- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #14.881
cnm cok sagol allah razı olsun esımde zaten kaasım aralık dıyordu ıyıde oldu ıcım rahatladı bıraz aralık ocak gıbı denerım ınssssssssss sagol gene cnmcanım aralık erkek görünüyor...bide 32 ye dönüyosun ocak ayı erkek.......eylül ekim kasım kız ..ben yerindeolsam aralık ta denerdim acele etme temkinli git ben salak acele ettim agustosu beklemedim haziranda tek atışla kızım geliyor..halbuki o yın kız oldugunu biliyodum :8(( 2.kızım hayırlıca dogurayım 2 yıl sonra temkinli davranıcam ve bida ...hayırlıca tabiiiiii...yaşın daha 31 süpper bence daha yaşın kaç başın kaç..genç anneee :))) ben 33 yaşımdayım 34 de dogum yapcam 36 bid denicem biratarafım yerse tabiiiiiiii...bakacz
neyse bakalım öptum
canım aralık erkek görünüyor...bide 32 ye dönüyosun ocak ayı erkek.......eylül ekim kasım kız ..ben yerindeolsam aralık ta denerdim acele etme temkinli git ben salak acele ettim agustosu beklemedim haziranda tek atışla kızım geliyor..halbuki o yın kız oldugunu biliyodum :8(( 2.kızım hayırlıca dogurayım 2 yıl sonra temkinli davranıcam ve bida ...hayırlıca tabiiiiii...yaşın daha 31 süpper bence daha yaşın kaç başın kaç..genç anneee :))) ben 33 yaşımdayım 34 de dogum yapcam 36 bid denicem biratarafım yerse tabiiiiiiii...bakacz
neyse bakalım öptum
A can banada bakarmisin 34 yasindayim bu ay deniyecem yani 2 gün sonra en gec 3 gün sonra yani yüz ne zaman gülerse(gülen yüz ovulasyon testini yapiyorum da) hala gülmedi sat 02 Eylül eyvahedigeldismile
doğum tariham 09-03-1980fhna selam iyi gcecelrrr..canım benimde 2.kızım oluyor biz tutturamayanlardanız..sana tavsiyem kimseyi kafana takma,, güçlü görün o tarz insanlara karşı ben öle yapıyorum...arada bir eşime patlıyorum o ayrı...çekecek nazımı napıımm....ama gerisni boşver en yakın arkadaşlarımdan biri dua eder gibi senin kesin kızın olcak diyordu bende çok üzülüyordum ki çok etkilendim de...görüşmemeye başladım daha bugun aradı birşey sormak için ögrenmiş halbuki kızım olcagını öteki arkadaşlardan ..o demeden bende gözün aydın dualarınız kabul oldu dedim :)) bozuldu ben dua etmedim sadece hissettim dedi bende olsun ozman hisstettğin oldu bak ne mutlu snaan dedim..artık böle yapıcammmsakın alçauk yanını gösterme hem ben 33 yaşındayım eminim sen benden daha gençsindir...2 yıl sonra bi daha yapacazdurmak yok yola devam eheüheühe ayyyyy siyasetide hiç sevmem ama çok güzel bir söz oturdu yerine ...oyuzden ..dirençli ol ...sevgiyle kall..bide dogum tarihin vesatını ver bana ..
günaydın canım.dün gece kırmızı lahana testini çürüttüm. bir önceki gün 4 defa denemiştim. dördündede mor mos mor çıkmıştı üzüntüden uyuyamamıştım.dün akşam tekrar denedim.bu sefer pembe hemde pes pembe çıktı.yani bu iş cinsiyetle ilgili değil yediklerimizle ilgili.bu test güvenilir değil.kimse idda edemez doğru diye.çünkü ben üç rengide gördüm.
kızlar sşz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama
ben bu lahana testiymiş yok bio ritim takvimmiş , yeda çin takvimi
yani bu tarz şeylere hiç inanmıyorum
tabiki herkesin düşüncesi
sadece yumurtlama olayı tıbbende olablilir yoksa gerisi mevlama kalmış
ben hamile kalmadan takvimler falan nerden bilecek
tabiki bu benim görüşüm herkese saygı duyarım
yumurtlama olayınada inanmıyorum ben doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi eve geldik ilişki oldu birde 36 saat sonra yani ertesi gün ilişki oldu.ama doktor %80 kız dedi.yani yumurtlama olayıda boş.herşey kısmet ve şans
yumurtlama olayınada inanmıyorum ben doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi eve geldik ilişki oldu birde 36 saat sonra yani ertesi gün ilişki oldu.ama doktor %80 kız dedi.yani yumurtlama olayıda boş.herşey kısmet ve şans
yumurtan sağmı solmuydu biliyomusun ??
bunada inanmamaya başlıyorum opuyorumnanaktan
kızlar sizi meraklandırmak da çok güzel evet tarak çıktı.annemde bu erkek diyor.ben de gene yap diyorum o da o bi kere yapılır ikinci yapılmaz diyor.ikincisinde 3 kez yapmıştık üçün dede aynı çıkmıştı.belki bu da tutar
doktora sordum söylemedi.ama ben ilk zamanlar sol kasıkta ağrı hissediyordum.sonradan çocuğu solda hissettim.
günaydın canım.dün gece kırmızı lahana testini çürüttüm. bir önceki gün 4 defa denemiştim. dördündede mor mos mor çıkmıştı üzüntüden uyuyamamıştım.dün akşam tekrar denedim.bu sefer pembe hemde pes pembe çıktı.yani bu iş cinsiyetle ilgili değil yediklerimizle ilgili.bu test güvenilir değil.kimse idda edemez doğru diye.çünkü ben üç rengide gördüm.
kızlar sşz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama
ben bu lahana testiymiş yok bio ritim takvimmiş , yeda çin takvimi
yani bu tarz şeylere hiç inanmıyorum
tabiki herkesin düşüncesi
sadece yumurtlama olayı tıbbende olablilir yoksa gerisi mevlama kalmış
ben hamile kalmadan takvimler falan nerden bilecek
tabiki bu benim görüşüm herkese saygı duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?