- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.561
bisey degil canimmmmmm insallah herkes okusunnnngurbetçim paylaşımların çok güzel duayı okucam :Saruboceq: teşekkürler arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar
canımmm sagolasın dileklerin için ,biiyorm ben itikatlı biriyimdir..çevre faktörü sadece başlka değil ..Ayrıca salak gibi erkek çocuk istediğimi söylemiştim herkese şu dilimden çektiğimi hiçbişeyden çemkiiyorum zaten..öle işte genede ..güzel cevaplar düşünün yazın öpüyorum tekrar....
iyi akşamlar arkadaşlar..
topiğe gelip, selam verip kaybolmuştum..uzun bir zamandır pc bozuktu..yeniden uğradım ve arkadaşın yazısını okudum..inanın çok üzüldüm..
bazı insanlar gerçekten hala cahiliye devrinde yaşıyorlar sanki...
hele hele büyükler ;
Allah'ın bizlere sağlıklı, akıllı yavrular vermesi için dua edeceklerine cinsiyet isteklerini belirtiyorlar utanmadan...
canım benim hiç takılma etraftan gelen cahilce sözlere..
.ne kadar şanslı bir insansın ki ikinciye sağlıkla ve bekletmeden, uğraşmadan bir evlat verdi sana..kız olmuş erkek olmuş fark eder mi?
gurbet güzeli ne güzel bir yazı paylaşmış..PEygamber efendimizbile, bir ayırım yapacak olsam kız çocuklarını üstün görürdüm demiş..
ve son olarak şunu söylemek istiyorum...sağlıklı bir yavru getireceksin dünyaya Allah'ın izni ile..
ya kötü bir hastalık ile baş etmek zorunda kalan bir evladın annesi olsak? Allah bütün hasta yavrulara sağlık versin ve
Rabbim tüm hasta yavrusu olan annelere sabır, güç, kuvvet versin..(nehir bayazıt, bugün okudum annesinin bloğunu ve yıkıldım, Rabbim sabırların en büyüğünü versin..)
demem o ki; senin için sevinmek ve şükretmek zamanı...üzülmeye değer mi densiz insanların sözleri için...
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden..opuyorumnanaktan
herkesin bayramı mübarek olsun...
yavrularımızla nice bayramlara erişelim inşaAllahh..
guzel soze ne denirki daha diline yuregine saglik canim bu topikte iyilik melekleri oldugu muddetce kimselr uzulmez insallahhhhbir de şunu söylemek istedim, bilenler vardır elbet..bende farklı, eski bir dua kitabı var, oradan edindiğim bilgi ile söylüyorum, Allah'ın 99 ismi ile ''Esma'ül Hüsna'' edilen dualar geri çevrilmezmiş..okudukça ezberliyor insan, şiir gibi...Allah tüm duaları kabul eder inşaAllah..
cnm kardesının bebegı hayırlı olsun rabbım saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsoffff ya ben vazgeçtim ne kadar zormuş be :)))))
amin cumlemız cnm yahadi hayirli olsun o duyguyu bizde tadalim insallahhhh:teytey:
cnm esın uzgun oldugu ıcın haklı olabılır ne dıyemkı ıns ıstedıgın gıbı olurhttp://lt1f.lilypie.com/wgJSp2.png
valla benim takvim 2 gun kaldigini gösteriyor ve ainti baladi henüz sünen akinti yok
bide isin ilginc yani esim iliskiye girmek istemiyor babasi hasta diye takkeyi nasil delecem derken bu sefer herifi nasil bastan cikariirim diye düsünüyrommm yaaaa benim cuma gunu bakarim bu isi bitirmem lazimmmmm
canim yumurtanin catadigini hissett takip et yumurta sarisi gibi akinti geliyr ya o geldi mi sen ise koyul canim
test yab tatlım ya akıntı bıle ınsanı yanıltabılıyo ornek ben :)ben anlayamıyorum zaten gurbet ya
önce bembeyaz akıntı bi kaç gün geliyo
ama sonradan şeffaf akıntıyı bulamıyorum
sarı akıntı en son gün geliyor galiba yani akıntı gelmeye başlayıpta 3 gün sonra falan sanırım
bilmiyorum hayırlısı inşallah
