bebek cinsiyet belirleme..

cnm aynen bende senın gıbı dusunuyorum kız kardesın yerı cok ayrı bende hep ıstemısıdır bı ablam bı kız kardesım olsaydı dıye nasıp ıste rabbım 3 kız verdı bıde oglusumuz oldumu tmm:))):)))))))))))ınsssssssssss

evet caim ona gor yaptimmm urbia yaya goree bakalim ne olckkk
hadi bakalim haikinda hayirlisi kiz ovulasyonu takip ediyonmuuuu satin ne siklus uzunlugun ne bakalim bir
daha bişi takip edemedim, ovülasyon kiti alacaktım fiyatlar uçuk vazgeçtim ucuzlarıda var ama ben onlara güvenmiyorum .. nedense pek heyecanlıyım eyvahedigeldismile sat 04.09 siklus 29

kızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.

cnm allah kabul etsın allah razı olsun duan ıcınde bende kıldım sımdı rabım kabul etsın ınsssssss hayırlısıyla saglıgına kavusur bebısını alırsın kucagına tatlım

inşallah canım ya gönlündeki gibi olur
senin ultrasona bakmışmıydı elara ???
hani 7-8 haftalıkken bakıyoya

ıyı be cnm temızlık yapıyom arada bakıyom sıze kız sen ne zaman baslıyon bcm clalısmalara bak gurbet ablam gectı herkesı hadı sıra sende sonrada ben:):)):)))))))))))

bende başlayacam ama akıntım gelmedi henüz
baksana gamze
herkes herşeyi yapıyo ve iş olcağına varıyo
rabbim istedikten sonra herşey oluyor
canda sağdan kalmış hamile ama kızı olacak
o yüzden daha rahat olacağım artık
kaderimde ne varsa zeten olacak allah hayırlısını versin hepimize

evet canın yazısını tekrar okudum o çok şey denemiş.neyse hayırlısı olsun.takdir allahın.ya herşey dua ile sen istersen kendini heder et sonucu tek biricik allah bilir onun takdiridir şükretmek ve dua etmek lazım.herşey allahtan.

aynen cnm katılıyorum duadan baska caremız yok hepsını yapalım ama duayıda ıhmal etmeyelım devamlı edelım bende ladıge ugradı ugrayalı cok buyuk rahatlama varya kızlar ne bıleyım olacakmıs gıbı gelıyo ınsss hepımızın olur ınsssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…