- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.781
hiçbirinizi unutmadım.:içelim::a015:Beni unuttun....................:1no2:
Sellvi bu cok güzel bir haber tebrikler ayrica günde 2 dilim ananas yemek bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus ama fazla degil sadece 1 hafta boyunca baska topikte okumustum cok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsin Rabbim gönlündekini kucagina versin AMIN......
Canim her baba kiz arasinda ufak tefek sorunlar olur iste bazen büyükler yaslandikca cocuk gibi oluyorlar onlar bizi idare etmesi gerekirken biz onlari idare etmek zorunda kaliyoruz düzelir üzülme sen hamilesin önemli olan bebisin bak teyzeleri merakla onu bekliyorlar ......................
hiçbirinizi unutmadım.:içelim:
sanada tablo yapsınlar canım hamileliğin belli olur
sen duaları yaptınmı ?? elara gönderdi dimi sana ???
Kızlarrr,bugün kan tahlili yaptırdımm.
Sonucu ben almak istemedim dışarda bekledim,annemi yolladım, kırmızı akıntım olduğu icin pek ümitli degildim açıkcası.
Vee sonuç pozitiff hihoyyyt
İnşallah sıkıca tutunur bebişim ,bırakmaz benii.Dua edin kızlar ne olur akıntım oldugu ıcın korkuyorum...
fhna senin kaç çocuk var
günaydın umut_11 ben geçen hafta kırmızı lahana testi yaptım iki kere ikisindede kırmızı ile pembe arası birşey çıktı.neysa dün akşam tekrar yaptım hemde 4 kere mor çıktı kafam karıştı.şimdi bu lahana testi şüpheli gibi.belki turf da yapmalı.acaba onun ne olacak merak ettim.
günaydın kızlar .... selvi güne güzel bi haberle başladık alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızlarrr,bugün kan tahlili yaptırdımm.
Sonucu ben almak istemedim dışarda bekledim,annemi yolladım, kırmızı akıntım olduğu icin pek ümitli degildim açıkcası.
Vee sonuç pozitiff hihoyyyt
İnşallah sıkıca tutunur bebişim ,bırakmaz benii.Dua edin kızlar ne olur akıntım oldugu ıcın korkuyorum...
bence o pek güvenilir bir yöntem değil.yediğin içtiğin şeylerin asitliği etkili oluyor gibi.
kısa zamanda üstüste yapmışsın ondan hep aynı mor renk oluşmuştur canım.başka zaman yapsan pembe de çıkabiliryerimseniben
gunaydın kızlar nasılsınızzz valla ne elara var ne karabıber neredeler bunlar yaaaaaaaaa
evet daha önce pembe idi.acayip etkilendim 3.kız geliyor dedim
sanmıyorum senin oğlun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?