cnm Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın .ıcınde bulunduqun durumu cevre olarak tahmın edebılıyorum ama sen nekadar rahat davranırsan onlar okadar kolay alısırlar.hıc takma kızıma arkadas gelıyor de gul gec rabbım buyukselam kızlarrrrrrrrrrrrrr...şmdiden bayramınız huzur dolu ve kutlu olsun.....evetttttt bu hamilelik sürecimde tanıştık ve ben keyf aldım..inşallah 3.cüde de görüşürüz....Ama cesaret edebilirmiyim bilmem?sorunlu hamileliğim olunca .....ankaradayım ve eyüp ekici diye bir dr. var elara bilir....dün ögren dimki 1 kızım daha oluyormuşşş..yani cinsiyetimi ögrendim.....kendi annem dahil Niye hamile kaldın dedi:))) eşim buruk oldu :)) ve ailesi ne tepki verecek ne tarafıyla gülcekler merakla bekliyorum....çevremde dost sandığım kesin kızın olcak diyenlerin gruru......kayınvalidenin öbür eltilere dönüp yakınlaşması :)) .....bütün bunlara sadece gülüyorum.....düşününce trajik olarak.....kimse saglık dilemedi......Allah tan çalışıyorum ve üniversitede yüksek lisansa başlıcam....yoksa heralde çıldırırdım..ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN? STARTEJİ BELİRLEYELİM BURADA BAYRAMDA DÖNÜYORUM EVİME ..DENSİZ KONUŞACAKLARAYADA YÜZÜME HAIRLI OLSUN DEYİPDE ARKAMDAN KIS KIS GÜLENLERE NE CEVAP VEREYİM..NE YAPAYIMMMMM...???? BU ARADA BEN SIKINTILI DEĞİLİM CESARETLİYİM YÜZDE 1500 KIZ DEDİ EYÜP BEY EŞİM SORUNCA ..NEDENSE RAHATLADIM SAGLIKLI VE ÇOK HAREKETLİYMİŞ...İSİM DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞDİ ÇÜNKÜ....ERKEGE ODAKLANINCA..HERALDE 3 .ÇOCUKGU YAPARIM EŞİM İÇİN AMA GENEDE BİLEMİYORUM ...HADİ BAKALIM ERKEK DEDİK KIZ ÇIKTII KONUŞALIM..SEVGİLERRR VE SİZLERE BOL ŞANSLAR...
cnm cok ama cok sevındım bak ne guzel oh sevındım hadı bakalım 3 haftaya ne kaldıkı beklıyoruz hep beraber rabbım ıns gonlundekını verır cnm benımkızlar dün dr gittiim
kesem tamamen düzelmiş
tehlike ortadan kalkmış çok şükürr.
dr herşey çok güzel dedi..
sağ yumurtayla kaldın ve kese sağda dedi::))
3 hafta sonra gel cins.ni söylicem dedi çok heyeanlandım..
cnm yazdıgın yazılar ıcın tsk ederım dualar dılan saqolguzel soze ne denirki daha diline yuregine saglik canim bu topikte iyilik melekleri oldugu muddetce kimselr uzulmez insallahhhh
önemli degil canim benim bugun olmasi lazim bakalimmm valla testlere basliycammmcnm esın uzgun oldugu ıcın haklı olabılır ne dıyemkı ıns ıstedıgın gıbı olur
akıntı olayı bu ay benı maf ettı su sunen akıntım 5 gun surdu dıyebılırım 22 sınde regl olunca dr gıdıcem bakalım ne dıycek
test yab tatlım ya akıntı bıle ınsanı yanıltabılıyo ornek ben :)
cnm yazdıgın yazılar ıcın tsk ederım dualar dılan saqol
bayramımızı kutlayan herkese cok tsk edıyor bende hepınızın bayramını kutluyorum
valla gece sag kasigima bir agri girdi iki gndur zaten akinti var bakalim ölcerim bide ben anliyorum yumurtladigimi bakalim ne olacak esimi yakalayabilecekmiyimeyvahedigeldismilegurbetcım bu arada bu ay akıntılar benı cok yanılttı testlerde o yuzden gelısı guzel seyler oldu ancak hepsınde senın dedıgın gıbı namazımı kılıp ayetel kursıyı okudum ıns rabbım dualarımı kabul eder
Allah razi olsunnn insaalh tüm mslüman alemiyle beraberrrrarkadaşlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..Allah tuttuğunuz orucu kıldığınız namazı ettiğiniz duaları kabul etsin...başta sağlıklı evlat vermesi dileğiyle hepinizin gönlüne göre evlat versin...
