bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar ben Ankaradayım dün gece geldim.
İki gündür pembe akıntım var arada bir kahverengi oluyor.Adetım 15inde başlamalıydı çokta agrım var neden olabilir sizce? Yarın kan vermeyi düsünüyorum...
,ercimekpisiyordur canimmm olgunlasmaya baslamistir coktannnnnn

EYLÜL
NickSatDeneme TarihiRegli DöngüsüBeklenen RegliSonuçDeneme SayısıÇocuk Selvi17 Agustos29 Gün16 Eylül5. ay1 Kızı Mse12182225 Agustos28 Gün23 Eylül9.ay1 Kızı GurbetGüzeli1 Eylül26 Gün26 Eylül İlk ay2 Oglu,1 Kızı Umut_112 Eylül26 Gün27 Eylül2.ay1 Kızı Haskena2 Eylül28 Gün30 Eylülilk ay1 Kızı

Saol canim insallah.
O testte gülen yüz cikinca denenecek diyorlardi ama tam bilemiyorum,insallah bu ay gelir bebis..

Bakacaz artik canim normalde ayin 16 sinda yumurtlamam lazim acaba test ne gösterecek eger 15 inde gülen yüz cikarsa 16 sini bos gecirmem artik 2 gündür yapiyorum daha birsey göstermedi test yani yüz var ama gülmüyor

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim dualarim seninle insallah bu ay tutar tutmassada üzülme bir daha ki ay tekrar denersin insallah....

valla olabulu bekle bakalim canim yaaaaaaaa aksam bir daha denemke istedumm valla heruf tuttu saglam takke taktikötükedihüso

Görüyon mu bacim senin koca uyanik cikti isine saglama aldi hadi bakalim hayirlisi....

gamzemmm geldinmi cnm
hoşgeldin..
elara hakketten nerdesin unuttun iyice bizi((((
boncuk cnm hadi yeni evine yeni bebiş inş..
benim dün biraz moralim bozuktu..
ama bugün iyiyimm..

Ece canim morellini bozma hersey düzelir sen sadece bebisini düsün ilk 3 ay cok önemli biliyorsun kendine dikkat et canim arkadasim.....

Kizlar benim bugün 11. günüm ve akintim yeni basladi yumurta beyazi gibi peceteyle kontrol yaptim ve cektikce uzuyor veturnusol kagidi ile PH ölctüm (bendeki 8 kadar gösteriyor)8 den daha koyu mavi cikti yani Ph si 8 üstüne bu arada son bir aydir S....suyu iciyorum ismini verebiliyormuyum bilmedigimden yazmadim ama ovulasyon testinde yüz hala bos bakayim artik ne zaman gülecek gülsede bende kocisimin yüzüne gülsem zemuszemus

cnm sodalı sumu???

bildiğim bişey yok cnm
tatil ya ondandır baksna kimseler yok((sen naptın nasıl geçti tatilin

cnm valla bıraz ıyı bıraz kötu ıste ıdare ederdı gene herseye ragmen ladıge uradıgım ıcın cok mutluyum donuste gene ugradım hepınıze dua ettım sıtede olupda ısteyen herkese ıns kabul olur cnm tatılın en sevındırıcı yanı bu cnm.... gerısı bıraz hep işdi cunku sagolsun kayınvaldemın işi hıc bıtmez(((((((((

gülersin canim gülersin ben nasil herifin yuzune gulduysemsende gulersinnnn:teytey:

kızlar selam nasılsınız.açtığım topiğe cevap yazmaktan sizlere yazamadım..ne var neyok kızlar.bayramınız nasıl geçti bebişlerim...
benimkinden hiç birşey anlmadım.çabuk bitti.sadece git gel yapabildik....

haskena, esinin 4 ya da 5 gunluk cinsel perhizde olmasi lazim. Eger 7 gun ve uzeri olursa sperm sayisi asiri dusuyor ve kiz grubuna giriyor.. en az 2 en fazla 6 gun.. ama tavsiye edilen 4 ile 5 gun....

Günaydınn a.s.

,ercimekpisiyordur canimmm olgunlasmaya baslamistir coktannnnnn
Ayyy sabah sabah bunu okumak cok iyi geldi.inşallah canım ya.

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim dualarim seninle insallah bu ay tutar tutmassada üzülme bir daha ki ay tekrar denersin insallah....
amin canım,bu ay ilk kez ovulasyon kullandım ya ondan cok hevesliyim olmasada hayırlısı böyleymiş.Benimde dualarım sizinle canım...

gamzemmm geldinmi cnm
hoşgeldin..
elara hakketten nerdesin unuttun iyice bizi((((
boncuk cnm hadi yeni evine yeni bebiş inş..
benim dün biraz moralim bozuktu..
ama bugün iyiyimm..

ececim hayırdır canım
inşallah halledilebilecek bir sorundur

sagol ablacım valla evım gıbısı yok helekı kayınvalde yanında olupda evıne donunce anlıyosun evın rahatlıgını:)):):):)))))))))))))

hoşgeldin canım evine ve topiğe
ettiğin dualar inşallah kabul olur

selam canım
hangi topic bi de ben bakıyım bakalım
ilgi çok fazla sanırım

haskena, esinin 4 ya da 5 gunluk cinsel perhizde olmasi lazim. Eger 7 gun ve uzeri olursa sperm sayisi asiri dusuyor ve kiz grubuna giriyor.. en az 2 en fazla 6 gun.. ama tavsiye edilen 4 ile 5 gun....

evet haklısın canım

kızlar ben inanın çok yoruldum.bazen düşünüyorum doktor yanılmışmıdır diye.en son gittiğimde 3.5 aylıktı.yani 16 haftalık.şimdi karnım 18 haftalık.belki belki diye düşünmekten sıkıldım.ben elimden geleni yaptım.bundan sonrası kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…