bebek cinsiyet belirleme..

elara sana özelden mesaj atmıştım gelmedimi arkadaşlara gönderdigin duaları banada gönderirmisin diye
hamile arkadaşlara yolladım..o dualar hamile kalınca okunuyor

aksine erkek olması lazım en kaliteli ve hızlı spermleri ayıklayıp yıkıyorlar kaliteli oldugu için erkek olması lazım

her kaliteli sperm y spermi diye bişi yok.y spermi cok hassas ve dayanıksızdır.kısa ömürlüdür.spermler alındıktan sonra bazı işlemlerden gecer yıkanır ayrıştırılır v.s
sürec cok dogal olmadıgı için y lerin dayanıklılıgı azalır ve cabuk ölme riski fazladır
bi araştırma yaparsan aşılamayla genelde kız bebek oldugunu görebilirisn.
sen tüp bebekle karıştırmış olabilirsin. tüp bebekte kadından yumurta ,erkekten sperm alınır ve doktorlar tarafından döllendirilir.doktor isterse kız yada erkek bebek le sonuclandırabilir.

iyi geceler kızlarr..

iyi geceelr cnmm nasıslınnn
gamzeden haber varmı .özledim yaw.

evet aşılmayla genelde kız oluyor.....
gurbetcim kafadan klomen kullanma canım ya.önce bi dra git yumurtalıklarında kist falan olmaması lazım.ben klomen kullandığımda üç yumurtamda çatlamıştı...salaklık edip 44 saat bekledim için hamiş kalamadım.halbuki çatladıklarını hissettim.o zaman yapıcaktım çok bekledim hamiş kalamadım...sonraki gün dra gittim hepsi çatlamıştı ama iğne olmuştum canım...

hosgeldın cnm hayırlısı rabbım gonlune gore verır ıns

haftaya cuma yaparım suanda zaten herseyden onemlısı dua
elara cnm dun sana demıstım ya hayatımda hıc oyle akıntım oldugunu gormemıstım sankı yumurtanın ıcındekı beyazı gıbı seffaf ve cok fazlaydı anlatamam gordugumde korktum hatta belkıde drun verdıgın ılacı etkısır bılemıyorum ama bu gecede daha ınce ve uzayan akıntım oldu hayırlısı ALlahtan cnm benım
mimoza fhna nın mesajlarını arattır.yazdı tarihlerinii

elara cnm dıyorumkı hanı benım akıntı basladı ya belkıde yumurta olusmaya basladı henuz catlamadı ama testlerde negatıf bakalım yarında yabıcam cıft cızgı gormesem ıyı olucakzemuszemus
evet senınde az kalmıs ama sanırım sen bu ay denemıyceksın deqılmı

birde su olabılırmı acaba ?
testlerıme baktıgımda 12 cı gun cıft cızgıye en yakın olan halı cıkmıs dıger gunler hep asırı sılık cızgı
belkıde 12 cı gun yumurtlamaya basladım ve 16 sının gecesı o akıntı geldıgınde catladı buda bır ıhtımalmıdır ama oyle olsaydı testte yumurtlayacagıma yakın gunler koyu cızgı gormem gerekmezmıydı :)))))
kımsecıkler yok aksamları benım mobılyalar boyanmaya gıttıqı ıcın erken gıremıyorum geldıgımdede halıyle sız olmuyorsunuz sunlar bıtsede bı rahatlasam ya

akıntının başlaması yumurtlama dönemine girdigini gösterir.4 gün içinde yum catlıcak anlamındadır
sen cok yogun akıntı geldi deyince ev takvime göre yum günün oldugu için ben direkt yumun catladıgına yordum.

ayy düzeltme butonu yok ya sinir oldumm

gözden kacırma diye tekrar kopy yapıyom boncuk.

boncuk yum çatlayacagı zaman cok yogun şeffaf akıntı gelir. ve süner.sen iki parmagının arasına alıp sündürdünmü?
sonrasında sarımsı yapışkan akıntı gelir bu yumun catladıgını gösterir.sarımsı yapışkan akıntı geldi senden dimi
uzayan ince akıntıı yum başlangıcında olur sonraki günler akıntı miktarı artar.sen takip et bakalım akıntını.yum catladıysa akıntı pürtüklü ve az olur.yada kuru olur.

o teste göre çift cizgiden kac saat sonra yumurtlama olur yazıyor???
normalde 24-36 saatler arası diger testlere göre
12.gün çift cizgi cıktıysa ertesi gün yum catlaması lazımdı.ama senin 4 gün sonra yogun akıntın gelmiş.ben sanmıyorum böle oldugunu
ayrıca yum catladıktan sonra silik çizgi yine cıkarmı yoksa tek çizgi mi cıkar normalde???

cnm oyle bır akıntı degıldı gelene elene alıncak gıbı bırsey degıldı hem cok buyuktu hemde cok fazla :2:
ama bu sabah sanırım sunen akıntı geldı parmagın arasında sunme olayını pek bılmem ama elımle baktıgımda 10 cmden bıle fazla uzamıstır demekkı bende yarın yumurtluycam ama bunu ogrenemıycem testlerım bıttı saglık olsun

24 36 yazıyor evet
bazı testlerde cıkarmıs eskı kullandıklarımda cıkmıyordu cnm
bugün benim ince uzayan akıntım geldi.muhtemelen yarın yumurtlarım
Ben artık akıntılarada guvenemem senağlama

ya kızlar akıntıya gerçekten güvenmeyin.benim o sünen yoğun akıntım olduğunda dra gitmiştim ve daha yumurtam 17 mm civarındaydı.daha sonra elaranında dediği gibi şeffaf akıntı kayboldu.sarımtrak katı akıntı olduğunda eyvah yumurta çatladı geç kaldım demiştim.dr daha çatlamamış demişti.ve o akşam .atladı.....test edilip onaylanmıştır...
amöa benim çatladıktan sonrada o şeffaf akıntım hiç olmadı...hep yum.dönemine girince başlıyor.11.gün civarı başlıyıp 13.gün bitiyor...herkesin farklı olabilir...

ama şuda var kullandığınız ilaç varsa akıntıyı etkiliyor.bu ay antibiyotik kullandım ve aşırı derecede akıntım oldu yum.dönemimde..

mimoza fhna nın mesajlarını arattır.yazdı tarihlerinii

baktım elaracım...kendisi tam kız gününde eşi erkekte.ama ben kadının tarihine daha çok önem veriyorum.çünkü kadının tutan günlerinden şaşan hiç olmadı....................meyilli bir gün çıkınca eşi etkili oluyor.ama kesin günlere denk gelince kadının günü daha ağır basıyor......

boncuk eğer 12.gün koyu silik çıktıysa ertesi gün lhın pik yapması lazımdı.belkide yumurtan çatlayamadı.bi dra git belki çatlamayıp kist olmuştur....yada sen 12.gün erken yaptıysan daha sonra ani lh artışı olmuştur.zaten ani artıştan 10saat sonra yumurta çatlıyor.sende 13.gün akşama testi tekrarladıysan geç kalmış olamazmısınCADIARZU

yapışkan sarı akıntı geldigi zaman yum catladı diyon dimi???

bu yöntemden tırsmaya başledim benn:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…