- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.221
baktım elaracım...kendisi tam kız gününde eşi erkekte.ama ben kadının tarihine daha çok önem veriyorum.çünkü kadının tutan günlerinden şaşan hiç olmadı....................meyilli bir gün çıkınca eşi etkili oluyor.ama kesin günlere denk gelince kadının günü daha ağır basıyor......
birde saçma bişey söyleyecegim ama burda buna çok inanıyorlar.. bebekler bi el hareketi yapar ya işaret parmagı ve orta parmagı arasına baş parmagın girdigi hareket eger bebek bunu çok yapıyorsa arkası kız olurmuş
bu tarihlere nereden bakıyorsunuz?
slm elara canım nasılsın
ben yine kalamadım
evde int yok daha giremiyorum
24 ağustosta adet oldum yine
takvime bakarmısın adet döngüsü 28 çıkıyo
bu arada kimler hamile
geçmişi okuyamadım eve gelince int
okurum
Allah gönlüne göre versin canim.teşekkürler.. sürekli kokluyorum zaten onun güzel kokusunu.. mükemmel bi duygu bu şimdiden 2. için sabırsızlanıyorum
birde saçma bişey söyleyecegim ama burda buna çok inanıyorlar.. bebekler bi el hareketi yapar ya işaret parmagı ve orta parmagı arasına baş parmagın girdigi hareket eger bebek bunu çok yapıyorsa arkası kız olurmuş
kızlar herkese slm uzun zamanden beri yazılarınızı okuyorum bende sizin gibi erkek bebek istedigim için yöntemler denedim hatta bir dua var okursan kesin oglun olur dediler sonuç kız :1rolleyes: inancınızı kaybetmeyin dua edin ama kesin gözüyle bakmayın
yaa paldır küldür yaptık tarih falan almadık
ben kadir gecesi bidaha deniyim erkekse.
ama günahmı ki acaba mübarek zaman
akıntı hiç yok.yumurtlama da hak getire heralde bende.
kızlar herkese slm uzun zamanden beri yazılarınızı okuyorum bende sizin gibi erkek bebek istedigim için yöntemler denedim hatta bir dua var okursan kesin oglun olur dediler sonuç kız :1rolleyes: inancınızı kaybetmeyin dua edin ama kesin gözüyle bakmayın
Allah gönlüne göre versin canim.
Benim kizim ilk dogdugu ay yapti bi kac kez...
Allah bagislasin kizini canim.
Duamizi hep yapiyoruz,bazi yöntemler denemeye calisiyoruz ama tabiki Allah bilir herseyi,en önemlisi saglik...Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah.
ayy elara saol uyardığın için:)
sat:14 ağustos
döngü 26 gün
il.tar.:1 eylül
bana uyan günleri de bir söylersen iyi olur bakmışken:kedi:
bioritmi yeni duyuyorum ben.
benim kızların tarihleri hepsi aklımda
doğrulamak için bakalım mı ne dersin
cok iyi olurrr
sen eşinin ve kendinin dogum tarihlerini yaz
hamile kaldıgın tarihleride yaz.mimoza arkadaşımızz baksın bakalım tutcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?