- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.721
Naber Gamze nasılsın hoşgeldinnnnn
ıyıdır cnm ne olsun valla gezdık geldık ıste bayram baayram oda bıttı h.b sen nasılsın
bende bilirim evin gibisi yookkkk bir daha aslaaaaaa gitmemsagol ablacım valla evım gıbısı yok helekı kayınvalde yanında olupda evıne donunce anlıyosun evın rahatlıgını:)):):):)))))))))))))
kiz pek perhiz olmussss emme neyseee olur merak etmeCanim gülsem iyi olur Ramazan sonra hastalik derken 4 haftadir tik yok herif isyan etmeye basladi sabret kocacigim 4 güne kadar gümrük kapisi aciliyor dedim.....:kedi:
kiz baktinmi banadaaaaaaakızlar selam nasılsınız.açtığım topiğe cevap yazmaktan sizlere yazamadım..ne var neyok kızlar.bayramınız nasıl geçti bebişlerim...
benimkinden hiç birşey anlmadım.çabuk bitti.sadece git gel yapabildik....
sagollll senindeeeegünaydın kızlar tekrardan geçmiş bayramınız mübarek olsun
canim ne eddin nasilsinnnnnngünaydın herkese :))
seninde trufcuğum
nasılsınız ????
valla zor geldim işe(
canim hakkinda hayirlisi ne ise o olsunnnkızlar ben inanın çok yoruldum.bazen düşünüyorum doktor yanılmışmıdır diye.en son gittiğimde 3.5 aylıktı.yani 16 haftalık.şimdi karnım 18 haftalık.belki belki diye düşünmekten sıkıldım.ben elimden geleni yaptım.bundan sonrası kısmet artık.
sagolasinnnkızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .. topik yine pek sakin :çok üzgünüm:
kiz valla unutuyorum heeeeeeben kırmızı lahana testi yaptım.renk aynı vişne suyu gibi oldu.ikinci kere yaptım yine aynı vişne suyu.vişne suyu ne renk.
gecmis olsun canim benim Allah kolaylik versin sanaaaabenim sat 11 temmuz benimki 17,18,19 temmuzda olmuştu şimdi 9 haftalık oldu.doktorlar alınsın dedi.biz aldırmaya iki kere gittik yapamadık.kalbini gördük atıyordu.sağ tarafta olduğunu söyledi sağlıklı dedi.kese su falan iyiydi.benim berbat geçiyor.günde 3 kez falan çıkarıyorum aşırı halsizim.8 kilo verdim.siroza bağlı sıkıntılarım da var gece çok kötüydüm.grip oldum.çıkarırken boğazım yırtıldı.buna şükür.
mercimek firinda pisiyor canim benimmmmmboshayallersmileGurbettttt ne yaptın?????
mercimek fırındamı:))))
bende bilirim evin gibisi yookkkk bir daha aslaaaaaa gitmem
kiz pek perhiz olmussss emme neyseee olur merak etme
kiz baktinmi banadaaaaaaa
sagollll senindeeee
canim ne eddin nasilsinnnnnn
canim hakkinda hayirlisi ne ise o olsunnn
sagolasinnn
kiz valla unutuyorum heeeeee
bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.
ucuz bi yöntem denemekle bişi kaybetmezsinizz
sonucları yazarsanızzz güvenirligini anlamış oluruz.
gecmis olsun canim benim Allah kolaylik versin sanaaaa
pembeye yakinsa canim o zaman erkek gibicanım ya en son fotoğraftaki bardaktakinin aynısı işte o renk mor değil ama kırmızı da değil pembe de karar veremedim.sence nedir.
pembeye yakinsa canim o zaman erkek gibi
haskena, esinin 4 ya da 5 gunluk cinsel perhizde olmasi lazim. Eger 7 gun ve uzeri olursa sperm sayisi asiri dusuyor ve kiz grubuna giriyor.. en az 2 en fazla 6 gun.. ama tavsiye edilen 4 ile 5 gun....
kızlar ben inanın çok yoruldum.bazen düşünüyorum doktor yanılmışmıdır diye.en son gittiğimde 3.5 aylıktı.yani 16 haftalık.şimdi karnım 18 haftalık.belki belki diye düşünmekten sıkıldım.ben elimden geleni yaptım.bundan sonrası kısmet artık.
benim sat 11 temmuz benimki 17,18,19 temmuzda olmuştu şimdi 9 haftalık oldu.doktorlar alınsın dedi.biz aldırmaya iki kere gittik yapamadık.kalbini gördük atıyordu.sağ tarafta olduğunu söyledi sağlıklı dedi.kese su falan iyiydi.benim berbat geçiyor.günde 3 kez falan çıkarıyorum aşırı halsizim.8 kilo verdim.siroza bağlı sıkıntılarım da var gece çok kötüydüm.grip oldum.çıkarırken boğazım yırtıldı.buna şükür.
