- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.201
insalah sorun cikmaz canim yaaa hic bir rahtasizligim yok su anda sukur bakalim gunumu bekliycem patlaticam bombayi yani takkeyi ARTI SEKLINDE TAKKENIN UCUNU KESTIMbacım yumların büyür ve catlamazsa kist oluşur bunuda biliyon dimi.
neyse hayırlısı bakalımm,inşallah bi sorun cıkmazz
.
canim insallah hakkimizda hayirlisi klomenden öncede rahatsizliim olmadi bakarim cumaya bir randevu alirimmm ona göre baktiririm yumurtalar nasil diyeevet aşılmayla genelde kız oluyor.....
gurbetcim kafadan klomen kullanma canım ya.önce bi dra git yumurtalıklarında kist falan olmaması lazım.ben klomen kullandığımda üç yumurtamda çatlamıştı...salaklık edip 44 saat bekledim için hamiş kalamadım.halbuki çatladıklarını hissettim.o zaman yapıcaktım çok bekledim hamiş kalamadım...sonraki gün dra gittim hepsi çatlamıştı ama iğne olmuştum canım...
cnm evet ılac kullanıyorumama şuda var kullandığınız ilaç varsa akıntıyı etkiliyor.bu ay antibiyotik kullandım ve aşırı derecede akıntım oldu yum.dönemimde..
antıbıyotık ve advıl dıye bır ılactı cnmalla allaa o yogun akıntı neydi acabaa
doktorun sana verdigi ilac ne içindi?
yok zaten bugunkı akıntıdan sonra emın oldum cnm 12 cı gun degıldırboncuk eğer 12.gün koyu silik çıktıysa ertesi gün lhın pik yapması lazımdı.belkide yumurtan çatlayamadı.bi dra git belki çatlamayıp kist olmuştur....yada sen 12.gün erken yaptıysan daha sonra ani lh artışı olmuştur.zaten ani artıştan 10saat sonra yumurta çatlıyor.sende 13.gün akşama testi tekrarladıysan geç kalmış olamazmısınCADIARZU
banada banada merak ettım sımdımimozacım ben tarihleri tekrar versem bana sadece garabtili erkek günelrini yazabilirimsin cnm yaa
daha öncede yazdınn ama şuan daha cok uzmanlaştın bu konuda:))
20-12-1979 ben
29-09-1979 eşim
insalah sorun cikmaz canim yaaa hic bir rahtasizligim yok su anda sukur bakalim gunumu bekliycem patlaticam bombayi yani takkeyi ARTI SEKLINDE TAKKENIN UCUNU KESTIM
IGNEYLE DELDIM ANAM ORADAN HICBIRSEY GECMEZ BENDE KESIK ATTIM BELLI BILE OLMUYOR YAAA
arkadaşlar ben yeni üye oldum benide alın aranıza.. benimde bi arkadaşım var ilk çocugunu isteyerek kız yaptı yaşlarımız yakın olsun bana arkadaşlık yapsın diye sonrada erkek için ugraştı ve şimdi de oglu oldu alkisalkisalkis
Banada bakmistin,teste göre yumurtladigim güne erkek demistin.Ama diger takvimlerin hepsi kiz gününde, yani ben gurbetin takvime göre falan ilk kiz günü denemis oldum, hayirlisi, bakalim hamis kalirsam bende tutacakmi merakla bekliyorum...evet elaracım akıntı koyulaşınca çatladı çatlıycak......
ya bende bu takvimden tırstım.ve karar verdim.denk gelen günleri deniycem kesinlikle...olursa olur olmazsada deneyemedim demem.zaten günler denk gelse bile bakalım hamiş kalabiliyormuyum.....bende bu gidişle menapoza kadar gidicem galibakaydirigubbakcemile3
cnm esımın yılı kesınde tarıhlerınden emın degıllerboncuk eşinin tarihini niye bilmiyon yalnış filanmıı
bu yöntemde regli döngüsü önemli degil
eşinin tarihi olsa iyi olurdu aslında ,ozaman senin kesin erkek günelrine bakmak gerekiyorr
dur ben bi deniyim bakalım mimozayla aynı günelrimi vercez
cnm dur bakalım Allah buyuk gun dogmadan neler dogar ıns gonlune gore verır rabbım senın baya oldu reglıne nekadar var test nezaman yabıcanGünaydin kizlar.kizimla yeni kalktik sayilir acaip uyumusuz :)
Kizlar selayla ezan arasinda kac saat var? Su tesbihle duasini yapayim cumaya.
Gurbet bence dikkat et canim yaa doktora gitmeden kullanma su klomeni...
Hosgeldin canim.Allah bagislasin bebisini cok kücükmüs daha mis gibi kokuyordur...
Banada bakmistin,teste göre yumurtladigim güne erkek demistin.Ama diger takvimlerin hepsi kiz gününde, yani ben gurbetin takvime göre falan ilk kiz günü denemis oldum, hayirlisi, bakalim hamis kalirsam bende tutacakmi merakla bekliyorum...
anam daha faaliyete gecmedik yawwwwwww haftya cumada basliycam dahaaaa yada pazartesi esim tr ye giderse pazar gunu falan olurrrrrrrr yaneeee ayy heyecanladim yaawwwkaydirigubbakcemile3 yaptın yapacagını yaniikaydirigubbakcemile3 hadi hayırlı olsunnnn
haberlerini bekliyorz meraklaaaaa
cnm dur bakalım Allah buyuk gun dogmadan neler dogar ıns gonlune gore verır rabbım senın baya oldu reglıne nekadar var test nezaman yabıcan
Merhaba canim,üzme kendini ,bi dahaki aya insallah...herkese selam
nasılsınız kızlar çok özledim
sizleri yeni haberler varmı
benden birşey yok
Ilk sayfada hamisler yaziyor canim.bu arada kimler hamile
geçmişi okuyamadım eve gelince int
okurum
Elara o email banada gelmisti,benide cok etkilemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?