- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.181
hamile arkadaşlara yolladım..o dualar hamile kalınca okunuyorelara sana özelden mesaj atmıştım gelmedimi arkadaşlara gönderdigin duaları banada gönderirmisin diye
aksine erkek olması lazım en kaliteli ve hızlı spermleri ayıklayıp yıkıyorlar kaliteli oldugu için erkek olması lazım
iyi geceler kızlarr..
hosgeldın cnm hayırlısı rabbım gonlune gore verır ınsarkadaşlar ben yeni üye oldum benide alın aranıza.. benimde bi arkadaşım var ilk çocugunu isteyerek kız yaptı yaşlarımız yakın olsun bana arkadaşlık yapsın diye sonrada erkek için ugraştı ve şimdi de oglu oldu alkisalkisalkis
haftaya cuma yaparım suanda zaten herseyden onemlısı duahiç hatırlamıyorum canım ya ama düzensiz oldugu için bu yöntemi yapıyordum..o zaman sebzeye de başlayayım.. kzım olacagını ögrendigimde herkez üzülme oglunda olur diye söylediler nefret ediyorum bu insanlardan o yüzden şimdiden araştırıyorum takıntı haline geldi bende de ve bi dua söyleyecegim benim bütün istediklerim bu şekilde kabul oldu hatta 1.5 sene hiç çocugumuz olmadı ve tam aşılamanın yapılacagı ay hamile kaldım o yüzden çok inanıyorum.. şöyle cuma günü sela verildigi anda abdest alıp namaz kılıyoruz 2 rekat allah rızası için ve tesbihe 98 tane ayetel kürsi okuyoruz ezan okunmadan bitiriyoruz 1 tane bırakıyoruz ama ve bunu yüksek yere asıyoruz. dua kabul olunca son 1 tane yi okuyup camiye bırakıyoruz tesbihi. denemekte yarar var..
elara cnm dun sana demıstım ya hayatımda hıc oyle akıntım oldugunu gormemıstım sankı yumurtanın ıcındekı beyazı gıbı seffaf ve cok fazlaydı anlatamam gordugumde korktum hatta belkıde drun verdıgın ılacı etkısır bılemıyorum ama bu gecede daha ınce ve uzayan akıntım oldu hayırlısı ALlahtan cnm benımkarbonatlı yada başka vajinal duşları ben tasvip etmiyorum.1 tatlı kaışıgı karbonatı günde 1 bardak suyla içmek daha mantıklı
yumurtlama günü geenelde 4 gündür.ve 4.gün yum catlar ve o gün akıntının en yogun oldugu gündür.ondan sonraki günler akıntı azalır yada kuruluk başlar.
mimoza fhna nın mesajlarını arattır.yazdı tarihlerinii
hamile bi arkadaşıma lazımdı amahamile arkadaşlara yolladım..o dualar hamile kalınca okunuyor
.
elara cnm dun sana demıstım ya hayatımda hıc oyle akıntım oldugunu gormemıstım sankı yumurtanın ıcındekı beyazı gıbı seffaf ve cok fazlaydı anlatamam gordugumde korktum hatta belkıde drun verdıgın ılacı etkısır bılemıyorum ama bu gecede daha ınce ve uzayan akıntım oldu hayırlısı ALlahtan cnm benım
boncuk yum çatlayacagı zaman cok yogun şeffaf akıntı gelir. ve süner.sen iki parmagının arasına alıp sündürdünmü?
sonrasında sarımsı yapışkan akıntı gelir bu yumun catladıgını gösterir.sarımsı yapışkan akıntı geldi senden dimi
uzayan ince akıntıı yum başlangıcında olur sonraki günler akıntı miktarı artar.sen takip et bakalım akıntını.yum catladıysa akıntı pürtüklü ve az olur.yada kuru olur.
elara cnm dıyorumkı hanı benım akıntı basladı ya belkıde yumurta olusmaya basladı henuz catlamadı ama testlerde negatıf bakalım yarında yabıcam cıft cızgı gormesem ıyı olucakzemuszemus
evet senınde az kalmıs ama sanırım sen bu ay denemıyceksın deqılmı
birde su olabılırmı acaba ?
