bebek cinsiyet belirleme..

cnm cok sagol allah razı olsun esımde zaten kaasım aralık dıyordu ıyıde oldu ıcım rahatladı bıraz aralık ocak gıbı denerım ınssssssssss sagol gene cnm

cnm senınde hakkında bu yazılmıs ne yapsan degısmıyo ıns 3.yu tuturursun cnm rabbım herkese nasıp etsın ınssssssss

A can banada bakarmisin 34 yasindayim bu ay deniyecem yani 2 gün sonra en gec 3 gün sonra yani yüz ne zaman gülerse(gülen yüz ovulasyon testini yapiyorum da) hala gülmedi sat 02 Eylül eyvahedigeldismile

caım yaaa selam eylül ekim kızzzz ..kasım aralık erkeksonra 35 e dönüyosun ocak şubat erkek yani kasımda başla şubattaaa kadar çalış :)))) 4 ay süper bence ben şimdi hamileyim bende 36 yaşımda deneyecem bidaha ben bayagı cesretliyim heralde..benim 2.kız ....bakalım inşallah saglıklı olur da ...sonra hiç üzülmeyin benim çevremde karı koca dr..lar çookkkkinanın bizim yaşıız neki 41 yaşında dogum yapıyolarrrrr..oyuzden korkmuyorum artık ...maddi durum iyiyse tabiii..sevgiyle kalın..

Allah razı olsun gamzecimm..tabiki Rabbim neylerse güüzel eyler....benimde gömlümden 2kız bir oğlan geçiyordu ne yalan söyleyeyim ama 2.oglan 3.kız idi sıralama şaştı :))) sevgiyle kall.Hayırlı geceler...unutmayın kız doyumluk oglan tadımlık.....:)))

iste kizlar benim ovulasyon testim cift cizgiiii
yani yumurtladigim gun

kizlar bakin bakaim yumurtlama gununde iliski oldu cinsiyeti etkileyecekmiiii hamis kalirsam 3 ay sonra cevap eririm bendeee

günaydın canım.dün gece kırmızı lahana testini çürüttüm. bir önceki gün 4 defa denemiştim. dördündede mor mos mor çıkmıştı üzüntüden uyuyamamıştım.dün akşam tekrar denedim.bu sefer pembe hemde pes pembe çıktı.yani bu iş cinsiyetle ilgili değil yediklerimizle ilgili.bu test güvenilir değil.kimse idda edemez doğru diye.çünkü ben üç rengide gördüm.

doğum tariham 09-03-1980
sat.9 mayıs 2010

kızlar sşz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama
ben bu lahana testiymiş yok bio ritim takvimmiş , yeda çin takvimi
yani bu tarz şeylere hiç inanmıyorum
tabiki herkesin düşüncesi
sadece yumurtlama olayı tıbbende olablilir yoksa gerisi mevlama kalmış
ben hamile kalmadan takvimler falan nerden bilecek
tabiki bu benim görüşüm herkese saygı duyarım

yumurtlama olayınada inanmıyorum ben doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi eve geldik ilişki oldu birde 36 saat sonra yani ertesi gün ilişki oldu.ama doktor %80 kız dedi.yani yumurtlama olayıda boş.herşey kısmet ve şans

evet haklı olabilirsin canım

yumurtan sağmı solmuydu biliyomusun ??
bunada inanmamaya başlıyorum opuyorumnanaktan

ben de size katılıyorum.çin rus.bioritim.urubia.lahana vb hepsi eğlencelik.ağbimlerin 3 ve 4 oğlu var kız diye uğraşıyorlar gelinler bana kızıyor sen kız doğurma işini bize söylemiyorsun diye mam inanın allahtan başka kimse bilemez ancak tahmin edilir.tutarsa tutar.büyük geline 9 ay boyunca kız dediler doktoruda çok iyiydi.abim erkek olunca hastaneyi birbirine kattı çocuk değişti diye.sonra karısı yanımdan hiç ayrılmadı bebek bizim dedi de inandılar.inanın 3.hamileyim ama deli gibi erkek falan olsun demiyorum.ilerde gelin falan olcak allah hayırlısını versin.değişik olsun ama sağlıklı ve hayırlı olsun.

canım o idrarının rengine göre değişir
su içmeyip altın sarısı bir idrarla renk kırmızı pembe olurken
çok su içip su gibi bir çişle mor olur renk o yüzden ben hiç yapmayacağım
inanmıyorum çünkü

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…