- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.701
hayırdır umutcum niye zor geldin işe bayadır da görüşemiyoruz senle ne var ne yok
kızlar ben inanın çok yoruldum.bazen düşünüyorum doktor yanılmışmıdır diye.en son gittiğimde 3.5 aylıktı.yani 16 haftalık.şimdi karnım 18 haftalık.belki belki diye düşünmekten sıkıldım.ben elimden geleni yaptım.bundan sonrası kısmet artık.
günaydın kızlar tekrardan geçmiş bayramınız mübarek olsun
kızlar ben inanın çok yoruldum.bazen düşünüyorum doktor yanılmışmıdır diye.en son gittiğimde 3.5 aylıktı.yani 16 haftalık.şimdi karnım 18 haftalık.belki belki diye düşünmekten sıkıldım.ben elimden geleni yaptım.bundan sonrası kısmet artık.
tatil sonrası hep zor gelinir işe zaten :)))
bende herşey aynı canım
sen nasılsın nasıl hamilelik ???
günaydın senin de bayramın mubarek olsun.nasıl gidiyor hamilelik.kaç hafta oldun.bellimi cinsiyeti.
8 haftalık olduk canım şükürler olsun ki
önceki gebeliğimden tek farkı mide yanmam yok
şişe şişe gavis.on içerdim şimdi yok şükür ki
ama bulantı ve kusma var
cinsiyet için 4 hafta daha bekliyeceğiz
senin de test pozitifti noldu merak ettik çok
Elara bakmışmıydı senin ultrason cinsiyetine :)))
Elara bakmışmıydı senin ultrason cinsiyetine :)))
hdeğirmenci sen hamilemisin en son görüşemedik seninle kaç haftalıksın
bulantalırın filan varmı mide yanman nasıl geçiyor gebelik
slm kızlar gunaydın tekrar gecmıs bayramınız mubarek olsun nasılsınız elaradan haberı olan varmı yok bu aralar heralde ya
benim sat 11 temmuz benimki 17,18,19 temmuzda olmuştu şimdi 9 haftalık oldu.doktorlar alınsın dedi.biz aldırmaya iki kere gittik yapamadık.kalbini gördük atıyordu.sağ tarafta olduğunu söyledi sağlıklı dedi.kese su falan iyiydi.benim berbat geçiyor.günde 3 kez falan çıkarıyorum aşırı halsizim.8 kilo verdim.siroza bağlı sıkıntılarım da var gece çok kötüydüm.grip oldum.çıkarırken boğazım yırtıldı.buna şükür.
elardan haberı olan varmı??
yok bakmadı.çünkü ben ultrason gönderemedim.senin baktımı ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?