bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar arkadaşlar..
topiğe gelip, selam verip kaybolmuştum..uzun bir zamandır pc bozuktu..yeniden uğradım ve arkadaşın yazısını okudum..inanın çok üzüldüm..
bazı insanlar gerçekten hala cahiliye devrinde yaşıyorlar sanki...
hele hele büyükler ;
Allah'ın bizlere sağlıklı, akıllı yavrular vermesi için dua edeceklerine cinsiyet isteklerini belirtiyorlar utanmadan...

canım benim hiç takılma etraftan gelen cahilce sözlere..
.ne kadar şanslı bir insansın ki ikinciye sağlıkla ve bekletmeden, uğraşmadan bir evlat verdi sana..kız olmuş erkek olmuş fark eder mi?
gurbet güzeli ne güzel bir yazı paylaşmış..PEygamber efendimizbile, bir ayırım yapacak olsam kız çocuklarını üstün görürdüm demiş..
ve son olarak şunu söylemek istiyorum...sağlıklı bir yavru getireceksin dünyaya Allah'ın izni ile..
ya kötü bir hastalık ile baş etmek zorunda kalan bir evladın annesi olsak? Allah bütün hasta yavrulara sağlık versin ve
Rabbim tüm hasta yavrusu olan annelere sabır, güç, kuvvet versin..(nehir bayazıt, bugün okudum annesinin bloğunu ve yıkıldım, Rabbim sabırların en büyüğünü versin..)
demem o ki; senin için sevinmek ve şükretmek zamanı...üzülmeye değer mi densiz insanların sözleri için...
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden..opuyorumnanaktan

herkesin bayramı mübarek olsun...
yavrularımızla nice bayramlara erişelim inşaAllahh..

bir de şunu söylemek istedim, bilenler vardır elbet..bende farklı, eski bir dua kitabı var, oradan edindiğim bilgi ile söylüyorum, Allah'ın 99 ismi ile ''Esma'ül Hüsna'' edilen dualar geri çevrilmezmiş..okudukça ezberliyor insan, şiir gibi...Allah tüm duaları kabul eder inşaAllah..

guzel soze ne denirki daha diline yuregine saglik canim bu topikte iyilik melekleri oldugu muddetce kimselr uzulmez insallahhhh

offff ya ben vazgeçtim ne kadar zormuş be :)))))
cnm kardesının bebegı hayırlı olsun rabbım saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ıns
vazgecme Allah buyuk hersey guzel olucak ıns
hadi hayirli olsun o duyguyu bizde tadalim insallahhhh:teytey:
amin cumlemız cnm ya

cnm esın uzgun oldugu ıcın haklı olabılır ne dıyemkı ıns ıstedıgın gıbı olur
akıntı olayı bu ay benı maf ettı su sunen akıntım 5 gun surdu dıyebılırım 22 sınde regl olunca dr gıdıcem bakalım ne dıycek

test yab tatlım ya akıntı bıle ınsanı yanıltabılıyo ornek ben :)

cnm Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın .ıcınde bulunduqun durumu cevre olarak tahmın edebılıyorum ama sen nekadar rahat davranırsan onlar okadar kolay alısırlar.hıc takma kızıma arkadas gelıyor de gul gec rabbım buyuk
cnm cok ama cok sevındım bak ne guzel oh sevındım hadı bakalım 3 haftaya ne kaldıkı beklıyoruz hep beraber rabbım ıns gonlundekını verır cnm benım
guzel soze ne denirki daha diline yuregine saglik canim bu topikte iyilik melekleri oldugu muddetce kimselr uzulmez insallahhhh
cnm yazdıgın yazılar ıcın tsk ederım dualar dılan saqol
bayramımızı kutlayan herkese cok tsk edıyor bende hepınızın bayramını kutluyorum

gurbetcım bu arada bu ay akıntılar benı cok yanılttı testlerde o yuzden gelısı guzel seyler oldu ancak hepsınde senın dedıgın gıbı namazımı kılıp ayetel kursıyı okudum ıns rabbım dualarımı kabul eder

arkadaşlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..Allah tuttuğunuz orucu kıldığınız namazı ettiğiniz duaları kabul etsin...başta sağlıklı evlat vermesi dileğiyle hepinizin gönlüne göre evlat versin...

