bebek cinsiyet belirleme..

sagol ablacım valla evım gıbısı yok helekı kayınvalde yanında olupda evıne donunce anlıyosun evın rahatlıgını:)):):):)))))))))))))
bende bilirim evin gibisi yookkkk bir daha aslaaaaaa gitmem
Canim gülsem iyi olur Ramazan sonra hastalik derken 4 haftadir tik yok herif isyan etmeye basladi sabret kocacigim 4 güne kadar gümrük kapisi aciliyor dedim.....:kedi:
kiz pek perhiz olmussss emme neyseee olur merak etme
kiz baktinmi banadaaaaaaa
günaydın kızlar tekrardan geçmiş bayramınız mübarek olsun
sagollll senindeeee
günaydın herkese :))
seninde trufcuğum
nasılsınız ????
valla zor geldim işe (
canim ne eddin nasilsinnnnnn
canim hakkinda hayirlisi ne ise o olsunnn
kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .. topik yine pek sakin :çok üzgünüm:
sagolasinnn
ben kırmızı lahana testi yaptım.renk aynı vişne suyu gibi oldu.ikinci kere yaptım yine aynı vişne suyu.vişne suyu ne renk.
kiz valla unutuyorum heeeeee

bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin

10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi

idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.

ucuz bi yöntem denemekle bişi kaybetmezsinizz
sonucları yazarsanızzz güvenirligini anlamış oluruz.
gecmis olsun canim benim Allah kolaylik versin sanaaaa

canım ya en son fotoğraftaki bardaktakinin aynısı işte o renk mor değil ama kırmızı da değil pembe de karar veremedim.sence nedir.

haskena, esinin 4 ya da 5 gunluk cinsel perhizde olmasi lazim. Eger 7 gun ve uzeri olursa sperm sayisi asiri dusuyor ve kiz grubuna giriyor.. en az 2 en fazla 6 gun.. ama tavsiye edilen 4 ile 5 gun....

Dogru söylüyon canim bende biliyomda Ramazanda olmadi iste ben kocaya söyledim ayin 15 gecesine kendini hazirla dedim artik hayirlisi olsun.....

Canim benim hayirlisini düsün üzülme Rabbimin gücüne gitmesin söyleki bu benim icin hayirliymis ..........

Hamileligin ilk 3 ayi zor gecer birde senin rahatsitliginda varya daha zor Rabbim sifalar versin canim kusmalar icin kuru ekmek iyi geliyor diye biliyorum....

gurbetim bu güzel ayet ve hadisler hepimize çok iyi gelecek eminim .....

herşeyin hayırlısı olsun diyoruz hep
demekki hayırlısı buymuş
yöntemleri yapıyoruz diye olacak diye bişey yok arkadaşlar
yukarıda zaten gurbetin gönderdiği ayetler var yazıda bunlar daha çok iyi anlatıyor herşeyi
senin için sevindim Allah gönlüne göre versin herşeyi

gurbetim bu güzel ayet ve hadisler hepimize çok iyi gelecek eminim .....
amin insallahhh canimmmm
gurbetim ne zaman deneme yaptın sen ???
takvim günündemi ???

normalde benim takvim böylede profil girp degistiremiyorum tam yumurtlama gununde iliski oldu urbiaya göre bir gun önce gece oldu iliski 9 eylul bayram gunu canim
kizlar sizdmi girmiyorsunuz profile ammada bakim yapildi heeeee hic bir sey degismiyor yaaaaa illa pro üye mi olmamiz lazim yaaa bunun icin benim icin zor ben yurt disindayimmm

gurbet sende bi takvime bakıyodun dimi bende önümüzdeki günlerde başlıyorum çalışmalara :teytey:
evet caim ona gor yaptimmm urbia yaya goree bakalim ne olckkk
hadi bakalim haikinda hayirlisi kiz ovulasyonu takip ediyonmuuuu satin ne siklus uzunlugun ne bakalim bir

merhaba arkadaslar gecmıs bayramınmız mubarek olsun....can0677 ne gusell kızınmı oluyoo ALLAH BAGISLASIN SAGLIKLA INSALLAH...HICCC DUSUNME BOS INSANLARIN KONUSACAK COK BOS SEYI OLUR..ALLAHTAN SAGLIKLISI...IKI KIZ NE GUSEL BIRBIRLERINE AKADAS OLUCAKLAR COK HOSS....HDEGIRMENCI ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN DUALARIM SENINLE INSALLAH HERSEY YOLUNA GIRER SENIN ICIN....

allah razı olsun canım.ilginç birşey hissediyorum ben. ikinci kızıma hamile iken erkek olmasını çook istemiştim.bunda öyle birşey hissetmiyorum.rabbim ne verirse hayırlısı artık.zaten doktora cinsiyetini sormayacağım süpriz olacak.gerçekten de iki kız tam arkadaş oluyor ben onlara imreniyorum keşke benim de bir kız kardeşim veya ablam olsaydı.

evet keske benımde..erkek kardesım var yerı cok ayrı ama kız gıbı olmakı paylastıkların ..hersey farklı oluyor..aynen ınsallah hayırlsıı olur ınsallah saglık kazanırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…