bebek cinsiyet belirleme..

sende bir degisiklik varmi canim test yapabilirsin takvim dogru ise 5 gun kalmissss

cnm benım takvım yanlıs oldu bıraz ayın 19 u yada 22 sınde regl olmam lasım saten ılıskı daha yenı oldu degısıklık yok kendımı hıc dınmeledım cok yogundum yummurtlama gununden berı akıntım var belkıde usuttum bılemıyorum ama artık cokta uzulmuyorum nedense hayırlısı nezamansa ozaman olsun dıye dua edıyorum ya hep demekkı hayırlı zaman gelmemıs

aminnnnn yarini ancak sabah degerlendiririm valla koltuktan yataga gelirse esim uyudu kaldi oradaaaaaa bakalim kismette varsa olacakk
insallah canimm ya bakiyon kaliyoruz ikimizdee bide umut var oda bu ay deneyecekk

anladım cnm gecmıs oluyor ozaman p.tesıye sende ozaman dıger reglınde baktırırsın ozaman
adetın normalmı pekı herzamangıbı mı degısıklık sezıyormusun

normall cnm.gecen seferki anormaldii.cok az olmuştum o ay
bak bide şu var.
10 temmuz
20 agustost
8 eylül
bunlar regli tarihlerim
yani temmuzdaki reglim düzeni bozdu
ama bu ay yine eski düzene dönmüş olduu

aminnnnn yarini ancak sabah degerlendiririm valla koltuktan yataga gelirse esim uyudu kaldi oradaaaaaa bakalim kismette varsa olacakk

insallah canimm ya bakiyon kaliyoruz ikimizdee bide umut var oda bu ay deneyecekk
hayırlısı ne ıse o olsun cnm
umut var bı kac arkadasımız daha var ancak ılk sayfa duzenlemedıqı ıcın elara degısemıyor
gercı az cok bılıyoruz kımler bu ay kamal ıstıyor rabbım dılerım hepsının gonlune gore verır herkesın muradı gerceklesır

yok yaaa o yanlisssss olmusss benim bugun catladi yimirtammm yada catliyorr
normalde böyle degisim yapamiyorum girilmiyor profile
he anladım cnm tamam :)
en azından sen emınsın ovulasyonundan benım oyle karısık bı hal oldukı 3 gun denemem oldu pısmanmıyım hayır bırdaha yabarmıyım hayır :roflol:

normall cnm.gecen seferki anormaldii.cok az olmuştum o ay
bak bide şu var.
10 temmuz
20 agustost
8 eylül
bunlar regli tarihlerim
yani temmuzdaki reglim düzeni bozdu
ama bu ay yine eski düzene dönmüş olduu

aaa evet belkıde ondan erken oldun ıns oyledır ne guzel kendı kendıne duzeldı reglın dedıgın gıbı folbıol aldıgın zaman sorun yasadın belkıde sımdıde duzene gırmıstır ıns oyle olmustur

gurbet bu ay hamile kalamazsan bidaki ayda denicenmi?
ACIKCASI DUSUNMUYORUM YAAAA
amin ca im herkesin dilegi olsun kizzz niyekii yaparsin kizzzzzz

elara cnm yum catladıktan sonra kuruluk donemı baslar dıyorlar ya nasıl yanı hıc akıtnı olmaması mı lazım yoksa az olabılırmı ben ıltıhapmı oldum acaba
yum bıttıgınden berı cok cok olmasada sureklı devam beyaz bı akıntım var ama kasıntı vs de yok mantar olamam degılmı daha antıbıyotık yenı bıttı benım
bu arada ben gecen neyı hatırladım dr yara ıcın gıdıyorum yara bıtmıs son kontrollerımdı sonra dr bana akıntım oldugunu ıltıhap oldugunu soyledı ve ılac verdı adetım bıtelı 2 gun olmustu ve bana yum buyumus erken catlayabılır demıstı o aksam sonrakı aksam 4 gun sure ıle hergun calıstık calısma oldugu ıcınde ılacı almaya korkmustum sonra zaten hamıle kalmısım

kizlar yarin erken kalkicam gidip yatayim ben yaa kendinize iyi bakinn kiz elrara kizlara mahalleye topla ya ne msj siliniyor ne bisey tadi kacti valla buraninnnn

ACIKCASI DUSUNMUYORUM YAAAA

amin ca im herkesin dilegi olsun kizzz niyekii yaparsin kizzzzzz

cnm dusuncem 2 ay reglımı duzene sokmak ve bırseylerden tam emın olmak belkıde en ıyısı dr kontrolunde yum takıbı yabtırmak olucak benım testlerde cıft cızgı hep 2 3 suruyor bende karamsarlıga kapılık 2 3 kere denıyorum hos tutmuyor o ayrı ama sonra neden yabtım demeyım dıye 2 ay askıya alıyım dıyorum rabbım buyuk kurban olduqum Allahım elbet nasıbse verır

benim adet bitince kuruluk başlar yada cok az gelir.regli olmaya yakın yine akıntım artar.normalide böledir zaten.
senin akıntının devam ediyor olması normal degil gibi sanki
enfeksiyon yada mantar varsa akıntın kokulu olur.varmı öle bişi?

kizlar yarin erken kalkicam gidip yatayim ben yaa kendinize iyi bakinn kiz elrara kizlara mahalleye topla ya ne msj siliniyor ne bisey tadi kacti valla buraninnnn
ii geceeler cnm.
tmm ayarlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…