- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.141
bende bu beslenme işine inanmıyorum çünkü hayatında benim kadar et yiyen yoktur heralde hiç sebze yemem ve aslada peynir falan yemem ama kzım oldu
hiç hatırlamıyorum canım ya ama düzensiz oldugu için bu yöntemi yapıyordum..o zaman sebzeye de başlayayım.. kzım olacagını ögrendigimde herkez üzülme oglunda olur diye söylediler nefret ediyorum bu insanlardan o yüzden şimdiden araştırıyorum takıntı haline geldi bende de ve bi dua söyleyecegim benim bütün istediklerim bu şekilde kabul oldu hatta 1.5 sene hiç çocugumuz olmadı ve tam aşılamanın yapılacagı ay hamile kaldım o yüzden çok inanıyorum.. şöyle cuma günü sela verildigi anda abdest alıp namaz kılıyoruz 2 rekat allah rızası için ve tesbihe 98 tane ayetel kürsi okuyoruz ezan okunmadan bitiriyoruz 1 tane bırakıyoruz ama ve bunu yüksek yere asıyoruz. dua kabul olunca son 1 tane yi okuyup camiye bırakıyoruz tesbihi. denemekte yarar var..
birde klomen kullanmaktan bahsetmişler sakın doktora gitmeden klomen kullnmayın.. ben* ölüyordum o yüzden çünkü yumurtalarım zaten büyükmüş ve ben üstüne klomen kullanınca daha da büyüyüp kanamışlar ve iç kanamam oldu bu yüzden 1 ay izmirde tedavi gördüm bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?