta cesaret işi.
sen sonucta erkek cocugu kaynananın cenesini kapatmak için istiyon
buna degermi sence?
kaydirigubbakcemile3 lizaa burda onca şey yazıyor aklına gele gele o yöntemmi geldi yaw:))
maşallah sende cok cesaretlisin.Allah bagışlasın kızlarınıda
senin bu kadar rahat davranman hapı yeni bırakmanla alakalı sanırım.
yoksa erkek cocuk beklentiniz yokmu?
boncukkkk senin bu kadar rahat olman hayra alamet degil bacım:)))
bak ecede hamile kaldıgı ay cok rahattııı ve sonuc ortadaa hehe
inşallahh seninde bu rahatlıgının sonucu mutlu sonla biterrrrolumunekankayizsmile
ayrıca o test bozuk bence.en azından çizgilerr koyulaşmaya başlamalıydıı şimdiye kadar
dün gelen yogun akıntı yum göstergesii kesinlikle
hakkında hayırlsıı olsun cnmmm.Allah gönlüne göre hayırlısını saglıklısını nasip etsinn
cnm rabbımd ualarını kabul etsın ınssizide bu konularla sıkmak istemem ama neden erkek çocuğum olmasını istediğimi anlamanız için yazdım bunları.sağolun kızlar bu pazar gecesi kadir gecesinde bol bol dua edelim.
verdımde artık dogru zamanda verdım yoksa yanlıs zamandamı Allah buyuk :)kızlar boncuk mercimeği fırınamı vermiş
ay inanmıyorum çokkkkk sevindim
evet ya vallahı helal olsun arkadasımGurbetçim tüylerim kabardı cnm çok etkilendim
hiç kolay şeyler yaşamamışsın..
bize olan desteklerin için çok saolll..
Tesekkür ederim cevabin icin...göbeginin altında ,bikini bölgenin başladıgı yerin sag ve sol taraflı .yani yumurtalıklarının oldugu kısımlar
Moralini bozma canim Allaha sigin bol bol dua et Allah senin icin neyin hayirli oldugunu bilir...Allah razı olsun elara gurbet güzeli ne diyeyim valla hepiniz çok sağolun sadece anlamanız bile yeter çok moralim bozuk yapıcam inşallah oğlum olsun hepimizin inşallah Allah güldürsün yüzünü
Canim üzülme beklemek kadar kötü bisey yok tabi ama sagligin icin yeniden düsük yasamaman icin mecbursun.Insallah adetinden sonraki kontrolünde doktor beklemene gerek yok der :Saruboceq:selam
doktordan geldim şimdi
hcg sıfırlanmış sonunda
doktor acelen yoksa 1 yıl korun dedi bana
bende var dedim o zaman en az 3 ay diyo yaa off
sıkıldım artık beklemekten
düşüğün sebebini araştırmak içinde bi kere adet gör ondan sonra dedi
şimdi ne yapsamki
beklemek istemiyorum ben yaaa
Allah gönlüne göre versin canim,dualarimiz seninle...Kızlar selam giremedim .biraz sorunlar yaşadım...çok şükür şimdi iyiyim...hamileliğim devam kaç dr.gezdim göremediler malesef( göremeyince kıza benzettiler...kesin konuşmuyolar..öyle...bana dua edin kızalr salı günü ankaraya gidiyorum radyoloji uzmanına bakalım o nedicek..onun ulturasonu çokk net ve ço pahalı ama hem saglığı hemde cinsiyet için bakcaz....o yüzden dua edin..ben 22 mayıstı sat ım ..5 haziranda gurbetimin verdiği gece idi aynı zamanda ovuasyon testi çizft çizgi çıktı...ve o gece olan oldu beraber olduk birde ertesi gün...ama hemen kalktım yatmadım namazımı kıldım dualrımı ettim halada ediyorum..ve hep edicem...Rabbim yüzüme bakar inşallah...herkes cinsiyet soruyor birde kıs kıs gülenler var danamıyorum onlara ...Rabbime yalvarıyorum.....öyle işte Allah a emanet olun sevgiyle kalın...Dualarınızı eksik etmeyin .........
