- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.841
annemin komşusu duymuş doktorun kız dediğini .ay keşke erkek olsaydı demiş.şimdiden başladılar.böyle insanlardan nefret ediyorum
gerçi kızlar doktor kesin kız demedi % 8o dedi.karta kız işareti yaptı ama yanına soru işareti koydu
satini yaz bakem siklusunuda hangin gnler denemen olcekn goz atalimm
canim gri yastikmi lila yastikmi
altlarina makas ve tarak koycam bakalim hangisine oturcan kizzzzzz
annemin komşusu duymuş doktorun kız dediğini .ay keşke erkek olsaydı demiş.şimdiden başladılar.böyle insanlardan nefret ediyorum
iyi akşamlar kızlar
ya gerçekten elara nerde acaba??
bende teli yok ...
çok merak etmeye başladım..
ben iyiyim bugün tahlil yaptırdım dr istedi hormon testiymiş.
canim yarin yumurtan catliyor bu takvime göre bir dinle bir kendini sancin olacakmiii25 agustos cnm 29 cekıyodu ama bu ay gecıktım 35 gunde oldum
canim yarin yumurtan catliyor bu takvime göre bir dinle bir kendini sancin olacakmiii
cnm nerelerdesın ya sende yoksun bende elara yı merak edıyorum ya
gerçi kızlar doktor kesin kız demedi % 8o dedi.karta kız işareti yaptı ama yanına soru işareti koydu
ikinizede soruyoum yastik altina makas ve tarak koydum hangi renk yastiga oturmak istersiniz yastiklar gri ve lila:teytey:benim alt komşuma 7 .ayına kadar kız demişler
bir gece böbreği tutmuş
başka hastaneye gitmişler dr bebeğe bakmış oh oğlunuz sağlıklı dediş
şokkkk olmuşlar nasıl olur kız demişler
hyr demiş yüzde100 erkek bu demiş
ve oğlu olmuşşş.
ikinizede soruyoum yastik altina makas ve tarak koydum hangi renk yastiga oturmak istersiniz yastiklar gri ve lila:teytey:
gri cnmmmm
gri diyorum
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:Şenizhihoyyyt
gri cnmmmm
gri diyorum
:teytey::teytey::teytey:
inşşşşşşş
cnm saolasın.....
ay Allahim insallahhhhhhhhh su kizlarimizin gönüllerindekini nasip ettttt yüzlerini güldür bakin kizlar oructan önce size dua ediyom aminnnnn deyinnnnnsağol canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?