bebek cinsiyet belirleme..

Kizlar yeni birsey okudum nette bayanlarin yumurtlama döneminde kilolarinda 500 gram artis olurmus kilosu sabit olan arkadaslar hergün ac karnina tartilip bakalim gercekten oluyor mu ben sabah tartildim hala ayni kilom yumurtlama döneminden sonra 500 gram eksik cikiyormus kilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yasemin herhalde benimki de kız gibi geliyor.dün gece kız diye düşündüm.senin de bulantın falan var mı

bulantılarım gecmedıkı:))) 4.aydan sonra hafıfler dedıler ama 16.haftama gırdım gecmedı..ıstahım acık..bakalım kızmı erkekmı cok heyecanlı saglıklı uslu gazsız uyku bılen aklllı hayrlı bebısler hepımıze ınsallah

bence hemen doktora gitmelisin
için rahat eder

elara tahmin yapmışmıydı sana usg resminden

kızlar selam...
selvi sen tam adet dönemindemi adet oldun.niye bu kadar sancın var...
yasemin sen ne yöntem denedin
valla banada rus bio kız dio ama bilmiyorum çıkmayanlarda oldu.çoğunluk tutuyor bunuda bilmek lzım...

sellvi doktora gitsene bebeğim sağlık ocağına falan gitsen

bence hemen doktora gitmelisin
için rahat eder

Bugün doktora gitcem kızar.
kızlar selam...
selvi sen tam adet dönemindemi adet oldun.niye bu kadar sancın var....
Canım benim ayın 15 inde regl olmam lazımdı ama 10unda başladı hergün cok az oluyordu pembe akıntı dün gece çok geldi,bilmiyorum neden böyle...

canim yaa dunku haberden sonra sok oldum duduk falan yapma neden cogaldi kanaman yaa dun kan testi pozitif cikti nasil olur yaa
hdegirmenci kardesim satini yolla sana guzel bir ticker yapalim

hıcbısey denemedım ben cunku hıc boyle yontemler oldugunu bılmıyodum:)) zaten ılk denememızdı sasırdık allah herkese versın yarabbım..bılseydım denermıydım onuda bılmıyorum ama 2-3 olsaydı denerdım sanırım:)))

kızlar size ilginç bir anımı yazayım ilk hamileliğimde annem sana test yapayım kız mı erkek mi belli olur dedi.bir makas bir de tarağı iki ayrı krlentin altına sakladı.ben seçtim.makas çıktı.kızın oluyor dedi pek ilgilenmedim.kız oldu.ikinci hamileliğimde yine yaptı ben çok kızdım hurafe dedim 3 kez tekrarladık hep makas çıktı.ve ikinci kızım oldu.biz 3. ye de aynı testi yaptık sonuç bende kalsın.siz de deneyin bakın.

kiz delurtcenmi biziiiiiiiii deseneeeeeeeeekafamçokkarıştı

kız bende tahmın ettım erkekkkkkkkkkkkkkkkkk :))))))))))))))))))))) demı kız de hele yaaaaaaaaaa valla meraklandım heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…