testlerıme baktıgımda 12 cı gun cıft cızgıye en yakın olan halı cıkmıs dıger gunler hep asırı sılık cızgı
belkıde 12 cı gun yumurtlamaya basladım ve 16 sının gecesı o akıntı geldıgınde catladı buda bır ıhtımalmıdır ama oyle olsaydı testte yumurtlayacagıma yakın gunler koyu cızgı gormem gerekmezmıydı :)))))
kımsecıkler yok aksamları benım mobılyalar boyanmaya gıttıqı ıcın erken gıremıyorum geldıgımdede halıyle sız olmuyorsunuz sunlar bıtsede bı rahatlasam ya
cnm oyle bır akıntı degıldı gelene elene alıncak gıbı bırsey degıldı hem cok buyuktu hemde cok fazla :2:ayy düzeltme butonu yok ya sinir oldumm
gözden kacırma diye tekrar kopy yapıyom boncuk.
boncuk yum çatlayacagı zaman cok yogun şeffaf akıntı gelir. ve süner.sen iki parmagının arasına alıp sündürdünmü?
sonrasında sarımsı yapışkan akıntı gelir bu yumun catladıgını gösterir.sarımsı yapışkan akıntı geldi senden dimi
uzayan ince akıntıı yum başlangıcında olur sonraki günler akıntı miktarı artar.sen takip et bakalım akıntını.yum catladıysa akıntı pürtüklü ve az olur.yada kuru olur.
24 36 yazıyor eveto teste göre çift cizgiden kac saat sonra yumurtlama olur yazıyor???
normalde 24-36 saatler arası diger testlere göre
12.gün çift cizgi cıktıysa ertesi gün yum catlaması lazımdı.ama senin 4 gün sonra yogun akıntın gelmiş.ben sanmıyorum böle oldugunu
ayrıca yum catladıktan sonra silik çizgi yine cıkarmı yoksa tek çizgi mi cıkar normalde???
Ben artık akıntılarada guvenemem senağlamabugün benim ince uzayan akıntım geldi.muhtemelen yarın yumurtlarım
mimoza fhna nın mesajlarını arattır.yazdı tarihlerinii
boncuk eğer 12.gün koyu silik çıktıysa ertesi gün lhın pik yapması lazımdı.belkide yumurtan çatlayamadı.bi dra git belki çatlamayıp kist olmuştur....yada sen 12.gün erken yaptıysan daha sonra ani lh artışı olmuştur.zaten ani artıştan 10saat sonra yumurta çatlıyor.sende 13.gün akşama testi tekrarladıysan geç kalmış olamazmısınCADIARZUbirde su olabılırmı acaba ?
testlerıme baktıgımda 12 cı gun cıft cızgıye en yakın olan halı cıkmıs dıger gunler hep asırı sılık cızgı
belkıde 12 cı gun yumurtlamaya basladım ve 16 sının gecesı o akıntı geldıgınde catladı buda bır ıhtımalmıdır ama oyle olsaydı testte yumurtlayacagıma yakın gunler koyu cızgı gormem gerekmezmıydı :)))))
kımsecıkler yok aksamları benım mobılyalar boyanmaya gıttıqı ıcın erken gıremıyorum geldıgımdede halıyle sız olmuyorsunuz sunlar bıtsede bı rahatlasam ya
ya kızlar akıntıya gerçekten güvenmeyin.benim o sünen yoğun akıntım olduğunda dra gitmiştim ve daha yumurtam 17 mm civarındaydı.daha sonra elaranında dediği gibi şeffaf akıntı kayboldu.sarımtrak katı akıntı olduğunda eyvah yumurta çatladı geç kaldım demiştim.dr daha çatlamamış demişti.ve o akşam .atladı.....test edilip onaylanmıştır...
amöa benim çatladıktan sonrada o şeffaf akıntım hiç olmadı...hep yum.dönemine girince başlıyor.11.gün civarı başlıyıp 13.gün bitiyor...herkesin farklı olabilir...
baktım elaracım...kendisi tam kız gününde eşi erkekte.ama ben kadının tarihine daha çok önem veriyorum.çünkü kadının tutan günlerinden şaşan hiç olmadı....................meyilli bir gün çıkınca eşi etkili oluyor.ama kesin günlere denk gelince kadının günü daha ağır basıyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?