- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.161
kiz ne diyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok::1shok::1shok::1shok::gitme:birde klomen kullanmaktan bahsetmişler sakın doktora gitmeden klomen kullnmayın.. ben* ölüyordum o yüzden çünkü yumurtalarım zaten büyükmüş ve ben üstüne klomen kullanınca daha da büyüyüp kanamışlar ve iç kanamam oldu bu yüzden 1 ay izmirde tedavi gördüm bu yüzden
kiz ne diyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok::1shok::1shok::1shok::gitme:
kiz ne diyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok::1shok::1shok::1shok::gitme:
ozaman akıntını takip etcenn.vajinanın ıslak oldugu ve akıntının oldugu günlerde ilişkiye girmicen
adet sonrası kuruluk varsa gün aşırı gir ilişkiye.akıntıların başlayınca korunn
ama yerinde olsam bi kac ay kendimi dinelrdim.adet düzenini ögren iyice,not al bi köşeye
sen galiba uzun zamndan beri kayıtlısın ben çogu sayfayı okudum ama çok fazla. bana kzısaca sonuç veren şeyleri özetleyebilirsen gerçekten çok sevinirim yakın bi arkadaşım var onunda 3 yaşında kzı ve erkek istiyo onun için araştıyorum ben sabırla okuyacagım ama eşi çok aceleci.. bu arada gerçekten mükemmel bi yer burası herkez çok samimi bu kadar bayan arasında mutlaka allahın sevdigi kulu vardır ve onun hürmetine rabbim kabul eder dualarımızı
mutlaka önce ultrasonda yumurtalara bakılması lazım.. uzun zaman teşhis bile koyamadılar gerçekten ölüyorum sandım ve kötü tarafı hemen ameliyata alınabilirim diyede 1 hafta sadece serumla beslendim.. inanılmaz kötü günlerdi
peki karbonatlı su işe yarıyor mu gerçekten beni çok ürkütüyor düşünmek bile.. akıntının oldugu günler yumurtlama başlıyor degil mi
yok gitmedim kulaktan dolma hemen çocugun olur dediler kullandıgımın 4. günü hastanede buldum kendimisen klomeni doktora danışmadan mı kullandın.yum takibi yaptırmadınmı
peki karbonatlı su işe yarıyor mu gerçekten beni çok ürkütüyor düşünmek bile.. akıntının oldugu günler yumurtlama başlıyor degil mi
ben mecburen dinleyecegim eşim askerde zaten balıkesirde ve daha 1 yıl var gelmesine
bunca sayfayı heemen sana özetlemem şuan mümkün degil.
birazdaha aktif katılman ve paylaşımlarda bulunman lazım
biz 4 aydır emek evriyoruz buraya.kimse ilk gün gelip yöntemlerri ögrenmedi
Allah kavuıştrsun cok zor olmalıı
kimin yanında kalıyorsun şuan?
yanlış anladın beni galiba ben hepsini özetle dememiştim çok bilinen bir yöntem varsa demiştim...
abowwwwwww giz n e diyon sennnnnnnnn insallah ben de bu durum yasanmazzzzmutlaka önce ultrasonda yumurtalara bakılması lazım.. uzun zaman teşhis bile koyamadılar gerçekten ölüyorum sandım ve kötü tarafı hemen ameliyata alınabilirim diyede 1 hafta sadece serumla beslendim.. inanılmaz kötü günlerdi
ben yaklasik 4 gun oldum alaliii sukur bir rahatsizligim yokkkkk insallah olmazdaaaa neye yanarim ha esim trye gelirse bosa gidecek ona yanarimmm yumurtlarrrrr ziyan olcekkkkkkkkyok gitmedim kulaktan dolma hemen çocugun olur dediler kullandıgımın 4. günü hastanede buldum kendimi
abowwwwwww giz n e diyon sennnnnnnnn insallah ben de bu durum yasanmazzzz
eee sen adetin kacinci gunu basladinnn dogru uyguladinmi gizzzzz
ben yaklasik 4 gun oldum alaliii sukur bir rahatsizligim yokkkkk insallah olmazdaaaa neye yanarim ha esim trye gelirse bosa gidecek ona yanarimmm yumurtlarrrrr ziyan olcekkkkkkkk
elaraaa duydummm gi feci biseyyyy
ben yaklasik 4 gun oldum alaliii sukur bir rahatsizligim yokkkkk insallah olmazdaaaa neye yanarim ha esim trye gelirse bosa gidecek ona yanarimmm yumurtlarrrrr ziyan olcekkkkkkkk
elaraaa duydummm gi feci biseyyyy
hiç hatırlamıyorum 2 sene önceydi ama klomen deyince tüylerim ürperiyor resmen.. keşke baktırsaydın bi önce.. yumurtaların belki kaliteli zaten boşuna kullanıyorsun... en güzeli aşılama yaptırmak en garantili yöntem
bacım yumların büyür ve catlamazsa kist oluşur bunuda biliyon dimi.
neyse hayırlısı bakalımm,inşallah bi sorun cıkmazz
aşılama yönteminde genelde kız bebek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?