bebek cinsiyet belirleme..

kiz ne diyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok::1shok::1shok::1shok::gitme:

sen galiba uzun zamndan beri kayıtlısın ben çogu sayfayı okudum ama çok fazla. bana kzısaca sonuç veren şeyleri özetleyebilirsen gerçekten çok sevinirim yakın bi arkadaşım var onunda 3 yaşında kzı ve erkek istiyo onun için araştıyorum ben sabırla okuyacagım ama eşi çok aceleci.. bu arada gerçekten mükemmel bi yer burası herkez çok samimi bu kadar bayan arasında mutlaka allahın sevdigi kulu vardır ve onun hürmetine rabbim kabul eder dualarımızı

ozaman akıntını takip etcenn.vajinanın ıslak oldugu ve akıntının oldugu günlerde ilişkiye girmicen
adet sonrası kuruluk varsa gün aşırı gir ilişkiye.akıntıların başlayınca korunn
ama yerinde olsam bi kac ay kendimi dinelrdim.adet düzenini ögren iyice,not al bi köşeye

kiz ne diyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok::1shok::1shok::1shok::gitme:

mutlaka önce ultrasonda yumurtalara bakılması lazım.. uzun zaman teşhis bile koyamadılar gerçekten ölüyorum sandım ve kötü tarafı hemen ameliyata alınabilirim diyede 1 hafta sadece serumla beslendim.. inanılmaz kötü günlerdi

peki karbonatlı su işe yarıyor mu gerçekten beni çok ürkütüyor düşünmek bile.. akıntının oldugu günler yumurtlama başlıyor degil mi

bunca sayfayı heemen sana özetlemem şuan mümkün degil.
birazdaha aktif katılman ve paylaşımlarda bulunman lazım
biz 4 aydır emek evriyoruz buraya.kimse ilk gün gelip yöntemlerri ögrenmedi

sen klomeni doktora danışmadan mı kullandın.yum takibi yaptırmadınmı

peki karbonatlı su işe yarıyor mu gerçekten beni çok ürkütüyor düşünmek bile.. akıntının oldugu günler yumurtlama başlıyor degil mi

karbonatlı yada başka vajinal duşları ben tasvip etmiyorum.1 tatlı kaışıgı karbonatı günde 1 bardak suyla içmek daha mantıklı
yumurtlama günü geenelde 4 gündür.ve 4.gün yum catlar ve o gün akıntının en yogun oldugu gündür.ondan sonraki günler akıntı azalır yada kuruluk başlar.

bunca sayfayı heemen sana özetlemem şuan mümkün degil.
birazdaha aktif katılman ve paylaşımlarda bulunman lazım
biz 4 aydır emek evriyoruz buraya.kimse ilk gün gelip yöntemlerri ögrenmedi

yanlış anladın beni galiba ben hepsini özetle dememiştim çok bilinen bir yöntem varsa demiştim...

abowwwwwww giz n e diyon sennnnnnnnn insallah ben de bu durum yasanmazzzz
eee sen adetin kacinci gunu basladinnn dogru uyguladinmi gizzzzz
yok gitmedim kulaktan dolma hemen çocugun olur dediler kullandıgımın 4. günü hastanede buldum kendimi
ben yaklasik 4 gun oldum alaliii sukur bir rahatsizligim yokkkkk insallah olmazdaaaa neye yanarim ha esim trye gelirse bosa gidecek ona yanarimmm yumurtlarrrrr ziyan olcekkkkkkkk

elaraaa duydummm gi feci biseyyyy

hiç hatırlamıyorum 2 sene önceydi ama klomen deyince tüylerim ürperiyor resmen.. keşke baktırsaydın bi önce.. yumurtaların belki kaliteli zaten boşuna kullanıyorsun... en güzeli aşılama yaptırmak en garantili yöntem

ben yaklasik 4 gun oldum alaliii sukur bir rahatsizligim yokkkkk insallah olmazdaaaa neye yanarim ha esim trye gelirse bosa gidecek ona yanarimmm yumurtlarrrrr ziyan olcekkkkkkkk

elaraaa duydummm gi feci biseyyyy

bacım yumların büyür ve catlamazsa kist oluşur bunuda biliyon dimi.
neyse hayırlısı bakalımm,inşallah bi sorun cıkmazz

aşılama yönteminde genelde kız bebek oluyor.

bacım yumların büyür ve catlamazsa kist oluşur bunuda biliyon dimi.
neyse hayırlısı bakalımm,inşallah bi sorun cıkmazz

aşılama yönteminde genelde kız bebek oluyor.

aksine erkek olması lazım en kaliteli ve hızlı spermleri ayıklayıp yıkıyorlar kaliteli oldugu için erkek olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…