- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.761
ben çıkıyorum hoşçakalın.
evet canın yazısını tekrar okudum o çok şey denemiş.neyse hayırlısı olsun.takdir allahın.ya herşey dua ile sen istersen kendini heder et sonucu tek biricik allah bilir onun takdiridir şükretmek ve dua etmek lazım.herşey allahtan.
umut elaraya ben yokken ne ettınız kız kesın bısey oldu bu hatuna yoksam gırerdı yaaaaaa
bende kaçtım gamzeciğim
hadi iyi akşamlar sana
sagol cnm sanada bende cıkıyom
gurbet benimki senin takvime göre nedir.sat 11 temmuz 1975 doğumluyum eşim 1971 16,17,18 temmuzda oldu başkada yok.
daha bişi takip edemedim, ovülasyon kiti alacaktım fiyatlar uçuk vazgeçtim ucuzlarıda var ama ben onlara güvenmiyorum .. nedense pek heyecanlıyım eyvahedigeldismile sat 04.09 siklus 29
kızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.
bugünün n guzel haberiydi canim tebriklerrrrr akintidan korkma canim benimmm yerlesme kanamasindir ooo icini ferah tut sennnnŞenizhihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::teytey::hooray:Kızlarrr,bugün kan tahlili yaptırdımm.
Sonucu ben almak istemedim dışarda bekledim,annemi yolladım, kırmızı akıntım olduğu icin pek ümitli degildim açıkcası.
Vee sonuç pozitiff hihoyyyt
İnşallah sıkıca tutunur bebişim ,bırakmaz benii.Dua edin kızlar ne olur akıntım oldugu ıcın korkuyorum...
19 eylul liski öneriliyor haberin olsun pazar gunuuuudaha bişi takip edemedim, ovülasyon kiti alacaktım fiyatlar uçuk vazgeçtim ucuzlarıda var ama ben onlara güvenmiyorum .. nedense pek heyecanlıyım eyvahedigeldismile sat 04.09 siklus 29
Allah razi olsun gonlundeki olsun Allah kolaylik versin canimmmmkızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.
Kızlarrr,bugün kan tahlili yaptırdımm.
Sonucu ben almak istemedim dışarda bekledim,annemi yolladım, kırmızı akıntım olduğu icin pek ümitli degildim açıkcası.
İnşallah sıkıca tutunur bebişim ,bırakmaz benii.Dua edin kızlar ne olur akıntım oldugu ıcın korkuyorum...
kızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.
:a015:Beni unuttun....................:1no2:kızlar sizi bayram mı çarptı neredesiniz .ben tek olmanın sıkıcılığını yaşayım biraz.şimdi turf olsaydı ona lahana testi yap derdim.yasemin olsaydı ona dua et seninki ne olacak diye sorardım .elara olsaydı lahana testi yaptım.sayfadaki üçüncü bardaktaki vişne suyu renginin kırmızım olduğunu sorardım.gurbete uribiaya bak derdim.fhna ya sabret derdim.umuta dua et derdim.karabiber kayboldu neredesin dedrdim.ya hepinizi çook sevdim.herkezi özledim.iyiki varsınız allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.şimdi gidip namaz kılayım .size dua edeyim.allha emanet olun.
slm kızlar
selvi hamileymişsin cnm çokkkk sevindim..
h.değirmenci cnm sanada çok geçmiş olsun yüce rabbim kolaylık versin inş..
hepinizi öpüyorum.,
benim sorunum büyük değil merak etmeyin babamla aramız pek iyi değil
geçen eşime bir konuşma yapmış benimle ilgili çok gücüme gitti.
şeker hastası kendisi.
arayıp 2 kelime söylicektim ama şekeri çıkar diye korktum
neyse sizi bunaltmıyım...
hallederiz heralde ...
slm kızlar
selvi hamileymişsin cnm çokkkk sevindim..
h.değirmenci cnm sanada çok geçmiş olsun yüce rabbim kolaylık versin inş..
hepinizi öpüyorum.,
benim sorunum büyük değil merak etmeyin babamla aramız pek iyi değil
geçen eşime bir konuşma yapmış benimle ilgili çok gücüme gitti.
şeker hastası kendisi.
arayıp 2 kelime söylicektim ama şekeri çıkar diye korktum
neyse sizi bunaltmıyım...
hallederiz heralde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?