bebek cinsiyet belirleme..

aynen canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

umut elaraya ben yokken ne ettınız kız kesın bısey oldu bu hatuna yoksam gırerdı yaaaaaa

ben arefe gününden itibaren hiç girmedim
bugün girdim sayfaya
Elara bugün gelmedi hiç
geçmişte vardı yazıları
kaç gündür yokki ????
belkide kısa tatile çıktı
yada net bozuk

Kızlarrr,bugün kan tahlili yaptırdımm.
Sonucu ben almak istemedim dışarda bekledim,annemi yolladım, kırmızı akıntım olduğu icin pek ümitli degildim açıkcası.
Vee sonuç pozitiff hihoyyyt
İnşallah sıkıca tutunur bebişim ,bırakmaz benii.Dua edin kızlar ne olur akıntım oldugu ıcın korkuyorum...

gurbet benimki senin takvime göre nedir.sat 11 temmuz 1975 doğumluyum eşim 1971 16,17,18 temmuzda oldu başkada yok.

daha bişi takip edemedim, ovülasyon kiti alacaktım fiyatlar uçuk vazgeçtim ucuzlarıda var ama ben onlara güvenmiyorum .. nedense pek heyecanlıyım eyvahedigeldismile sat 04.09 siklus 29

bugünün n guzel haberiydi canim tebriklerrrrr akintidan korkma canim benimmm yerlesme kanamasindir ooo icini ferah tut sennnnŞenizhihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::teytey::hooray:a.s.

lintiyi yaptim cevap yazmadim iyimi yaaaa
daha bişi takip edemedim, ovülasyon kiti alacaktım fiyatlar uçuk vazgeçtim ucuzlarıda var ama ben onlara güvenmiyorum .. nedense pek heyecanlıyım eyvahedigeldismile sat 04.09 siklus 29
19 eylul liski öneriliyor haberin olsun pazar gunuuuu
KWMontagDienstagMittwochDonnerstagFreitagSamstagSonntag
35

1

2

3

4
Beginn
Periode

5

36
6

7

8

9

10

11

12

37
13

14

15

16

17

18

19

38
20

21

22

23

24

25

26

39
27

28

29

30

40

Allah razi olsun gonlundeki olsun Allah kolaylik versin canimmmm

Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım benim ya çok duygulu yazmışsın

ayyy çok güzel haber
Allah hayırlı uğurlu etsin
hayırlı sağlıklı bir erkek evladın olsun inşallah

slm kızlar
selvi hamileymişsin cnm çokkkk sevindim..
h.değirmenci cnm sanada çok geçmiş olsun yüce rabbim kolaylık versin inş..
hepinizi öpüyorum.,
benim sorunum büyük değil merak etmeyin babamla aramız pek iyi değil
geçen eşime bir konuşma yapmış benimle ilgili çok gücüme gitti.
şeker hastası kendisi.
arayıp 2 kelime söylicektim ama şekeri çıkar diye korktum
neyse sizi bunaltmıyım...
hallederiz heralde ...

:a015:Beni unuttun....................:1no2:

Sellvi bu cok güzel bir haber tebrikler ayrica günde 2 dilim ananas yemek bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus ama fazla degil sadece 1 hafta boyunca baska topikte okumustum cok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsin Rabbim gönlündekini kucagina versin AMIN......

Canim her baba kiz arasinda ufak tefek sorunlar olur iste bazen büyükler yaslandikca cocuk gibi oluyorlar onlar bizi idare etmesi gerekirken biz onlari idare etmek zorunda kaliyoruz düzelir üzülme sen hamilesin önemli olan bebisin bak teyzeleri merakla onu bekliyorlar ......................

cnmuzme kendını ıns halledersın de bır an önce atlatırsın bu sıkıntını ya bosvrer genede takmamaya calıs bebısımız için cnmopuyorumnanaktan

selvi hayırlı olsun ..Allah tamamına erdirsin....sağlıklı evlat versin.

Selvi, Hayirli ugurlu olsun bebisin, saglikli bir hamilelik gecirmeni ve sonunda mis kokusunu icine cekmeni diliyorum.. Tebrikler!

günaydın kızlar
selvi hamileliğin hayırlı olsun canım
inşallah dilediğin gibi olur herşey
kızlar liste büyüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…