- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.821
umut nbr cnm ya sende yoktun bugun
kiz delurtcenmi biziiiiiiiii deseneeeeeeeeekafamçokkarıştı
burdaydım ben
ara ara giriyodum ama kimse yoktu
nerde milet
sen napıyon ?
kızlar sizi meraklandırmak da çok güzel evet tarak çıktı.annemde bu erkek diyor.ben de gene yap diyorum o da o bi kere yapılır ikinci yapılmaz diyor.ikincisinde 3 kez yapmıştık üçün dede aynı çıkmıştı.belki bu da tutar
ıns cnm ınssssss cok buyuk mutluluk olsun sana canı gonulden ıstıyorum tatlım rabbım hepımızı sevındırsın ınsssssssssss
hadi ben de san bir kiyak yapam kiz soruyom san gri yastikmi lila yastikmiiiiii hangisinin altindaaaaa makas hangisinin altinda tarak varrrreyvahedigeldismilekızlar sizi meraklandırmak da çok güzel evet tarak çıktı.annemde bu erkek diyor.ben de gene yap diyorum o da o bi kere yapılır ikinci yapılmaz diyor.ikincisinde 3 kez yapmıştık üçün dede aynı çıkmıştı.belki bu da tutar
umudum giii bugun yumurtluyon calisma ne zamn kismetseeeeebakalım valla kısmet ne olcak ?
ama kaderimizde ne varsa o olacak eminimki
canim kullanici paneline gir oraradan profil duzenleye gir oraya girince en asagiya dogru in imza yeri var oraya verdigim kodu yapistir ve yolla bu kaddergurbet ben imza kısmını ve yapıştırma işini beceremedim.çok açıklamalı yazarmısın
canim sneinde yumurtalam gunun ne diyorsun yapcakmisin biseylerrgünaydın
insallahhh hadi hayirlisi gizzzzzzzzkızlar sizi meraklandırmak da çok güzel evet tarak çıktı.annemde bu erkek diyor.ben de gene yap diyorum o da o bi kere yapılır ikinci yapılmaz diyor.ikincisinde 3 kez yapmıştık üçün dede aynı çıkmıştı.belki bu da tutar
off kötüyüm yaaa
bulantı kusma bugün tüm gün devam etti
dün iyiyim dedim nazar değdi herhalde
ayrıca kızımı tuvalete alıştırıyorum
zor günler geçirmekteyim pek yazamıyorum
ne var ne yok
satini yaz bakem siklusunuda hangin gnler denemen olcekn goz atalimm14 16 18 mı?????bay bayan almıs basını gıdıyoooooo:))))))))))))
canim gri yastikmi lila yastikmioff kötüyüm yaaa
bulantı kusma bugün tüm gün devam etti
dün iyiyim dedim nazar değdi herhalde
ayrıca kızımı tuvalete alıştırıyorum
zor günler geçirmekteyim pek yazamıyorum
ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?