bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar kızlar
ya gerçekten elara nerde acaba??
bende teli yok ...
çok merak etmeye başladım..
ben iyiyim bugün tahlil yaptırdım dr istedi hormon testiymiş.

annemin komşusu duymuş doktorun kız dediğini .ay keşke erkek olsaydı demiş.şimdiden başladılar.böyle insanlardan nefret ediyorum

gerçi kızlar doktor kesin kız demedi % 8o dedi.karta kız işareti yaptı ama yanına soru işareti koydu

benim alt komşuma 7 .ayına kadar kız demişler
bir gece böbreği tutmuş
başka hastaneye gitmişler dr bebeğe bakmış oh oğlunuz sağlıklı dediş
şokkkk olmuşlar nasıl olur kız demişler
hyr demiş yüzde100 erkek bu demiş
ve oğlu olmuşşş.

annemin komşusu duymuş doktorun kız dediğini .ay keşke erkek olsaydı demiş.şimdiden başladılar.böyle insanlardan nefret ediyorum

cnm bak benım 3 tane kızım var neler dedıler artık kucugu dogum yaptıgımda resmen deprosyana gırmıstım hıc kımseye anlatamıyodum ıcımdekılerı gene burası var allahtan rahtlıyoruz nolur cnm dert etme ban ben 3.yu buyuttum 4.dusunuyom yasın daha emın benden genncsın benı dusun nolur tesselı et evlat evlat rabbım hayırlı versın degısıklık elbette ıstenıyo ama yapcak bısey olmuyo bazen elımızden

gerçi kızlar doktor kesin kız demedi % 8o dedi.karta kız işareti yaptı ama yanına soru işareti koydu

ikinizede soruyoum yastik altina makas ve tarak koydum hangi renk yastiga oturmak istersiniz yastiklar gri ve lila:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…