- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.661
cnm hayırlısı olsun rabbım gonlune gore versın ıns senın yumurtlama hangı gundu
insallah kizzz 3 üzlere kalirim da öyle bazi arkadaslar iliskiden sonra sancilandi falan bende bir belirti olmadi gunluk nasilsa öyleeegurbet ablam nasılsın ıns tuturursun bu ay 3uzlerını ınnnnnnnsssssssssss
canim bendede kist vardi dr. dediki engel degil hamisligeee bide kucukmus bakben yumurtlamamı pek takip edemiyorum...yumurtlama günlerinde bir haftada 3 defa denedik bakalım tutacak mı..benim 3 ay önce doktor kist var dedi küçük ama yinede 3 aydır ilaç kullanıyorum bu ya bitiyo ilaç sanki ilaçlar bitmeden olmayacak gibi geliyo..bakalım Allah tan hayırlısı...
hakkinda hayirlisi olsun canim benimmmmm emeklerini bosa cikarmasin yuce mevlammmmSelam kizlar.. Sayfa 1500 e geliyor masallah.. Biz de bugun bayram kutladik.. Malum burada bizim bayramlarimizin tatili yok. Evi susledik biraz cocuklar bayramin geldigini anlasin diye,bayramliklarimizi giydik arkadaslara bayram ziyaretiyaptik.. :) Cocuklar cok heyecanliydi... Saglikla nice bayramlara erismek dilegiyle insh..
Ben de Kasim da ilk denemeyi yapacagim. Diyeti artik iyice sıkıya aldim. Zaten sut yogurt, peynir vs.. yoktu bir suredir.. Artik daha cok patates, seftali, domates, V8, aysberg marul, limon suyu, sirkeli su, karbonatli su, vitaminler. Bir hafta oncesinde de antibiyotige de baslayacagim.. Olaydan onceki regli bitince karbonatli soda yapacagim her gun.. Olay gunu gunde 3 kez yapabilirim belki.. Ama dus degil parmak ucuyla yapilandan.. 4444 tefriciye ye de basladim.. ancak bitiririm.. Daha once bir kez daha cok kritik ve cok onemli birsey icin bu duayi okumustum ve Allah im ellerimi bos cevirmedi.. Bir de olay oncesi ikimiz de iki rekat hacet namazi kilip dua edecegiz.. Allah im kabul etsin insh..
Yarin referandum var, ve ben yine oy kullanmiyorum.. Her secimde kendimi biraz vatan haini gibi hissediyorum. Yani bir vatandaslik gorevini yerine getirmiyorum gibi.. Ama elimde degil.
Hepinize iyi haftasonlari...
anam sende mi sinir oluyorsun al bendende o kadarrr gidip amaliyat olacam vallaaa kucuk beden giydigim halde buyuk memelrden dolayi buyuk beden iymek zorundayim malesefffUzun zamandir ekranin bir ustunde bir yaninda patlayan slikonlu gogusler sinirlerimi feci halde bozuyor.. Hele de ikinci cocuktan sonra kuculmus ve sarkma egilimi gosteren iki gogus sahibi bir kadin olarak.. Bu haplari da hic guvenilir bulmuyorum. KK ye de yakistiramiyorum bu tur haplarin reklamini.. Turkiye de bu tur seyleri tarim bakanligi kontrol ediyor. Ne alakaysa.. Saglik bakanligi ne is yapiyor ki? Neyse konu bu degildi..
hadi sana Allah kolaylik versin canim bizi bekletme hemen neti baglattiirıyı aksamlar kızlarrr yarın sonunda tasınıyorummm bugun baya bı esyam gıttı hayırlısı olsun p.tesı telekoma gıdıcem ıns cok bekletmeden baglarlar
tref ve ece nasıl gıdıyor hamılelık ıyısınız ıns
masallah bırınız 7 bırınız 8 haftalık olmus ne guzel zaman hemen gecıyor darısı bana ve herkese ınsallah
fnha cnm normalde senın o teze gore oglun olması gerekıyor Allah buyuk hayırlısı olur ıns gonlundekı olur cnm
Canım nıye eh işteyim dedın zormu gecıyor?günaydınlar nasılsınız bakalım
geçende kes kopyala yapıştır yapmıştım
nasılsa aynı şeyleri yazıcam diye
tabi başında da nisan anneleri yazıyodu ve düzeltemedim
edit tuşunu geri istiyorum
ne var ne yok
ben eh işteyim
İnşallah öyledir canım yaa...kızlar fazla giremiyorum
bayram nedeniyle..
