- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.681
,ercimekpisiyordur canimmm olgunlasmaya baslamistir coktannnnnnKızlar ben Ankaradayım dün gece geldim.
İki gündür pembe akıntım var arada bir kahverengi oluyor.Adetım 15inde başlamalıydı çokta agrım var neden olabilir sizce? Yarın kan vermeyi düsünüyorum...
Saol canim insallah.
O testte gülen yüz cikinca denenecek diyorlardi ama tam bilemiyorum,insallah bu ay gelir bebis..
Günaydin kizlar.
Dün aksam cok acik pembe akintim geldi, tuvalet kagidina silince gördüm miktarida azdi sonra bidaha hic gelmemis sizce yerlesme kanasi olabilirmii?
Bugün sabah da test yaptim negatif,cok erkendi biliyorum ama iyikide yaptim evde test varken beklemesi daha zor oluyor...
valla olabulu bekle bakalim canim yaaaaaaaa aksam bir daha denemke istedumm valla heruf tuttu saglam takke taktikötükedihüso
gamzemmm geldinmi cnm
hoşgeldin..
elara hakketten nerdesin unuttun iyice bizi((((
boncuk cnm hadi yeni evine yeni bebiş inş..
benim dün biraz moralim bozuktu..
ama bugün iyiyimm..
Kizlar benim bugün 11. günüm ve akintim yeni basladi yumurta beyazi gibi peceteyle kontrol yaptim ve cektikce uzuyor veturnusol kagidi ile PH ölctüm (bendeki 8 kadar gösteriyor)8 den daha koyu mavi cikti yani Ph si 8 üstüne bu arada son bir aydir S....suyu iciyorum ismini verebiliyormuyum bilmedigimden yazmadim ama ovulasyon testinde yüz hala bos bakayim artik ne zaman gülecek gülsede bende kocisimin yüzüne gülsem zemuszemus
bildiğim bişey yok cnm
tatil ya ondandır baksna kimseler yok((sen naptın nasıl geçti tatilin
gülersin canim gülersin ben nasil herifin yuzune gulduysemsende gulersinnnn:teytey:Kizlar benim bugün 11. günüm ve akintim yeni basladi yumurta beyazi gibi peceteyle kontrol yaptim ve cektikce uzuyor veturnusol kagidi ile PH ölctüm (bendeki 8 kadar gösteriyor)8 den daha koyu mavi cikti yani Ph si 8 üstüne bu arada son bir aydir S....suyu iciyorum ismini verebiliyormuyum bilmedigimden yazmadim ama ovulasyon testinde yüz hala bos bakayim artik ne zaman gülecek gülsede bende kocisimin yüzüne gülsem zemuszemus
gamzen evine hosgeldin canimmmmmmmm
gülersin canim gülersin ben nasil herifin yuzune gulduysemsende gulersinnnn:teytey:
Canim gülsem iyi olur Ramazan sonra hastalik derken 4 haftadir tik yok herif isyan etmeye basladi sabret kocacigim 4 güne kadar gümrük kapisi aciliyor dedim.....:kedi:
Kizlar benim bugün 11. günüm ve akintim yeni basladi yumurta beyazi gibi peceteyle kontrol yaptim ve cektikce uzuyor veturnusol kagidi ile PH ölctüm (bendeki 8 kadar gösteriyor)8 den daha koyu mavi cikti yani Ph si 8 üstüne bu arada son bir aydir S....suyu iciyorum ismini verebiliyormuyum bilmedigimden yazmadim ama ovulasyon testinde yüz hala bos bakayim artik ne zaman gülecek gülsede bende kocisimin yüzüne gülsem zemuszemus
Ayyy sabah sabah bunu okumak cok iyi geldi.inşallah canım ya.,ercimekpisiyordur canimmm olgunlasmaya baslamistir coktannnnnn
amin canım,bu ay ilk kez ovulasyon kullandım ya ondan cok hevesliyim olmasada hayırlısı böyleymiş.Benimde dualarım sizinle canım...Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim dualarim seninle insallah bu ay tutar tutmassada üzülme bir daha ki ay tekrar denersin insallah....
gamzemmm geldinmi cnm
hoşgeldin..
elara hakketten nerdesin unuttun iyice bizi((((
boncuk cnm hadi yeni evine yeni bebiş inş..
benim dün biraz moralim bozuktu..
ama bugün iyiyimm..
sagol ablacım valla evım gıbısı yok helekı kayınvalde yanında olupda evıne donunce anlıyosun evın rahatlıgını:)):):):)))))))))))))
kızlar selam nasılsınız.açtığım topiğe cevap yazmaktan sizlere yazamadım..ne var neyok kızlar.bayramınız nasıl geçti bebişlerim...
benimkinden hiç birşey anlmadım.çabuk bitti.sadece git gel yapabildik....
haskena, esinin 4 ya da 5 gunluk cinsel perhizde olmasi lazim. Eger 7 gun ve uzeri olursa sperm sayisi asiri dusuyor ve kiz grubuna giriyor.. en az 2 en fazla 6 gun.. ama tavsiye edilen 4 ile 5 gun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?