valla yapsam su derim sana emme yapmadigim icin bilmiyorum elrara gelince cevap verir canim benimmmcanım ya ben o rengi tanımlayamadım.vişne suyu rengi çay rengi.ilginç
valla yapsam su derim sana emme yapmadigim icin bilmiyorum elrara gelince cevap verir canim benimmm
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr...şmdiden bayramınız huzur dolu ve kutlu olsun.....evetttttt bu hamilelik sürecimde tanıştık ve ben keyf aldım..inşallah 3.cüde de görüşürüz....Ama cesaret edebilirmiyim bilmem?sorunlu hamileliğim olunca .....ankaradayım ve eyüp ekici diye bir dr. var elara bilir....dün ögren dimki 1 kızım daha oluyormuşşş..yani cinsiyetimi ögrendim.....kendi annem dahil Niye hamile kaldın dedi:))) eşim buruk oldu :)) ve ailesi ne tepki verecek ne tarafıyla gülcekler merakla bekliyorum....çevremde dost sandığım kesin kızın olcak diyenlerin gruru......kayınvalidenin öbür eltilere dönüp yakınlaşması :)) .....bütün bunlara sadece gülüyorum.....düşününce trajik olarak.....kimse saglık dilemedi......Allah tan çalışıyorum ve üniversitede yüksek lisansa başlıcam....yoksa heralde çıldırırdım..ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN? STARTEJİ BELİRLEYELİM BURADA BAYRAMDA DÖNÜYORUM EVİME ..DENSİZ KONUŞACAKLARAYADA YÜZÜME HAIRLI OLSUN DEYİPDE ARKAMDAN KIS KIS GÜLENLERE NE CEVAP VEREYİM..NE YAPAYIMMMMM...???? BU ARADA BEN SIKINTILI DEĞİLİM CESARETLİYİM YÜZDE 1500 KIZ DEDİ EYÜP BEY EŞİM SORUNCA ..NEDENSE RAHATLADIM SAGLIKLI VE ÇOK HAREKETLİYMİŞ...İSİM DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞDİ ÇÜNKÜ....ERKEGE ODAKLANINCA..HERALDE 3 .ÇOCUKGU YAPARIM EŞİM İÇİN AMA GENEDE BİLEMİYORUM ...HADİ BAKALIM ERKEK DEDİK KIZ ÇIKTII KONUŞALIM..SEVGİLERRR VE SİZLERE BOL ŞANSLAR...
EFENDİMİZ S.A.V arife gecesinde şu duâyı okuyana CENAB-I HAK istediğini vereceğini beyân buyurmuştur. Duâ şudur:* Sübhânellezi fis-semâvâti arşuhu. Sübhanellezi fin-nâri sultânühu. Sübhanellezi fil-kubûri kadâuhu. Sübhanellezi fil-hevâi rûhuhu. Sübhânellezi raas-semâe bigayri amedin. Sübhânellezi vadaal-arda. Sübhânellezi lâ melcee illâ ileyhi.....(EbraR)
canim Rabbim sana bunu layik gördü cesaretine kendine guvenine hayran kaldim valla kim ne derse desin o bebek senin cinsiyeti ne olursa olsun diyeceksin kiii (aa buda miii kizzz diyenlere iyiki kizim oldu kizimin dertlesecegi oyun arkadasi sirdasi oldu benim kizin bunun ezikligini yasiyor benim nden kiz kardesinm yok diyor bak onun icin bir amuda kalkmadigim kaldi takkeler makkeler rezil olduk vallaa olsun kizina dost arkadas sirdas olsun ne guzel sen byöe deyince kimsenin bisey demeye hakki yok sen de bu yazacaklarimi aynen söyle onlaraaaa
islamda Kız Erkek Ayırımı Yok
İslâm Dîni’ne göre, çocuklar arasında kız ve erkek ayırımı yapmak, birini diğerinden üstün tutmak, câiz değildir. Çünkü kız evlâdı da, erkek evlâdı da insana veren Allâh’dır. Kulun burada hiçbir rolü yoktur. Kur’ân-ı Kerîm’de:
"Göklerin ve yerin mülk ve tasarrufu Allâh’ındır. O, dilediğini yaratır. Kimi dilerse, ona kızlar bağışlar, kimi dilerse ona erkekler lutfeder. Yahut (çocukları) erkekler-dişiler olmak üzere çift verir. Kimi de dilerse, onu kısır bırakır. Muhakkak ki, O âlimdir, herşeyi bilir. Kâdirdir, herşeye gücü yeter." (75) buyurulur. Hiç bir müslüman, çocuğunun erkek olmasıyla övünemeyeceği gibi, kız olmasıyla da yerinemez. Çünkü önemli olan, çocuğun "kız veya erkek" olması değil, "hayırlı bir evlâd" olmasıdır. (76)
İslâmiyyet’ten önce Arabistan’da yaygın olan kız çocuklarını diri diri gömme âdeti, İslâmiyyet’le tamamen ortadan kaldırılmıştır. Kur’ân-ı Kerîm, kız evlâdının öldürülmesini şiddetle yasaklamıştır:
"Evlâdlarınızı fakirlik korkusuyla öldürmeyin; onları da, sizi de biz rızıklandırırız! Muhakkak ki onları öldürmek, büyük bir suçtur." (77)
Ayrıca Kur’ân-ı Kerîm’de kıyâmetin dehşeti tasvir edilirken şöyle buyurulur:
"... diri diri gömülen kızın hangi suçundan dolayı öldürüldüğü sorulduğu zaman..." (78)
Hz. Peygamber (s.a.v.) de bir hadîs-i şerîflerinde:
"Çocuklarınız size Allâh (c.c.)’ın bir hîbesi (hediyyesi) dir; dilediğine kız, dilediğine erkek verir." (79) buyurmuşlardır.