moldovyalı bi arkadaş vardı benim
hani şu kadınlar 3 erkekler yılda kan değiştitirir testi vardı ya
o rusyada meşhurmuş ne çıkarsa oluyormuş
arkadaş banada baktı erkek dedi:)))
elaracım bebek nerde demişsin bana doğru tutunca solda cnm..
öpüyorum hepinizi....
İnşallah tutar canım Allah gönlüne göre versin.elara ben bu ay adetin 9. 11. ve 14. günü ilişki denedim..bakalım tutacak mı bu ay...
hayırlı olsun topiğin canım yazarım bende bilgilerimi.kızlar topik açtım bekliyorum tarihlerinizi.........
hepsine bakıcam.isteyen olursa hepsinin denk geldiği tarihi hamiş kalmak istediğiniz ayı sölersiniz bulmaya çalışırım:))))))))
Hoşgeldin evine canım.slm kızlar ben geldım sukur kavustum evımeeeee:)):)):) ne var yok ben gırmeyelı ıns haberler ıyıdır
Allah gönlüne göre nasip etsin canım.Selam kizlar.. Sayfa 1500 e geliyor masallah.. Biz de bugun bayram kutladik.. Malum burada bizim bayramlarimizin tatili yok. Evi susledik biraz cocuklar bayramin geldigini anlasin diye,bayramliklarimizi giydik arkadaslara bayram ziyaretiyaptik.. :) Cocuklar cok heyecanliydi... Saglikla nice bayramlara erismek dilegiyle insh..
Ben de Kasim da ilk denemeyi yapacagim. Diyeti artik iyice sıkıya aldim. Zaten sut yogurt, peynir vs.. yoktu bir suredir.. Artik daha cok patates, seftali, domates, V8, aysberg marul, limon suyu, sirkeli su, karbonatli su, vitaminler. Bir hafta oncesinde de antibiyotige de baslayacagim.. Olaydan onceki regli bitince karbonatli soda yapacagim her gun.. Olay gunu gunde 3 kez yapabilirim belki.. Ama dus degil parmak ucuyla yapilandan.. 4444 tefriciye ye de basladim.. ancak bitiririm.. Daha once bir kez daha cok kritik ve cok onemli birsey icin bu duayi okumustum ve Allah im ellerimi bos cevirmedi.. Bir de olay oncesi ikimiz de iki rekat hacet namazi kilip dua edecegiz.. Allah im kabul etsin insh..
Yarin referandum var, ve ben yine oy kullanmiyorum.. Her secimde kendimi biraz vatan haini gibi hissediyorum. Yani bir vatandaslik gorevini yerine getirmiyorum gibi.. Ama elimde degil.
Hepinize iyi haftasonlari...
kızlar topik açtım bekliyorum tarihlerinizi.........
hepsine bakıcam.isteyen olursa hepsinin denk geldiği tarihi hamiş kalmak istediğiniz ayı sölersiniz bulmaya çalışırım:))))))))
gamzemmm geldinmi cnm
hoşgeldin..
elara hakketten nerdesin unuttun iyice bizi((((
boncuk cnm hadi yeni evine yeni bebiş inş..
benim dün biraz moralim bozuktu..
ama bugün iyiyimm..
cnm geldım neden bozuktu hydr ya aman ıyı ol cnm hamıssın
babamla ilgili cnm
bir sorun vardı onun için..
hım tmm cnm baska napıyonuz elara neden gelmıyo artık ya bıseymı oldu haberın varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?