bebek cinsiyet belirleme..

canım hayırlısı inşallah...
sen kızıma kardeş olsun büyüyünce yanlız kalmasın istedim birde allahtan hayırlısını diledim rabbim kızı layık gördü dersin..
gerçi kimseyer hesap vermek zorunda değiliz ama bazen sessizkalamıyacağımız insanlar opluyor...
canancım sen herhangi bir yöntem uygulamışmıydın.vede d.tarihin ve ilişkiş gününü istiycem senden..bi bakalım bio ritmin kızmıydı....

bu arada ben arife günü tekrar regli oldum yaaa
yani adetimin 19.günü olmuş oldum
ne oluyor banaa anlamıyorummmmm

elara daha öncede yazmıştım belki unutmuşsundur yine yazıyorum...ben korunmayı bıraktıktan sonra regim düzensizleşti 50 gün olmadım sonra regi oldum bitti..15 gün sonra yine....bence mutlaka prolaktine baktır....umarım bi şey çıkmaz...

Gurbet ablam hhadı hayırlısı ya ınsssss 3 uzlerın gelır hayırlısıylaaa cnmmmmmmm
amin saglicakla insallahh hamis olmassam gercekten üzülücem
canim benim testte diyordiki ilk 24 ila 48 saat icin deiliski dedigi gibi persem be sabah yaptim saat 10 da cuma gunu sabah kasiklarim agrimaya basladi yumurtam catladi yaneeee bide 3 üz tuttu ise degmeyin keyfimeeeee insallah saglikli sihhatliiiii geriye sayimbasladi gebelik testi icin kismette varsa olacakboshayallersmile

canim bn san abide sogan kürü tavsiye ederim belli belirsiz benim de adet duzenim bozuldu bende bu yola basvurdum ve duzene girdim ben de ise yaradi canimmm

evet baktırmam lazımm proklatine,bayram girdi gidemedimm
artık bidaki regliye gitcem mecburenn
ilk kez böle olduu.:sm_confused:

cnm hadı hayırlısı olsun sen erkek ıstıyon sanırım ama ıkı oglun var bıde kızına arkadas yapsaydın cnm neyse rabbım gonlundekını versın tatlım
oruc ıcın bende kısmetse baslıycam p.tesı

cnm cok erken olmus yaw ıyıde 14 gun gerıye sayılır reglıden once yum gunu pekı sen nasılyumurtladın

elaracım yazdığımı okudunmu arkadaşım çatlamatma ğnesiyle hamile kaldı ve kızı olucakmış nediyosunn
Allahın taktırı oyleymıs demekkı cnm
cnm hadı hakkında hayırlısı olsun 4 gunde az bır zaman ama sunu dıyebılırımkı vrsada cıkmayabılır 4 gun daha beklesen ama senı ıı anlıyorum ıyı bıle dayandın
bayramdan dolayı böledir.ama yinede maşallahh 7 sayfa yazılmış yaww
evet bende 3 gundur temızlık yabıyorum sukur bıttı ama oluyorum oyle zormuskı oluyorum agrımayan yerım yok valla sukur yarın tasınıyorum ama su var ınternet nezaman hallolur bılmıyorum umarım cok ayrı kalmadan gelırım

gurbet kocan anlamadımııııı takkeyi deldiginii
içine gittimii ki:)
yok yazikk anlamadiiiii garibim bayagi kesik attim takkeye hiiiiiiii:hulya:gitmistir canim insallah bakalim ne olacakkk
cnm hadı hayırlısı olsun sen erkek ıstıyon sanırım ama ıkı oglun var bıde kızına arkadas yapsaydın cnm neyse rabbım gonlundekını versın tatlım
ben esim tarafindan dusununce erkek kizim tarafindan bakinca kiz istiyorum hakkimda ne hayirli ise mevlam onu versinnnn
benim tupun birisi kapali oldugu icin mecbur yumutlama gununde iliski olmasi gerekiyor bakalim ulasabileceklermi oda tabi az miktada gitti sperm gittiyse cogu yari yolda ölmustur bileeeekafamçokkarıştı

bilmiyorum boncuk.belkide yumurtlamadımm.
doktora gitmem şart oldu artık
olsun cnm gıdersın bende gıdıcem reglı olunca benım 22 sınde olsa 25 ınde gıtmem lasım daha cok var yanı ama sorun yok ıs guc vs derken hıc dusuncek zaman kalmadı
anladım cnm dedıgın gıbı rabbım hayırlısını versın ıns
kız gıtmıstır merak etme sen yeterkı o gıtmek ıstesın rabbım buyuk
yarınıda degerlendır ozaman opuyorumnanaktan

anladım cnm dedıgın gıbı rabbım hayırlısını versın ıns
kız gıtmıstır merak etme sen yeterkı o gıtmek ıstesın rabbım buyuk
yarınıda degerlendır ozaman opuyorumnanaktan
insallah cogul gebelik olsunnn cok istiyorum hayirlisi ileeeeee
gurbetguzelı ıyı anlamamıs he benımkı olsa hemen anlardı cunku her seferınde ucu patlakmı dıye once kontrol eder hahahaha
valla her zaman bakardi bu sefer bakmadiii yaww ne bileyim yarin sabah son 10 gibi kasiklarim nasil agriyor anlatamammmmmm

insallah cogul gebelik olsunnn cok istiyorum hayirlisi ileeeeee

valla her zaman bakardi bu sefer bakmadiii yaww ne bileyim yarin sabah son 10 gibi kasiklarim nasil agriyor anlatamammmmmm

hadı ya ay masallah sana ne guzel valla ben olsam yabamam herhalde cok zor tebrık edıyorum senı valla rabbım versın ıns nekadar ıstrsen okadar cnmmm
kasıkların cok agrıyorsa catlaması cok yakındır sabah degerlendır ozaman hadı bakalım hayırlısı cnm sen 28 gunde bır regl oluyordun deqılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…