bebek cinsiyet belirleme..

cnm hayırlısı olsun rabbım gonlune gore versın ıns senın yumurtlama hangı gundu

ben yumurtlamamı pek takip edemiyorum...yumurtlama günlerinde bir haftada 3 defa denedik bakalım tutacak mı..benim 3 ay önce doktor kist var dedi küçük ama yinede 3 aydır ilaç kullanıyorum bu ya bitiyo ilaç sanki ilaçlar bitmeden olmayacak gibi geliyo..bakalım Allah tan hayırlısı...

Selam kizlar.. Sayfa 1500 e geliyor masallah.. Biz de bugun bayram kutladik.. Malum burada bizim bayramlarimizin tatili yok. Evi susledik biraz cocuklar bayramin geldigini anlasin diye,bayramliklarimizi giydik arkadaslara bayram ziyaretiyaptik.. :) Cocuklar cok heyecanliydi... Saglikla nice bayramlara erismek dilegiyle insh..

Ben de Kasim da ilk denemeyi yapacagim. Diyeti artik iyice sıkıya aldim. Zaten sut yogurt, peynir vs.. yoktu bir suredir.. Artik daha cok patates, seftali, domates, V8, aysberg marul, limon suyu, sirkeli su, karbonatli su, vitaminler. Bir hafta oncesinde de antibiyotige de baslayacagim.. Olaydan onceki regli bitince karbonatli soda yapacagim her gun.. Olay gunu gunde 3 kez yapabilirim belki.. Ama dus degil parmak ucuyla yapilandan.. 4444 tefriciye ye de basladim.. ancak bitiririm.. Daha once bir kez daha cok kritik ve cok onemli birsey icin bu duayi okumustum ve Allah im ellerimi bos cevirmedi.. Bir de olay oncesi ikimiz de iki rekat hacet namazi kilip dua edecegiz.. Allah im kabul etsin insh..
Yarin referandum var, ve ben yine oy kullanmiyorum.. Her secimde kendimi biraz vatan haini gibi hissediyorum. Yani bir vatandaslik gorevini yerine getirmiyorum gibi.. Ama elimde degil.
Hepinize iyi haftasonlari...

Uzun zamandir ekranin bir ustunde bir yaninda patlayan slikonlu gogusler sinirlerimi feci halde bozuyor.. Hele de ikinci cocuktan sonra kuculmus ve sarkma egilimi gosteren iki gogus sahibi bir kadin olarak.. Bu haplari da hic guvenilir bulmuyorum. KK ye de yakistiramiyorum bu tur haplarin reklamini.. Turkiye de bu tur seyleri tarim bakanligi kontrol ediyor. Ne alakaysa.. Saglik bakanligi ne is yapiyor ki? Neyse konu bu degildi..

gurbet ablam nasılsın ıns tuturursun bu ay 3uzlerını ınnnnnnnsssssssssss
insallah kizzz 3 üzlere kalirim da öyle bazi arkadaslar iliskiden sonra sancilandi falan bende bir belirti olmadi gunluk nasilsa öyleee
canim bendede kist vardi dr. dediki engel degil hamisligeee bide kucukmus bak
hakkinda hayirlisi olsun canim benimmmmm emeklerini bosa cikarmasin yuce mevlammmm
anam sende mi sinir oluyorsun al bendende o kadarrr gidip amaliyat olacam vallaaa kucuk beden giydigim halde buyuk memelrden dolayi buyuk beden iymek zorundayim malesefff

hadi sana Allah kolaylik versin canim bizi bekletme hemen neti baglattiir

Canım nıye eh işteyim dedın zormu gecıyor?
İnşallah öyledir canım yaa...

elara ben bu ay adetin 9. 11. ve 14. günü ilişki denedim..bakalım tutacak mı bu ay...
İnşallah tutar canım Allah gönlüne göre versin.

kızlar topik açtım bekliyorum tarihlerinizi.........
hepsine bakıcam.isteyen olursa hepsinin denk geldiği tarihi hamiş kalmak istediğiniz ayı sölersiniz bulmaya çalışırım:))))))))
hayırlı olsun topiğin canım yazarım bende bilgilerimi.

slm kızlar ben geldım sukur kavustum evımeeeee:)):)):) ne var yok ben gırmeyelı ıns haberler ıyıdır
Hoşgeldin evine canım.

Allah gönlüne göre nasip etsin canım.

Kızlar ben Ankaradayım dün gece geldim.
İki gündür pembe akıntım var arada bir kahverengi oluyor.Adetım 15inde başlamalıydı çokta agrım var neden olabilir sizce? Yarın kan vermeyi düsünüyorum...

canım valla yazmadan duramadım yaa elaranın dediği gibi tabiki hayırlısı en başta sağlıklısı en önemlisi.bu hepimizin duası ama benım tanıdıgım bır kadın var kadın doğulu bir köylü kadıncağız ve tam 7 tane kızı var rabbim hayırlısını versin tabi ama bu kadında erkek evlat diye yanıp tutuşuyo.hakkı değilmi?allah iste benden demiyormu biz kullarına..bizde isteyelim hem hayırlısını hem sağlıklısını hemde ya kız yada erkeğini dimi ama...bende 12 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve tabiki sağlıklı olsun yeter diyorum..allahın izniyle doğsun 2. bebeğimde cinsiyetini isterim allahtan ne yalan diyim:) allah herkesin gönlüne göre versin.

gamzemmm geldinmi cnm
hoşgeldin..
elara hakketten nerdesin unuttun iyice bizi((((
boncuk cnm hadi yeni evine yeni bebiş inş..
benim dün biraz moralim bozuktu..
ama bugün iyiyimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…