tüm müslümanlarimizin bayrami mübarek olsun
bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti 24 ila 28 saat arasinda iliskiye girin deyi yani yarin sabah mi oluyor bizim kizlar sabah 10 da yaptim bugun o zaman yarin sabah 10 dan cumartesi sabah 10 kadarmi kizlarrrr yimirtayi kaciyrmayayimmm
Allahın izniyle kimse beni üzemez sadece can sıkarlar okadar ..tam 15.gün idi canım..yumurtladığımda..birde kayınvalidem okadar seviyor ki oğlunu :??? doğum tarihini hatırlamıyor inanırmısınız..biberler üşüyünce diyor..ve eşim en küçük erkek... öbürlerini biliyor gününe kadar ..nasıl sevgi anlamyorum..oyüzden bioritm falan bakamıyorum canım(( bide erkek torun istiyor yaw bwn kızımın saatini bile biliyorum bırakhadikızımı..annem benim herşeyimi biliyor..zaten benm koca ailede üvey evlat gibidir....ama işte napcan atılmıyor aile satışmıyor..aldığımız ahlak terbiye sabır ettiriyor bize...
bir de şunu söylemek istedim, bilenler vardır elbet..bende farklı, eski bir dua kitabı var, oradan edindiğim bilgi ile söylüyorum, Allah'ın 99 ismi ile ''Esma'ül Hüsna'' edilen dualar geri çevrilmezmiş..okudukça ezberliyor insan, şiir gibi...Allah tüm duaları kabul eder inşaAllah..
gurbetcım bu arada bu ay akıntılar benı cok yanılttı testlerde o yuzden gelısı guzel seyler oldu ancak hepsınde senın dedıgın gıbı namazımı kılıp ayetel kursıyı okudum ıns rabbım dualarımı kabul eder
arkadaşlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..Allah tuttuğunuz orucu kıldığınız namazı ettiğiniz duaları kabul etsin...başta sağlıklı evlat vermesi dileğiyle hepinizin gönlüne göre evlat versin...
tüm müslümanlarimizin bayrami mübarek olsun
kızlar mübarek RAMAZAN BAYRAMINIZI kutlar
hayırlara vesile olmasını dilerimmm...
Kizlar, hepinizin bayrami mubarek olsun, tuttugunuz oruclar Hak katinda kabul bulsun Nice Ramazanlar a saglikla eristirsin...
cnm cok sevındım gozun aydın ıns saglıcakla gelır oglusun ınsssssss ıstedıgıne kavusursun bıtanem....kızlar dün dr gittiim
kesem tamamen düzelmiş
tehlike ortadan kalkmış çok şükürr.
dr herşey çok güzel dedi..
sağ yumurtayla kaldın ve kese sağda dedi::))
3 hafta sonra gel cins.ni söylicem dedi çok heyeanlandım..
