- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.741
allah razı olsun canım.ilginç birşey hissediyorum ben. ikinci kızıma hamile iken erkek olmasını çook istemiştim.bunda öyle birşey hissetmiyorum.rabbim ne verirse hayırlısı artık.zaten doktora cinsiyetini sormayacağım süpriz olacak.gerçekten de iki kız tam arkadaş oluyor ben onlara imreniyorum keşke benim de bir kız kardeşim veya ablam olsaydı.
gamze senin kaç tane çocuk var sen erkek olması için bu yöntemleri denedin mi
daha bişi takip edemedim, ovülasyon kiti alacaktım fiyatlar uçuk vazgeçtim ucuzlarıda var ama ben onlara güvenmiyorum .. nedense pek heyecanlıyım eyvahedigeldismile sat 04.09 siklus 29evet caim ona gor yaptimmm urbia yaya goree bakalim ne olckkk
hadi bakalim haikinda hayirlisi kiz ovulasyonu takip ediyonmuuuu satin ne siklus uzunlugun ne bakalim bir
kızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.
kızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.
hd
canında kızı oluyormuş yukarda okudunmu ????
kesin mi hayırlısı olsun onun kaç haftalıktı.
kesin mi hayırlısı olsun onun kaç haftalıktı.
gamze naberrrr
ıyı be cnm temızlık yapıyom arada bakıyom sıze kız sen ne zaman baslıyon bcm clalısmalara bak gurbet ablam gectı herkesı hadı sıra sende sonrada ben:):)):)))))))))))
bende başlayacam ama akıntım gelmedi henüz
baksana gamze
herkes herşeyi yapıyo ve iş olcağına varıyo
rabbim istedikten sonra herşey oluyor
canda sağdan kalmış hamile ama kızı olacak
o yüzden daha rahat olacağım artık
kaderimde ne varsa zeten olacak allah hayırlısını versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?