bebek cinsiyet belirleme..

truf hayırlı olsun cnm sağlıcakla alırsın inş kucağınaopuyorumnanaktan

dün gece tameli attik hadi bakalim hayirlisi zor olmadi
bir kesik attim olduda bitti masallahhh :lepi: 9 eylul Allahtan hayirlisini diliyorum insallah nasipte varsa olacak yoksa ondan gelene raziyim sol kasigimda agri var yumurtam hazirlanii catlamayaaa bakalim bu gecede denerim ondan sonra korunurum beklerim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrrrr

Sual: Ramazan ayından sonra, Şevval ayında oruç tutmanın önemi nedir?
CEVAP
Her zaman oruç tutmak sevabdır. Hadis-i şerifte, (Oruç, Cehennem ateşinden koruyan bir kalkandır) buyuruldu. (Buhari)
Şevval ayında tutulan orucun çok sevabı vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Ramazandan sonra Şevval ayında da 6 gün oruç tutan, anasından doğduğu günkü gibi günahsız olur.) [Taberani]
(Ramazan orucuyla Şevvalde de 6 gün oruç tutan, bir yıl oruç tutmuş sayılır.) [İbni Mace]
(Ramazan ayı orucu on aya, Ramazandan sonra tutulan 6 gün oruç da iki aya mukabil olur ki, böylece bir yıl oruç tutma sevabına kavuşulur.) [İbni Huzeyme]
Bu 6 gün orucun vakit geçirmeden, bayramdan sonra hemen tutulmasının iyi olacağı bildirilmiştir. Aralıklı tutmak da caizdir. Kazaya niyet ederek tutmalı. Nafile veya kaza oruçlarını, pazartesi ve perşembe günleri tutmak daha iyidir. İki hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ameller, pazartesi ve perşembe günleri arz olunur. Ben de amelimin oruçluyken arz olunmasını isterim.) [Tirmizi]
(Pazartesi ve perşembe, günahların affedildiği gün olduğu için oruç tutuyorum.) [Müslim]

hadi hayırlısı
belki de ikiz olurhihoyyyt

verdiğin dini bilgiler de çok güzel sağol canım

ayy canım hayırlı olsun.çok güzel bir duygu.
benim içime doğan his senin oğlun olacak gerçi sağlıklı olsun önemli olan o.

valla esim calisiyor ben bir kereyede raziyim kizzzz sol kasigimda agri var testle birerbir tuttu yumurtlamam
hadi hayırlısı
belki de ikiz olurhihoyyyt

verdiğin dini bilgiler de çok güzel sağol canım
agzindan bal damliyor insallah kiz ikiz olurrrrrr

selammm
herkesin bayramını kutlarımm
ben kac gündür giriyorumm yazdıklarınzıı göremedim yaw
hangi ara yazdınız bunca sayfayıı
bende niye görünmediki yazılanları hayret yani

gözün aydınnn
ama yalnış yere yazmışınnn

gecmişi cok detaylı okuyamadımmmm.umarım herkes iyidirr
eceee gözün aydın cnm cok sevindim herşeyin yolunda gittiginee
usg resminde nerde bebek?

gurbecimm sende mercimegi fırına vermişin hadi hayırlısı olsun hakkındaaa

Gözün aydin canim

kızlar pko hastası bi arkadaşım klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı herkes %90 erkek derken kızı olucakmış nediyosunuzz
Allahin taktiri diyorum :)
Bu konuda benim bilgim yok canim.

Hadi gözün aydinn,hakkinda hayirlisi olsun insallah.

valla esim calisiyor ben bir kereyede raziyim kizzzz sol kasigimda agri var testle birerbir tuttu yumurtlamam
Kizz kaydirigubbakcemile3 ben 4 saatte bi testi yapmalisin dediydim

bu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
yani adetimin 19.günü olmuş oldum
ne oluyor banaa anlamıyorummmmm
Gercekten neler oluyo yaa insallah önemli bisey degildir, düzenin iyice bozuldu

Kizlar yarin aksam Ankaraya gidiyorum 3 haftaligina.
Sabah gitmedende test yapmayi düsünüyorum 4 gün kaldi reglime ama dayanamiycam,kafam rahat yola cikarim hic olmazsa diyecem ama negatifi görüncede daha erkendi diye ümitlenirim :bbo: kasiklarim ve belim cok agriyor insallah tutmustur bu ay :Saruboceq:

heeeeeee anladimmmmmmmm benim test örnegindeki gibiydi ciz ge ve belirgindi canimmm kasigim agriyorrrrr
insallah canim mercimek firindaa valla bakalim tutucakmiiii
evet canim bakalim simdi tutumu tutmadimi bakalim zaman gösterecekkkkkk

:Saruboceq: insallah gulum yaaaa hadi bakalim bu ay hamisleri biz olakkkkk yaaaa:Saruboceq:

cnm cok sukur ıns hayırlısıylada kucagına alırsın gonlundekı olanı ınssssss

bu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
yani adetimin 19.günü olmuş oldum
ne oluyor banaa anlamıyorummmmm

Canim en iyisi sen bir hormon testi yaptir bakalim sebeb nedenmis neyse canim üzülme hersey düzelir .......

gurbecimm sende mercimegi fırına vermişin hadi hayırlısı olsun hakkındaaa

Ay kiz ben bu haberi kacirmisim hadi hayirlisi olsun topigin ilk ücüzlerinin temeli atilmis ha ............

Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz kizlar benimde denemeye az kaldi ay günler yaklastikca heyecan yapiyorum bu arada gülen yüzlü olan ovulasyon testini aldim buradaki fiyati 30 €uroydu bakalim tuturuverinceye kadar deniycem yalniz gülen yüz ciktigi gün mü denesem bir sonraki günmü hangisi daha garantili olur acaba?bilmiyorumkismile

herkese hayırlı bayramlar kızlar........
gamzecim o arkadaşın son adet d.tarihi ilişki günününü alıyosun ve hemen bio ritim takvimine bakıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…