O halde Allâh (c.c.) ’ın bu bağışına karşı çok şükretmeli ve O’nun emâneti olan çocuklarımızı en güzel bir şekilde terbiye etmelidir.
İslâm Dîni, ana-babaların çocuklar arasında kız-erkek ayırımı yapmadan eşit muâmelede bulunmalarını emreder.
Peygamber (s.a.v.) Efendimiz:
"Kimin kızı doğar da, onu gömmez, horlamaz, oğlan çocuğunu ona tercih etmezse, Allâh o kimseyi, bu kızı sebebiyle cennetine kor."(80) buyurur.
Ebû Hüreyre (r.a.)’ın haber verdiği bir hadîs-i şerîfde:
"İçinde kız çocukları olan eve, hergün gökten on iki rahmet iner. Ve meleklerin o evi ziyâreti hiç kesilmez. Her gece-gündüz anne ve babalarına bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar." (81) buyurulur.
Hz. Enes (r.a.) ’ın rivâyet ettiğine göre:
"Bir adam Hz. Peygamber (s.a.v.)’in yanında otururken, oğlunun biri gelir. Adam çocuğu öper ve dizinin üstüne oturtur. Az sonra kızı gelir. Adam onu öpmeksizin önüne oturtur. Bunun üzerine Rasûlullâh (s.a.v.) Efendimiz;
"Aralarında eşit davranmıyor musun?" diye adamı uyarır." (82)
Çocuklara eşit davranmaya çok önem veren Peygamber (s.a.v.) Efendimiz: "Bağış ve ihsanda çocuklarınızın arasını eşit tutun. Eğer ben birini üstün tutacak olsaydım, kızları üstün tutardım." (83)
buyurarak, erkek çocuklarını kız çocukarından üstün tutan ve kızları hor gören zihniyeti tamâmen yıkmıştır.
gurbet ablam çok incesin gerçekten çok ama çok teşekkürler ....güçlü olmak zorundayım yoksa psikolojim bozulabilir ve eşimle aram açılabilir....
bu arada sagdan yumurtladım ....verilen günlerde ilişki oldu...yatmadım hızlı sperm gitsin die...tuzlu yedim..keçiboynuzu suyu kaynatıp içirdim..tam ovulasyon kitinin çizftçizgi oldugunda ilişki oldu..veee sonuç kız...degerlendirmelerinize alın ...öpüyorum arkadaşlar..saglıcak ve huzurla ...
amin insallahhh canimmmmgurbetim bu güzel ayet ve hadisler hepimize çok iyi gelecek eminim .....
gurbetim ne zaman deneme yaptın sen ???
takvim günündemi ???
evet caim ona gor yaptimmm urbia yaya goree bakalim ne olckkkgurbet sende bi takvime bakıyodun dimi bende önümüzdeki günlerde başlıyorum çalışmalara :teytey:
merhaba arkadaslar gecmıs bayramınmız mubarek olsun....can0677 ne gusell kızınmı oluyoo ALLAH BAGISLASIN SAGLIKLA INSALLAH...HICCC DUSUNME BOS INSANLARIN KONUSACAK COK BOS SEYI OLUR..ALLAHTAN SAGLIKLISI...IKI KIZ NE GUSEL BIRBIRLERINE AKADAS OLUCAKLAR COK HOSS....HDEGIRMENCI ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN DUALARIM SENINLE INSALLAH HERSEY YOLUNA GIRER SENIN ICIN....
allah razı olsun canım.ilginç birşey hissediyorum ben. Ikinci kızıma hamile iken erkek olmasını çook istemiştim.bunda öyle birşey hissetmiyorum.rabbim ne verirse hayırlısı artık.zaten doktora cinsiyetini sormayacağım süpriz olacak.gerçekten de iki kız tam arkadaş oluyor ben onlara imreniyorum keşke benim de bir kız kardeşim veya ablam olsaydı.
valla yapsam su derim sana emme yapmadigim icin bilmiyorum elrara gelince cevap verir canim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?