bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar ben yeni üye oldum benide alın aranıza.. benimde bi arkadaşım var ilk çocugunu isteyerek kız yaptı yaşlarımız yakın olsun bana arkadaşlık yapsın diye sonrada erkek için ugraştı ve şimdi de oglu oldu alkisalkisalkis

evet benimde kızım var 2 aylık daha çok erken ama eşim askerde bende burlardan bilgi ediyorum 2. için çünkü arası çok olmasın istiyorum. erkek için adet bitiminden hemen sonra ilişkiye giriyorsun ve sonra gün aşırı 7 gün devam ediyorsun ve tek günlerde 7. günden sonra bırakıyorsun ama arayıp daha detaylı bilgi verecegim

bizim bildigimiz ve dogruluguna kısmen inandıgımız yöntemin tam zıttını sölüyorsun senn
acıkcası ben reglli sonrası sık ilişki denemem erkek cocuk için.
yum günü ilişki bana mantıklı geliyor.ilişkide sık olmamalı

teşekkür ederim canım evet daha çok küçük.. ama adete yakın dönemde kız oluyor benimde geç yumurtlamam olmuştu amacım ilk çocuk oldugu için erkegi yakalamak degildi ama yumurtlama günlerimi takip ettim ateş yöntemi ile ve yumurtlamamın oldugu gün oldu.. ve bu arkadaşım herkeze bunu öneriyor ve 2 kişide tuttu kız isteyenler içinde tam tersi uygulama tuttu. benimde kafamı o karıştırdı burda okuduklarım tam tersi hep.. birazda nasip kısmet işi aslında bu kadir gecesinde bende dua edicem hepimize

bende bu beslenme işine inanmıyorum çünkü hayatında benim kadar et yiyen yoktur heralde hiç sebze yemem ve aslada peynir falan yemem ama kzım oldu

bende bu beslenme işine inanmıyorum çünkü hayatında benim kadar et yiyen yoktur heralde hiç sebze yemem ve aslada peynir falan yemem ama kzım oldu

sadece et yemeyle olacak bişi degil bu
sebze yemeyip et yiyorsan sen asidik besleniyorsun demektir
asidik beslenmede kız bebek için uygundur
erkek bebek dietinde sebze meyve agırlık beslenme agırlıklı.etde yeniyor ama cok abartılı degil.

hiç hatırlamıyorum canım ya ama düzensiz oldugu için bu yöntemi yapıyordum..o zaman sebzeye de başlayayım.. kzım olacagını ögrendigimde herkez üzülme oglunda olur diye söylediler nefret ediyorum bu insanlardan o yüzden şimdiden araştırıyorum takıntı haline geldi bende de ve bi dua söyleyecegim benim bütün istediklerim bu şekilde kabul oldu hatta 1.5 sene hiç çocugumuz olmadı ve tam aşılamanın yapılacagı ay hamile kaldım o yüzden çok inanıyorum.. şöyle cuma günü sela verildigi anda abdest alıp namaz kılıyoruz 2 rekat allah rızası için ve tesbihe 98 tane ayetel kürsi okuyoruz ezan okunmadan bitiriyoruz 1 tane bırakıyoruz ama ve bunu yüksek yere asıyoruz. dua kabul olunca son 1 tane yi okuyup camiye bırakıyoruz tesbihi. denemekte yarar var..

birde klomen kullanmaktan bahsetmişler sakın doktora gitmeden klomen kullnmayın.. ben* ölüyordum o yüzden çünkü yumurtalarım zaten büyükmüş ve ben üstüne klomen kullanınca daha da büyüyüp kanamışlar ve iç kanamam oldu bu yüzden 1 ay izmirde tedavi gördüm bu yüzden

sagol dua için.duanın herşeklini yapmaya hazırım ben:))

gecmiş olsunn..ve cok haklısın doktor kontrolünde kullanmakta fayda var

birde kenzül arş duası var faziletleri gerçekten çok büyük int. bak istersen mükemmel bir dua.. onunda çok faydası olacagını düşünüyorum

selam kızlar;iyi akşamlar..elara sormuşsun canım;benim kızım 40 günlükken vefat etti..
o zamanda istemeden hamile kalmıştım..hatırladığım ayrıntılar senin bana yazdıgın yöntemlere benziyor..
bu arada yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum.çünkü bir önceki adet tarihimi tam olarak bilmiyorum.
bu ay deneme yapmalıyız diyorum ama korunmayı bırakmadık hala(eşim korunuyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…