bebek cinsiyet belirleme..

annemin komşusu duymuş doktorun kız dediğini .ay keşke erkek olsaydı demiş.şimdiden başladılar.böyle insanlardan nefret ediyorum

Bende nefret ediyorum ama yapacak tek sey var duymamak cünki senin cocugunun cinsiyeti baskasini germedi birak konussunlar gereksiz insanlar önemli olan senin cocugunun saglikli olmasi Rabbimden gelene süktermek lazim evlat bu varmi ötesi canimizdan bir parca

ay Allahim insallahhhhhhhhh su kizlarimizin gönüllerindekini nasip ettttt yüzlerini güldür bakin kizlar oructan önce size dua ediyom aminnnnn deyinnnnn

AMIN:::AMIN::AMIN::AMIN::AMIN::::Saruboceq::Saruboceq:

Kendi yazdigimi alinti yapip düzeltmek zorunda kaliyorum bu bence cok sacma edit hakkimi geri istiyorum .............lmaz:

akıntı daha henuz yok ama agrım cok belımde karnımda

gamzecim merhabalar nasılsın iyimisin bu aralar 4.yü deneyeceksin sanırım canım..senin yaş kaç kaç doğumlusun?bendede bir takvim varda canım artık şansa bırakmamak lazım heralde benimde kızım olcak 2..biliyosun o takvim dede kızçıkıyodu ve ben pişmanım onu baz almadığıma ..oyuzden sanad akmak istedim..sevgiyle kal selamlafr

A can banada bakarmisin 34 yasindayim bu ay deniyecem yani 2 gün sonra en gec 3 gün sonra yani yüz ne zaman gülerse(gülen yüz ovulasyon testini yapiyorum da) hala gülmedi sat 02 Eylül eyvahedigeldismile

cnm g.olsun anam kımsecıkler yok ya nerelerdesınız ealarada yok kızın kac yasındaydı bende baslasammı dıyorum ya alıstırmaya deneyecem ıns bende

kızım 2,5 yaşında biraz zor alışıyor bizimki
evin dört bi tarafına yaptı sağolsun
kakasını özellikle yapmak istemiyor
benimle tuvalete yapmak istemiyor
babasıyla girince 1-2 kere yaptı işte alışcak
biz üstümüze yaparak gezmediğimize göre onlarda alışacak
sen zaten tecrübelisin

satini yaz bakem siklusunuda hangin gnler denemen olcekn goz atalimm

canim gri yastikmi lila yastikmi
altlarina makas ve tarak koycam bakalim hangisine oturcan kizzzzzz

aaaa truf gitmis beeeeee

evet ya çıktımhangi yastığın altında ne var öğrendimde artık olmaz

cnm cok sagol 1979 luyum 31 yanı bak bakalım sana zahmet cnm

ya kızlar mor lahana testini yaptım rengi mavi lacivert oldu

fhna selam iyi gcecelrrr..canım benimde 2.kızım oluyor biz tutturamayanlardanız..sana tavsiyem kimseyi kafana takma,, güçlü görün o tarz insanlara karşı ben öle yapıyorum...arada bir eşime patlıyorum o ayrı...çekecek nazımı napıımm....ama gerisni boşver en yakın arkadaşlarımdan biri dua eder gibi senin kesin kızın olcak diyordu bende çok üzülüyordum ki çok etkilendim de...görüşmemeye başladım daha bugun aradı birşey sormak için ögrenmiş halbuki kızım olcagını öteki arkadaşlardan ..o demeden bende gözün aydın dualarınız kabul oldu dedim :)) bozuldu ben dua etmedim sadece hissettim dedi bende olsun ozman hisstettğin oldu bak ne mutlu snaan dedim..artık böle yapıcammmsakın alçauk yanını gösterme hem ben 33 yaşındayım eminim sen benden daha gençsindir...2 yıl sonra bi daha yapacaz durmak yok yola devam eheüheühe ayyyyy siyasetide hiç sevmem ama çok güzel bir söz oturdu yerine ...oyuzden ..dirençli ol ...sevgiyle kall..bide dogum tarihin vesatını ver bana ..

trufcum bende ogretmekıstıyom ama daha yenı konusuyo zor olur gıbıme gelıyo öburlerı hemen konusmustu oyuzden erkekn ogrettım bu daha anne baba aba dıyo bakalım artık bıraz daha bekleyım dıyom ben ewet ıns sende en kısa zamanda ogretırsın cnm

cnm cok sagol 1979 luyum 31 yanı bak bakalım sana zahmet cnm

canım aralık erkek görünüyor...bide 32 ye dönüyosun ocak ayı erkek.......eylül ekim kasım kız ..ben yerindeolsam aralık ta denerdim acele etme temkinli git ben salak acele ettim agustosu beklemedim haziranda tek atışla kızım geliyor..halbuki o yın kız oldugunu biliyodum :8(( 2.kızım hayırlıca dogurayım 2 yıl sonra temkinli davranıcam ve bida ...hayırlıca tabiiiiii...yaşın daha 31 süpper bence daha yaşın kaç başın kaç..genç anneee :))) ben 33 yaşımdayım 34 de dogum yapcam 36 bid denicem biratarafım yerse tabiiiiiiii... bakacz

neyse bakalım öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…