valla bilemiyorum cok seviyorum cocuklariiii ben yaaagurbet ilk defa bu sitede bu kadar uzun bi yazıyı okudum.. senin namazla erkek çocuk hikayeni topiğin en başlarından okumuştum ilk onu not almıştım evde çekmecede beni bekliyor çalışmalara başlayacağım zaman uygulucam Allahın izniyle ... doğumlarına gelince gerçekten çok cesaretlisin Allah korusun benim başımdan geçseydi sanıyorum yumurtaları kökten aldırırdım canım çok tatlı ama başa geldimide bi şekilde o acılarda bitiyo bak sen 4.nün hazırlıklarını yapıyon alkisalkisalkis ya hepsini geçtimde küçükken yemeğiyle, çişiyle, kakasıyla yaramazlığıyla uğraşıyon da büyüdülermi dertleride çok büyüyo (amann 4 çocuklu 50 yaşında karı gibi konuştum) ama kendimizden biliyoruz asıl ben seni bu konuda cesaretli buluyorum 4 ayrı insan 4 ayrı karakter 4 başka hayat tek anne tek baba bu zamanda her yiğidin harcı değil eyvahedigeldismile
valla bu gidisle olmayacak kaynatam kismi felc gecirmis alin eve götürün demisler de istanbulda lazerle amaliyat olma ihtimali varmis esim tr ye gelecekkkkkk bakalimmmmgurbet sen benden 2 gün öncemi deneyecen ????
konuşalaım kız :))))
zaten ben akıntılarımı bi tutturamıyorum şeffaf dediğiniz akıntı bende yok galiba :)))
ben keçiboynuzu pekmezi aldım akşam başladım vermeye :))
soruyo bu niye diye ??????
aminnnnnnnnn canimmmmmmmm insallah erkek evladin olurrrrrrgurbetim ınan ağlaya ağlaya okudum arkadaşım ya keşke yanımda senin gibi bi dost kardeş abla olsa çok yanlızim ben bugün bana dost oldun destek oldun Allah razı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin sağlıkla kucağına versin oğullarımızı inşallah beraber hamilelik yaşayalım inşallah
Gurbet neler yasamissin, hepsinide atlatmissin Allahin izniyle,hala cesaretin var bebis icin ben olsam dayanamazdin sanirim, Allah gönlüne göre versin canim a.s.
Bu bahsettigin namaz nafile namazi oluyor degilmi niyet ederken öylemi edecegiz?
QUOTE]
Allah rizasi icin diyeceksin canim iki rekat ik rekatta kafirun ikinci rekatta ihlas suresi canimm okunacak pesine ayetel kursu okuyup dua edicen erkek evlat icin
selam
doktordan geldim şimdi
hcg sıfırlanmış sonunda
doktor acelen yoksa 1 yıl korun dedi bana
bende var dedim o zaman en az 3 ay diyo yaa off
sıkıldım artık beklemekten
düşüğün sebebini araştırmak içinde bi kere adet gör ondan sonra dedi
şimdi ne yapsamki
beklemek istemiyorum ben yaaa
Kızlar selam giremedim .biraz sorunlar yaşadım...çok şükür şimdi iyiyim...hamileliğim devam kaç dr.gezdim göremediler malesef( göremeyince kıza benzettiler...kesin konuşmuyolar..öyle...bana dua edin kızalr salı günü ankaraya gidiyorum radyoloji uzmanına bakalım o nedicek..onun ulturasonu çokk net ve ço pahalı ama hem saglığı hemde cinsiyet için bakcaz....o yüzden dua edin..ben 22 mayıstı sat ım ..5 haziranda gurbetimin verdiği gece idi aynı zamanda ovuasyon testi çizft çizgi çıktı...ve o gece olan oldu beraber olduk birde ertesi gün...ama hemen kalktım yatmadım namazımı kıldım dualrımı ettim halada ediyorum..ve hep edicem...Rabbim yüzüme bakar inşallah...herkes cinsiyet soruyor birde kıs kıs gülenler var danamıyorum onlara ...Rabbime yalvarıyorum.....öyle işte Allah a emanet olun sevgiyle kalın...Dualarınızı eksik etmeyin .........
kızlar ramazan bitmeden son kez tefriciye okuyalımmı kadir gecesi duası yapılır güzel olur ne dersiniz
Elara evet canım
bu ay olmaz heralde deyip rahat davrandım.
ama eğer okkanın altına girmediysem önümüzdeki ay bana uygun yöntemleri gönderirsin.
birkaç şey deniyeyim.
ama nasılsa niyeti bozdum ben hep üçüncüye karar versem bir daha salarım dördüncüyü de yaparım derdim.hemen arkasından yaş geçmeden.
ömrümüz çocuk bakmakla geçiyo zaten ha üç ha dörtguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?