- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.641
Saol canim insallah.Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz kizlar benimde denemeye az kaldi ay günler yaklastikca heyecan yapiyorum bu arada gülen yüzlü olan ovulasyon testini aldim buradaki fiyati 30 €uroydu bakalim tuturuverinceye kadar deniycem yalniz gülen yüz ciktigi gün mü denesem bir sonraki günmü hangisi daha garantili olur acaba?bilmiyorumkismile
Yemek davetleri ,bayram falan olmasaydi zaman hic gecmezdi sanirim...cnm hadı hakkında hayırlısı olsun 4 gunde az bır zaman ama sunu dıyebılırımkı vrsada cıkmayabılır 4 gun daha beklesen ama senı ıı anlıyorum ıyı bıle dayandın
Ben de cok merak ediyorumm kaydirigubbakcemilehehe güzel olmuş cetvel gurbet
hamileyimm dediginde kocanın yüz ifadesini ve tepkisini merak ediyorum:)
cnm normalde benımde oyle olurdu herhalde tam hatırlamıyorum ama bendemı erken adet olucam nedır anlamadım benım reglım yaklasınca bacaklarım agrır bugun bacagım aynı sekılde agrıyor akıntı kokulumu bılmıyorum bakarım bıdahaopuyorumnanaktan eger oyleysede dra gıdıcem ya bakarız artıkbenim adet bitince kuruluk başlar yada cok az gelir.regli olmaya yakın yine akıntım artar.normalide böledir zaten.
senin akıntının devam ediyor olması normal degil gibi sanki
enfeksiyon yada mantar varsa akıntın kokulu olur.varmı öle bişi?
ii geceeler cnm.
tmm ayarlarız
Günaydin kizlar.
Dün aksam cok acik pembe akintim geldi, tuvalet kagidina silince gördüm miktarida azdi sonra bidaha hic gelmemis sizce yerlesme kanasi olabilirmii?
Bugün sabah da test yaptim negatif,cok erkendi biliyorum ama iyikide yaptim evde test varken beklemesi daha zor oluyor...
valla olabulu bekle bakalim canim yaaaaaaaa aksam bir daha denemke istedumm valla heruf tuttu saglam takke taktikötükedihüsoGünaydin kizlar.
Dün aksam cok acik pembe akintim geldi, tuvalet kagidina silince gördüm miktarida azdi sonra bidaha hic gelmemis sizce yerlesme kanasi olabilirmii?
Bugün sabah da test yaptim negatif,cok erkendi biliyorum ama iyikide yaptim evde test varken beklemesi daha zor oluyor...
burdaki ikonum yanlis olmus Gurbetim yaa gülecektim yanii :)Ben de cok merak ediyorumm kaydirigubbakcemile
insallah canim.gunaydın cnm vallahı ıns ıstedıgın gıbıdır ıns yerlesme kanamasıdır sen yınede dıkkat et yorma kendını cnm
test ıcın erken evet ama en azından testın bıttı beklemek zorunda oldun ıyı olmus bosver
Beklemekten baska care yok zatenvalla olabulu bekle bakalim canim yaaaaaaaa aksam bir daha denemke istedumm valla heruf tuttu saglam takke taktikötükedihüso
olsun önemli degil herkesi mahalleye transfer edicem yaaaa edit butonu yok profile giriliyorrr zor oluyorburdaki ikonum yanlis olmus Gurbetim yaa gülecektim yanii :)
insallah canim.
Beklemekten baska care yok zaten
Demek saglam takke takti kaydirigubbakcemile3
kızlar fazla giremiyorum
bayram nedeniyle..
moldovyalı bi arkadaş vardı benim
hani şu kadınlar 3 erkekler yılda kan değiştitirir testi vardı ya
o rusyada meşhurmuş ne çıkarsa oluyormuş
arkadaş banada baktı erkek dedi:)))
elaracım bebek nerde demişsin bana doğru tutunca solda cnm..
öpüyorum hepinizi....
Allah gönlüne göre versin... o yöntem benim kızımda tutuyo...bakalım hala hamile kalamadım kalsamda bunda tutacak mı görsem...
elara ben bu ay adetin 9. 11. ve 14. günü ilişki denedim..bakalım tutacak mı bu ay...
kızlar topik açtım bekliyorum tarihlerinizi.........
hepsine bakıcam.isteyen olursa hepsinin denk geldiği tarihi hamiş kalmak istediğiniz ayı sölersiniz bulmaya çalışırım:))))))))
fhnacım sana bakıcam ...benim topiğe bilgilerini yazarsan bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?