- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.581
hayırlı bayramlar sevgili nisan anneleri
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
arife günü gittik metp.mid verdi bulantılar için daha kullanmadım ama sabahları oluyo bulantım
dün çıkardım hatta
kese düzgünmüş kalp atışını da duyduk çok şükür
üstelik te gördük
koca keseyi bırakmış en dibe saklanmış nerdeyse kese boş gibi gözüküyor yani
ama zamanla düzelir bu problem değil dedi doktorum
Canim, bu kisiden kisiye degisiyor. Yani bazilari ilk LH den 10 saat sonra bazilari da 30 saat sonra yumurtlayabiliyor. Daha uzun oldugu da olabiliyor. Sen cinsiyet tercihin var miydi?? Ben ilk pozitiften 12 saat sonra yapmayi planliyorum insallah.. Hakkinda hayirlisi olsun. Demek bayram kutlayacaksiniz bu aksam kaydirigubbakcemile3:kedi:
dün gece tameli attik hadi bakalim hayirlisi zor olmadi
bir kesik attim olduda bitti masallahhh :lepi: 9 eylul Allahtan hayirlisini diliyorum insallah nasipte varsa olacak yoksa ondan gelene raziyim sol kasigimda agri var yumurtam hazirlanii catlamayaaa bakalim bu gecede denerim ondan sonra korunurum beklerim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrrrr
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
arife günü gittik metp.mid verdi bulantılar için daha kullanmadım ama sabahları oluyo bulantım
dün çıkardım hatta
üstelik te gördük
valla esim calisiyor ben bir kereyede raziyim kizzzz sol kasigimda agri var testle birerbir tuttu yumurtlamamSelam kizlar.
Hepinizin dualarina amin diyorum, Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah,tekrar bayraminiz mübarek olsun.
Hosgeldin tekrar canim.Aminn,paylasimin icin cok tesekkürler.
Gurbetcim ben testte cift cizgiyi görünce 4 saat sonra tekrar yaptim ve 2. cizgi cook dikkatli bakinca görünüyordu, yok gibiydi yani.bence cift cizgiyi görünce 4 saatte bi tekrarlamak lazim...
agzindan bal damliyor insallah kiz ikiz olurrrrrrhadi hayırlısı
belki de ikiz olurhihoyyyt
verdiğin dini bilgiler de çok güzel sağol canım
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
dün çıkardım hatta
üstelik te gördük
Gözün aydin canimhayırlı bayramlar sevgili nisan anneleri
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
dün çıkardım hatta
üstelik te gördük
Allahin taktiri diyorum :)kızlar pko hastası bi arkadaşım klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı herkes %90 erkek derken kızı olucakmış nediyosunuzz
Hadi gözün aydinn,hakkinda hayirlisi olsun insallah.dün gece tameli attik hadi bakalim hayirlisi zor olmadi
bir kesik attim olduda bitti masallahhh :lepi: 9 eylul Allahtan hayirlisini diliyorum insallah nasipte varsa olacak yoksa ondan gelene raziyim sol kasigimda agri var yumurtam hazirlanii catlamayaaa bakalim bu gecede denerim ondan sonra korunurum beklerim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrrrr
Kizz kaydirigubbakcemile3 ben 4 saatte bi testi yapmalisin dediydimvalla esim calisiyor ben bir kereyede raziyim kizzzz sol kasigimda agri var testle birerbir tuttu yumurtlamam
Gercekten neler oluyo yaa insallah önemli bisey degildir, düzenin iyice bozuldubu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
yani adetimin 19.günü olmuş oldum
ne oluyor banaa anlamıyorummmmm
heeeeeee anladimmmmmmmm benim test örnegindeki gibiydi ciz ge ve belirgindi canimmm kasigim agriyorrrrrKizlar yarin aksam Ankaraya gidiyorum 3 haftaligina.
Sabah gitmedende test yapmayi düsünüyorum 4 gün kaldi reglime ama dayanamiycam,kafam rahat yola cikarim hic olmazsa diyecem ama negatifi görüncede daha erkendi diye ümitlenirim :bbo: kasiklarim ve belim cok agriyor insallah tutmustur bu ay :Saruboceq:
insallah canim mercimek firindaa valla bakalim tutucakmiiiiGözün aydin canim
Allahin taktiri diyorum :)
Bu konuda benim bilgim yok canim.
Hadi gözün aydinn,hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Kizz kaydirigubbakcemile3 ben 4 saatte bi testi yapmalisin dediydim
Gercekten neler oluyo yaa insallah önemli bisey degildir, düzenin iyice bozuldu
evet canim bakalim simdi tutumu tutmadimi bakalim zaman gösterecekkkkkkgecmişi cok detaylı okuyamadımmmm.umarım herkes iyidirr
eceee gözün aydın cnm cok sevindim herşeyin yolunda gittiginee
usg resminde nerde bebek?
gurbecimm sende mercimegi fırına vermişin hadi hayırlısı olsun hakkındaaa
insallah gulum yaaaa hadi bakalim bu ay hamisleri biz olakkkkk yaaaa:Saruboceq:Kizlar yarin aksam Ankaraya gidiyorum 3 haftaligina.
Sabah gitmedende test yapmayi düsünüyorum 4 gün kaldi reglime ama dayanamiycam,kafam rahat yola cikarim hic olmazsa diyecem ama negatifi görüncede daha erkendi diye ümitlenirim :bbo: kasiklarim ve belim cok agriyor insallah tutmustur bu ay :Saruboceq:
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
dün çıkardım hatta
üstelik te gördük
bu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
yani adetimin 19.günü olmuş oldum
ne oluyor banaa anlamıyorummmmm
gurbecimm sende mercimegi fırına vermişin hadi hayırlısı olsun hakkındaaa
Kizlar yarin aksam Ankaraya gidiyorum 3 haftaligina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?