- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.801
ayy inşallah.senin kaç çocuk var.elaranın kesi neti bozulmuştur.fes de var mı acaba
yasemin herhalde benimki de kız gibi geliyor.dün gece kız diye düşündüm.senin de bulantın falan var mı
Günaydın kızlar.
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Gurbet sana msj yazdım ama gelmedi sanırım.Ticker yapmışsın çok sevindimm...
Kızlar dün gece cok sancım oldu kasıklarım belim acaip agrıdı.Kanamamda çoğaldı mafoldumben
bulantılarım gecmedıkı:))) 4.aydan sonra hafıfler dedıler ama 16.haftama gırdımgecmedı..ıstahım acık..bakalım kızmı erkekmı cok heyecanlı saglıklı uslu gazsız uyku bılen aklllı hayrlı bebısler hepımıze ınsallah
bulantılarım gecmedıkı:))) 4.aydan sonra hafıfler dedıler ama 16.haftama gırdımgecmedı..ıstahım acık..bakalım kızmı erkekmı cok heyecanlı saglıklı uslu gazsız uyku bılen aklllı hayrlı bebısler hepımıze ınsallah
elara tahmin yapmışmıydı sana usg resminden
sellvi doktora gitsene bebeğim sağlık ocağına falan gitsen
bence hemen doktora gitmelisin
için rahat eder
Canım benim ayın 15 inde regl olmam lazımdı ama 10unda başladı hergün cok az oluyordu pembe akıntı dün gece çok geldi,bilmiyorum neden böyle...kızlar selam...
selvi sen tam adet dönemindemi adet oldun.niye bu kadar sancın var....
Bugün doktora gitcem kızar.
canim yaa dunku haberden sonra sok oldum duduk falan yapma neden cogaldi kanaman yaa dun kan testi pozitif cikti nasil olur yaaGünaydın kızlar.
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Gurbet sana msj yazdım ama gelmedi sanırım.Ticker yapmışsın çok sevindimm...
Kızlar dün gece cok sancım oldu kasıklarım belim acaip agrıdı.Kanamamda çoğaldı mafoldumben
canim yaa dunku haberden sonra sok oldum duduk falan yapma neden cogaldi kanaman yaa dun kan testi pozitif cikti nasil olur yaa
hdegirmenci kardesim satini yolla sana guzel bir ticker yapalim
kızlar selam...
selvi sen tam adet dönemindemi adet oldun.niye bu kadar sancın var...
yasemin sen ne yöntem denedin
valla banada rus bio kız dio ama bilmiyorum çıkmayanlarda oldu.çoğunluk tutuyor bunuda bilmek lzım...
kiz delurtcenmi biziiiiiiiii deseneeeeeeeeekafamçokkarıştıkızlar size ilginç bir anımı yazayım ilk hamileliğimde annem sana test yapayım kız mı erkek mi belli olur dedi.bir makas bir de tarağı iki ayrı krlentin altına sakladı.ben seçtim.makas çıktı.kızın oluyor dedi pek ilgilenmedim.kız oldu.ikinci hamileliğimde yine yaptı ben çok kızdım hurafe dedim 3 kez tekrarladık hep makas çıktı.ve ikinci kızım oldu.biz 3. ye de aynı testi yaptık sonuç bende kalsın.siz de deneyin bakın.
kiz delurtcenmi biziiiiiiiii deseneeeeeeeeekafamçokkarıştı
kızlar size ilginç bir anımı yazayım ilk hamileliğimde annem sana test yapayım kız mı erkek mi belli olur dedi.bir makas bir de tarağı iki ayrı krlentin altına sakladı.ben seçtim.makas çıktı.kızın oluyor dedi pek ilgilenmedim.kız oldu.ikinci hamileliğimde yine yaptı ben çok kızdım hurafe dedim 3 kez tekrarladık hep makas çıktı.ve ikinci kızım oldu.biz 3. ye de aynı testi yaptık sonuç bende kalsın.siz de deneyin bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?