cnm hıc dert etme ben cok yasadın o gunlerı rabım bır sabır kapısı acıyo ıns sende atlatırsın bak benı dusun 3 kızım var ıyıkı varlar cok sevıyorum onları canlarım benım ınsan degısıklık ıstıyo tabı ama onlarda benım prenseslerım ınssss bırer tanede prenslerımız olur cnmselam kızlarrrrrrrrrrrrrr...şmdiden bayramınız huzur dolu ve kutlu olsun.....evetttttt bu hamilelik sürecimde tanıştık ve ben keyf aldım..inşallah 3.cüde de görüşürüz....Ama cesaret edebilirmiyim bilmem?sorunlu hamileliğim olunca .....ankaradayım ve eyüp ekici diye bir dr. var elara bilir....dün ögren dimki 1 kızım daha oluyormuşşş..yani cinsiyetimi ögrendim.....kendi annem dahil Niye hamile kaldın dedi:))) eşim buruk oldu :)) ve ailesi ne tepki verecek ne tarafıyla gülcekler merakla bekliyorum....çevremde dost sandığım kesin kızın olcak diyenlerin gruru......kayınvalidenin öbür eltilere dönüp yakınlaşması :)) .....bütün bunlara sadece gülüyorum.....düşününce trajik olarak.....kimse saglık dilemedi......Allah tan çalışıyorum ve üniversitede yüksek lisansa başlıcam....yoksa heralde çıldırırdım..ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN? STARTEJİ BELİRLEYELİM BURADA BAYRAMDA DÖNÜYORUM EVİME ..DENSİZ KONUŞACAKLARAYADA YÜZÜME HAIRLI OLSUN DEYİPDE ARKAMDAN KIS KIS GÜLENLERE NE CEVAP VEREYİM..NE YAPAYIMMMMM...???? BU ARADA BEN SIKINTILI DEĞİLİM CESARETLİYİM YÜZDE 1500 KIZ DEDİ EYÜP BEY EŞİM SORUNCA ..NEDENSE RAHATLADIM SAGLIKLI VE ÇOK HAREKETLİYMİŞ...İSİM DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞDİ ÇÜNKÜ....ERKEGE ODAKLANINCA..HERALDE 3 .ÇOCUKGU YAPARIM EŞİM İÇİN AMA GENEDE BİLEMİYORUM ...HADİ BAKALIM ERKEK DEDİK KIZ ÇIKTII KONUŞALIM..SEVGİLERRR VE SİZLERE BOL ŞANSLAR...
hdegirmenci Rabbim tamamina erdirsin gulum sen dua et bol bol bisey olmaz sen o yavruyu korudun Allah ta seni korusun gulummmm
umudum buyuk gun yaklasiyor ikimizde sey etcez caliscaz kizzzz
benim bir sorunum var esimmm anam babasi hasta diye yaklasmiyor bana yaaaaa ben dedim yimirtlama gunune kadar beliyem on dan sonra atlayam herifin üstüneeee yoksa benim yimirtalara bosa gidecek bide klomen ictim ya o yuzden denemek istiyorum icmeseydim yapmazdim anam benim herif te delu valla acikan yer baska agriyan yer baska dimi yahuuu
boncuk hakkinda ne hayirli ise mevlam onu versin gulum takma kafayaaa insallah gonlundeki olacak canimmmm
gamzem 4 gözle bekliyih anam seni özledukkkkkk
elaraaa giiiii sen ne eddin kizlar alisverisler tamamlandimi aldinizmi cicileriiiiniziii ben bugun cocuklarin kiyafetlerini basuclarina asicam hazirliycammm hayirli bayramlar olsun insallahhh
kaynatama gelince konusmaya baslamiss
dr. bayrama eve cikaricam demis
simdideden sonra kemoterapi göreecek insallahhh dualarinizi eksik etmeyim canlarimmm anliycaniz hizla iyilesme gösteriyorrr
slm arkadaslar raBBIM BIRDAHAKI SNEYE RAMAZANI SERIFI ERDIRMEYI NASIP ETSIN INSSSSSS TUM MUSLUMAN ALEMININ RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSSSS
Hosgeldin tekrar canim.Aminn,paylasimin icin cok tesekkürler.bir de şunu söylemek istedim, bilenler vardır elbet..bende farklı, eski bir dua kitabı var, oradan edindiğim bilgi ile söylüyorum, Allah'ın 99 ismi ile ''Esma'ül Hüsna'' edilen dualar geri çevrilmezmiş..okudukça ezberliyor insan, şiir gibi...Allah tüm duaları kabul eder inşaAllah..
Gurbetcim ben testte cift cizgiyi görünce 4 saat sonra tekrar yaptim ve 2. cizgi cook dikkatli bakinca görünüyordu, yok gibiydi yani.bence cift cizgiyi görünce 4 saatte bi tekrarlamak lazim...bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti 24 ila 28 saat arasinda iliskiye girin deyi yani yarin sabah mi oluyor bizim kizlar sabah 10 da yaptim bugun o zaman yarin sabah 10 dan cumartesi sabah 10 kadarmi kizlarrrr yimirtayi kaciyrmayayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?