bebek cinsiyet belirleme..

hiçbirinizi unutmadım.:içelim:

günaydın umut_11 ben geçen hafta kırmızı lahana testi yaptım iki kere ikisindede kırmızı ile pembe arası birşey çıktı.neysa dün akşam tekrar yaptım hemde 4 kere mor çıktı kafam karıştı.şimdi bu lahana testi şüpheli gibi.belki turf da yapmalı.acaba onun ne olacak merak ettim.

hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.inşallah istediğin olur.

bence o pek güvenilir bir yöntem değil.yediğin içtiğin şeylerin asitliği etkili oluyor gibi.
kısa zamanda üstüste yapmışsın ondan hep aynı mor renk oluşmuştur canım.başka zaman yapsan pembe de çıkabiliryerimseniben

gunaydın hepınıze.selvii ınsallah hayırlsıı olur LLAH SAGLIKLI HAMILELIKLER NASIP EDER..HDEGIRMENCII NASILSINNNNN..UMUTTTT GUNAYDIN..HAFTAYA CINSIYET OGRENIYORUM ARKADASLAR VE SONUCU YAZICAM BURDAKI TUM YONTEMLERE GORE KIZ CIKMISTI BAKALIM DOGRUMUYMUSSSS:)) INSALLAH HAYIRLSIIII:)))

günaydın kızlar .... selvi güne güzel bi haberle başladık alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq: darısıda bizim başımıza

gurbet cevap için Allah razı olsun takvim resimleri göstermiyor iyiki 19 u die belirtmişsin opuyorumnanaktan

elara gerçekten nerelerde yaw hiç tlfonla falan ulaşan yokmu ecede var sanırım tlfonu

Günaydın kızlar.
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Gurbet sana msj yazdım ama gelmedi sanırım.Ticker yapmışsın çok sevindimm...

Kızlar dün gece cok sancım oldu kasıklarım belim acaip agrıdı.Kanamamda çoğaldı mafoldumben

evet daha önce pembe idi.acayip etkilendim 3.kız geliyor dedim

Günaydin kizlar gününüz hayirli olsun Rabbim hepinizin gönlündekini kucagina versin insallah......................................

Elara neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…