- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.601
canımmm sagolasın dileklerin için ,biiyorm ben itikatlı biriyimdir..çevre faktörü sadece başlka değil ..Ayrıca salak gibi erkek çocuk istediğimi söylemiştim herkese şu dilimden çektiğimi hiçbişeyden çemkiiyorum zaten..öle işte genede ..güzel cevaplar düşünün yazın öpüyorum tekrar....
bu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
yani adetimin 19.günü olmuş oldum
ne oluyor banaa anlamıyorummmmm
amin saglicakla insallahh hamis olmassam gercekten üzülücemGurbet ablam hhadı hayırlısı ya ınsssss 3 uzlerın gelır hayırlısıylaaa cnmmmmmmm
canim benim testte diyordiki ilk 24 ila 48 saat icin deiliski dedigi gibi persem be sabah yaptim saat 10 da cuma gunu sabah kasiklarim agrimaya basladi yumurtam catladi yaneeee bide 3 üz tuttu ise degmeyin keyfimeeeee insallah saglikli sihhatliiiii geriye sayimbasladi gebelik testi icin kismette varsa olacakboshayallersmile.......
Ay kiz ben bu haberi kacirmisim hadi hayirlisi olsun topigin ilk ücüzlerinin temeli atilmis ha ............
Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz kizlar benimde denemeye az kaldi ay günler yaklastikca heyecan yapiyorum bu arada gülen yüzlü olan ovulasyon testini aldim buradaki fiyati 30 €uroydu bakalim tuturuverinceye kadar deniycem yalniz gülen yüz ciktigi gün mü denesem bir sonraki günmü hangisi daha garantili olur acaba?bilmiyorumkismile
canim bn san abide sogan kürü tavsiye ederim belli belirsiz benim de adet duzenim bozuldu bende bu yola basvurdum ve duzene girdim ben de ise yaradi canimmmbu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
elara daha öncede yazmıştım belki unutmuşsundur yine yazıyorum...ben korunmayı bıraktıktan sonra regim düzensizleşti 50 gün olmadım sonra regi oldum bitti..15 gün sonra yine....bence mutlaka prolaktine baktır....umarım bi şey çıkmaz...
canim bn san abide sogan kürü tavsiye ederim belli belirsiz benim de adet duzenim bozuldu bende bu yola basvurdum ve duzene girdim ben de ise yaradi canimmm
cnm hadı hayırlısı olsun sen erkek ıstıyon sanırım ama ıkı oglun var bıde kızına arkadas yapsaydın cnm neyse rabbım gonlundekını versın tatlımdün gece tameli attik hadi bakalim hayirlisi zor olmadi
bir kesik attim olduda bitti masallahhh :lepi: 9 eylul Allahtan hayirlisini diliyorum insallah nasipte varsa olacak yoksa ondan gelene raziyim sol kasigimda agri var yumurtam hazirlanii catlamayaaa bakalim bu gecede denerim ondan sonra korunurum beklerim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrrrr
cnm cok erken olmus yaw ıyıde 14 gun gerıye sayılır reglıden once yum gunu pekı sen nasılyumurtladınbu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
Allahın taktırı oyleymıs demekkı cnmelaracım yazdığımı okudunmu arkadaşım çatlamatma ğnesiyle hamile kaldı ve kızı olucakmış nediyosunn
cnm hadı hakkında hayırlısı olsun 4 gunde az bır zaman ama sunu dıyebılırımkı vrsada cıkmayabılır 4 gun daha beklesen ama senı ıı anlıyorum ıyı bıle dayandınKizlar yarin aksam Ankaraya gidiyorum 3 haftaligina.
Sabah gitmedende test yapmayi düsünüyorum 4 gün kaldi reglime ama dayanamiycam,kafam rahat yola cikarim hic olmazsa diyecem ama negatifi görüncede daha erkendi diye ümitlenirim :bbo: kasiklarim ve belim cok agriyor insallah tutmustur bu ay :Saruboceq:
evet bende 3 gundur temızlık yabıyorum sukur bıttı ama oluyorum oyle zormuskı oluyorum agrımayan yerım yok valla sukur yarın tasınıyorum ama su var ınternet nezaman hallolur bılmıyorum umarım cok ayrı kalmadan gelırımbayramdan dolayı böledir.ama yinede maşallahh 7 sayfa yazılmış yaww
yok yazikk anlamadiiiii garibim bayagi kesik attim takkeye hiiiiiiii:hulya:gitmistir canim insallah bakalim ne olacakkkgurbet kocan anlamadımııııı takkeyi deldiginii
içine gittimii ki:)
ben esim tarafindan dusununce erkek kizim tarafindan bakinca kiz istiyorum hakkimda ne hayirli ise mevlam onu versinnnncnm hadı hayırlısı olsun sen erkek ıstıyon sanırım ama ıkı oglun var bıde kızına arkadas yapsaydın cnm neyse rabbım gonlundekını versın tatlım
olsun cnm gıdersın bende gıdıcem reglı olunca benım 22 sınde olsa 25 ınde gıtmem lasım daha cok var yanı ama sorun yok ıs guc vs derken hıc dusuncek zaman kalmadıbilmiyorum boncuk.belkide yumurtlamadımm.
doktora gitmem şart oldu artık
anladım cnm dedıgın gıbı rabbım hayırlısını versın ınsyok yazikk anlamadiiiii garibim bayagi kesik attim takkeye hiiiiiiii:hulya:gitmistir canim insallah bakalim ne olacakkk
ben esim tarafindan dusununce erkek kizim tarafindan bakinca kiz istiyorum hakkimda ne hayirli ise mevlam onu versinnnn
benim tupun birisi kapali oldugu icin mecbur yumutlama gununde iliski olmasi gerekiyor bakalim ulasabileceklermi oda tabi az miktada gitti sperm gittiyse cogu yari yolda ölmustur bileeeekafamçokkarıştı
insallah cogul gebelik olsunnn cok istiyorum hayirlisi ileeeeeeanladım cnm dedıgın gıbı rabbım hayırlısını versın ıns
kız gıtmıstır merak etme sen yeterkı o gıtmek ıstesın rabbım buyuk
yarınıda degerlendır ozaman opuyorumnanaktan
valla her zaman bakardi bu sefer bakmadiii yaww ne bileyim yarin sabah son 10 gibi kasiklarim nasil agriyor anlatamammmmmmgurbetguzelı ıyı anlamamıs he benımkı olsa hemen anlardı cunku her seferınde ucu patlakmı dıye once kontrol eder hahahaha
hrhangi bir stres yada ilac falan kullandnmi canim oructanda kaynaklanir sapar adet duzeniiiibilmiyorum boncuk.belkide yumurtlamadımm.
doktora gitmem şart oldu artık
sende bir degisiklik varmi canim test yapabilirsin takvim dogru ise 5 gun kalmisssselara cnm hangı oldun tam olarak p.tesı gıdebılırsın aslında eger gecmedıyse 3 yada 4 cu gun dedı dr bana
insallah cogul gebelik olsunnn cok istiyorum hayirlisi ileeeeee
valla her zaman bakardi bu sefer bakmadiii yaww ne bileyim yarin sabah son 10 gibi kasiklarim nasil agriyor anlatamammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?