bebek cinsiyet belirleme..

Günaydin kizlar.
Dün aksam cok acik pembe akintim geldi, tuvalet kagidina silince gördüm miktarida azdi sonra bidaha hic gelmemis sizce yerlesme kanasi olabilirmii?

Bugün sabah da test yaptim negatif,cok erkendi biliyorum ama iyikide yaptim evde test varken beklemesi daha zor oluyor...

Saol canim insallah.
O testte gülen yüz cikinca denenecek diyorlardi ama tam bilemiyorum,insallah bu ay gelir bebis...

cnm hadı hakkında hayırlısı olsun 4 gunde az bır zaman ama sunu dıyebılırımkı vrsada cıkmayabılır 4 gun daha beklesen ama senı ıı anlıyorum ıyı bıle dayandın
Yemek davetleri ,bayram falan olmasaydi zaman hic gecmezdi sanirim...

hehe güzel olmuş cetvel gurbet
hamileyimm dediginde kocanın yüz ifadesini ve tepkisini merak ediyorum:)
Ben de cok merak ediyorumm kaydirigubbakcemile

cnm normalde benımde oyle olurdu herhalde tam hatırlamıyorum ama bendemı erken adet olucam nedır anlamadım benım reglım yaklasınca bacaklarım agrır bugun bacagım aynı sekılde agrıyor akıntı kokulumu bılmıyorum bakarım bıdahaopuyorumnanaktan eger oyleysede dra gıdıcem ya bakarız artık

gunaydın cnm vallahı ıns ıstedıgın gıbıdır ıns yerlesme kanamasıdır sen yınede dıkkat et yorma kendını cnm
test ıcın erken evet ama en azından testın bıttı beklemek zorunda oldun ıyı olmus bosver

valla olabulu bekle bakalim canim yaaaaaaaa aksam bir daha denemke istedumm valla heruf tuttu saglam takke taktikötükedihüso

Ben de cok merak ediyorumm kaydirigubbakcemile
burdaki ikonum yanlis olmus Gurbetim yaa gülecektim yanii :)

insallah canim.

valla olabulu bekle bakalim canim yaaaaaaaa aksam bir daha denemke istedumm valla heruf tuttu saglam takke taktikötükedihüso
Beklemekten baska care yok zaten
Demek saglam takke takti kaydirigubbakcemile3

burdaki ikonum yanlis olmus Gurbetim yaa gülecektim yanii :)

insallah canim.

Beklemekten baska care yok zaten
Demek saglam takke takti kaydirigubbakcemile3
olsun önemli degil herkesi mahalleye transfer edicem yaaaa edit butonu yok profile giriliyorrr zor oluyor
evet yaa saglam takke takti dedim acik var olsun dedii asla da esimde istiyorda korkuyorrr garibimim bebekleri görunce ici gidiyor askiminalkisalkisalkis

elara kiz modratörlük yetkisi verem sana belli bir konu basliginda liste ekleme falan yaparsin kizz mahallede

günaydınlar nasılsınız bakalım
geçende kes kopyala yapıştır yapmıştım
nasılsa aynı şeyleri yazıcam diye
tabi başında da nisan anneleri yazıyodu ve düzeltemedim
edit tuşunu geri istiyorum

ne var ne yok
ben eh işteyim

kızlar fazla giremiyorum
bayram nedeniyle..
moldovyalı bi arkadaş vardı benim
hani şu kadınlar 3 erkekler yılda kan değiştitirir testi vardı ya
o rusyada meşhurmuş ne çıkarsa oluyormuş
arkadaş banada baktı erkek dedi:)))
elaracım bebek nerde demişsin bana doğru tutunca solda cnm..
öpüyorum hepinizi....

Allah gönlüne göre versin... o yöntem benim kızımda tutuyo...bakalım hala hamile kalamadım kalsamda bunda tutacak mı görsem...

ıyı aksamlar kızlarrr yarın sonunda tasınıyorummm bugun baya bı esyam gıttı hayırlısı olsun p.tesı telekoma gıdıcem ıns cok bekletmeden baglarlar
tref ve ece nasıl gıdıyor hamılelık ıyısınız ıns
masallah bırınız 7 bırınız 8 haftalık olmus ne guzel zaman hemen gecıyor darısı bana ve herkese ınsallah
fnha cnm normalde senın o teze gore oglun olması gerekıyor Allah buyuk hayırlısı olur ıns gonlundekı olur cnm

canım o tsettin tam güvenilirliği yok.çoğunlukla tutuyor ama tam değil.üstelik ikili testin yapıldığı hafta 11.haftanın içi olmalı.vakit geçtikçe zaten bhcg düşük çıkıyor ...

kızlar topik açtım bekliyorum tarihlerinizi.........
hepsine bakıcam.isteyen olursa hepsinin denk geldiği tarihi hamiş kalmak istediğiniz ayı sölersiniz bulmaya çalışırım:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…