önemli degil canim benim bugun olmasi lazim bakalimmm valla testlere basliycammm
valla gece sag kasigima bir agri girdi iki gndur zaten akinti var bakalim ölcerim bide ben anliyorum yumurtladigimi bakalim ne olacak esimi yakalayabilecekmiyimeyvahedigeldismile
Allah razi olsunnn insaalh tüm mslüman alemiyle beraberrrr

bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti 24 ila 28 saat arasinda iliskiye girin deyi yani yarin sabah mi oluyor bizim kizlar sabah 10 da yaptim bugun o zaman yarin sabah 10 dan cumartesi sabah 10 kadarmi kizlarrrr yimirtayi kaciyrmayayimmm

bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti 24 ila 28 saat arasinda iliskiye girin deyi yani yarin sabah mi oluyor bizim kizlar sabah 10 da yaptim bugun o zaman yarin sabah 10 dan cumartesi sabah 10 kadarmi kizlarrrr yimirtayi kaciyrmayayimmm

Canim, bu kisiden kisiye degisiyor. Yani bazilari ilk LH den 10 saat sonra bazilari da 30 saat sonra yumurtlayabiliyor. Daha uzun oldugu da olabiliyor. Sen cinsiyet tercihin var miydi?? Ben ilk pozitiften 12 saat sonra yapmayi planliyorum insallah.. Hakkinda hayirlisi olsun. Demek bayram kutlayacaksiniz bu aksam kaydirigubbakcemile3:kedi:

Canim, Allah guzel kizini sana bagislasin. Ikisi birbirine en yakin dost en iyi arkadas olacaklar ve omur boyu hic kopmayacak bir bag olacak aralarinda.. Benim de iki tane guzel kizim var. Ikinciyi de kendimce bazi yontemler yaparak istedik.. Allah im hepsine saglik ve huzur versin.
Bana da ikinci erkek olsaydi diyen cahiller cikti.. Ben de dedim siz siranizi savmissiniz, bu da benim kendi cocuklarim, istedigim cinsiyette dilerim cocuklarimi.. Ha cok istiyorsaniz yapin bir tane oglan kendinize olumunekankayizsmile..
Eger bir kiz kardesin varsa, kizini kiz kardesten mahrum olmasinin ne kadar kotu olabilecegini dusun. Yani belki sen 2 cocuk isteyip, biri kiz olsun biri de erkek olsun diyordun ama Rabbim senin ve kizin hakkinda daha hayirlisini biliyor.. Bunu da insanlara soyle acik acik.. Allah im kizimi cok sevmis ki ona bir kiz kardes gonderiyor de.. Allah tan daha iyi bilecek degiliz ya de.. vs..
Oglan dogurdugu icin kendini birsey sananlara da aciyarak bak.. Feminist degilim ama, bu dunyada ne kotuluk varsa erkeklerin basinin altindan cikmis, apo, hitler, bush, saddam, radko mladic, karadzic, melkonyan... vs.. Yani onemli olan erkek ya da kiz evlat dogurmak degil.. Onlari iyi bir insan olarak yetistirmek..
Allah im saglikla kucagina versin kizini..

Tesekkürler canim benim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.....

Amin insallah canim hakkinda hayirlisi olsun....

tüm müslümanlarimizin bayrami mübarek olsun

kızlar mübarek RAMAZAN BAYRAMINIZI kutlar
hayırlara vesile olmasını dilerimmm...

Kizlar, hepinizin bayrami mubarek olsun, tuttugunuz oruclar Hak katinda kabul bulsun Nice Ramazanlar a saglikla eristirsin...

Amin kizlar hepimizin Bayrami kutlu olsun Rabbim gönüllerimizdekini kucagimiza versin Amin.....:Saruboceq:

cnm cok sevındım gozun aydın ıns saglıcakla gelır oglusun ınsssssss ıstedıgıne kavusursun bıtanem....
cnm hıc dert etme ben cok yasadın o gunlerı rabım bır sabır kapısı acıyo ıns sende atlatırsın bak benı dusun 3 kızım var ıyıkı varlar cok sevıyorum onları canlarım benım ınsan degısıklık ıstıyo tabı ama onlarda benım prenseslerım ınssss bırer tanede prenslerımız olur cnm

slm arkadaslar raBBIM BIRDAHAKI SNEYE RAMAZANI SERIFI ERDIRMEYI NASIP ETSIN INSSSSSS TUM MUSLUMAN ALEMININ RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSSSS

cnm ınan bende sızlerı cok özledım az kaldı gelıyorum ıns pazar gunu evımdeyım hayırlısıyla donerım ıns

Selam kizlar.
Hepinizin dualarina amin diyorum, Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah,tekrar bayraminiz mübarek olsun.

Hosgeldin tekrar canim.Aminn,paylasimin icin cok tesekkürler.

Gurbetcim ben testte cift cizgiyi görünce 4 saat sonra tekrar yaptim ve 2. cizgi cook dikkatli bakinca görünüyordu, yok gibiydi yani.bence cift cizgiyi görünce 4 saatte bi tekrarlamak lazim...

hayırlı bayramlar sevgili nisan anneleri

ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
arife günü gittik metp.mid verdi bulantılar için daha kullanmadım ama sabahları oluyo bulantım
dün çıkardım hatta
kese düzgünmüş kalp atışını da duyduk çok şükür
üstelik te gördük
koca keseyi bırakmış en dibe saklanmış nerdeyse kese boş gibi gözüküyor yani
ama zamanla düzelir bu problem değil dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…